Tipuri de papagali mici

Ilustrație de papagali mici de companie

Papagali au captivat mulți oameni de sute de ani, oferind frumusețe, afecțiune și o companie inteligentă oamenilor din întreaga lume. Chiar și cei care nu mărturisesc că sunt iubitorii de păsări pot rezista rar farmecele unui papagal bine comportat. Într-adevăr, ei întruchipează atât de multe lucruri pe care oamenii le găsesc de dorit în animalele de companie.

Totuși, totuși, cei care ar dori să invite un papagal în viața lor să se abțină de la adoptarea unuia deoarece nu sunt conștienți de numeroasele soiuri disponibile. Nu toate papagalii sunt extrem de mari. Citiți mai departe pentru a descoperi câteva specii mai mici, mai ușor de gestionat, care pot face animale excelente pentru persoanele potrivite.

01 din 05

Budgies

Foarte bine, ca unul dintre cele mai populare dintre toate speciile de păsări de companie, micul Budgie (De asemenea, cunoscut în multe locuri ca pur și simplu "Parakeet") este una dintre cele mai mici specii de papagali adevărați și poate face o alegere excepțională pentru entuziaștii de parrot care simt că nu sunt destul de pregătiți pentru o pasăre foarte mare. Budgiile pot învăța să vorbească destul de bine, cu unii capabili să dezvolte un vocabular format din sute de cuvinte. Ei iubesc, de asemenea, să învețe trucuri și să aibă bonusul de a fi mai silențioși decât cele mai multe altele. În timp ce budgiile au nevoie de spațiu pentru a juca și a exercita, ele pot fi adăpostite în cuști mult mai mici decât papagalii mai mari, cum ar fi macaws sau cockatoos. Acest lucru le face o alegere comună pentru locuitorii de apartamente sau pentru cei cu sferturi de cozieri.

Printre cele mai scurte pentru păsările "PET", budgiile captive medii de șapte până la 15 ani de viață.

  • 02 din 05

    Parropulturi

    Dacă un Budgie nu este cu adevărat ceea ce căutați, atunci ați putea lua în considerare cele mai mici specii de papagal de pe Pământ - minunatele Parrotlet. Parropulele vin în mai multe soiuri, fiecare cu trăsături unice. Cu toate acestea, un lucru pe care toți îl au în comun este că pot face animale minunate cu îngrijire adecvată. Parrotile au nevoie de o mulțime de socializare și exerciții, deci este important ca cei care să le adopte să aibă o mulțime de timp liber pentru a petrece cu ei. Unii pot învăța să vorbească, dar chiar și cei care nu au tendința de a avea personalități mari care strălucesc în anticul lor. La urma urmei, verișorii lor cei mai apropiați sunt papagalii Amazon, deci nu este o surpriză faptul că parrotlerii încântă-l pe papagal, cu dispozițiile lor comice.

    Parropletele din captivitate se bucură de durata de viață de 20 până la 30 de ani - un angajament de lungă durată pentru orice proprietar de animale de companie, având în vedere adăugarea unuia către familia lor.

  • 03 din 05

    Lovebirds

    Salutând din Africa, culorile frumoase care pot fi observate în pene de dragoste sunt, fără îndoială, unul dintre lucrurile care le fac astfel de animale de companie populare. Ele sunt pur și simplu uimitoare. Lovebirds Vino într-o varietate de tipuri, dar toate pot face animale de companie excelente cu pregătire și socializare adecvată. Ei nu învață în mod normal să vorbească, dar LoveBirds se bucură de trucuri de învățare și pot fi încântătoare de arcuri mici în alte privințe. O concepție greșită comună despre păsările de dragoste este că acestea trebuie păstrate în perechi - acest lucru nu este cazul deloc. Majoritatea proprietarilor de dragoste au descoperit că un singur loc de dragoste tind să facă animale mai bune în general decât perechile fac. Acest lucru se datorează faptului că păsările singulare se atașează și se leagă de proprietarii lor în loc de o altă pasăre.

    LikeBirds Lifespans Lifespans medie de 15 până la 25 de ani, ceea ce ar trebui să facă față deciziei dvs. de a face o parte din familia dvs.

  • 04 din 05

    Convorbiri mici

    În timp ce majoritatea acestora sunt păsări de dimensiuni medii sau mai mari, unele specii de conuri mici pot fi alegeri minunate pentru cei care caută un papagal mic. Acestea includ Convorbiri negre care sunt doar 10 centimetri lungime, și convii de jumătate de lună, care sunt chiar mai mici. În timp ce ele pot fi mai puternice decât unele dintre celelalte specii enumerate aici, ele sunt extrem de inteligente, obligați-le puternic cu proprietarii lor și iubesc să învețe trucuri și să joace jocuri.

    Conuriile au, de asemenea, o durată lungă de viață - viața captivă pentru o conura sănătoasă medii de 20 de ani, deci aceasta ar trebui să fie o considerație în procesul de luare a deciziilor.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Cockatiels

    Deși sunt puțin mai mari decât unele dintre celelalte păsări de pe această listă, Cockatiels sunt o specie foarte populară de papagalitate mică care încântă proprietarii de păsări atât tineri cât și vechi, cu personalitățile lor afective și dispoziții jucăușite. Cockatiels iubesc petrecerea timpului cu proprietarii lor și au nevoie de o mulțime de timp în fiecare zi pentru a ieși din cușcă pentru a juca, exercițiu și socializa. Unii au fost cunoscuți să învețe să spună câteva cuvinte, dar, de asemenea, cocoșii mari par să preferă sunetele de uz casnic, cum ar fi telefoanele și sunetele, mai degrabă decât discursul uman. Ele sunt foarte tratare și răspund bine la armarea pozitivă.

    Cockatiels se bucură de obicei de o durată de viață de 15 până la 25 de ani în captivitate.

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Tipuri de papagali mici