Cele mai bune animale de companie pentru seniori

Portretul femeii senior și câine de retriever de aur

Animalele de companie diferite au calități diferite și necesită diferite grade de angajament, energie și resurse. Unele animale de companie sunt Ideal pentru persoanele active sau oameni care apreciază o provocare și care doresc să-și petreacă mult timp și efort în îngrijirea unui animal de companie. Alte animale de companie sunt mai bune pentru persoanele care nu au atât de multă energie pentru a expulza, medii de viață mai mici, și constrângerile financiare.

Cetățenii înalți caută adesea un animal de companie care le permite să-și mențină nivelul actual de trai pe venitul fix, nu are nevoie de multă spațiu și nu necesită cantități excesive de curățare sau exerciții fizice. Din fericire, există toate tipurile de animale de companie disponibile pentru toate tipurile de oameni, inclusiv Seniori.

01 din 05

Mulți cetățeni în vârstă, cum ar fi ideea de a avea un câine, dar știu că fizic nu pot face față unui animal de companie activ, mare. Acesta este motivul pentru care câinii mici, cum ar fi un regele de cavalier Charles Spaniel, Shih Tzu sau Malteză, fac prieteni mari pentru seniori.

Cavaliers sunt liniștiți, blânduri și nu necesită prea mult în calea îngrijirii în comparație cu alte rase de câini. Ele sunt, de asemenea, o mare dimensiune, de obicei cântărind în jur de 15 kilograme.

Shih tzu sunt adorabili, mici câini mici pentru seniori, de asemenea. Ei necesită îngrijire regulată, dar sunt o dimensiune excelentă pentru seniori pentru a se ocupa în siguranță și a lua plimbări cu.

Malteza este o rasă care rămâne foarte mică, dar este încă tare. Ele sunt destul de lapod, dar au nevoie de îngrijire regulată.

Toate aceste rase pot face bine în case mai mici și nu necesită back-uri mari pentru a obține cantități ample de exerciții fizice. Ele sunt, de asemenea, dimensiuni bune pentru a fi luate și au mers în siguranță de majoritatea seniorilor.

  • 02 din 05

    Pisici pentru seniori

    Pisicile fac tovarăși minunați pentru cetățenii în vârstă care nu au neapărat puterea sau energia pentru a lua a câine pe o plimbare dar mai doresc un tovarăș. Pisicile cu părul scurt fac opțiuni excelente pentru animalele de companie pentru mulți seniori, deoarece sunt de obicei foarte independenți, se curăță și sunt mai liniștiți decât un câine. Pisicile cu părul lung vor necesita un pic mai multă muncă, deoarece ar putea fi nevoie să fie periat sau îngrijiți, dar orice pisică este încă o opțiune bună pentru un senior.

    Pisicile au personalități unice, fac niște zgomote pentru persoana care nu dorește o tăcere completă la domiciliu și nu necesită o curte sau o plimbare pentru a folosi baia.

  • 03 din 05

    Pește pentru seniori

    În timp ce un acvariu mare nu poate fi cea mai bună idee pentru un cetățean superior să mențină un castron mic sau un acvariu este ușor pentru majoritatea oamenilor să gestioneze. Betta pește sunt un pește solitar, mic, care sunt, de asemenea, foarte colorate și distractive să se uite la ea. Aceste pești mici de apă dulce pot face opțiuni de companie bune pentru seniori, dar dimensiunea rezervorului nu trebuie să depășească 10 galoane pentru a ușura schimbările și curățarea apei.

    Unele iluminat special, filtre și hrănire obișnuită vor fi necesare, dar odată ce totul este configurat, îngrijirea unui pește este minimă, mai ales cu utilizarea alimentatoarelor automatizate.

  • 04 din 05

    Leopard Geckos pentru seniori

    Nu se gândesc de obicei ca un animal de companie pentru seniori, unele reptile, cum ar fi Leopard Geckos, De fapt, face animale de companie excelente pentru persoanele care caută o întreținere redusă, alternativă liniștită la pește. Leopard Geckos se potrivesc facturii de senior din cauza dimensiunilor lor mici, lipsei de zgomot și ușurința de îngrijire și întreținere. Odată ce carcasa este configurată cu iluminatul și accesoriile adecvate, geckos leopard nu trebuie să fie hrănite zilnic și să trăiască mult mai mult decât pește, deci nu trebuie să continuați să înlocuiți un animal de companie.

    Alte reptile blânde, cum ar fi Dragonii barbă, necesită mult mai mult spațiu și alimente proaspăt pregătite zilnic. Leopard Geckos face bine într-un rezervor de 20 de galoane și mănâncă alimente cumpărate de magazin, cum ar fi viermii de masă, viermi și greieri. Ele pot fi, de asemenea, manipulate ușor și admirate pentru soiurile lor de culori și morfuri diferite.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Insecte și păianjeni pentru seniori

    Dacă păianjenii, bug-urile sau insectele nu vă strecoară, luați în considerare una dintre aceste animale de companie nevertebrate pentru un cetățean superior. Insectele sunt liniștite, au nevoie de puțin spațiu și sunt ușor de îngrijit. Nevertebrații mănâncă de obicei alte insecte și fac alternative bune la animalele de companie fără a fi nevoie să schimbe apa.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune animale de companie pentru seniori