Cum să introduceți în siguranță pisici și copii nou-născuți

Femeia însărcinată de pisică

Dacă aduceți un nou copil în casa dvs., faceți timp să vă acordați atenție modul în care pisica dvs. se va ocupa de schimbări. Excluzând animalul de companie din acest timp fericit vă va confunda pisica și vă va lăsa trist, stresat și potențial gata să acționeze în moduri inacceptabile, cum ar fi Lipsește cutia de gunoi. Păstrați pacea prin introducerea corectă a copilului și a pisicii dvs. pentru a deschide calea pentru un viitor plin de bucurie.

De ce introducerea de pisici

Amintiți-vă că pisica dvs. a fost mai întâi acolo. Dacă pisica dvs. nu a fost expusă la sugari, copii mici sau copii mici și a fost doar în jurul adulților, puneți-vă în labele animalului dvs. de companie. La o pisică, această ființă umană mică ar putea fi o creatură mică de la Marte. Un copil miroase diferit, sună ciudat cu o voce mai mare și, deși un copil este mic și mai aproape de un nivel de pisică, se mișcă erratic, ceea ce poate provoca anxietate într-o felină. Ca rezultat, pisica dvs. poate intra în Stranger-pericol și ascunde sau deveniți defensive și încercați să vă înflorești la străinul înfricoșător pentru a face să plece. Pentru a evita aceste scenarii, veți avea nevoie de un plan care începe cu mult înainte de a vă aduce acasă.

Lăsați-vă pisica turneu pepinieră

Pregătiți-vă ca pisicile înainte ca copilul să se întoarcă acasă. Începeți când decorați grădinița. Înțelegeți că pisicile iubesc status quo-ul, așa că devin sensibile la orice schimbări care se desfășoară într-o casă. Faceți schimbări treptate la casa dvs. Permiteți pisicii dvs. să investigheze noile lucruri pe care le aduceți în spațiu, astfel încât să nu se simtă lăsate afară și nervoasă. Dar fiți conștienți de faptul că pisica dvs. va dori probabil să investigheze mobilier sau elemente noi. Puteți găsi chiar și pisica dvs. de dormit în bassinet sau bătăi la jocul mobil al copilului. De când nu vă puteți supraveghea pisica în spațiul nou, puneți o poartă pentru a vă menține animalul de companie din cameră sau pur și simplu închide ușa.

Labele off

Dacă doriți să vă descurajați pisica de a dormi în pat, plasați un protector de covoare, în sus în sus, pe saltea. Pentru a preveni ca pisica să facă tabelul de schimbare nou, puneți o bucată lungă de carton acoperită cu bandă dublă pe suprafață. Pisicile urăsc mersul pe ceva cu nimic sau lipicios.

Ia pisica ta folosită cu un strigăt al unui copil

Bandă sunetul unui copil plâns, astfel încât pisicile dvs. să aibă un avertisment despre ce să se aștepte. Pisicile folosesc Sună pentru a comunica, și infantile strigă sunet similar cu strigătele de suferință de pisici, deci poate fi supărător pentru pisici să audă acest lucru. Fi de fapt, de fapt, și dacă pisica ta investighează calm sunetul, recompensa cu laudă liniștitoare. În cazul în care animalul dvs. de companie devine supărat de zgomot, începe din nou, dar începeți mai întâi să jucați a Jocul preferat împreună înainte de a vă activa înregistrarea. În acest fel, pisica voastră se va asocia cu un timp plăcut cu strigătele unui copil.

Pregătiți-vă pisica pentru mirosurile noi

Pisicile Comunicați cu Scent. Ei identifică pe cei care miroșesc asemănători cu ei ca prieteni. Există câteva modalități de stres fără stres de a aduce noi mirosuri în lumea pisicii tale.

  • Începeți purtați praf de copii sau loțiune pentru copii pe mâinile dvs. săptămâni în avans. În acest fel, pisica dvs. asociază aceste mirosuri cu cineva deja știe și iubește.
  • Aduceți acasă ceva care are mirosul copilului tău, ca o pătură de primire și lasă pisica ta să-l lovească pentru o introducere avansată.
  • Pet pisica ta cu o pereche de șosete infantile înainte de nașterea copilului. Ia-ți copilul să poarte șosetele acasă de la spital. Bebelușul tău va mirosi ca pisica ta, iar animalul tău de companie vă va identifica copilul ca parte a familiei chiar de la început.

Durează pisica cu laudă

Când vă aduceți acasă bebelușul, veți fi fără îndoială, dar există încă ceva de făcut cu copilul și pisica. Aduceți în liniște copilul și pisica împreună. Lăsați pisica voastră să miște piciorul copilului. Încercați să faceți acest lucru în timp ce bebelușul dvs. poartă șosetele de felinte, astfel încât pisica dvs. să poată vedea că nu este nimic de teamă. Asigurați-vă că vă lăudați continuu pisica când se comportă într-o manieră încrezătoare și calmă. Odată ce pisica dvs. înțelege că tratarea unui copil duce ușor la laudă, lucrurile ar trebui să meargă fără probleme între cele două. Includeți pisica dvs. când vă hrănești copilul oferind tratamente în aceeași cameră. În acest fel, pisica asociază lucruri pozitive cu prezența copilului. Un număr de aceste sfaturi sunt de asemenea utilizate când Introducerea unei noi pisici într-o casă cu o pisică existentă.

Debunking un mit despre pisici și copii

Pisicile sufocau bebelușii? Faptul este că pisicile sunt rachete de căldură care se bucură de rachete care se bucură de a fi aproape de un corp cald, astfel încât pisica dvs. poate fi desenată să se culce în apropierea copilului. Dacă vă aflați pisica dvs. Sniffing gura copilului tău, este probabil că respirația copilului tău miroase ca laptele, care a determinat curiozitatea animalului tău.

Respectați spațiul pisicii

Pe măsură ce copilul crește, învățați copilul să respecte și pisica. Dar de la început, creați o retragere privată în cazul în care poate scăpa de un copil cu crawling rapid și mâinile apucate de un copil. Respectarea reciprocă și introducerea atentă cresc într-o legătură iubitoare, deoarece copilul dvs. crește alături de a Pisica fericita. Și asta este o relație de purr-fectare care va dura o viață.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să introduceți în siguranță pisici și copii nou-născuți