Când va înceta să crească catelul meu?

Când va înceta ca catelul meu să crească?

"Când puii nu mai cresc și # 8221; este una dintre aceste întrebări pe care părinții de companie le-au cerut pentru totdeauna. De la convențiile câinilor la clinica vete, oamenii o întreabă peste tot. Și văzând popularitatea acestei întrebări, nu am putut să ne ajutăm, dar să încercăm să o răspundem.

Deci, cât durează că puii continuă să crească?

În timp ce majoritatea puii nu mai cresc după 12 până la 18 luni, nici doi pui nu sunt la fel. Deoarece nu se pare că răspunsul poate părea, nu există nimeni pe această planetă care să prezică cu exactitate când va înceta ca catelul dvs. să înceteze să crească.

Vârsta la care puii se opresc în creștere depinde foarte mult de rasa catelului, genele, dieta si o intreaga gazdă a altor factori. Nu este de spus că nu poți să faci o estimare exactă. Instrumentele și tehnicile există pentru a ajuta oamenii să dau seama vârsta la care creșterea oprește-o. Citiți mai departe când trecem tot ce trebuie să știți despre creșterea catelului.

Când va înceta să crească catelul meu?

Cronologia pentru o creștere a cățelușului variază de la rasă la rasă. Deci, nici două cățeluși nu vor înceta să crească în același timp. De exemplu, rasele mici vor ajunge la dimensiunea lor maximă mai rapidă decât rasele de dimensiuni medii. Același lucru este valabil și pentru rasele mari.

Asta a spus, puii, în general, să atingă dimensiunea completă între 12 și 18 luni. Rasele mai mici tind să se afle pe partea mai scurtă a acestei game și o rasă mai mare pe, ați ghicit-o, mai mare.

Cu toate acestea, 12 până la 18 luni este doar o idee generală. Puii aparținând unei rase vor vedea lor părțile corpului cresc complet înainte sau chiar după această perioadă. Prin urmare, luați acest lucru ca o presupunere destul de bună care vă poate ajuta să vă planificați viitorul puilor. Dar nu o abuzați. Dacă vă lipiți prea mult, este posibil să aveți nevoie să aruncați acele extra-mari Leashes departe de linia.

Dimensiunea rasei are un impact asupra creșterii câinelui?

Faceți o căutare rapidă pe Internet și veți găsi întrebări cum ar fi: când faceți acest lucru Labs, Pudele, sau Huskies opriți creșterea.

Aceste întrebări demonstrează faptul că da, Dimensiunea rasei impactă creșterea catelului. Și așa, puteți să vă uitați doar la dimensiunea de rasă și puteți prezice cât durează că puii să crească.

Rase mici

Rasele mici sunt cea mai rapidă creștere a trioului. Deoarece acești pui vor crește să fie mici, nu trebuie să crească foarte mult. Ca rezultat, lor Cadrele corpului se vor dezvolta pe deplin în aproximativ 4-6 luni. Odată ce cadrele au încetat să crească, puii vor începe să pună în greutate. Ei vor continua să pună în greutate până la aproximativ 12 luni. Deci, după un an de creștere rapidă, cele mai multe cățeluțe mici nu mai cresc.

Rase medii

Ratele de dimensiuni medii cum ar fi Beagles cresc rapid pentru primele 12 luni ale vieții lor. În acest timp, oasele lor cresc care, la rândul lor, își lărgesc cadrul. La sfârșitul celor 12 luni, majoritatea puii din această dimensiune a rasei au formate pe deplin cadre.

După ce puii dezvoltă cadre complete, încep să pună în greutate. Acesta este momentul în care au nevoie de o mulțime de nutriție și să exercite oportunități.

In cele din urma, Ei nu mai puneți în greutate după 18 luni. Acestea fiind spuse, puii cu privire la unele rase pot continua să crească chiar și după 18 luni. Deci, nu fi surprins dacă puii tăi se termină să meargă mai mult timp mai mult decât te-ai așteptat.

Rase mari

Dacă nu ați dat seama deja, există un model la dimensiunea puilor și timpul necesar pentru ca puii să crească pe deplin. Rasele mari urmează acest model, de asemenea.

