7 Motive pentru care hamsterii fac ca animalele de companie

Hamster portret

Deși decizia de a aduce acasă orice animal de companie nou necesită o considerație atentă, hamsterii pot face animale de companie excelente pentru aproape orice familie responsabilă bazată pe spațiul lor modest și Cerințe de îngrijire.

Pentru a ajuta la a decide dacă acesta este PET PET PENTRU TINE, Luați în considerare aceste șapte motive pentru a aduce acasă un hamster.

1. Hamsterii nu necesită instruire extinsă

Spre deosebire de pisici sau câini, hamsterii nu necesită instruire extinsă. Nu sunt necesare cursuri de antrenament de gunoi sau de ascultare!

Hamsterii, totuși, beneficiază de socializarea regulată și manipularea pentru a le ajuta să vă cunoască. Dacă sunteți în căutarea unui tovarăș de blană de întreținere mai mică, un hamster poate fi doar animalul pentru tine.

2. De obicei, hamsterii sunt animale de companie ieftin

Deasupra fiind întreținerea redusă, cumpărarea unui hamster nu va rupe banca. Deși trebuie să luați în considerare costul cumulativ al tuturor livrărilor necesare pentru îngrijirea unui hamster fericit, cheltuielile globale vor fi mult mai puțin decât adoptarea unei pisici sau a unui câine.

Odată ce costurile inițiale de o singură dată sunt acoperite, cum ar fi cuşcă, Hamsterii sunt relativ ieftini la întreținere. Nu veți cheltui prea mult pe lună pe hamsterul, tratați și lenjerie de pat. Desigur, ca și în cazul oricărui animal de companie, pot exista costuri neprevăzute, cum ar fi VET facturi, că va trebui să fiți pregătiți pentru.

3. Hamsterii sunt drăguți și distractivi

Care nu iubește caracteristicile fuzzy adorabile de hamster și dimensiunea minusculă? Aceste tăieturi sunt o bucurie să se uite la joc și să se curățească.

Din alergând în roțile lor Pentru a exercita într-o minge, fiecare hamster are propria personalitate unică și urmărirea acestora se bucură de activitățile lor preferate pot oferi divertisment nesfârșit.

4. Hamsterii sunt mari animale de companie pentru bufnițele de noapte

Hamsterii sunt nocturni, adică că sunt cei mai activi în timpul nopții. Deși acest lucru ar putea fi văzut ca un negativ, acest lucru este perfect pentru oricare dintre cei care păstrează târziu orele. Căutați un partener de film târziu sau cineva care să vă păstreze compania în timp ce toți ceilalți sunt în pat? Un hamster ar putea fi prietenul perfect pentru timpul de noapte.

5. Hamsterii necesită un spațiu minim

Spre deosebire de câini, pisicile sau chiar iepurii, hamsterii au nevoie de doar câteva metri pentru a trăi. Puteți face cu ușurință loc pentru o cușcă de hamster pe un birou sau o dresser, făcându-le animalul perfect pentru cei care locuiesc în case mici sau apartamente.

Cu toate acestea, nu fiți timizi să vă luați hamsterul pentru a vă juca în mod regulat. Cu supravegherea, hamsterii iubesc să exploreze. Obținerea lor o minge de hamster este o modalitate perfectă de a le lăsa să ardă o anumită energie. În plus, sunt atât de distractivi să se uite la rost.

6. Hamsterii nu necesită o atenție constantă

Deși se pot bucura de joc de calitate petrecut cu oamenii lor, oferind că au suficient spațiu și jucării de divertisment, Hamsterii sunt, de obicei, conținut fiind lăsați singuri în cușcă. Timpul de formare, plimbări zilnice și sesiuni lungi de îngrijire nu sunt necesare pentru a avea grijă de un hamster fericit. Ei nu au nevoie de felul de atenție și de interacțiunea umană pe care câinii și pisicile o fac.

Țineți minte, totuși, că eșecul de a vă socializa hamsterul (mai ales devreme în viața sa) poate face mai timid sau ezitant să fie manipulat.

7. Hamsterii sunt ușor de curățat după

Hamsterii sunt animale curate, astfel încât rareori veți avea vreodată să vă scăldați decât dacă trebuie să spălați ceva de pe ele. Ele sunt, în general, fastidioase despre igiena personală și se curăță în mod regulat pentru a păstra ordinea. Nu numai că acest lucru înseamnă că aveți mai puțină muncă, dar este, de asemenea, adorabil să le urmăriți să le întreprindă ritualurile de curățare.

Hamsterii sunt, de asemenea, destul de buni. De obicei, ele aleg un colț al cuștii lor pentru a fi baia lor, care păstrează restul cuștilor relativ curate. Acest lucru face să-și învețe acasă o briză în comparație cu niște rozătoare!

Cu atât de multe lucruri de a iubi despre hamsteri, nu este de mirare că fac astfel de animale de companie populare. Fără mult costuri, timp sau spațiu, puteți păstra un partener adorabil mic pentru a vă apela pe cont propriu.

Deși pot fi mai ușor de îngrijorat decât alte animale de companie, nu înseamnă că un hamster este potrivit pentru fiecare gospodărie. Gospodăriile foarte zgomotoase sau cele cu o mulțime de alte animale de companie ar putea fi stresante sau un risc pentru un hamster. Și păstrarea oricărui animal de companie necesită timp, răbdare și dedicare. Dacă puteți oferi aceste lucruri, atunci un hamster ar putea fi animalul perfect pentru tine.

Totul despre păstrarea hamsterilor ca animale de companie
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru care hamsterii fac ca animalele de companie