Motive pentru care pisica ta masele pe timp de noapte

Pisica de ploaie pe podea din lemn

Pisicile nu sunt de obicei la fel de zgomotoase ca câinii, dar asta nu înseamnă că nu vor vocalizați. Pisicile vor miau, țipia, yowl, plâng și fac alte zgomote. Uneori acestea zgomote sunt în timpul zilei ca răspuns la diferiți stimuli, dar de multe ori sunt noaptea când încerci să dormi.

De ce nu va dormi pisica noaptea noaptea?

Pisicile sunt în mod natural active și treaz noaptea în timp ce Încercați să dormiți. Ar putea dori să joace, să exploreze, să mănânce, să zgârie sau să vă atragă atenția și, uneori, aceste acțiuni sunt destul de zgomotoase și ne trezim. Unele pisici sunt, de asemenea, mai ales leneși în timpul zilei. Aceste pisici vor avea o mulțime de energie pentru a arde noaptea, deoarece nu au cheltuit multe din ea deloc în timp ce ați fost treji.

Mă bucur de atenție noaptea

Dacă pisica ta este activă, curioasă și iubește să se joace, atunci s-ar putea să te trezească noaptea cu amia lor Căutați-vă atenția. Pisicile vor face multe lucruri pentru a atrage atenția, inclusiv zgârierea la ușa dormitorului tău, lawing la tine, bumping în tine, flopând pe podea în fața ta și, desigur, plâns. Dacă pisica dvs. plânge pentru atenția dvs. în timp ce încercați să dormiți, cel mai bun lucru pe care îl puteți face în acest moment este să le ignorați. Acest lucru este, bineînțeles, greu pentru unii oameni, dar dacă vă dați atenția pisicii în timp ce se înmulțesc, veți fi întăriți doar comportamentul nedorit. Chiar dacă dați atenția negativă a pisicii dvs. strigând la ea, încă îi dați atenție. Earplugurile pot fi singura dvs. soluție până când puteți împiedica view-ul de noapte.

A doua zi, asigurați-vă că vă purtați pisica în timpul zilei, oferindu-i jucării a se juca cu. Jucarii puzzle, pantofi de pene, pointeri cu laser și jucării de urmărire a bateriei sunt soluții minunate. Există chiar și pointeri laser pe unele camere de companie care pot fi controlate de dvs. atunci când vă aflați la locul de muncă, astfel încât să puteți juca cu pisica dvs. chiar și atunci când nu sunteți acasă. Prin epuizarea pisicii tale și dându-i toată atenția pe care o are în timpul zilei, va fi mai puțin probabil să vrea să mănânce noaptea.

Mă bucur de mâncare noaptea

Ați uitat să vă hrăniți pisica? Pisicile plâng adesea pentru alimente sau tratamente și a Pisica foame noaptea nu este o pisică liniștită. Nu veți dormi mult dacă pisica dvs. este foame, așa că asigurați-vă că o hrăniți înainte de a merge la culcare. Nu vă ridicați ca răspuns la strigătele sale pe timp de noapte, deoarece acest lucru vă va învăța numai pisica pe care o veți hrăni atunci când vă bate la voi. Dacă aveți un program de lucru dificil sau sunteți preocupat de uitarea de a vă hrăni pisica, luați în considerare un alimentator de pisici automate care controlează timpul de masă și cantitatea de alimente pe care pisica dvs. o va primi. Acest lucru va garanta un program regulat de hrănire, iar pisica dvs. este mai puțin probabil să vă asocieze cu obținerea hrănirii. De asemenea, asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna acces la apă curată pentru a elimina setea ca motiv pentru activitatea și zgomotul în timpul nopții.

Meowing din cauza disfuncției cognitive

Similar cu oamenii cu demență, pisicile pot dezvolta disfuncție cognitivă care afectează capacitatea lor de a înțelege ce se întâmplă în jurul lor. Nu este pe deplin înțeleasă în pisici, dar știm că pisicile vârstnice care par confuze și miau pentru nici un motiv aparent se înrăutățește noaptea. Dacă bănuiți că pisica dvs. are un fel de disfuncție cognitivă, obțineți un diagnostic definitiv și discutați opțiunile de tratament cu medicul veterinar. Pot fi recomandate alimente speciale și suplimente nutritive pentru a vă ajuta să vă mențineți funcționarea creierului pisicii cât mai bine posibil.

Plimbări din cauza anxietății, stresului, disconfortului și durerii

Orice stare de sănătate sau situație care duce la anxietate, stres, disconfort sau durere pot face animale de companie neliniștită și mai vocal decât normal. Discutați cu medicul veterinar dacă pisica dvs. dezvoltă schimbări comportamentale sau simptome fizice de boală care apar în timpul zilei sau nopții.

Mângâind din cauza problemelor de vedere la ochi sau surditate

Dacă o pisică nu poate vedea sau auzi bine, ele pot fi speriate sau confuze. Noaptea, casa ta este, de obicei, mai întunecată și mai liniștită decât este în timpul zilei și, dacă vederea ochiului pisicii dvs. nu reușește sau ei sunt surd Și nu te pot vedea, ei pot să mănânce să primească ajutor sau confort. Pisica ta nu poate fi, de asemenea, conștientă că se măresc cu voce tare pentru că nu se pot auzi bine. Vederea ochiului se poate deteriora cu vârsta și boala, așa cum se poate auzi, astfel încât, dacă pisica dvs. bine văzută și capabilă de auzul pare să-și piardă simțurile, să o verifice de către medicul veterinar.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Motive pentru care pisica ta masele pe timp de noapte