Cum de a alege patul de câine perfect

Pe măsură ce vă bucurați de cuddling pe pat, pooch-ul dvs. ar putea căuta la fel. Există multe tipuri diferite de paturi de câini. Cea mai populară variază de la paturi de câine indestructibile la paturile de câine ortopedice, la paturi special pentru câini mici și câini mari, paturi de câine și paturi de câine ieftine, la prețuri accesibile pentru cei de la un buget.

Într-unul dintre cei mai în vârstă episoade podcast, Am discutat despre numeroasele beneficii de a avea câinele dvs. de somn pe patul său propriu în loc de podea sau de patul tău. Aici sunt câțiva dintre ei:

  • Izolatie. Este mai rece în vară și mai cald în timpul iernii pentru câine.
  • Prevenirea prejudiciului. Paturile de câine vă asigură că pupurile dvs. nu vor sări peste tot, se deschid în mod egal pentru leziuni diferite.
  • Securitate. Câinii iubesc să aibă propriul loc și să se simtă în siguranță, sigur.
  • Amortizoare. Paturile de câine oferă suport pentru îmbinările și oasele pentru animalele de companie.
  • Controlul părului. Câinii de vărsare nu este cea mai bună afacere, dar când dorm pe pat, în același loc, știi sursa întregului păr de câine și de.

Cum de a alege un pat de câine pentru FIDO

Alegerea celui mai bun pat de câineÎn primul rând, creați o listă de lucruri pe care sunteți Vii la nevoie A face înainte de a face achiziția finală, care include:

  1. Decideți asupra construcției patului câinilor
  2. Decideți despre tipul de pat de câine
  3. Alegeți gama de prețuri
  4. Luați în considerare rasa animalului dvs. de companie

Gândește-te la câinele tău Stilul de dormit (Cât de mult se mișcă câinele, ce poziții se doarme), câinele tău Dimensiune și nivel de activitate, si al tau decoratiune interioara - Nimeni nu vrea un pat urât tăiat într-o cameră de zi luxos.

Uneori, pot fi luați în considerare și factori precum vârsta câinelui, starea actuală de sănătate, comportamentul în timpul zilei și rasa. Totul depinde de cât de mult sunteți pregătiți să faceți, deci dacă doriți, puteți pune întotdeauna acest lucru într-o listă și apoi începeți să veniți cu idei pentru cel mai bun pat de companie pentru câinele dvs. pe baza acestor criterii.

Diferite construcții de paturi de câini

Modul în care patul câinelui dvs. este construit va determina multe lucruri: cât de confortabil este, cum & # 8220; ortopedice & # 8221; și este prietenos în comun, cât de mult câinele dvs. vă place, cât timp va dura, când va fi aplatizat (majoritatea dintre ei) și așa mai departe.

Este important să aveți înțelegerea de bază a celor trei cele mai populare umpluturi de câine:

  • Spumă
  • Polyfill
  • Polyfill-ul bolos

Unele paturi de companie folosesc doar unul dintre cele trei, altele fac combinații. Cel mai bun pat de companie pentru câini va folosi o combinație a materialelor bune și chiar a adăuga câteva lucruri suplimentare.

Amintiți-vă că dacă aveți câinele dvs. de dormit pe propriul patul dvs. sau dacă patul câinelui dvs. este ridicat, ridicat sau pur și simplu undeva mai mare de pe pământ, nu-i lăsați să sară în mod constant pe și de pe ea - acest lucru este rău pentru Racordurile animalelor de companie. În schimb, obțineți un set de câine pași pentru pat Pentru a vă asigura că Pook-ul dvs. menține articulații sănătoase.

Spumă câine umplutură

Spumă este de departe cea mai bună umplere. Paturile de câine umplute cu spumă de înaltă calitate de înaltă calitate vor oferi cel mai optim suport pentru animalul dvs. de companie, precum și un nivel perfect de adâncime și durabilitate.

Există spume regulate, spume medicale, spume ortopedice și așa mai departe, și acestea pot fi folosite în aproape orice: paturi, covorașe, tampoane, cadles, paturi cutie etc. Spumă este cu siguranță cea mai bună alegere în ceea ce privește calitatea și este foarte recomandabilă pentru câinii artritici sau animalele de îmbătrânire.

Un exemplu de pat de câine de spumă de la Brindle:

Brindle Soft Memy Memory Bed Dog

Polyfill Dog Bed Shufting

Polyfill se ridică pentru umplerea fibrelor din poliester, și aceasta este ceea ce au pus în anumite paturi, dar în cea mai mare parte covoare, perne, saci de dormit, quilts și chestii de pat similar în scopul izolației.

