Mutarea cu pisici: ajutând pisica dvs. Să se adapteze la o nouă casă

Mutarea cu pisici: Ajutând pisica dvs. să se adapteze la o nouă casă

Cercetările au arătat că se mișcă casa este una dintre cele mai stresante evenimente de viață pe care o persoană le poate trece. Dacă o considerați tulburări, vă puteți imagina cum se simte pisica dvs. săracă despre asta? Pisicile sunt animale foarte teritoriale, iar bunăstarea lor este foarte conectată la mediul în care trăiesc. O mișcare a casei va afecta grav sentimentul lor de siguranță și securitate.

Nu există nici o modalitate de a elimina complet tot stresul pentru pisicile dvs., dar cu o planificare atentă, puteți reduce nivelurile de stres la minimum - pentru amândoi! Mutarea cu o pisică poate merge fără probleme dacă organizați totul în avans.

Pisica stând într-o cutie de călătorie lângă o valiză

Opțiuni pentru mutarea acasă cu o pisică

Casa în mișcare implică în mod inevitabil o anumită incertitudine, dar dacă poți planifica cât mai mult posibil, o va face mai puțin stresantă pentru pisica ta. Puteți planifica mișcarea în două moduri. Puteți rezerva pisica într-o unitate rezidențială în timp ce se desfășoară mișcarea sau le puteți păstra cu dvs. și pot face mișcarea cu restul familiei.

Rezervați-vă pisica într-o caielă

Avantajul acestei opțiuni este că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pisica dvs. și să vă concentrați asupra mișcării în sine. Cu toate acestea, tu ești cel mai bun judecător al personajului pisicii tale. Poate că ar găsi șederea în cază mai stresantă decât mișcarea în sine!

De asemenea, trebuie să vă asigurați că vaccinările lor sunt actualizate, astfel încât să contactați cu atenție elementul și să întrebați ce au nevoie în ceea ce privește verificările și imunizările de sănătate. Va trebui să vă luați pisica acolo cu o zi înainte de mutare sau chiar cu câteva zile înainte. Evident, va exista o taxă pentru a plăti, astfel încât aceasta să nu fie cea mai bună opțiune dacă vă aflați într-un buget strâns.

Ține-ți pisica cu tine în timpul mișcării

Aceasta este opțiunea cea mai intensă a forței de muncă și necesită o mulțime de planificare de la câteva săptămâni înainte de a vă deplasa. Nu există un plan fix; Va trebui să elaborați o strategie care vă convine cel mai bine pisica. Este posibil să aveți nevoie să investiți în unele echipamente, dar nu va costa la fel de mult ca și îngrijirea rezidențială pentru pisicile dvs.

A Carrier de pisici este esențială pentru a vă deplasa pisica în siguranță de la o locație la alta. Există o mulțime de mituri despre cum să introduceți o pisică într-o casă nouă, dar tot ce aveți nevoie este bunul simț.

Planificați mutarea săptămâni în avans

Decideți într-o cameră din casa dvs. când vă puteți închide pisica, deoarece mișcarea are loc. De asemenea, uitați-vă la planul noii dvs. case și alocați o cameră acolo unde vă veți păstra pisica în timp ce se stabilesc în noua lor casă. Cea mai bună abordare este să alegeți camere care nu sunt în afara drumului și că oamenii nu trebuie să meargă pentru a ajunge la alte camere. Acest lucru vă va asigura că Kitty nu este deranjat și are mai puține oportunități de a scăpa.

Între o săptămână și 10 zile înainte de mutarea mare, este timpul să vă luați pisica dvs. a folosit camera alocată. Pune toate "lucrurile lor" acolo. Aceasta înseamnă că ar trebui să conțină patul de dormit sau pătura, tava de gunoi și bolurile de alimentare. Începeți să le hrăniți acolo și lăsându-i acolo să se culce noaptea. Dacă beau de la a Fântâna de apă de pisică, loc și în cameră. Pisica ta va începe să vadă această cameră ca spațiu sigur.

Va trebui să investiți într-o Carrier de pisici Dacă nu aveți deja una. Puneți acest lucru și în cameră, astfel încât pisicile dvs. să o exploreze la petrecere a timpului liber și să înceapă să le miroească familiară.

De asemenea, este important ca tu aveți pisica dvs. micro-ciopped. Pisicile sunt la cel mai mare risc de a lipsi când se mută acasă, astfel încât acestea pot fi identificate.

Pisica stând în valiză

Planificarea cu o zi înainte de mutare

Plasați toate bunurile rămase ale pisicii în cameră. Acestea vor fi lucruri precum postul lor de zgâriere și Jucarii de pisici. Închideți pisica în cameră și în această etapă. Dacă aveți mai mult de o pisică, amintiți-vă că veți avea nevoie de două boluri de alimentare și vasele de apă și două tăvi de gunoi.

