Când pisicile de interior vor să meargă afară

Close-up de pisica pe lesa

Iubitorii de pisici care doresc pisicile lor să se bucure de aer proaspăt, de soare, iar ambianța de copaci, tufișuri și plante, adesea se simt vinovăție prin limitarea pisicilor lor la interior. Aceasta a fost mentalitatea în generațiile anterioare: că pisicile erau creaturi libere și independente și nu ar trebui să fie limitate. Că nu pot fi sănătos, fericit, și activ, dacă nu este permis să experimenteze toate gloriile în aer liber.

Astăzi, înțelegem pericolele de a permite pisicilor să se rostogolească liber, fie prin experiență personală, ascultă sau prin mass-media, inclusiv internetul. Aici sunt doar câteva din Pericole în aer liber, Deși nu este o listă exhaustivă.

  • Riscul de a contracta boli ucigașe, inclusiv FIV, Felv , și FIP
  • Riscul de infecții parazitare
  • Nu puteți observa obiceiurile de gunoi și pot pierde dovezi ale Flutd.
  • Rănirea și / sau moartea de la atacurile câinilor, altor pisici sau prădători
  • Rănire sau moarte de la vehicule
  • "Cat-napping" pentru profit sau câștig personal
  • Capturarea și eliminarea de către vecinii care urcă cu pisici
  • Tortura și / sau uciderea de către psihopați
  • Confiscarea de către autoritățile de control al animalelor
  • Risc de ingerare a plantelor toxice și expunerea la pesticide

Pe de altă parte, există câteva compromisuri în siguranță pentru a vă oferi Cat de interior cele mai bune din ambele lumi, fără pericolele potențiale ale în circulație liberă.

Care îți dau pisica

Gary Loewenthal, fosta gazdă pentru Forumul despre pisicile obișnuia să-și poarte pisica lui Mike în jurul curții lor, permițându-i să miște și să exploreze la voință. Mike`s nasul a condus Gary la plimbare și fiecare expediție în aer liber a fost puțin diferită de ultima. Aceste explorări sunt cele mai bine păstrate într-un timp foarte scurt-10 sau 15 minute - deoarece majoritatea pisicilor vor deveni prea dornici să sară și să exploreze pe cont propriu. Aș sugera că începând cu un minut sau două pentru o pisică timidă care nu a avut niciodată o experiență în aer liber. Cu toate acestea, purtarea pisicii dvs. este o modalitate foarte bună de a-l obișnui cu lumea înfricoșătoare a în aer liber și o bună prefață la pasul următor:

Lesa de antrenament

Orice pisică poate fi instruită într-o ham și lesa, folosind o metodă treptată de antrenament. Multe pisici se vor simți inițial limitate de greutatea suplimentară a hamului, iar primele lor încercări de mers pe o lesa vor părea mai mult de soiul "Slower" sau "Crawling". Cu toate acestea, dat timp și răbdare din partea antrenorului, majoritatea pisicilor se vor bucura de mersul pe jos.

Pisica ta poate prefera să "culce în aer liber pe lesa, la fel ca și Jaspurr (imaginea de mai sus), care este un începător în" Eticheta de leșie."Deși Jaspurr se află la stadiul" burtă-mers ", în cele din urmă va progresa la mers cu noi. Este o chestiune de timp și răbdare.

Vă rugăm să rețineți că legarea unei pisici în afara unei lei nu este un substitut pentru interacțiunea personală și supravegherea. Pisicile nu ar trebui să fie lăsate niciodată în aer liber pe o lecție sau o extensie de frânghie. Există prea multe pericole de a deveni încurcate, cu posibilitatea de a sufoca.

Vă recomandăm o ham robust sau o jachetă de mers pe jos, spre deosebire de un guler. Colierele pot fi alunecate prea ușor, ceea ce se va întâmpla cel mai probabil în momente de pericol, ca atunci când se întâlnesc cu un câine ciudat sau o pisică pe stradă. De asemenea, încercați să cumpărați cât mai ușor o lesa posibil, în concordanță cu siguranța. "Dragul" suplimentar al unei leșii voluminoase vă va încetini progresul de mers pe jos.

Asigurați-vă că ați testa "coeficientul de leash" al pisicii în interior timp de câteva zile înainte de al duce în afară. Slow și ușor va duce la o pisică cu o experiență sigură și fericită în aer liber.

Un transportator personal

Dacă decideți că doriți să faceți pisica dvs. o "pisică de călătorie", vă sugerăm să achiziționați un transportator în stil vest personal, numit "Pet Pocket 2", fabricat de produsele globale pentru animale de companie. Am cumpărat versiunea de bază, cu un buzunar negru "buzunar" care ne-a ținut confortabil pisica în siguranță cu o ajustare a șnurului și o clemă metalică care se atașează la ham.

Walker sau cărucior

Kittywalk Cartier oferă atât o plasă de nylon durabilă "cușcă", așa că Kitty se poate bucura de experiența în aer liber și o nuanță rezistentă la apă pentru protecție împotriva soarelui. Roata departe Convertește la un rucsac, purtător de mașini și pat.

Încărcările în aer liber

Pentru pisicile care ar prefera să "liberă-roam" (în limite), incintele în aer liber sunt ideale. Ele pot fi construite de la zero, cu planuri proprii sau achiziționate sau asamblate ca incinte modulare.

Experiențele dvs. pot varia în funcție de oricare dintre aceste mijloace de a oferi o experiență în aer liber în siguranță pentru pisicile dvs., dar credem că ați primit suficiente alternative aici pentru a vă începe.

Uita-te acum: Cât timp trăiesc pisicile?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Când pisicile de interior vor să meargă afară