Deși creșterea inițială a câinilor de rasă mare este rapidă, rasele mari, cum ar fi păstorii germani, au nevoie de un timp pentru a crește pe deplin. Faza inițială de creștere durează 8-12 săptămâni. Odată ce acest lucru sa terminat, Este nevoie de pui mari de rasă de 15-18 luni pentru a forma pe deplin. Chiar și după 18 luni, puii pot continua să pună în greutate timp de doi ani.

Rasele gigantice

Datorită corpurilor lor masive, rasele uriașe ca Mastiff sunt cei mai lenți să crească.

Initialul Faza de creștere pentru puii de rase uriașe durează 18-24 luni. După ce cadrul sa format pe deplin, câinii încep să pună în greutate. Creșterea în greutate poate continua timp de 2-3 ani.

Creșterea câinelui de rasă mare
Creșterea inițială a câinilor de rasă mare este rapidă.

Cum pot estima dimensiunea câinelui meu?

O modalitate bună de a estima dimensiunea câinelui este să vă uitați la dimensiunea câinilor cultivați dintr-o rasă similară. Apoi puteți estima atunci când catelul dvs. poate înceta să crească. Dar această abordare nu funcționează întotdeauna.

Când vine vorba de rase mixte, nu există nici o modalitate de a prezice cu exactitate dimensiunea unui pui. Într-un astfel de caz, diagramele de creștere a catelului și calculatoarele de creștere a catelului vin la îndemână.

Calculatoare de dimensiune a catelusului

Există destul de puține calculatoare de dimensiuni de catelus online. De exemplu, acest lucru Calculator de creștere a catelului utilizează un algoritm care ia în greutate, sex și vârstă, printre altele, pentru a prezice dimensiunea puilor tăi.

Calculatorul legat mai sus este doar un exemplu. Există zeci mai multe pe Internet. Și pentru că niciun calculator de două dimensiuni nu sunt aceleași, rezultatele pot varia. Deci, o strategie bună este să încercați o grămadă de calculatoare de dimensiuni diferite și să luați dimensiunea medie ca o estimare bună.

Puppy Greutate diagrame

Puppy Grafic (Evoluția de creștere)
Un catelus ar trebui să câștige în greutate în fiecare zi în primele câteva săptămâni. Aceasta este o diagramă simplificată de creștere a greutății pentru a vă referi la dvs.

Dacă aveți o pură, puteți estima cât de mare va crește puiul dvs. prin căutarea unei diagrame de greutate.

Puppy Greutate Grafice enumeră greutatea posibilă a câinilor unei rase împotriva vârstei lor. Graficele dau estimarea în greutate, analizând dimensiunea medie a unui câine sănătos al rasei particulare, la acea vârstă. Ca rezultat, Diagramele nu iau în considerare orice probleme genetice, Problemele de sănătate care stau la baza și nutriția. Prin urmare, puii dvs. poate ajunge mai mult sau mai mic decât ceea ce indică graficul.

Deci, dacă aveți a Pupa sanatoasa Cine primește Nutriția necesară, Puppy Greutate Grafice reprezintă o resursă bună pentru a ține cont de ochi.

Diagrame de creștere

Cu toate acestea, un alt mod de a ghici dimensiunea viitoare a puilor dvs. este de a privi diagramele de creștere. Graficele de creștere enumeră dimensiunea diferitelor rase la vârste diferite. Deci, puteți cântări puiul dvs. și puteți compara rezultatele cu dimensiunea altor pui de aceeași vârstă cu o diagramă de creștere.

Pentru prafuri, estimarea este destul de simplă. Pur și simplu căutați dimensiunea medie a rasei împotriva vârstei. Pentru rasele mixte, trebuie să vă uitați la rasele ambelor părinți, mărimea lor medie și apoi faceți o presupunere.

întrebări frecvente

La fel ca puii, întrebările privind creșterea lor cresc chiar și după. În timp ce nu putem să ne ocupăm de toate, aici sunt răspunsurile la unele dintre cele arzătoare.

