20 De rase de câine populare medie

Persoana care se joacă cu câine în aer liber

Unii oameni adoră câini mici Ele pot purta cu ușurință în jur. Și alții iubesc maiestuosul Rase de câine gigant. Dacă gusturile dvs. se află undeva în mijloc, există multe rase de câine pentru a alege de la. Câinii de dimensiuni medii au, de obicei, unele trăsături de câini mici și mari, iar întreținerea lor, de asemenea, în general cade undeva în mijloc. De exemplu, veți petrece de obicei mai puțin pentru a alimenta un câine de dimensiuni medii decât o rasă mare, dar mai mult decât o rasă mică. Și dimensiunea lor moderată, în general, le face mai ușor de manevrat decât un câine uriaș, dar ele sunt mai puțin portabile decât un câine mic.

Aici sunt 20 de cele mai bune rase de câine de dimensiuni medii pentru a alege de la.

Bacsis

Există unele avantaje pentru sănătate pentru a avea câini de dimensiuni medii. Ei în general nu sunt la fel de fragili ca câțiva câini mici. Și adesea au o durată de viață mai lungă și mai puține probleme ortopedice decât câinii mari.

Caracteristicile de rasă

Modul în care oamenii definesc câinii de dimensiuni medii pot varia ușor. Unele organizații descompun dimensiunile câinilor în grupuri detaliate, inclusiv extra-mici, mici, mici medii, medii, mari, mari, mari, extra-mari și gigantice. Dar, în general, mici rase de câine tind să meargă până la aproximativ 20 de kilograme, iar rasele mari de câine încep în jur de 60 de lire sterline. Deci orice în mijloc ar fi un câine de dimensiuni medii. Din cauza acestei game de greutate largă, câinii de dimensiuni medii reprezintă o mare parte a raselor existente.

01 din 20

American Staffordshire Terriers se află pe partea cea mai mare pentru câinii de dimensiuni medii, cu personalul de sex feminin, fiind de obicei puțin mai mic decât bărbații. Ele apar adesea chiar mai mari decât cele din cauza corpurilor lor musculare și a capului larg. Acești câini tind să fie foarte afectuosi și energici și fac tovarăși minunați pentru gospodăriile active.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 17 până la 19 inci

Greutate: 40 la 70 de lire sterline

Caracteristici fizice: Stocky, Build Buildo-Broad, Head-Square, Coată scurtă, lucioasă, care vine în multe culori

  • 02 din 20

    Câinele de bovine australiene este o rasă de câine activă și inteligentă, care este chiar în mijlocul categoriei de dimensiuni medii. Acesta este un câine compact și atletic care este condus la muncă. Rasa este, în general, curioasă, alertă și loială și are nevoie de ceva pentru a-și contesta mintea în fiecare zi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 35 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul muscular, pătrat, simetric este în roșu sau gri albastru

  • 03 din 20

    Păstorul australian este o rasă de câine foarte inteligentă, de înaltă calitate, de mare putere. Această rasă de herding este, de asemenea, destul de agilă și atletică și, prin urmare, potrivită Dog sport, cum ar fi discul zburător și agilitate. În plus, Aussies tind să fie loiali și câini prietenoși care fac tovarăși mari. Dar au nevoie de o priză pentru energia mentală și fizică ridicată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-23 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Ușor mai mult decât stratul înalt de mediu și lung în diferite culori și modele - uneori coada bobită în mod natural

  • 04 din 20

    Houndul Basset este un câine ușor, cu un aspect distinct. În timp ce acești câini sunt construiți jos la sol cu ​​picioare scurte, ei încă cântăresc solid în gama de câini de dimensiuni medii. Proprietarii de la Basset trebuie să păstreze urechile câinilor și să acopere, deoarece rasa este predispusă la infecții ale urechii și probleme de piele. În caz contrar, aceștia sunt câini mari care se potrivesc bine cu gospodăriile liniștite până la moderat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 40 la 65 de lire sterline

    Greutate: Până la 15 inci

    Caracteristici fizice: Sturdy, Long, Long Body - Paws mare - Urechi foarte lungi, catifelata - frunte de frunte - ochi suflete

    Continuați până la 5 din 20 de mai jos.
  • 05 din 20

    Beagle-ul fericit-noroc este un favorit printre cei care doresc un câine care este moderat activ și foarte prietenos și dulce. Beagles cădea pe partea mică a intervalului mediu. Aceasta înseamnă că acestea sunt suficient de compacte pentru a se potrivi în spații mai mici, dar încă câini durabili care se pot ocupa de jocul energetic sau o excursie lungă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Până la 15 inci

    Greutate: Până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culorile robuste- Culorile stratului de cap, includ tricolor (bronz, negru si alb), rosu si alb, lămâie și alb și mai mult

