11 Lucruri doar proprietarii de păsări înțeleg

Papagalii saruta

Păsările de companie au multe caracteristici pe care le cunoaștem cu toții... și sunt complet uimiți de. ei posedă magia zborului, Sunt incredibil de inteligenți și pot fi absolut hilari.

Există siguri lucruri despre păsări, Cu toate acestea, că numai proprietarii de păsări pot înțelege cu adevărat. Unele dintre aceste lucruri sunt vrednice (cum ar fi prima dată când pasărea voastră hamei pe umăr) și alții sunt dezgustător (toate poopul), dar toate aceste lucruri contribuie la bucuria care este proprietatea păsărilor.

Citiți mai departe pentru a afla lucrurile doar proprietarii de păsări știu cu adevărat, și de ce prietenii noștri cu adevărat sunt cu adevărat parte a familiei.

01 din 11

Te pui în mod regulat - dar nu-ți pasă

Didgeman/ Pixabay "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Arătați-mi pe cineva care nu este dezgustat de o pasăre și vă voi arăta un proprietar de păsări veteran. Majoritatea oamenilor s-ar înfrunta dacă o pasăre se uită la ele, dar pentru proprietarii de păsări, poopul deplasat este un apariție regulată. Poop pe umăr? Lasă-mă să-l dau cu un șervețel. Poop pe pantof? Se va șterge imediat (chiar dacă există o modalitate corectă Pasăre curată de haine).

Imaginați-vă dacă sunteți gata a fost un apariție regulată pentru câine sau Proprietari de pisici.

Continuați la 2 din 11 de mai jos.
  • 02 din 11

    Te culci cu pasărea ta

    meredith_morris / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pentru mulți oameni, un duș zilnic este un moment privat pentru a vă pregăti pentru ziua următoare sau pentru a reflecta asupra evenimentelor zilei. Acest lucru nu se poate spune cu siguranță pentru proprietarii de parrot.

    Papagali iubesc absolut pentru a fi înmuiate cu apă, atât de mulți proprietari le dau dreptate în baie când sunt duș. De ce pierdeți timpul și apă cu o baie separată de păsări, dreapta? În plus, dacă vă place să vă înșurubați în duș, având pasărea dvs. în apropiere oferă ocazia perfectă pentru un duet de timp de baie.

    Continuați până la 3 din 11 de mai jos.
  • 03 din 11

    Pasărea ta mănâncă mâncare mai bună decât tine

    Jerrysparrots / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-9 "Container de date =" Adevărat "/">

    Veți mânca ceea ce este cultivat în mod convențional, alimentele produse în masă se află în vânzare la magazinul alimentar. Dar când vine vorba de fructele și legumele păsărilor, este vorba de acasă, fără produse pesticide, produse ecologice. S-ar putea chiar să dedicați sertarul (citiți: Off-Limits) în frigiderul dvs. pentru dvs Bird`s Banks.

    Continuați până la 4 din 11 de mai jos.
  • 04 din 11

    Ați prefera să discutați cu păsările dvs. decât majoritatea membrilor familiei dvs

    Colby Gutierrez-KrayBill/ Flickr "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-12 "Container de date =" Adevărat "/">

    Hei, nici o judecată aici - este un fapt cunoscut că multe păsări sunt mai bune conversaționaliști decât rudele îndepărtate. Chiar dacă pasărea ta știe doar câteva cuvinte sau fraze simple, vorbind cu el este mult mai bine decât să vorbești de politică cu unchiul tău mare sau de viața ta de dragoste cu acel verișor ciudat.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Aveți o "cameră liniștită", astfel încât pasărea dvs. nu poate întrerupe apelurile telefonice

    Joshua_wilson/ PixAbay "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă ați luat vreodată un apel de conferință din interiorul cămășii de bucătărie sau dulapul dormitorului, există o șansă bună că aveți o pasăre de companie. Unele păsări sunt atât de apt pentru a lăuda, scârțâi, râde sau imită când proprietarii lor sunt la telefon, mulți oameni au o "cameră liniștită", unde pot lua apeluri telefonice și liniște.

    Continuați până la 6 din 11 de mai jos.
  • 06 din 11

    Pasărea ta are mai multe jucării decât majoritatea copiilor

    KawAixBluexFluff / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu este un secret: Bird toys nu sunt ieftine. Dar majoritatea proprietarilor de păsări nu dau să renunțe la 15 dolari pe o jucărie pe care o va distruge (în mod inevitabil) într-o săptămână un al doilea gând. Cine poate rezista la cumpărarea unui jucărie rece, colorată, nouă pentru prietenii lor cu pene, oricum?!

    Continuați până la 7 din 11 de mai jos.
  • 07 din 11

    Cască de păsări este în esență un palat

    Diego_The_Conure / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-21 "Container de date =" Adevărat "/">

    Casa ta este destul de confortabilă. Există suficient spațiu pentru familia și prietenii dvs. și puteți găzdui câțiva oaspeți peste noapte la un moment dat - dar nu este nimic peste partea de sus. Ta Cava de păsări? Este complet înșelat cu sârmă de oțel acoperită cu pulbere de cea mai bună calitate, aripi de est și vest (Ha-It It), și poate chiar o cameră de divertisment mică, de dimensiuni de păsări sau o sală de gimnastică.

    Continuați până la 8 din 11 de mai jos.
  • 08 din 11

    Pasărea ta devine mai multă atenție decât oricine altcineva în casă

    fadetogether / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-24 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă aveți o pasăre, știți cât de mult atrage atenția. Oh, ai niște prieteni la cină? Ea va pune o melodie și dans. Chat pe telefon cu un reprezentant enervant pentru clienți? Acum pare a fi un moment minunat pentru ea să țipă foarte tare. Încercând să scoată ușa și să ajungă la lucru? Mai bine să nu uitați să o luați cu atenție pentru câteva minute.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Mestecarea păsărilor tale este mai rea decât câinele tău

    Sigur, doggiile primesc vina pentru mestecarea necorespunzătoare, Dar încrederea este că pasărea ta este la fel de proastă (sau mai rău!) decât Fido. De la mobilier, la îmbrăcăminte, la pantofi, la jucăriile copiilor tăi, ea va mesteca-o și poate chiar distruge!-Oricare ar putea să-i aducă mici, micul cioc.

    Continuați până la 10 din 11 de mai jos.
  • 10 din 11

    Pasărea ta este un dansator mai bun decât tine

    dis_is_scarlett / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-30 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu este nevoie de mult pentru a obține o pasăre pentru muzica de boogie, televiziunea sau chiar oamenii care vorbesc poate inspira o pasăre pentru a arăta cele mai bune mișcări. Tu, pe de altă parte? Este nevoie de mai multe, băuturi puternice, ore de cajoling de către partenerul dvs. și o mulțime de curaj pentru a busta Glisare electrică la o nuntă a relativității îndepărtate.

    Continuați până la 11 din 11 de mai jos.
  • 11 din 11

    Nu există nici un animal mai bun să vină acasă la

    Parrot_pet_lovers / Instagram "Data-Caption =" "DATA-EXPAND =" 300 "ID =" MNTL-SC-BACK-IMAGE_19-0-33 "Container de date =" Adevărat "/">

    La sfârșitul zilei, nu este nimic mai bun decât să-ți salut prietenul cu pene și să stea cu ea pe umăr - chiar dacă asta înseamnă să te apleci.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Lucruri doar proprietarii de păsări înțeleg