Acest material de fibre de înaltă calitate astăzi este adesea realizat din materiale reciclate pe care le puteți re-recicla din nou, deci este A & # 8220; Green & # 8221; Alegerea pentru toți acei proprietari de câini prietenosi de mediu. Există paturi umplute cu polipiu mai mari și inferioare, iar prețul reflectă de obicei acest lucru.

Un exemplu de pat de câine polifill din Warehouse American Comfort:

Perna de pernă pentru câini cu polipiu umplute

Plăcile de câine polifill

Acesta este un anumit tip de umplere a fibrelor poliesterice care merită propria sa mențiune. Paturile de câine care utilizează materiale polibill izolate sau necorespunzătoare pentru umplutură vor avea adesea un animal de companie pe plută de tuburi de polibill interlocking.

Acest design al camerelor individuale va împiedica toate tipurile de schimbări și buchete de materiale de pat de câine intern și va asigura sprijinul și confortul pentru oricine se află pe pat.

Un exemplu de pat de câine polifill de la unul pentru animale de companie:

Unul pentru pat de animale de casă

Diferite tipuri de paturi de câine

Similar cu Lenjerie de pat de câine, Există, de asemenea, diferite tipuri de paturi de câine. Există în primul rând șase categorii din care puteți alege viitorul dvs. de câine:

  • Clasic paturi de câine
  • Paturi de câine de la Bolster
  • Paturi de câine ortopedice
  • Câine paturi pentru călătorie
  • Paturi pentru cuiburi
  • Paturi de hamac
  • Câine de dormit covorașe și tampoane

Majoritatea oamenilor vor alege, de obicei, patul de câine clasic sau patul de câine de susținere, sau ocazional, dacă simt nevoia de ea și vă faceți griji cu privire la sănătatea câinelui lor, proprietarii de animale de companie ar putea scădea câțiva dolari suplimentari și pot obține un pat ortopedic decent care va avea grijă din articulațiile câinelui și din spate.

Pat de câine clasic

Acesta este tipul tău de saltea de bază, care vine într-o varietate de dimensiuni, modele, culori, forme și realizate din diferite tipuri de materiale, toate fiind fabricate pentru a satisface anumite nevoi ale câinelui tău.

Există cele scumpe, foarte costisitoare (cum ar fi paturi de lux de câine) și paturi de câine din polifil mai accesibile și mai economice și modele de spumă de suport solid. Dacă te uiți în jur, vei găsi mestecat rezistent, impermeabil și tot felul de alte paturi de câine.

Un pat popular de câine clasic de la visele de companie:

Ultra lenjerie de pat moale și reversibilă

Paturi de câine ortopedice

În timp ce paturile mai scumpe, paturile ortopedice sunt în valoare de fiecare penny (dacă cumpărați unul potrivit!) Aceste paturi de companie sunt construite pentru a încetini deteriorarea oaselor și a articulațiilor în câinele dvs. de îmbătrânire, oferind cel mai bun sprijin posibil pentru corpurile lor. Ei au, în general, mai multe straturi, dintre care unul vor avea spumă ortopedică mai greu și mai scumpă.

Anumite tipuri de paturi de câine, cum ar fi Big Barker menționate mai jos (pe care am examinat-o înainte), vino cu design-urile și spumele ultra-scumpe, mai ales pentru că sunt realizate manual în u.S.A. Alte paturi de câine ortopedice vor avea spumă medicală alături de arcurile cutiei. Majoritatea medicilor veterinari vor recomanda una dintre aceste de 9 ori mai departe de 10 pentru un câine senior cu artrită.

Big Barker este cel mai popular pat ortopedic de câini pentru câini mari:

Big Barker

Bed Bolster Dog

Cele mai multe paturi pentru câini (sau paturi de câine de gogoașă) sunt folosite cu rase de câine medii și mari sau chiar extra-mari. Deși veți găsi o mulțime de proprietari de câini care iubesc să-și strică canini mai mici sau chiar cățeluși cu aceste paturi.

Cele mai multe dintre ele sunt un profil redus, asemănător cu paturile de cuibărit de câine, și vin într-o varietate de stiluri diferite: de la jumătăți de șuruburi la un suport complet de șurub de 360 ​​de grade, care iubesc puii. Anumite branduri vor avea fie perne detașabile, fie plăcuțe de pernă încorporate. Chiar pot dormi într-unul dintre aceștia!

