5 Rase de câine mari care nu size

Câinele mari de câine care don

Având un câine mare ca un animal de companie înseamnă mult mai distractiv, mult mai mult dragoste, dar, de asemenea, mult mai mult păr! Unele pooches își vărsau în mod continuu blănurile, iar alții fac doar sezonier, dar unii canini nu își scot deloc părul.

Majoritatea raselor care nu vărsau sunt în soiurile mici și mijlocii, dar a ajuns să fie cunoscută că multe dintre rasele hibride de orice dimensiune, cum ar fi cockapoo și labradoodle, sunt, de asemenea, libere.

Indiferent dacă alegeți o rasă care nu scade pentru că aveți alergii sau dacă preferați să nu vă deplasați atât de mult, atunci avem o rundă rapidă a primelor 5 rase de câine mari care nu vor vărsa păr peste toată casa ta minunată.

Komondor

Cu un strat scandalos de flasta de floppy, Komondor este aproape de partea de sus a listei, când vine vorba de câini liberi de la varietatea mai mare. Haina grea, acest sport de câine nu are niciun efect asupra reacțiilor rapide și a jucătorului. Un protector feroce, acesta este un câine de lucru care va proteja copiii ca fiind la fel de asemănători și caprinelor și găinelor.

Komondor rasa

Irlandeză apă spaniel

Din punct de vedere tehnic, aceasta este o rasă mare de câine mare, totuși, stratul lung poate deveni mat, dacă nu este menținut corect cu periajul și tăierea. Haina este de fapt hipoalergenică, deci o alegere ideală pentru casele cu suferinzi de alergen. Are o natură curajoasă și, după cum sugerează numele lor, ei nu sunt avertizați la o baie în mare, un lac sau chiar o baie.

WireHaired Andinting Griffon

Indiferent cât de mult vă dați dușul pe stratul grosier al acestei canini, este încă să apară amenințător și neîngrijit. O rasă sportivă cu o dispoziție atletică, acest câine de mare putere nu împiedică practic părul și se bucură de înot, jogging alături de tine și aproape orice alt tip de activitate fizică. Părul generos care dă acest câine este numele este de fapt numai stratul exterior; Există un strat mai frumos, mai fin de dedesubt, care oferă un grad de impermeabilizare.

Bouvier des Flandres

La fel de puternic ca un boul cu o haină care preia resturile și murdăria mai bine decât o cârpă de curățare microfibră, bouvier des și impunătoare Bouvier des Flanandres este o rasă liberă construită pentru muncă. Deși ei o fac ca o plimbare, nu le veți găsi în jurul valorii de cele mult ca rasele de dimensiuni medii, preferând în schimb să-și rezerve energia atunci când este necesar. Un clip bun la fiecare două luni și băi între ele va păstra acest gigant al unui câine care arată cel mai bine pe tot parcursul anului.

În legătură cu o postare: Foarfece de subțiere pentru câini

Bouvier des Flandres rasa

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Rase de câine mari care nu size