De ce păsările fac animale mai bune decât pisicile și câinii

Budgerigarul și pisica se confruntă cu fața prin Birdcage

Există multe lucruri care fac păsările diferite de animalele mai convenționale, cum ar fi pisicile și câinii, iar în funcție de cine sunteți, diferențele sunt bune. În timp ce păsările nu sunt cele mai bune animale de companie pentru toată lumea, "oamenii de păsări" știu că sunt cele mai bune animale de companie pentru ei. Deci, care sunt motivele specifice păsări Faceți animale mai bune decât pisicile și câinii? Citiți pe o listă.

01 din 05

Nu este nevoie să umblați păsările

Oricine a deținut vreodată un câine știe că nu este întotdeauna convenabil să le ia în afară pentru a merge pe Potty - care trebuie făcut de mai multe ori pe zi, uneori noaptea, și indiferent de vreme rea. Proprietarii de pisici trebuie să-și prindă caseta de gunoi de kitty de câteva ori pe zi pentru ao menține curată și controla mirosul. Cu o pasăre de companie, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru deoarece pot fi instruiți utilizați baia în cuștile lor. Sigur, trebuie să vă ocupați de curățarea cuștii, dar, în general, trebuie doar să vă faceți griji că o dată pe zi. Sună mult mai bine decât scooparea unei cutii de gunoi sau luați un câine pentru mai multe călătorii.

  • 02 din 05

    Păsările pot învăța să vorbească

    În ceea ce știința este conștientă, păsările sunt singurele animale pe pământ capabile de Învățați să imită discursul uman- și acest lucru singur este unul dintre motivele pentru care păsările fac animale de companie minunate. Ce alte tipuri de animale de companie vă pot întreba cum a fost ziua dvs. când ajungeți acasă de la serviciu sau vă spuneți că vă iubesc în apreciere pe măsură ce vă hrăniți? Deși nu toate păsările pot vorbi, cei care se bucură de relații extraordinar de apropiate cu proprietarii lor. Chiar dacă câinii și pisicile formează legături strânse cu oamenii lor și comunică în căile lor, mulți proprietari de păsări sunt de acord că nimic nu se compară cu faptul că pot să-ți înveți animalul cum să vorbești cu tine.

  • 03 din 05

    Multe apartamente nu consideră că păsările "animale de companie"

    Oricine trăiește în proprietăți de închiriere și are animale de companie știe că găsirea unui loc de închiriat este adesea mai dificilă pentru cei care dețin pisici și câini. Din păcate, mulți proprietari și comunități de apartamente pun restricții asupra animalelor de companie pe care locuitorii lor le pot păstra, uneori limitându-le după mărime sau rasă. Chiar și închirierile care permit pisicilor și câinilor percep depozite mari de animale de companie dacă doriți să păstrați un animal - dar de multe ori, păsările nu se iau în considerare ca animale de companie sub îndrumările lor. Cel mai Apartamente Luați în considerare păsările și alte animale cuștii ca scutite de taxele lor de companie, deoarece acestea tind să nu facă atât de multe daune unui apartament ca o pisică sau câine. Acest lucru este ceva de luat în considerare dacă vă aveți propria casă.

  • 04 din 05

    Păsările ocupă mai puțină cameră

    Unele rase de câine pot deveni foarte mari, iar pisicile au nevoie de un teritoriu amplu pentru a călca și a fi fericit să fie fericiți. Cu toate acestea, păsările pot fi conținut într-o zonă relativ mică, în comparație cu alte tipuri de animale de companie. Desigur, este un lucru bun să ai cel mai mare cuşcă eventual poți pentru prietenul tău cu pene, dar în funcție de cât spațiu aveți la dispoziție, ați putea alege să adoptați o pasăre mică ca un budgie sau un parrotlet, iar cei nu au nevoie de aproape cantitatea de spațiu pe care o ar fi o papagal mai mare.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Nu trebuie să spionați / păsări neutru

    Obținerea câinilor și pisicilor spayed și sterilați este extrem de importantă pentru sănătatea lor și pentru a ajuta la reducerea suprapopulării animalelor de companie. Cu păsările de companie, totuși, nu este necesară nicio intervenție chirurgicală pentru a preveni nedorite Creștere. Dacă vă întâmpinați o pasăre de sex masculin și de sex feminin care produce un ambreiaj de ouă fertile, tot ceea ce trebuie să faceți nu este să nu lăsați ouăle să tragă pentru a evita un cuib plin de copii.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » De ce păsările fac animale mai bune decât pisicile și câinii