9 Rase populare de câine maro

9 rase populare de câine maro

Brown este o culoare foarte populară pentru câini, iar o mulțime de câini au maro în haina lor într-un fel, formă sau formă. Cu toate acestea, nu multe rase sunt maro peste tot. Câinii menționați aici sunt în mare parte maro și variază de la dimensiuni mici la mari. Dacă aveți o afinitate pentru câinii de culoare maro sau ciocolată, citiți mai departe pentru a vedea dacă oricare dintre aceste rase maro sunt potrivite pentru dvs. și stilul dvs. de viață.

Brown Chihuaha

Chihuahua

Chihuahua sunt câini mici cu personalități mari, care cântăresc de obicei nu mai mult de 6 kilograme. Și, deși nu arată amenințătoare, ei joacă partea unui câine de gardă zgomotos, lăsând proprietarii lor să știe despre orice amenințări potențiale care s-ar putea apropia. Sunt foarte fermeci, câini drăguți, cu ochi mari pe fețele lor mici. Chihuahuas poate fi cu păr lung sau cu părul scurt, iar Brown este o culoare comună. Ei fac animale de companie bune pentru locuitorii de apartamente, dar datorită dimensiunilor lor mici, nu ar trebui să fie în case cu copii mici.

Pomerania care rulează în câmp

Pomeranian

Un alt câine similar în dimensiunea lui Chihuahua este Pomerania. Acest câine mic este totul puf, și de obicei nu cântăresc nu mai mult de 7 kilograme. Pomeranii par mereu să arate că zâmbesc și sunt câini mici și prietenoși mici. Au un strat dublu gros, care aruncă sezon. Deoarece au o blană atât de gros, au nevoie de periaj regulat și îngrijirea. Pomeranii sunt foarte energici și o interacțiune constantă cu oamenii lor. Sunt animale de companie bune pentru oamenii care nu deranjează toată blana și care sunt fie pensionați, fie lucrează de acasă. Din nou, o casă cu copii mici care ar putea juca accidental prea dur, nu este ideală pentru câini mici.

maro cavalier regele charles

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Cocker Spaniel este un câine frumos cu păr lung, ondulat, care este în cea mai mare parte maro în culoare. Ei ar putea avea un piept alb, totuși sau chiar marcaje negre. Cu urechile lor floppy care atârnă de fiecare parte a feței lor ca părul matasos lung, sunt câini grațioși. Deși sunt în grupul de jucării, se află la capătul mai mare și pot cântări până la 18 lire sterline. Cavalier regele Charles Spaniels face câini buni, dar, de asemenea, un pic de timp de joc, ceea ce le face un câine ideal, bine rotunjit pentru majoritatea familiilor.

maro chesapeake bay retriever care rulează

Chesapeake Bay Retriever

Media de aproximativ 70 de lire sterline, Chesapeake Bay Retriever este un câine de vânătoare renumit, mai ales când vine vorba de vânătoarea de apă. Este haina dublă impermeabilă, care le pune în afară de haina dreaptă de la Labrador Retriever. În afară de asta, ei arată destul de asemănătoare, pe lângă ochii chihlimbarului lui Chesapeake Bay Retriever. Deși sunt foarte activi, ei fac, de asemenea, tovarăși loiali și afectuosi. Ei fac Aveți nevoie de antrenament de ascultare, Cu toate acestea, deoarece acestea pot fi votate puternice.

maro irlandeză apă spaniel în picioare în câmp

Irlandeză apă spaniel

La fel cum v-ați aștepta de la numele, spanielurile de apă irlandeză iubesc apa. Dar ei iubesc, de asemenea, orice activitate care le permite să se bucure de un stil de viață activ. Fără o formă de exerciții zilnice, sunt susceptibile de a deveni distructive și sfidătoare. Spanielul de apă irlandeză este unul dintre cele mai mari spanioli, în medie de 60 de lire sterline. Haina lor maro este plină de bucle lungi, iar cu bot-ul lor lung, ei pot fi ușor confundați cu un pudel. Ei nu au vărsat, ceea ce este bun pentru oamenii cu alergii sau care pur și simplu nu-i place curățarea părului câinelui. Sunt, de asemenea, bune cu copiii, făcându-le animale minunate pentru o familie activă.

Ciocolata Labrador Retriever

Ciocolata Labrador Retriever

Indiferent dacă ciocolată în culoare, galbenă sau negru, Labrador Retrievers (sau laboratoare) sunt unul dintre cei mai populari caini din America. Sunt sociali, iubitoare și dornici să vă rog. Ei au nevoie de exerciții regulate ca orice câine de dimensiuni medii, dar ele sunt predispuse la obezitate fără ea, făcând exercitarea unei părți importante din rutina lor zilnică. În afară de a merge pentru plimbări regulate sau jucând fetch, laboratoare iubesc înotul. Laboratoare medie de aproximativ 65 de lire sterline dacă sunt sănătoși, dar pot cântări mai mult sau mai puțin în funcție de înălțimea lor. Sunt câini de familie mari și sunt însoțitori blânzi pentru copii.

Brown German Shorthaired pointer

Pointerul german de scurte

Dacă ești un vânător Cine are un punct slab pentru câinii maro, este posibil ca pointerul german de scurtă durată să fie câinele pentru dvs. Sunt fie maro solide, fie alb, cu pete maro. Haina lor este scurtă și au urechi lungi de dischetă care atârnă alături de fața lor. Ei au, de asemenea, o coadă dreaptă pe care o folosesc la "punct" atunci când identifică o țintă de vânătoare. Indicatorii germani scurți sunt câini de dimensiuni medii în medie de aproximativ 60 de lire sterline. Ei au o mulțime de energie, deci va trebui să fii pregătit să oferi o mulțime de oportunități de exercițiu. Dar, după o zi activă, sunt la fel de fericiți să vă bucurați lângă dvs. și să vă relaxați.

maro Cane Corso

Cane Corso

Coșul Corso este un câine mare, maiestuos, care poate fi negru, fie maro în culoare. Ele pot ajunge la aproximativ 28 de centimetri în umăr și pot depăși cu ușurință 100 de lire sterline. Altele decât haina lor scurtă, lucioasă, câinele este ușor de identificat prin urechile lor în interior, care arată mici în comparație cu corpul lor mare. Deși arată intimidant, sunt de fapt animale de companie bune pentru familiile cu copii și alte animale - oferind că sunt socializate devreme. Luându-le la cursuri de ascultare și socializându-le ca un catelus, veți avea un prieten loial și inteligent, care este dornic să vă rog.

maro mare dane de stabilire în câmp

Marele Dane

Marele Dane este un câine imens care depășește cu ușurință înălțimea proprietarilor lor atunci când stăteau pe picioarele posterioare. Ei au o medie de 175-200 de lire sterline și ajung la aproximativ 3 metri înălțime la umăr. Marele Danezii sunt considerați giganți blânzi, deci dacă puteți trece peste dimensiunea lor, veți observa un câine asta e minunat cu copiii, dornici să vă rog și foarte loiali familiei lor. Marele Danezii vin într-o varietate de culori care includ maro. Au nevoie de o mulțime de cameră datorită dimensiunii lor și ar face cel mai bine într-o casă cu o curte mare, împrejmuită.

După cum puteți vedea, există o mulțime de frumuseți bruneta acolo în lumea câinelui. Dacă sunteți în căutarea unui câine leneș, o goofball goofball mare sau o combinație a celor două, probabil că este vorba de acolo în lumea câinelui care vă așteaptă.

Citiți următorul: 10 rase populare mari de câine pufos

9-populare-maro-câine-rase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Rase populare de câine maro