  • 06 din 20

    Bărbați collie

    Collie barbă este o rasă de câine inteligentă și ieșită. Plasați la aproximativ 50 de kilograme, câinele este de fapt mai mic decât pare să fie. Stratul său pufos îi conferă o prezență mare, dar cadrul de dedesubt este slab și agil. Proprietarii acestei rase vor trebui să țină pasul cu îngrijirea stratului, în special periajul regulat pentru a elimina tangurile și pentru a preveni covorașele.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 22 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Long, Lean Body - Shaggy Double Coat - Culorile de expresie curioasă includ negru, albastru, maro și Fawn cu marcaje albe

  • 07 din 20

    Collie de frontieră este una dintre cele mai inteligente rase de câine, precum și o Cresterea câinilor de înaltă energie. Acest câine de dimensiuni medii împachetează o mulțime de atletism într-un corp compact și iubește să lucreze. Provocările mentale și fizice sunt o necesitate pentru a preveni plictiseala și comportamentul distructiv. Acești câini pot fi însoțitori foarte afectuați în gospodăriile active.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 30 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Atletic construi - expresie inteligentă - strat de acoperire netedă sau brută includ alb-negru, albastru Merle, Saby și multe altele

  • 08 din 20

    Boykin Spaniel este un câine prietenos și de alertă care face un excelent câine de păsări și un animal de companie relativ facil. De obicei cântărind mai puțin de 40 de kilograme, acest câine este o mare dimensiune pentru spălarea jocului sau pur și simplu cuddling pe canapea. Boyacul tinde, de asemenea, să iubească apa și este un înotător calificat. Cu exerciții regulate, această rasă poate fi un partener relaxat pentru toate tipurile de gospodării.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 18 inci

    Greutate: 25 până la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Robinete întinse - lungime, pene de pene - strat maro solid

    Continuați până la 9 din 20 de mai jos.
  • 09 din 20

    Bretania este un alt câine de dimensiuni medii care excelează la vânătoare. Această rasă de energie înaltă prosperă asupra activității fizice, fie că este de vânătoare sau un sport de câine, cum ar fi agilitatea. Păstrați-vă Bretania activă și angajați și veți descoperi că rasa este un tovarăș optimist, afectuos. Cu toate acestea, această rasă se poate plictisi fără suficientă activitate și ar trebui să trăiască într-o casă activă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17.5 până la 20.5 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Build compact cu picioare lungi - expresie alertă - strat dens sau ondulat, culorile dens, includ ficat și alb, portocaliu și alb și mai mult

  • 10 din 20

    Buldogul este un câine stâlp cunoscut pentru botul și tendința scurtă de a sfora. În timp ce buldogii sunt scăzuți la sol, ei continuă să cântărească în mijlocul gamei de câine de dimensiuni medii datorită mușchiului lor. Bulldogii tineri pot fi energici, dar de obicei încetinesc la vârsta adultă. Sunt de obicei prieteni prietenoși și calmi, deși se confruntă adesea cu pielea, respirația și problemele ortopedice, printre alte probleme.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 15 inci

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară, groasă, construită - scăzută la sol - fata scurtă - strat netedă

  • 11 din 20

    Terrierul de taur este un gamet fermecător și jucăuș al unui câine. Acești câini sunt scurți și stout, dar corpurile lor musculare mari, le-au pus ferm în categoria câinilor de dimensiuni medii. Ei au adesea izbucniri de energie și clovnism care le fac să se distreze pentru a fi în jur. Dar sunt necesare o mulțime de exerciții și formare pentru a menține această rasă de a deveni neliniștită și hiperactivă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21-22 inci

    Greutate: 50 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Fața de construcție musculară, simetrică cu profilul care coboară din partea superioară a craniului la nas - straturile scurte includ alb, brindle, negru și bronz și multe altele

  • 12 din 20

    Cocker Spaniel se află pe partea mai mică a intervalului mediu, ceea ce îl face bine dacă nu aveți o mulțime de spațiu. Acești câini sunt, de obicei, însoțitori fericiți și jucători care au nevoie de exerciții moderate. Dacă stratul de cocker este menținut lung, periajul zilnic este esențial. De asemenea, acordați o atenție deosebită urechilor, deoarece acestea sunt predispuse la infecție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13.5 până la 15 ani.5 inci

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Sturdy, compact, cu ochii mari, cu o expresie moale - strat de lungime medie cu pene pe urechi, piept, stomac și picioare

