Ce rezervor de dimensiuni au nevoie de aur?

Goldfish Dimensiune rezervor

Proprietarii de aur pentru prima dată sunt întotdeauna bugați de întrebarea cu privire la dimensiunea corectă a acvariului sau a rezervorului de pește pe care trebuie să le pună peștii lor. Suntem întotdeauna prezentați cu ideea că Goldfish ar face bine într-un castron de pește mic (doar vizionați orice film animat sau chiar benzi comice și Goldie aici este întotdeauna într-un castron și nu într-un rezervor). Ideea este că orice organism viu, fie că este om, pisică, câine sau aur, va avea nevoie de o mulțime de spațiu pentru a vă deplasa și a fi fericit. Întrebarea rămâne, deși. Cât de mare ar trebui ca rezervorul de pește să fie să-ți faci fericirea aurului? În acest ghid de dimensiune a rezervorului de aur vom răspunde la această întrebare și câteva mai multe pentru a vă ajuta să deveniți un părinte mai bun pentru animalele de companie pentru goldfish-ul tău.

peștișor de aur

Mituri legate de dimensiunea spațiului de viață de aur

Unul dintre cele mai frecvente mituri de ce oamenii au pus gold-uri în rezervoare mici și boluri de pește este că aceste creaturi acvatice nu trăiesc destul de mult. Ne-ar plăcea să vă dezamăgesc, dar sunt cunoscute că sunt cunoscute că vor trăi până la 30 de ani. Asta e mai mult de două ori de viață medie a câinilor și de trei ori mai mare decât pisicile. Știați că cel mai vechi aur înregistrat vreodată a trăit până la 45 de ani? Goldie de la Devon în Marea Britanie a venit dintr-o lungă linie de aur de lungă durată, cum ar fi tishul de la North Yorkshire, care a trăit până la 43 de ani.

Imposibil! Ai putea spune. În timp ce înregistrarea este neoficială, este doar să arate că îngrijirea lor de aur pot face cu siguranță să trăiască mult mai mult. Și pur și simplu nu le puteți îngriji în mod corespunzător dacă aveți un castron de pește de la ucenicul lui Weny pentru a le ține înăuntru.

Există un alt mit, dar are un adevăr pentru el. Goldfhes tind să crească la dimensiunea rezervorului lor. Ca atare, când ai pus un aur într-un castron de pește, într-adevăr nu te poți aștepta să crească mai mult decât o mică fracție din volumul vasului de pește. Dar, puneți-l într-un rezervor de 60 de galoane și ați putea fi foarte bine tratat la un aur care este cel puțin un picior lung. Cel mai mare aur care a fost crescut vreodată a fost de 15 inci. Cântărind mai mult de 4.2 kilograme, Goldie a fost găsit în Lacul Tahoe. Am auzit de somn gigant și de asemenea; Dar, un gigant goldfish? Aceasta este cu siguranță pentru cărți.

Punerea aurului dvs. într-un spațiu mic își restrânge libertatea de mișcare. Devine super stresat. Nu se simte fericit. Acești factori pot duce la creșterea stunte. Dar, dacă plasați același aur într-un rezervor de pește mare, vă facilitează creșterea, dezvoltarea și fericirea.

Este foarte important să recunoaștem diferența dintre supraviețuire și înflorire. Supraviețuirea este, bine, pur și simplu trăiesc fără îngrijire a condițiilor pe care se află organismul. Înfloritoare, pe de altă parte, înseamnă creșterea și dezvoltarea continuă. Pentru goldfish-ul dvs., aceasta înseamnă obținerea cantităților corecte de lumină solară, temperatura corectă și compoziția chimică a apei și o nutriție bună. Aceasta înseamnă, de asemenea, că este șansa de a-și explora mediul. Chiar nu vă așteptați că aurul tău să prospere într-un castron de pește. Numai un rezervor de pește corespunzător va fi.

Cerințe de dimensiune a rezervorului pentru goldfish-ul tău

Deoarece Goldfish, ca orice alt organism viu, are nevoie de un spațiu adecvat pentru a crește și a prospera, este important să obțineți un rezervor de pește mai mare și mai lung. Gândește-te în acest fel. Vă hrăniți peștele și trebuie să eliminați ceea ce a mâncat cumva. Nu există toalete în rezervorul de pește, fără comode sau chiar o pungă de animale de companie pentru ca ei să-și pună deșeurile de pește.

Cu alte cuvinte, vor trebui să deservească în aceeași apă în care trăiesc. Da, sună Yucky și Gross. Dar asta subliniază doar necesitatea unui spațiu mai mare, astfel încât aurul dvs. să nu se îmbolnăvească și să moară din cauza amoniacului care este prezent în deșeurile lor. Sigur că puteți schimba apa, dar ar trebui să o faceți frecvent și la intervale regulate. De asemenea, puteți pune filtrați în rezervor, dar totuși trebuie să faceți schimbări semnificative de apă dacă doriți ca Goldie să prospere, nu doar pentru a supraviețui.

Deci, cât de mare ar trebui să fie rezervorul de pește pentru un aur de aur?

De regulă, cu cât rezervorul de pește este mai mare, cu atât este mai bine pentru aurul dvs. de aur.

