Top 10 moduri de a arăta pisicile pe care le iubești

Pisicile care se joacă în camera de zi

Adoptarea Kittenului nu include instrucțiuni despre cum să iubiți pisicile. Deci, cum ești tu Arată pisicile pe care le iubești? Ca proprietar responsabil de pisică, căutați cel mai bun mod de a arăta Kitty Kids cât de mult le iubești.

01 din 10

Iubesc pisicile cu o atenție deosebită

O atenție deosebită poate implica oricare sau combinație dintre cele de mai jos plus multe alte ingrediente specifice companiilor dvs. speciali de pisici. Poate pur și simplu să fie înfășurată în fiecare seară sau partajați o pernă pe pat noaptea. Ședința liniștită cu privirea de adorație a pisicii din întreaga cameră spune volume.

  • 02 din 10

    Pisicile iubesc masajul

    Pur și simplu mângâia pisica ta, de la nas la coada, dă un masaj foarte bun, care scade o tensiune arterială a pisicii și a ta. Acordați o atenție deosebită locurilor pe care le place cel mai bine, cum ar fi baza coada și sub obraji. Atingerea, mângâierea și masarea pisicii dvs. servește, de asemenea, ca o verificare a pisicilor bine pentru a găsi orice covorașe de blană, bucăți sau umflături sau răni care au nevoie de asistență medicală.

  • 03 din 10

    Pisicile rareori lucrează pentru o viață în aceste zile. Mulți dintre ei sunt plictisit din cranii lor. Așa că ajungem cu pisici ciudate care se leagă de draperii și joacă experimente de gravitație cu fină dezeci de pe mantel, alegeți lupte cu celelalte pisici, Gheară și botezați mobilierul cu urină, și altele.

    Gândiți-vă la formare ca recreere, distracție, o provocare și o oportunitate de a sărbători abilitățile naturale ale animalelor de companie și de a le recompensa prin deblocarea întregului lor potențial.

  • 04 din 10

    Învață să înțelegi ce îți spun pisica cu el mei, a lui coadă, urechile sale și multe altele. Cum vă simțiți când cineva ignoră încercările dvs. de a le spune ceva? Pisica ta știe că îl iubești și returnează Purrs când răspundeți la limba sa într-un mod adecvat.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Pisica de îngrijire

    Pisicile petrec jumătate din orele lor de trezire auto-îngrijire. Câțiva exagerați îngrijirea, Dar majoritatea au nevoie de ajutor pentru a rămâne spioni. Nu numai că pieptenele / peria se simt bine ca un masaj complet, păstrează blana fără blană și curată curată, reduce forajele și servește ca o sesiune de legare între tine și pisici.

  • 06 din 10

    Pisicile sunt creaturi de obicei și un nou animal de companie care intră în casă poate face ca pisica voastră să vă întrebați dragostea. Cu introduceri corecte, pisica dvs. poate de asemenea să fie de acord că noul pisoi / câine / pisică / iepure a fost un cadou iubitor la urma urmei.

  • 07 din 10

    CAT tratează

    Tratează este un mod minunat de a "iubi" animalele de companie, deoarece critterii nu au o alegere - toți trebuie să mănânce. În timp ce gusturile variază, în general, puteți găsi ceva pe care pisica îl iubește. Tractarea ideală este mică, mirositoare, unică (diferită de tariful obișnuit) și rare (o face specială).

  • 08 din 10

    Această plantă inofensivă dă un pick-up și plăcut "înalt" pentru multe pisici. Combinați Catnip cu o jucărie specială și cu adevărat ați răsturnat distracția pentru animalul dvs. de companie. Pisicile te vor iubi înapoi când le duci cu catnip.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Fiecare animal de companie are un joc preferat. Jocurile interactive cresc obligațiunea pe care o împărțiți, construiți încredere în animalele de companie timide și luați-l pe Fizz din unele dăunători de animale de companie hiperactive.

    Unele pisici se bucură de jucării de puzzle pe care le ascundeți tratați, deoarece le permite să-și folosească creierul, dinții și nasul lor. Sală de pisici cu alpinism, gheare și oportunități de ascundere a pisicilor active. Pungi de hârtie goale sau un wad de hârtie aruncate în cada goală oferă emoții ieftine pentru multe feline.

  • 10 din 10

    Atât de multe pisici își iau cozile într-o întorsătură asupra schimbărilor în lumea lor. Îmbogățiți mediul cu pisici de pisici, Adăugarea unui alimentator de păsări în afara unei ferestre de ferestre sau pur și simplu jucând muzică liniștitoare ajută enorm.

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Top 10 moduri de a arăta pisicile pe care le iubești