5 Prietenii uimitoare de pisică și câine

Cine spune că câinii și pisicile nu pot fi prieteni?

Acesta este probabil unul dintre cele mai nefericite mituri pe care oamenii cred de fapt.

În timp ce câinii și pisicile sunt cu siguranță diferite atunci când vine vorba de trăsături fizice și sociale globale, există o mulțime de dovezi că pot găsi un teren comun și chiar devin cei mai buni prieteni. Să aruncăm o privire la câteva povești remarcabile care sunt dovada că câini și pisicile pot construi o legătură de durată.

Marley și Gifles

Pisici și câini prietenii

Sursa: imgur

O pisică numită gheață și un catelus numit Marley arată că, cu o mică emoție și o mulțime de răbdare, poate fi formată o prietenie frumoasă.

Gioplele obișnuiau să fie singurul animal de companie acasă, așa că a dus-o o vreme să se încălzească până la Giddy și Demeanor plin de viață. După o lună de a se cunoaște unii pe alții, au falsificat o prietenie care include lounging-ul și cuddling împreună.

Ruth și Idgie

Numit după faimoasa prietenie în roșii verzi prajite, Ruth pisica și Idgie câinele este un duo inseparabil.

Animalele au fost găsite abandonate în cazul în care Idgie a fost protejat de omologul ei felin chiar de la început.

Acum, în loc de a fi luptători de stradă, ei împărtășesc o casă împreună, unde Idgie și Ruth se bucură să se joace cu jucăriile celorlalți și să-i lingă unul pe altul.

Kodi și Myshkin

SOUCE: http: // modderndogmagazine.COM / Articole / Interspecies-Friendships-când-pisici-join-pack / 270

Kodi, un malamut de Alaskan mare și puternic și Myshkin, un gri și pisoi negru a format o prietenie puțin probabilă și o legătură acerbă.

Povestea lor a început când Myshkin a fost doar un pisoi de 10 săptămâni. Kodi a luat imediat pisicile sub aripa sa.

El ar permite pisicilor să urce pe el și să se facă confortabil în haina lui. Câinele era chiar răbdător cu ghearele și mușcându-se că pisoi sunt atât de predispuși să facă.

Cea mai uimitoare parte despre această legătură este când Kodi sa îmbolnăvit cu cancer.

Myshkin nu a părăsit niciodată partea lui și chiar a protejat câinele mare de câinii străini care au intrat în spațiul lor. Această prietenie a fost un mare exemplu de curaj și dragoste până la sfârșit.

Jasper și Bow-Z

ATS-și-câine-prieteni

Sursa: http: // Dailymail.Co.Marea Britanie / Noutăți / Articol-2992535 / Cat-VisCome-Emotion-Oigh-Dog-Buddy-Apart-10-Zile-Dă-Cea mai lungă-Hug-Cunoscut-Man-S-Best Prieten.HTML

Jasper, pisica și Bow-Z, câinele are o legătură atât de puternică încât atunci când sunt în afară de câteva zile, ei se salută reciproc cu o îmbrățișare!

Există un videoclip YouTube care plutește în jurul duoului, deoarece acestea sunt reunite după o hiatus de 10 zile. Acest videoclip de topire a inimii este dovada că perechea dor de alții dragi când sunt în afara vederii.

Charlie și Scout

Sursa: imgurhttp: // imgur.com / galerie / 4hb5y

Această poveste de prietenie pisică și câine, poate că acest lucru nu este cea mai veselă pisică și câine cel mai bun prieten. Din păcate, Charlie câinele a murit, dar cu siguranță unul care dovedește dragostea pe care o împărtășesc unul pentru celălalt. Charlie câinele și cercetașul, erau prieteni buni.

Ei ar mânca, se înghesuie și vor juca împreună. Cu toate acestea, odată ce Charlie a murit, cercetașul părea că nu este niciodată la fel. Acum urmărește Videoclipurile YouTube de Charlie și buclele de lângă monitor pentru a dormi. Un alt exemplu pe care prieteniile dintre o pisică și un câine pot rula foarte adânc.

Pisicile și câinii aleg prietenie

Sursa: http: // imgur.com / galerie / 4hb5y

Câinii și pisicile nu sunt destinate să fie dușmani. De fapt, dacă se introduc unii pe alții corect și au șansa de a se cunoaște reciproc, vor coexista cel mai probabil fără prea multă problemă. Mai des decât majoritatea oamenilor presupun, forme adevărate de prietenie, cum ar fi cele menționate mai sus.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Prietenii uimitoare de pisică și câine