4 Tipuri de cuști de porci guineea

Ilustrație a porcului Guineei într-o cușcă

Dacă credeți că Locuind un porc de guinee este la fel de ușor ca punerea într-un acvariu, gândiți-vă din nou. Anumite tipuri de cuști sunt rele pentru porcii de la Guineea, deoarece nu oferă suficient spațiu sau pot avea alte dezavantaje potențial dăunătoare. Este important să alegeți locuințe adecvate pentru cavitatea dvs!

01 din 04

Acvariile

Acvariile au fost odată o cale obișnuită de a găzdui porcușori de Guineea Și, din păcate, sunt încă destul de populare cu oamenii care nu fac cercetări înainte de a cumpăra o cvistică.

La început, un acvariu ar putea părea o alegere bună, deoarece este relativ ieftină, solidă (atâta timp cât nu o aruncați din moment ce este făcută din sticlă) și ușor de curățat. Din păcate, părțile sale solide înseamnă că porcul sărac guineea interior nu primește circulația aerului.

Acvariile standard sunt, de asemenea, prea mici pentru un singur porc de guinee. Cavii sunt animale sociale care fac cel mai bine atunci când păstrați două sau mai multe împreună, ceea ce înseamnă o situație și mai gravă pentru animale dacă utilizați multiplii într-un acvariu. Chiar dacă majoritatea porci de guinee se bucură de a fi cu alți membri ai speciilor lor, ei vor lupta dacă sferturile lor sunt prea mici.

O ultimă problemă este faptul că eșecurile de sticlă solidă sună în acvariu. Un porc de guinee care se obișnuiește cu acel mediu poate fi skittish dacă o scoateți și este brusc bombardat de zgomot nemulțumit.

  • 02 din 04

    Cuști de animale de companie

    Magazinele de animale de companie vinde o mare varietate de cuști marcate ca fiind bune pentru cobai. Din păcate, majoritatea nu îndeplinesc dimensiunea minimă recomandată de 7.5 metri pătrați pentru un cobai și 7.5 până la 10.5 metri pătrați pentru o pereche.

    Feriți-vă de cuștile vândute ca "case de pornire", care de obicei înseamnă ieftin și mic. Există niște cuști mai mari, cum ar fi habitatul mare de lux de lux, care este încă sub dimensiunea ideală, dar care funcționează într-un vârf.

    Mulți cuști comerciale au margini, dar aceștia nu se numără spre imaginile pătrate. Sunt pete la îndemână pentru mâncare și atârnând sticlele de apă peste rafturile lor, astfel încât să nu piardă pe așternut, dar nu este real "spațiu de locuit."

    Dacă vă decideți să obțineți o cutie de animale de companie pentru porcul dvs. Guineea, va trebui să cheltuiți o mulțime de bani pentru a obține unul într-o dimensiune decentă. S-ar putea chiar să aveți nevoie să obțineți două și să vă alăturați folosind lucruri cum ar fi tuneluri. Doar asigurați-vă că atașați două cuști împreună oferă, de fapt, camera de porc a guineei pentru a alerga mai degrabă decât două cuști mici pentru a merge înainte și înapoi.

  • 03 din 04

    Cuburi și coroplast

    Cuști realizate din grilaje de cuburi de depozitare și coroplast, un tip de plastic ondulat utilizat în fabricarea semnelor, sunt standardul de aur al carcasei de porc Guineea. Ei dau piggii o mulțime de cameră să se plimbe, iar mulți oameni le aliniază cu simțit în loc să folosească paturi convenționale pentru o suprafață mai moale și mai ușor de curățat. Grilele sunt păstrate împreună cu conectori standard și consolidați cu legături de cabluri.

    Veți avea nevoie de un capac pentru C & C Cysc dacă aveți alte animale de companie ca pisicile. Rafturile de sârmă fac capace excelente. Dacă nu aveți nimic Potențiale prădători În casa ta, cuștii dvs. poate avea un top deschis.

    Depozitare Grilele cubului sunt disponibile imediat la magazinele cu box-uri mari, iar magazinele semnează de obicei din plastic ondulat pentru consumatori la cerere, astfel încât să puteți face propria C & C destul de ieftin.

  • 04 din 04

    Alte cuști de casă

    Deși utilizarea cuburilor și Coroplast este cea mai ușoară modalitate de a vă construi propria cușcă, puteți obține creativi și utilizați alte materiale. De exemplu, o piscină a copilului poate face un spațiu minunat de joc pentru cobai, atâta timp cât părțile sunt destul de înalte încât nu pot sări afară.

    Oamenii care nu găsesc Coroplast uneori fac o cușcă din grilei și folosesc o perdea de duș ca pe căptușeala de fund. Specificul casei dvs. sunt limitate numai de imaginația dvs., atâta timp cât este designul sigur Pentru porcii Guineei.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 4 Tipuri de cuști de porci guineea