Regulamentul actual de degetul mare este că prima de aur pe care o dețineți ar trebui să fie capabilă să prospere în 30-40 de galoane de apă. Vorbim despre o coadă cu o singură coadă sau de aurul comun aici. Wow! Asta e foarte mult. Asta e 30 până la 40 de galoane pentru un singur pește! Dar, dacă vii să te gândești la dimensiunea lacului Tahoe, unde a fost găsit cel mai mare aur, un rezervor de 40 de galoane nu este altceva decât o picătură de apă în lac. De fiecare dată când adăugați un gold de aur cu o singură coadă, va trebui, de asemenea, să măriți dimensiunea rezervorului de pește cu încă 10 galoane. Deci, dacă doriți să păstrați 5 goldfish-uri comune, ați avea cu siguranță un rezervor de pește de 70 de galoane, cel puțin. Puteți utiliza, de asemenea, un calculator de dimensiune a rezervorului de aur online, dacă nu vă place să faceți singur matematica.

Pentru goldfish fantezie - cei cu aripioare cu adevărat ornamente - regula actuală este de a pune primul fantezie într-un rezervor de pește de 20 de galoane, apoi încă 10 galoane pentru fiecare pește pe care l-ai pus. Dacă doriți să animați 10 fantezii, trebuie să aveți un minim de 110 galoane pentru un rezervor de pește.

Este important să ne amintim că goldfish-ul comun poate crește până la un picior lung, în timp ce Fancys sunt, de obicei, mai mici la maximum 8 inci. Adăugați la aceasta cunoștințele noastre noi, că aurul poate trăi până la 30 sau chiar 40 de ani și știți că un rezervor de pește cu adevărat humong este obligatoriu.

Dar, dacă doriți să aveți un animal de companie care va trăi doar aproximativ câțiva ani și va crește până la un cuplu de centimetri, sunteți binevenit să le puneți într-un vas de pește. Sperăm că, după ce ați citit acest ghid de dimensiune a rezervorului de aur, veți ști mai bine.

Aquarium de aur

Câte goldfish se pot potrivi într-un rezervor de 10 galoane?

Dacă ați înțeles pe deplin secțiunea precedentă cu privire la cerințele de dimensiune pentru un rezervor de aur, atunci știți că nu puteți potrivi un aur într-un rezervor de pește de 10 galoane. Cea mai mică dimensiune posibilă a rezervorului de pește pe care o puteți utiliza este de 20 de galoane și puteți pune doar un singur goldfish fantezist. O singură goldfish comună va necesita 30 de galoane.

Nu vrei să pui o fantezie și împreună. Goldfish-ul obișnuit sau cu o singură coadă sunt înotători foarte rapizi și pot fi văzute adevărate atunci când sunt amestecate cu fantezii. Ei vor înota spre mâncarea lor mult mai repede decât omologii lor mai frumoși. Pot lăsa fantezii foame. Comunele pot, de asemenea, să se prăbușească la aripioarele ornate ale fantezilor. Ca atare, dimensiunea finală a rezervorului dvs. de pește pentru goldfish va fi determinată de tipul de pește pe care doriți să îl aveți ca un animal de companie.

Revenind la discuția noastră despre câte goluri se pot potrivi într-un rezervor de 10 galoane, este clar că cea mai mică dimensiune pe care o puteți obține vreodată este de 20 de galoane pentru o singură fantezie sau 30 de galoane pentru un singur comun. Cu toate acestea, acest lucru nu este recomandat, deoarece Goldfish sunt, în general, cunoscuți ca pești comunitari. Ele cresc și se dezvoltă mult mai bine atunci când în compania altor goldfish ca ei. Este similar cu câinii care se dezvoltă mult mai bine când într-un pachet. Cu siguranta nu este ca pisicile, ca sa vorbim.

Ca atare, cea mai mică dimensiune posibilă a rezervorului de pește pe care o puteți obține pentru o singură coadă Gollie este de 40 de galoane, permițându-vă să puneți o pereche de acest tip de aur. Pentru o pereche de aur fantezie, veți avea nevoie de minim 30 de galoane.

Dacă aveți un rezervor de 60 de galoane, atunci puteți pune 5 goldfish fantezist în acolo sau 4 de aur unic de aur. Dacă aveți un rezervor de 100 de galoane, puteți plasa 9 fantezii sau 8 comune. Puteți verifica cu un calculator de dimensiune a rezervorului de aur online dacă doriți.

Cum am spus, cu atât mai mare spațiu pe care ar putea trăi, să crească și să prospere, cu atât mai bine este pentru animalul dvs. acvatic. Și, în cazul în care veți avea o curățare mai dificilă și menținerea unui rezervor de pește humongos, ați fi fericit să știți că nu este într-adevăr.

Ai fi flabbergat să știi că Goldfish nu are stomacuri. Ei au doar o intestin foarte lung. Alimentele trece prin intermediul intestinului și ieșirii prin intermediul anusurilor lor în timp record. Dacă aveți noroc, ați putea chiar să le vedeți mâncarea și defectarea în același timp. Brut!

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente de aur

Punctul este un mic rezervor de pește poate fi foarte murdar mult mai repede decât un rezervor mare. De asemenea, are o concentrație mai mare de deșeuri azotate. Un rezervor de pește mai mare are o apă mai stabilă, astfel încât să nu aveți nevoie să o curățați foarte frecvent, deși aveți nevoie de un sistem de filtrare foarte bun.

Dacă doriți să vedeți goldfish-ul dvs. de a trăi 30 până la 40 de ani ca Goldie și Tish, atunci trebuie să aderați cu adevărat la dimensiunea corectă a rezervorului de pește. Acest ghid de dimensiune a rezervorului de aur ar trebui să vă ajute să alegeți dimensiunea potrivită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce rezervor de dimensiuni au nevoie de aur?