10 Dintre cele mai sănătoase rase de câine

Un headshot pentru câini de rasă mixtă în aer liber

La fel ca oamenii, câinii pot fi susceptibili la anumite condiții de sănătate bazate pe genetica lor. Aceste probleme medicale includ adesea boli de inimă, cancer, probleme ortopedice și chiar alergii și condiții de piele. Dar câteva rase de câine în general conduce vieți foarte sănătoase și în general nu sunt cunoscute pentru multe probleme grave de sănătate. Desigur, fiecare câine individual este diferit, și nu există nici o garanție că doar pentru că un câine este o rasă particulară, nu va dezvolta condiții de sănătate. Totuși, genetica joacă un rol substanțial.

Iată 10 rase de câine care au o durată de viață relativ lungi, în general, puține probleme de sănătate.

Bacsis

În timp ce genetica poate face ca câinele dvs. să fie predispus la anumite probleme de sănătate, hrănirea este, de asemenea, o contribuție cheie. O dietă sănătoasă, un exercițiu regulat și stres limitat, toți merg mult pentru a păstra un câine sănătos. Asigurați-vă că discutați despre ce un stil de viață sănătos pentru câinele dvs. implică cu medicul veterinar.

01 din 10

Cunoscut pentru sentimentul său deosebit de abilități de vânătoare și de vânătoare, Beagle este un câine moderat activ, de dimensiuni medii, cu o durată medie de viață de 10 până la 15 ani. Beagles conduce, în general, vieți sănătoase. Condițiile de sănătate asociate cu rasa, inclusiv problemele ochiului și șoldului, apar de obicei la câinii mai în vârstă.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: Până la 15 inci

Greutate: Până la 30 de lire sterline

Caracteristici fizice: Culorile robuste- Culorile stratului de cap, includ tricolor (bronz, negru si alb), rosu si alb, lămâie și alb și mai mult

  • 02 din 10

    O rasă atletică și inteligentă, câinele de bovine australieni poate face un amic de alergare sau de drumeție pentru oamenii activi. Acești câini au o durată medie de viață de 12 până la 16 ani, cu puține probleme de sănătate asociate cu rasa. Cu toate acestea, natura lor activă uneori poate duce la probleme comune sau ligamente din cauza uzurii și a lacrimilor. Dar aceste probleme pot fi adesea corectate cu odihnă, medicamente sau chirurgie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 35 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculoul, pătrat, stratul simetric al corpului, se găsește în roșu sau albastru-gri

  • 03 din 10

    Chihuahuas au o mulțime de spirit și inteligență pentru a veni într-un astfel de pachet mic. De asemenea, nu este neobișnuit ca acești câini mici să trăiască aproape 20 de ani. În general, acestea rămân sănătoase pentru majoritatea vieții lor. Dar unele probleme de sănătate legate de rasă includ probleme de inimă și oculare, împreună cu luxarea patelară (genunchii liberi).

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 9 inci

    Greutate: 2 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Capul rotund cu urechi ascuțite - haina cu părul scurt sau cu părul lung, care poate veni în numeroase culori și modele

  • 04 din 10

    Greyhound este una dintre cele mai rapide rase de câine din lume. Și în medie, acești câini trăiesc între 10 și 13 ani. Ele sunt, în general, foarte sănătoase pe tot parcursul vieții lor. Cu toate acestea, ca și alți câini cu cufere adânci, ele sunt susceptibile la înflorire și torsiune gastrică (răsucire a stomacului), mai ales dacă mănâncă prea repede. Acest lucru poate fi amenințat la viață, deci este important să monitorizăm mâncarea lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 27 până la 30 de centimetri

    Greutate: 60 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Lung, corp slab - strat scurt, neted, care poate veni într-o varietate de culori

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Poodles au o reputație de a fi prissa, dar aceste canini cotificate nu sunt altceva decât. Nu numai că sunt prea inteligenți, dar sunt extrem de atletici. De fapt, podele au fost crescuți inițial ca câini de vânătoare. Cu o durată de viață medie de 10 până la 18 ani, poarta trăiesc mai mult și mai sănătoși decât multe alte rase. Cu toate acestea, ele pot fi predispuse la problemele comune și oculare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

    Greutate: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Atletic construit, strat dens, dens, cu un singur strat - vine în multe culori, inclusiv alb, negru, gri, maro și caise

  • 06 din 10

    Salutând de la Havana, Cuba - și asigurarea locului ca singura rasă de câine nativă din Cuba - Havanul este un câine mic, inteligent, care este ușor de antrenat și extrem de sociabil. Havanul tipic are o durată de viață de 14 până la 16 ani. Acești câini sunt, în general, sănătoși, dar unii pot fi predispuși la surditatea ereditară.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8.5 până la 11.5 inci

    Greutate: 7 până la 13 kilograme

    Caracteristici fizice: Statură mică, dar robustă - haina de mătase coadă curbată

  • 07 din 10

    Cel mai cunoscut pentru forța de tragere a sanilor și rezistența, Husky Siberian este un câine puternic, atletic cu energie fără limite. Este ideal pentru cei cărora le place să ia plimbări zilnice lungi, alergă sau drumeții. Acești câini au o durată de viață de 12 până la 16 ani și de obicei sunt foarte sănătoși. Unele sunt predispuse la probleme de ochi și de șold, dar crescătorii au lucrat pentru a îndepărta o parte din predispoziția genetică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20-23 inci

    Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Athletic Build-Dublu Dublu - vine într-o varietate de culori și modele - ochi albastru, maro sau aur

  • 08 din 10

    Basenjis sunt câini de vânătoare destul de inteligenți, atletici care au aproape o natură asemănătoare pisicilor. De fapt, mai degrabă decât lătrat, fac mai mult un sunet de yodeling și au tendința de a mora ca pisici. Acești câini au o durată medie de viață în jur de 13 până la 14 ani și de obicei nu dezvoltă multe probleme grave de sănătate. Dar rasa este predispusă la hipotiroidism și probleme de șold.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16 până la 17 inci

    Greutate: 20 la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - Coată scurtă, stratificată - Culorile frontale încremenite - Culorile stratului vin în maro, alb și Fawn

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Colilele de frontieră sunt foarte inteligente, atletice și câini condusi. Ei se dezvoltă atunci când au un loc de muncă și sunt de a învăța cele mai multe sarcini, în special cele care necesită o mulțime de energie mentală și fizică. Acești câini sunt în general sănătoși și sănătoși, cu o durată medie de viață de 12 până la 15 ani, deși unii pot fi predispuși la surditate și epilepsie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 30 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Atletic construi - expresie inteligentă - strat de acoperire netedă sau brută includ alb-negru, albastru Merle, Saby și multe altele

  • 10 din 10

    Câinii cu reproducere mixtă sunt rezultatul reproducerii diferitelor prafuri sau a diferiților câini de rasă mixtă împreună. Ele nu sunt de obicei pedigree sau înregistrate, dar pot moșteni trăsăturile - atât bine cât și rău - din toate rasele din linia lor de sânge. Totuși, deoarece câinii de rasă mixtă au o piscină genetică extrem de largă (spre deosebire de câini de rasă de rasă), este mai puțin frecventă pentru ca ei să fie predispuși la tulburări genetice specifice. Dar, ca orice câine, câini de rasă mixtă sunt, de asemenea, produsul mediilor lor și pot dezvolta condiții, cum ar fi obezitatea caninei, Dacă nu conduc un stil de viață sănătos.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Variază

    Greutate: Variază

    Caracteristici fizice: Variază

  • Cele mai bune rase de câine cu durată lungă de viață
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Dintre cele mai sănătoase rase de câine