Cum să oprească puii de la lătrat

Cum să opriți un câine de la lătratul excesiv

Un catelus de lătrat poate conduce proprietarii și vecinii nebun. Barking nu poate fi eliminat în totalitate, deoarece este un comportament natural și o formă de Puppy Communication, Dar puteți învăța cățelușul dvs. pentru a reduce la lătrat.

De ce puii latră

Puppy Barking servește multe scopuri. Puppies coajă când se joacă, pentru a vă saluta (sau un alt animal), sau apăra împotriva interlodiilor înfricoșătoare sau intimidante. Luați în considerare coaja cățelușului dvs. ca o alarmă de câine: ea servește ca un avertisment despre ceva neobișnuit, interesant sau interesant, ca un prieten sau un sosire străin, un sunet brusc sau o vedere neașteptată. Mai degrabă decât să încerce să elimine pe deplin scoarțele, dați seama de ce puștile latră și îi învață diferența dintre latimile și discurile adecvate.

Cum să vă opriți catelul de la lătrat

Odată ce ați determinat de ce ca catelul dvs. este lătrat, puteți începe să o antrenezi în mod corespunzător Opriți câinele de la lătrat. Rețineți că o anumită dezvoltare mentală a catelusului este similară cu un copil mic, atât de multe dintre aceleași reguli de armare se aplică pe măsură ce vă predați comportamentul adecvat pentru catelus. Specific:

  • Furnizați reguli și răspunsuri coerente. Dacă răspunsul dvs. la lătratul excitat este uneori pozitiv și uneori negativ, câinele dvs. va fi confuz. Stick cu același răspuns la același comportament și asigurați-vă că alți membri ai familiei fac același lucru.
  • Asigurați-vă că nu există probleme fizice sau psihologice care cauzează comportamentul. Dacă catelul tău este înspăimântat, în durere sau se simte rău, ar putea să plutească sau la coajă. Asigurați-vă că ați avut grijă de orice probleme de mediu sau de sănătate care ar putea sta între catelus și comportament bun.
  • Utilizați tehnici adecvate pentru a instrui catelul dvs. Amintiți-vă că catelul dvs. este doar un copil, și știe doar ceea ce îl învață. Evitați disciplina aspru - lauda și bunătatea și alte tipuri de armare pozitivă vă poate ajuta ca catelul să crească să fie un câine bine ajustat, bine comportat.
  • Nu lăsați emoțiile să ajungă în modul de antrenament. Dacă catelul dvs. Whines Când este lăsat singur, puteți simți că trebuie să o mângâiați. Când faci asta, recompensați comportamentul și, prin urmare, învățați cățelul că plânsul sau lătratul este cel mai bun mod de a atrage atenția.

Sfaturi de instruire

Odată ce ați eliminat barierele în calea formării, ar trebui să vedeți rezultate bune. Dacă încă mai aveți probleme cu reducerea cantității de lătrat, auziți, totuși, aceste sfaturi vă pot ajuta să depanați problema.

  1. Nu scalați înapoi. Când vorbești cu catelul tău, tonul vocii și corpul limba sunt la fel de importante ca și cuvintele pe care le utilizați. Pentru câțiva câini, lătratul este o expresie plină de bucurie. Utilizați o voce calmă atunci când vă adresați câinelui. Scrierea poate să creadă că vă alăturați chorului și coacăi chiar mai tare.
  2. Îndepărtați audiența. Dacă câinele dvs. scapă și veniți de fiecare dată, recompensați comportamentul. În schimb, instanța că puii dvs. se oprește, laudă-o și oferă un tratament. Dacă ține la lătrat, întoarceți-vă spatele și părăsiți camera. Majoritatea câinilor doresc compania, astfel încât plecarea vă spune câinelui că face ceva greșit. Câinele tău va învăța să fie liniștit dacă te dorește stau.
  3. Situațiile de abordare care apar în mod regulat. Barking la poștaș învață că puii să repete comportamentul din nou. Poate doriți să vă înscrieți ajutorul transportatorului de poștă electronică pentru a elimina lătratul. Cereți transportatorului poștal să vă hrănească pupul un tratament odată ce este liniștită și vă laudă animalul de companie pentru a fi tăcut.
  4. Furnizați exerciții de ușă. Sună clopotul, bătând pe ușă, iar sosirile sau plecările pot excita sau speria pui timizi. Creați o asociere între ușă și ușă sunete cu lucruri bune pentru catelus. Stadii de scenă la ușa din față cu un complice "vizitator" încărcat cu tratamente la aruncare. Acest lucru îl ajută să nu mai vadă vizitatorii ca amenințări. Aceasta este o formă de instruire de desensibilizare.
  5. Scutiți plictiseală. Mulți pui coajă pentru că sunt singuri sau plictisiți. Chiar dacă câinele nu are nimic de lătrat, lătratul poate fi mai bun decât tăcerea. Mestecați jucăriile care răsplătesc atenția catelului cu gusturi gustoase, de asemenea, umple gura - nu poate lăcata și mesteca în același timp. Puzzle-uri și jucării precum Kong Wobbler pot fi umplute cu unt de arahide sau tratamente kibble și trebuie să fie manipulate pentru a ajunge la premiul comestibil.
  6. Blocați sunetele înfricoșătoare. Câinii neexperimentați aud o mulțime de sunete "noi" care pot inspira la lătrat. Când apare lătraze frică, zona de confort a produsului de feromoni cu d.A.P. poate ajuta la ameliorarea angst. Mașinile de zgomot alb sunt disponibile pentru mascarea sunetelor sau pur și simplu rotiți radioul la un volum normal și reglați-l la static.
  7. Încercați un ton nou. Colierele de tonuri emite un ton puternic, scurt la primul "woof."Adesea este suficient să se oprească și să caute ceea ce a cauzat tonul. Elimină plictiseala și lătratul, adesea în câteva minute. Cu toate acestea, gulerul trebuie ajustat în mod corespunzător sau poate "pedepsi" câinele greșit dacă un prieten canin se latră în apropiere.
  8. Curbează scoarțe cu miros. Cercetători a găsit Citronella Collars pentru a fi eficientă în formarea de coajă. Collars Citronella oferă un ton de avertizare în primul rând - latgerea suplimentară solicită un miros de miros care oprește lătratul. Unele dintre aceste gulere au chiar și activatori de control la distanță.
2:04

Cum să vă antrenați câinele cu o armare pozitivă

Deoarece fiecare pui este diferit, nu toate tehnicile enumerate mai sus pentru fiecare caine. Majoritatea tehnicilor de formare necesită o investiție de timp și de coerență. Dacă nu ați văzut îmbunătățirea în trei până la cinci zile, folosind una dintre tehnicile anti-coajă, încercați o abordare diferită sau luați în considerare lucrul cu un antrenor profesionist de câini.

Cum să opriți mestecarea catelului
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să oprească puii de la lătrat