    Continuați până la 13 din 20 de mai jos.
  • 13 din 20

    Cunoscut pentru punctele sale distinctive, dalmanianul este la capătul mai mare al gamei de câine medie. Această rasă este, în general, destul de activă și atletică, deși unii dalmanezi ar putea avea o tensiune încăpățânată sau o tendințe nervoase. Și mulți dalmați sunt în afara străinilor. Formare consecventă, socializare și exerciții fizice sunt esențiale pentru a păstra acest câine fericit și sănătos.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19-24 inci

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Strong, elegant - îmbrăcăminte de avertizare - haina spotted, scurte, dense

  • 14 din 20

    Engleza Springer Spaniel este un câine de păsări de dimensiuni medii care este atletic și determinat în timpul vânătorii. La domiciliu, este un partener prietenos care urmărește să vă rog. Sprinsorii sunt câini jucăuși și se bucură cu adevărat de petrecere a timpului cu întreaga familie. Dar această rasă face cel mai bine în case destul de active.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19 până la 20 de centimetri

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat compact construit cu pene pe piept, urechi, stomac și picioare - culorile includ alb-negru, ficat și alb și mai mult

  • 15 din 20

    Terrierul Kerry Blue este destul de mare pentru categoria terrier, dar acesta intră în categoria de câini de dimensiuni medii în general. Rasa este probabil cea mai cunoscută pentru haina ei care vine în diferite nuanțe de albastru până la gri. Este un câine inteligent și energic care iubește oamenii. Dar nu face bine în gospodăriile cu activitate redusă sau nu este lăsată singură pentru perioade lungi de timp.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17.5 până la 19.5 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Echilibrat, muscular construit-lung capul - strat moale, dens, ondulat, culorile includ albastru, argint și mai mult

  • 16 din 20

    Shepherd american miniatural este, în esență, o versiune mai mică a păstorului australian. Și la fel ca verișorii săi, rasa este, de asemenea, o forță surprinzător de eficientă. Acești câini sunt inteligenți și energici. Sunt minunate pentru cineva care dorește un câine inteligent, activ, afectuos, cum ar fi Aussie, dar într-un pachet mai mic.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 18 inci

    Greutate: 20 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Puțin mai mult decât înălțimea înaltă, dar nu atât de voluminoasă, ondulată, strat de lungime medie în diferite culori

    Continuați la 17 din 20 de mai jos.
  • 17 din 20

    Pembroke Welsh Corgi este un câine de lungă durată, cu picioare scurte și urechi distincte verticale. În timp ce este scăzut la pământ, rasa este destul de atletică și puternică pentru dimensiunea sa, făcându-l un câine excelent de herding. Corgisul tind să fie foarte prietenos și afectuos și, de multe ori acționează cât mai luminos și de alertă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: Până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Low-set, construit robust - luminos, expresie inteligentă - cap de vulpe - haina de lungime medie în roșu, fawn, negru și bronz, și saba cu marcaje albe

  • 18 din 20

    Terrierul de grâu acoperit cu coajă moale este cunoscut pentru stratul de pluș și de comportamentul plin de bucurie. Această rasă de dimensiuni medii acoperă foarte puțin, dar are nevoie de îngrijire frecventă pentru a preveni tanurile și covorașele. Instruirea și exercițiile consistente sunt, de asemenea, esențiale pentru a menține sub controlul terrierului încăpățânat. În general, ele sunt câini inteligenți, prietenoși și loiali care se pot adapta bine la toate tipurile de gospodării.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 19 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Expresie bine echilibrată, a construirii pătrate - strat moale, matasos, bronz ușor, cu un ușor val

  • 19 din 20

    Standardul Schnauzer este atât un câine de dimensiuni medii, cât și versiunea de dimensiuni medii a Schnauzerului dintre Schnauzers Miniatural și Giant. Acest câine îndrăzneț și spirited are o mulțime de energie, este o avertizare de alertă și poate fi încăpățânată fără formare consecventă. Dar face un tovarăș excelent pentru cei care conduc stilul de viață activ.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17.5 până la 19.5 inci

    Greutate: 30 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Robustă, musculară, clădire pătrată - sprâncene drepte, dreptunghiulară, straturile dense, culorile, culorile, includ negru și sare și piper

  • 20 din 20

    Whippetele arata foarte mult ca o Greyhounds, dar într-un pachet mai mic. Și ca și ogii, biciurile sunt câini incredibil de rapizi și atletici. Aceste canini prietenoși și afectuosi pot face prieteni mari atâta timp cât nu vă deranjează să-i urmărească după orice se mișcă și ușor de a vă depăși. Rasa necesită îngrijire minimă, dar o mulțime de exerciții fizice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 22 la 40 de kilograme

    Caracteristici fizice: Long, elegant construit - ochii mari - cap îngustă - haina scurtă, netedă care vine în diferite culori

  • Cât de mici și mari rase de câine dezvoltate
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 20 De rase de câine populare medie