Unul dintre cele mai populare paturi de câine Bolster este de la K & H:

Cazare de câine de călătorie

Anumite paturi cele mai bune pentru câini poate călătoriți cu dvs! Aceste kituri de pat de câine vor avea tot ce aveți nevoie pentru o călătorie ușoară și aventură, oferind, de asemenea, pooch-ul dvs. cu un mare loc de dormit.

Linie de mașini, traverse de rulare, paturi de patio, și chiar paturi de vreme: acestea sunt diferite tipuri de așternut de câine pe care le puteți profita de când călătoriți cu animalul dvs. de companie. Perfect după o călătorie lungă!

Patul meu preferat de câine este câinele Kurgo Wander:

Cuibând pat de câine

Nu trebuie să cumpărați neapărat un nou pat de companie pentru câinele dvs. când este însărcinată, dar ar fi foarte utilă pentru câinele dvs. și foarte frumos din partea dvs. Aceste paturi de câine pentru cuibare oferă FIDO feminin cu un anumit grad de adâncime, astfel încât câinele dvs. să se simtă în siguranță, confortabil și sigur în timp ce se scufundă adânc într-un cuib de mare perete.

În mod normal, veți vedea rase de câine mai mici folosind acestea, dar dacă vă uitați în jur, puteți găsi ceva pentru majoritatea câinilor de dimensiuni medii și mari.

Un exemplu minunat de pat de câine de cuibărit perfect de la Snoozer:

Hammock paturi de câine

Paturile de câine în stil Hammock nu sunt cele mai bune pentru câinii artritici, în mod natural, deoarece acestea nu oferă suportul pe care îl vor face paturi de câine pe bază de spumă. Cu toate acestea, aceste paturi crescute de câine sunt foarte ușor de curățat și de îngrijire, iar în timp ce câțiva dintre ei iau puțin mai mult pentru a se înființa (pentru niște paturi, aveți nevoie de ceva pentru a atașa hamacul la. Alte paturi de hamac au deja configurare metal / lemn de setare), este într-adevăr nu atât de complicat.

Cele mai multe dintre cele mai bune paturi de câine hamac sunt concepute pentru a fi utilizate pentru mașini. Materialul care ține câinele dvs. este întotdeauna robust și durabil, iar cele mai multe paturi de câine Hammock vor fi din lemn, fie metal (ocazional, PVC). Este minunat să ridice câinele fie de pe podea fierbinte sau rece, dar este cel mai bun pentru climatul mai cald.

Covoare și tampoane pentru câini

În cele din urmă, cum ar fi astfel de lucruri Maturi de dormit și tampoanele pentru câinele dvs. există, de asemenea, dacă un pat de câine nu este o opțiune. Acesta este un mod rapid, sigur și ieftin de a transforma câinele dvs. "colțul # 8221; într-un loc mai confortabil și # 8221; pe cont propriu.

Unele dintre acele covoare de câine arată cu adevărat elegante și oferă, de obicei, un sprijin suficient pentru câine. Unele dintre acestea sunt, de asemenea, făcute cu aceeași spumă ca niște paturi de câine obișnuite, dar au mai puțin umplute în pad, ergo, este mai ieftin.

Un exemplu bun de la confortul de companie de companie:

Este patul de câine lavabil?

Un sfat rapid aici. În acest moment, știți deja ce tipuri de construcții de paturi există și ce categorii trebuie să alegeți. Cu acea fiind spus, cred că unul dintre cei mai importanți factori importanți despre alegerea unui pat de câine este Cât de ușor este să-l curățați, și chiar spălați patul de câine. Să vorbim despre asta pentru o secundă.

Nu cumpărați niciodată un pat pe care nu îl puteți spăla (sau cel puțin spălați capacul).

Cum să spălați un pat de câine (când este

Câinii sunt câini - se murdăresc, mirositoare, aduc bacterii, purici și alte lucruri urâte pe care nu le doriți în jurul casei tale. Paturile de câine trebuie spălate, iar cu unii, tot ce va trebui vreodată să se spele este capacul patului de câine. Cât de des? Aș spune că cel puțin de două ori pe lună ar fi un bun. Cei foarte leneși se spală lunar, dar câinele dvs. trebuie să fie într-adevăr o prințesă de curățenie.

Dacă aveți mai multe sfaturi despre cum să alegeți cel mai bun pat de companie pentru câinele dvs., anunțați-mă în comentariile de mai jos și vă va fi sigur că vă adăugați sfatul dvs. articolului pentru alții să citească!

Citiți următorul: Cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câine

Doriți să împărtășiți?

Sfaturi despre cum să alegeți un pat de câine perfect pentru FIDO

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege patul de câine perfect