Brittany: profil de rasa de caini

Câinele Brittany Spaniel situat pe iarbă

Bretania este un câine de pistol energetic, care a fost inițial crescat ca un elegant câine de vânătoare de păsări pe ambele părți ale Atlanticului. Un câine sportiv versatil, Brittanys fac un animal inteligent, afectiv și jucăuș pentru familii, în timp ce și dornic și neobosit în câmp. Ca atare, este o rasă care necesită o mare exercițiu, dar una care se va bucura de fiecare moment activ cu familia sa. Iubitorii de câini de păsări și familiile apreciază "moale" a feței Bretaniei și a urechilor sale ridicate, precum și nivelul ridicat de energie și dorința de a vă bucura.

Privire de ansamblu de rasă

  • grup: Grupul sportiv
  • Greutate: 30 până la 40 de lire sterline
  • Înălţime 17.5 până la 20.5 inci
  • Palton: Dens, plat sau ondulat
  • Culori: Combinații de tip alb și portocaliu sau roșu-maro-limpede sau roan
  • Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile câinelui Brittany

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria câinelui Brittany

Deși Brittanys seamănă cu spaniels, câinele are de fapt mai multe caracteristici de lucru ale unui pointer sau al unui setter. Prin urmare, Clubul American Kennel a renunțat la cuvântul "Spaniel" de la acest nume de rasă în 1982. Câinii din Brittany și-au câștigat numele pentru că au fost dezvoltați în provincia Bretania din Franța între secolele XVII și 19. Ei au fost recunoscuți oficial ca o rasă în 1907.

O rasă de indicare care a fost concepută pentru a deveni un Gundog versatil, Bretania a fost adept la ambele indicații și recuperări, ceea ce a făcut ca acești câini să fie bine adaptați să lucreze într-o serie de medii de țară. Deși puținele înregistrări au fost păstrate pe această rasă, se crede că câinii care au contribuit la dezvoltarea Britaniei au fost Setterul Englez, Welsh Springer Spaniel și, eventual, alte rase franceze Spaniel.

Abilitățile Britaniei ca câine de păsări în curând a făcut rasa la cerere la vânători în alte țări. Câinele Brittany a venit în Statele Unite în 1931 și, de atunci, au devenit, de asemenea, câini de familie populari din cauza dimensiunii medii și afectuoase, prietenoase, prietenoase.

Brittany Dog Care

Un câine fericit și de alertă, Bretania este un robust, rasă de mare energie care va necesita exerciții zilnice, inclusiv aventuri frecvente în aer liber sau plimbări suplimentare în fiecare zi. Dimensiunea convenabilă a câinilor și construirea atleticului îi ajută să prospere în casele de persoane cu stil de viață activ, fie că este vorba de drumeții sau să joace jocuri riguroase de preluare. Dacă câinele Brittany nu primește un exercițiu amplu, este probabil să se dezvolte Probleme comportamentale, cum ar fi lătratul și hiperația la mestecarea distructivă. Haina de spălare și uzură a câinelui Brittany va avea nevoie doar de o periaj săptămânal pentru a controla vărsarea.

Un câine sensibil cu un temperament mai moale, Bretania răspunde cel mai bine la o pregătire blândă și calmă. Acestea nu sunt susceptibile de a face bine în medii sau situații de acasă tensionate, stresante. Din fericire, rasa este inteligentă și dornică să vă mulțumească, astfel încât acestea nu sunt deosebit de greu de antrenat.

Câinii din Brittany doresc o companie, deci sunt susceptibile la anxietate de separare Când a fost lăsat singur pentru mai mult de câteva ore. Unii câini din Brittany devin anxios, pe care îl vor exprima prin mestecare și lătrat. Ca majoritatea raselor, Bretania are, de asemenea, necesită o pregătire și socializare adecvată - atunci când sunt bine socializați, majoritatea acestor câini vor deveni blând și pașnici atât de oameni, cât și cu alte animale.

Unii câini din Brittany pot fi timizi, supuși și au tendința de a plânge, astfel încât socializarea timpurie îi va ajuta să dezvolte un temperament încrezător și ușor. Adolescenții pot fi deosebit de supuși, astfel încât să poată urina atunci când se pot urca prea entuziasmați sau intimidați, cum ar fi atunci când un adult stă peste ele sau ajungând la animalele de companie. Această problemă poate fi corectată și cu timpul și formarea.

Probleme comune de sănătate

Bretania este, în general, o rasă sănătoasă, dar predispusă la unele probleme genetice de sănătate, inclusiv:

  • Displazie de șold: O malformație a îmbinării șoldului
  • Epilepsie: O tulburare de convulsii
  • Hipotiroidismul: O condiție care apare atunci când nu este suficientă că hormonul tiroidian este secretat
  • Cataracta adult: Rezultatul unui obiectiv al ochiului care crește o vedere groasă și opacă, blocând vederea
  • Cleft palat: O condiție care apare la naștere în care există o deschidere între gură și nas din cauza creșterii necorespunzătoare

Datorită nivelurilor ridicate de activitate, proprietarii britanici ar putea, de asemenea, să aibă ca câinii lor să fie tratați leziuni fizice Acest lucru se poate întâmpla în timp ce jucați sau lucrează în aer liber, cum ar fi lacerațiile, oasele sparte sau lacrimile ligamentului.

Dieta și nutriția

Câinele Brittany se va descurca bine cu orice alimente de câine de înaltă calitate, dar va prospera pe o dietă mai mare-proteică. Ca o rasă activă mai activă, pot necesita mai multă apă decât câinele mediu.

Cele mai bune rase de câine pentru copii și familii
PROS
  • Scopul de a-și mulțumi oamenii.

  • Păcii de înaltă calitate pentru persoanele active.

  • Nu aveți nevoie de multă îngrijire, făcându-le întreținerea redusă atunci când vine vorba de îngrijirea părului.

Contra
  • Deseori demonstrează anxietatea de separare.

  • Predispuse la probleme de sănătate genetică, în special displazia de șold.

  • Au nevoie de o mulțime de atenție, ceea ce nu este ideal pentru oamenii care sunt în afara casei cea mai mare parte a zilei.

Unde să adoptați sau să cumpărați un câine Brittany

O Bretanie poate fi disponibilă la adăposturile locale de animale de companie sau grupurile de animale de câine din zona dvs. Pentru a găsi Brittanys disponibile în apropierea dvs., vizitați un grup de salvare de renume, cum ar fi:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Când se determină dacă câinele Brittany este câinele potrivit pentru dvs., asigurați-vă că cercetați toate aspectele rasei și consultați alți proprietari de câini, crescători și grupuri de salvare din Brittany pentru a afla mai multe. Asigurați-vă că ați verificat aceste alte rase de câini:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Brittany: profil de rasa de caini