În legătură cu o postare: Bowl de apă pentru pisici

Dacă aveți două pisici care nu se desfășoară, fiind închise într-un spațiu atât de mic, poate fi o problemă. Singura modalitate în jurul valorii de aceasta este de a le aloca în camere separate. Feromonele sintetice pot fi foarte utile la un moment ca acesta și vă va ajuta pisica să se simtă calmă și liniștită. Le puteți obține de la veterinarul dvs. Unii sunt furnizați ca un spray și alții sunt un difuzor plug-in.

În ziua mișcării

Începeți ziua prin hrănirea pisicii dvs. o masă mică, dar păstrați-le închisă în camera lor alocată. Verificați că au apă proaspătă și o tavă de gunoi curată și că nu există căi de evacuare, cum ar fi o fereastră deschisă.

Când întreaga casă este împachetată și sunteți gata să plecați, intrați în cameră și puneți pisica în transportatorul de pisici. Este o idee bună să o pulverizați cu feromoni sintetici. Odată ce sunteți gata să mergeți, plasați transportatorul de mașini în siguranță în mașină. Dacă știți că pisicile tale suferă de boală de călătorie, nu-i hrăniți cu câteva ore înainte de a pleca.

Stabilirea în noua dvs. casă

Acum că mișcarea se face, trebuie să știți cum să acționați o pisică într-o casă nouă. Pisica ta va ajunge direct la noua ta locuinta cu tine sau va sosi de la casma. Este posibil să vă ajute dacă îl lăsați o zi sau pentru a vă colecta pisica de la catară, astfel încât să vă puteți face lucrurile sortate. Iată sfaturile noastre pentru a muta o pisică într-o casă nouă.

Odată ce pisica dvs. este în interiorul casei dvs. noi, luați-le direct în camera lor alocată. Și-au stabilit toate lucrurile la fel cum era în camera lor în casa veche. Lăsând un element nelimat de îmbrăcămintea proprie, poate ajuta, de asemenea, să le soluționați, deoarece, evident, nu puteți rămâne în cameră cu ei tot timpul! Este, de asemenea, o idee bună să o puneți într-o cutie sau un alt element, astfel încât să se poată ascunde. Au nevoie de multă apă proaspătă, o tavă de gunoi curată și un castron de alimente obișnuite. Asigurați-vă că închideți ușa când plecați.

Poate fi foarte util să utilizați un produs de feromoni în cameră. De asemenea, poate doriți să vă dați Kitty o mână de ajutor pentru a-și răspândi mirosul în jurul noii camere. Luați o cârpă curată și ștergeți-o peste fața pisicii voastre. Va ridica mirosul de la glandele faciale ale pisicii tale. Acum, ștergeți acea cârpă pe mobilierul din cameră care este despre înălțimea pisicii. Sentimentul de bunăstare al pisicii are multe de-a face cu mirosurile!

Puneți o notă pe partea exterioară a ușii, indicând faptul că trebuie să fie închisă în orice moment. Asigurați-vă că toți membrii gospodăriei dvs. și personalul de îndepărtare știu că pisica dvs. este acolo și că nu ar trebui să fie deranjați.

Etapele finale

Păstrați pisica în această cameră timp de câteva zile. Odată ce decideți să le lăsați afară, asigurați-vă că toate ușile și ferestrele sunt închise. Pisica ta trebuie să aibă întotdeauna acces la camera lor "sigură", astfel încât să se poată retrage dacă au nevoie. Poate fi utilă repetarea rutinei de parfumare în jurul restului casei.

Păstrați pisica în interior timp de cel puțin trei săptămâni. Dacă le-ați lăsat înainte de aceasta, sunt susceptibili să încerce să se întoarcă la casa lor veche. Când le-ați lăsat afară, asigurați-vă că este chiar înainte de o masă, astfel încât ei vor fi foame și mai probabil să se întoarcă pentru alimente. Nu le luați niciodată și aruncați-le, lăsați-i să ia decizia.

Pisica stând pe o canapea

Nu uitați

Există o mulțime de administrare implicată în stabilirea în noua dvs. casă, dar nu uitați documentele pentru pisica dvs! Va trebui să vă înregistrați cu un nou veterinar și poate fi o idee bună să le numiți pentru a verifica dacă pisica dvs. are toate vaccinările de care au nevoie pentru noul cartier. Dacă pisicile dvs. are probleme de sănătate în curs de desfășurare, este posibil să doriți să rezervați o consultație inițială pentru a aranja medicamente repetate și așa mai departe.

Când relocați o pisică, trebuie să informați compania dvs. Microchip că aveți o nouă adresă, astfel încât să puteți fi urmăriți rapid. Este, de asemenea, o idee bună să vă prezentați vecinilor dvs. în cazul în care pisicile dvs. se blochează vreodată în grădina lor! Odată ce știi cum să se miște cu o pisică, nu vei fi îngrijorat să o faci din nou.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisica zgârierea turnurilor
Cat Crăciun Costume
Jucarii de pisici
Paturi de pisici
Alimentatoare automate de pisici
Purtatorii de pisici
Cat fântâni de apă
Cutii de gunoi auto-curățare
Casă veche
Hamacuri de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mutarea cu pisici: ajutând pisica dvs. Să se adapteze la o nouă casă