Cum arată pisicile te iubesc

Cum arată pisicile ilustrații de dragoste

Multe pisici îi iubesc Proprietari la fel de mult, dacă nu mai mult decât le iubim și le place să-l arate. Dar cum o pisică arată dragostea lor și dă afecțiune este foarte diferită de modul în care oamenii afișează dragostea. În lumea pisică, există multe modalități de a vă exprima, inclusiv aceste 12 afișaje ale iubirii.

1:37

Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

01 din 12

Cea mai evidentă și cea mai obișnuită pisică arată fericirea și dragostea lor este prin purtring. Pisicile par să aibă un motor mic special în interiorul lor care încep când sunt relaxați și se bucură de ceva. Veți auzi adesea acest zgomot vibrat, în timp ce vă mângâi pisica. Purrs poate însemna, de asemenea, pisica ta este supărată, dar nu este la fel de obișnuită.

  • 02 din 12

    Copiii tind să se arunce pe pământ și se rostogolesc în timpul unui tantrum, dar când pisica ta o face, înseamnă că sunt încântați să te văd. Pisicile pot merge sau vor alerga până la tine și se pot arunca pe pământ și încep să se rostogolească. Acesta este un salut iubitor și înseamnă că vor atenția dvs., mai ales dacă vă arată burta lor.

  • 03 din 12

    Bunting este atunci când pisica ta își frecă obrajii pe tine sau pe un obiect, cu capul cu frunte sau își rupe capul pe tine. Este o cale pentru pisica ta să-și lase mirosul, marcând teritoriul lor. Pisicile fac acest lucru atunci când iubesc ceva sau pe cineva. Ei pot practica bâzâitul pe alte animale de companie sau pe oamenii lor preferați.

  • 04 din 12

    Zgârierea frunze ambele mărci parfumate și vizuale ale proprietății la o pisică. Fiți atenți la locul în care pisica dvs. zgârie cel mai mult. Zonele cele mai importante pentru o pisică sunt adesea asociate cu proprietarul.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Comportamentele de frământare ascultă înapoi la pisoi. Pipele de pisici frământa împotriva sânilor mamei pisicii pentru a induce lapte pentru a fi eliberate. Pisicile adulte continuă acest comportament atunci când se simt cel mai relaxat, conținut și iubit. Deseori, atunci când sunt mângâiați pe poala proprietarului lor. Gândiți-vă la frământare ca o expresie distinctă a adorării.

  • 06 din 12

    Pisicile sunt adorabile, dar sunt încă mici carnivore care au instincte de vânătoare. Pisicile pot prinde totul de la jucării la șoareci și adesea împărtășesc recompensa lor cu cei pe care îi iubesc. Pisicile care vă prezintă cu o captură merită laudă. Ei nu ar aduce aceste cadouri speciale dacă nu te-au iubit.

  • 07 din 12

    Pisicile joacă din bucuria pură și cel mai preferat coleg de joc este de obicei un însoțitor de încredere și iubit. Unele pisici pot controla de fapt interacțiunea prin mișcarea doar la îndemâna, astfel încât să fiți forțați să veniți la ei și să începeți să jucați.

  • 08 din 12

    Pisicile dorm de obicei până la 16 ore pe zi. Din moment ce sunt cei mai vulnerabili în timp ce dormi, locul pisicii tale alege să amâne trebuie să fie o locație sigură și de încredere. Nu există nici un compliment iubitor mai mare decât o pisică care alege poala dvs. ca la fața locului preferat de somn.

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Ochii lui Kitty sunt proporțional imensi. Ca atare, ochii pisicilor sunt active importante pentru supraviețuire, dar extrem de vulnerabile. Pisicile care își pun fețele și ochii largi în apropierea unei persoane exprimă o mare încredere și dragoste. Un lent "clipire"Din toată camera este considerată o sărută pisică.

  • 10 din 12

    Dacă ați mâncat vreodată o pisică, ați întâlnit probabil "Lift butt" prezintă care vă invită să acordați o atenție deosebită bazei coada. Pisicile iubesc să aibă această zonă a corpului zgâriat. Ei folosesc, de asemenea, cozile lor în poziție verticală pentru a semnala dragostea lor. Când o pisică vă apropie de coada țintă în sus și sfârșitul ușor înclinat, este un semn al iubirii. O pisică care ține partea din spate în față, prezintă, de asemenea, un semn de afecțiune. Kittens salută-o pe mama lor cu cozi marcate bogate în privința și pisicile adulte continuă acest comportament cu oamenii lor preferați.

  • 11 din 12

    Pisicile rar măgate la alte pisici. În mod obișnuit, doar pisoii se miazăază mamei lor și cresc din obișnuință ca adulți. Pisica dvs. adultă utilizează aceste vocalizări în mod specific pentru a interacționa cu oamenii. La fel ca noi, pisicile nu "vorbesc" oamenilor pe care îi displace, așa că chiar și atunci când pisica voastră se învârte cu o mulțime de mei, amintiți-vă că ei interacționează cu tine din dragoste.

  • 12 din 12

    Pisicile petrec o cantitate enormă de timp auto-îngrijire și pisicile prietenoase se îngrijesc și unul pe celălalt. Pisicile care Groom oamenii lor preferați, prin lingerea pielii sau a părului sau chiar nibbling sau suge pe hainele lor, indică o mare afecțiune. Acest lucru se răspândește un miros familiar și îi ajută să-și marcheze persoana ca o parte importantă a grupului de familie.

  • Top 10 moduri de a arăta pisicile pe care le iubești
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum arată pisicile te iubesc