Cât costă hamsterii?

Cât costă hamsterii

Hamsterii sunt o astfel de bucurie de a viziona, mai ales daca sunt deja in rotiile lor de exercitii si alergate prin maazuri si tuneluri. Acești critterii nu necesită prea mult. Atâta timp cât primesc o mulțime de exerciții fizice, alimente, apă, un așternut adânc până la burrow și un loc unde să se ascundă, vor fi fericiți. Datorită dimensiunii și naturii lor Docile, hamsterii fac ca animalele excelente pentru copii. Dar, cât costă hamsterii?

În general, există mai mulți factori care pot afecta prețul unui hamster. De exemplu, disponibilitatea handicelor din comunitatea dvs. poate avea un impact foarte mare. Dacă există un număr mare de specii de hamster într-o anumită locație, prețurile vor fi mult mai ieftine în comparație cu un oraș în care astfel de hamii sunt relativ rare, în ciuda faptului că există o cerere pentru aceasta. De asemenea, anumite specii de hamsteri sunt în mod natural mai scumpe decât altele, ar putea fi înțelept să vă uitați mai întâi la bugetul dvs. de lucru. În plus, anumite magazine își vând animalele de companie la un preț ușor mai mare decât să meargă direct la un ameliorator; Deși crescătorii bine renumiți vor comanda de obicei un preț mult mai mare pentru hamsterii lor. Ideea este să analizăm prețurile la orice tip de hamster din zona dvs., provenind de la vânzători sau furnizori diferiți, înainte de a lua decizia de a cumpăra.

Există, de obicei, 3 tipuri de hamsteri care, în general, pe baza dimensiunilor lor. Și acest lucru poate fi folosit ca o estimare foarte brută a cât de mult vă așteptați să plătiți pentru fiecare tip.

Hamster sirian

Rase mari

Hamsterul sirian variază de obicei între 5 și 20 de dolari fiecare, adesea în funcție de vânzător și alte caracteristici unice de identificare. Aceste animale de companie sunt, de asemenea, cunoscute de poreclele lor "Golden", "standard", "ursuleț de pluș" și "fantezie". Ele cresc oriunde de la 5 centimetri la 7 inci și pot trăi până la 2.5 ani. Acestea vin adesea în diferite culori.

Cât costă hamsteriiRase de dimensiuni medii

Există 3 rase populare de hamsteri care pot fi clasificate ca mijlocii și acestea sunt de obicei vândute în intervalul de $ 4 și 13 $. În general, totuși, ele sunt adesea vândute în perechi, deoarece acestea sunt animale foarte sociale. Dacă le obțineți în perechi, vă puteți aștepta să eliminați 15 până la 20 de dolari. Un lucru bun de reținut este să-i aducă tineri, așa că devin mai familiarizați cu hamii lor.

Exemple de hamsteri de dimensiuni medii includ piticul Campbell rus, pitic de iarnă alb rus, și hamsterii chinezi. Chinezii și Campbell-ul cresc la aproximativ 4 inci, în timp ce albul de iarnă variază între 3 ani.5 și 4 inci. Hamsterul chinez are în mod obișnuit spate maro, colorarea fildeșului și o blană neagră de-a lungul coloanei vertebrale. Pe de altă parte, iarna de iarnă vine în mod obișnuit în safir, perle sau o combinație a celor două. Campbells vin într-o varietate de culori ca siriană. Durata medie de viață a acestor hamsteri este de aproximativ 2 ani.

Rase mici

Dwarful Roborovski este, fără îndoială, cel mai popular dintre rasele mici de hamsteri. Acest locativ mongol vă va pune înapoi cu aproximativ 13 până la 30 de dolari. Ca și verișorii lor de dimensiuni medii, aceste tipuri mici mici sunt foarte sociabile, mai ales când sunt introduse la începutul anului. Vă puteți aștepta să plătiți de 20 de dolari la 55 de dolari pentru o pereche, totuși. Un Roborovski este colorat maro nisipos și poate trăi până la 3.5 ani. Acestea sunt foarte mici, foarte agle, și foarte greu de prins.

Desigur, costul hamsterului nu este singurul lucru pe care trebuie să-l ia în considerare. De asemenea, trebuie să selectați cel mai bun tip de cușcă de hamster, precum și Curățenie, așternut, hrănire și cerințele de joc. În comparație cu alte tipuri de animale de companie, totuși, nu veți încălca banca dacă decideți să obțineți un hamster pentru un animal de companie.

Postări similare: cea mai bună cască de hamster și Accesorii de hamster

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă hamsterii?