Puppy Pws determină dimensiunea?

Puppy Pws nu determină dimensiunea, Este doar un mit. Deși există oameni care pretind că Puppy Pws poate fi folosit ca indicator de dimensiune, nu există dovezi empirice care să susțină acest lucru. Există prea mulți factori genetici implicați atunci când vine vorba de dimensiunea unui catelus.

Deci, ar fi mai bine să ignorați labele și să vă uitați la lucruri cum ar fi diagramele de mărimi. Pentru prafuri, uita-te la părinți vă va oferi o idee bună despre dimensiunea viitoare a puilor tăi. Pentru rasele mixte, în special cele ale căror străzi nu sunt cunoscute, nimic nu este un indicator solid al creșterii viitoare.

Este un câine plin de 7 luni?

Câinii nu cresc pe deplin în 7 luni. Rasele mici, care sunt în creștere, durează aproximativ 6 până la 8 luni pentru a forma o figură completă. Aceste rase au nevoie de încă 6 până la 2 luni pentru o creștere completă. În mod similar, rasele de dimensiuni medii nu cresc, de asemenea, în 7 luni, deoarece, de asemenea, au nevoie de 12 până la 15 luni pentru o figură completă. După ce corpul lor sa format pe deplin, rasele medii au nevoie de încă 6 luni pentru a pune în greutate.

Mutarea, rasele mari au nevoie de 15 până la 18 luni pentru a forma o figură completă și aproximativ 2 ani pentru a pune în greutate.

În cele din urmă, rasele uriașe ca mastiff-urile au nevoie de 18 luni pentru a obține mari și 2 până la 3 ani pentru a pune pe cantitatea maximă de greutate.

Cât de mare va primi catelul meu de 5 luni?

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a estima atunci când catelul dvs. de 5 luni va înceta să crească:
- Aruncați o privire la dimensiunea medie a membrilor complet crescuți ai rasei sale. Pupul dvs. va crește probabil să aibă aceeași dimensiune
- Observați mărimea părinților puii. Dacă catelul dvs. este o rasă pură, dimensiunea este aceeași cu strămoșii săi
- Diagramele de dimensiuni și diagramele de creștere a catelului vă pot ajuta, de asemenea, să determinați cât de mare va crește catelul dvs

Dacă aveți un catelus de rasă mixt, puteți determina dimensiunea comparării cu câini de alte rase.

În cele din urmă, tot ce poți face este să faci o estimare. Nu există un răspuns concret la această întrebare.

De ce este cățelul meu nu crește?

Unele dintre cele mai frecvente motive pentru motivul pentru care catelul dvs. nu crește sunt:

- Prezența viermilor intestinali, cum ar fi viermii și viermii rotunzi. Acești viermi pot deturna toți substanțele nutritive din corpul cățelușului, lăsându-l subnunis
- Malnutriția poate duce la o creștere lentă. Deși malnutriția nu are o creștere a creșterii, poate încetini considerabil. Dar feriți-vă. Supraîncărcarea nu este o soluție la această problemă
- Rasele mari și uriașe durează un timp pentru a crește pe deplin. Deci, dacă puiul dvs. aparține acestor rase, fiți răbdători

Factorii genetici subiacenți pot împiedica creșterea la puii.
În ansamblu, asigurați-vă că catelul dvs. are sesiuni regulate de de-vierming cu medicul veterinar și obține o nutriție adecvată. Face acest lucru și catelul dvs. va crește bine.

La ce vârstă este un cățeluș plin de cultivat?

Vârsta pe care un catelus crește depinde pe deplin de rasă. De exemplu, puii mici de rasă nu mai cresc în aproximativ un an. In timp ce rasele mari durează 2 ani pentru a ajunge la dimensiunea lor completă.

Deci, dați seama de rasa câinelui tău și poți să-ți dai seama de vârsta la care catelul tău va fi plin.

Dimensiunea finală a catelusului dvs. și rata de creștere au o mulțime de factori influenți. Luați în considerare dimensiunea rasei, geneticii, sexului și sănătății pentru a găsi răspunsul potrivit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Când va înceta să crească catelul meu?