Boykin spaniel: profil de rasa de caini

Boykin Spaniel zâmbind în iarbă

Boykin Spaniel, odată retrogradată numai pe Carolina de Sud (și, de fapt, câinele oficial al statului!), crește în popularitate la nivel național ca o rasă care este la fel de loială și iubitoare, deoarece este inteligentă și furabilă. Acești câini aflați lacomi sunt ușor de identificat prin intermediul încuietorilor lor maro și cu ochii de miere, cu degetele de la picioare care le fac parteneri excelenți de înot. Inițial crescând în Carolina de Sud pentru a vâna și a recupera în rândul statelor multe mlaștini și lacuri, Boykin Spaniels s-au descoperit recent din mlaștină și în curțile suburbane, marcându-se tot mai aproape de ubicuitatea lui Cocker Spaniel și Springer Spaniel Pees.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Grupul sportiv

Înălţime: 15.5 până la 18 inci (bărbați) - 14 până la 16 ani.5 inci (femele)
Greutate: 30 la 40 de kilograme (bărbați) - 25 până la 35 de lire sterline (femele)
Coat și culoare: Brown solid
Speranța de viață: 10 până la 15 ani

Caracteristicile Boykin Spaniel

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu-înalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu-înalt
Nivel de energieMediu-înalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu-înalt

Istoria Boykin Spaniel

Adânc în inima Carolinei de Sud sunt mlaștini, lacuri și alte corpuri naturale de apă în care păsările native rulează rampant. Și de mult timp, este atât de mult singurul loc pe care l-ai găsit și pe Boykin Spaniel, o rasă de câine care excelează în sarcini sportive, cum ar fi vânătoarea, înotul și apa de recuperare. De fapt, originile numelui de rasă pot fi urmărite la Boykin, Carolina de Sud, un mic oraș cu o populație de doar 100 de persoane.

După cum spune istoria, în anul 1900 un bărbat pe nume Alexander White a văzut un câine maro mic în afara unei biserici din Spartanburg, Carolina de Sud. Nu vreau să-l părăsesc pe câine singur, alb, un iubitor de câine, l-am luat și ia numit downy. Curând, White și-a dat seama că Dumpy a fost la fel de dornic de un câine sportiv ca și cumpersul său, și ar putea să-și dea propria sa călătorii de vânătoare. Vrei să vezi cât de mult a fost capabilă, White la trimis să se antreneze cu Boykin, fondator al Boykin, Carolina de Sud și un antrenor avid câine. Boykin a fost atât de impresionat de faptul că a început un program de reproducere încrucișată care a reunit ADN-ul lui Dumpy cu o gamă de alte spanioli, inclusiv spanioli de cocker, spanioli englezi și spanioli americani de apă. Și astfel Boykin Spaniel sa născut.

Timp de decenii, Boykin Spaniels a rămas retrogradat la Boykin însuși, unde au fost sărbătoriți pentru energia lor fără limite și entuziasmul, natura lor dulce și prietenoasă și afinitatea lor pentru vânătoare și recuperare. Unele dintre motivele pentru aceasta este că a avut o lungă perioadă de timp pentru a popula rasa nouă, dar Boykins au fost, de asemenea, considerați unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale orașului - unul pe care nu erau destul de gata să le împărtășească cu lumea.

Așa cum se întâmplă cu cele mai bune lucruri bune, știrile despre Boykin Spaniel, cu personalitățile lor dulci și cu priceperea atletic admirabilă, răspândite departe și largi. Și în timp ce acum puteți găsi Boykins în toate colțurile țării - precum și pe Clubul American Kennel "All American" Road de câine, începând din 2009 - rădăcinile lor de Sud Carolina nu pot fi negate. În plus față de a fi câinele oficial al statului, Carolina de Sud sărbătorește, de asemenea, Boykin Spaniel Ziua în fiecare an pe 1 septembrie.

Boykin Spaniel Care

După cum vă puteți imagina, un câine care a fost crescut pentru sport nu va fi mulțumit doar de o scurtă plimbare în jurul blocului. Boykin Spaniels sunt câini de energie medie până la mare, care necesită o mulțime de exerciții fizice pentru a le menține fericiți și sănătoși, ceea ce îi face însoțitori excelenți pentru părinții câinilor care doresc să facă drumeții, să înoate, biciclete și să fugă. Mulți băieți se bucură de asemenea de stimularea mental, cum ar fi munca nasului, agilitatea și antrenamentul cu ascultarea.

Instruirea Boykin Spaniels este relativ ușoară. Rasa este inteligentă, cu o mulțime de capacități pentru a ridica noi trucuri și abilități. Și pentru că ei iubesc ambii cu și vă rog îngrijitorii lor, este puțin probabil să se confrunte cu o mulțime de rezistență atunci când vă antrenezi boykinul. Cu tratamente și o mulțime de armare pozitivă, puteți instrui Boykin Spaniel pentru a fi un câine cu manierat în cel mai scurt timp.

Îngrijirea stratului lucios al lui Boykin Spaniel este ușor, deoarece blana lor este lungime medie și nu este predispusă la maturi și încurcări. Perioanele și băile regulate sunt încurajate, așa cum se păstrează în partea de sus a îngrijirii dentare. Blana pe urechile Boykins este lungă, așa că dăruiește un pic de atenție deosebită cu curățarea regulată și asigurați-vă că pieptene ușor și verificați căpușii după Rompi în aer liber.

Probleme comune de sănătate

Bolile genetice distincte pot fi găsite în orice câine curat pur și care include Boykin Spaniel. Potrivit Asociației Boykin Spaniel Club & Breeders din America, probleme de sanatate Ar trebui să fii mai conștient de când vine vorba de această rasă include:

Un crescător responsabil va avea examenele și evaluările corespunzătoare înainte de reproducerea unui câine individual pentru a ajuta la atenuarea riscurilor acestor boli care au fost transmise Pui.

Dieta și nutriția

În ceea ce privește nutriția, boykinii, ca majoritatea câinilor, fac tot posibilul pe o dietă de înaltă calitate, de înaltă proteină. Pentru a-și menține cadrul elegant și atletic, aveți grijă să nu depășiți. Cu toate acestea, din moment ce Boykin Spaniels ar trebui să obțină o mulțime de exerciții fizice, probabil că puteți scăpa de a fi generos cu tratamentele. Dacă observați că băieții dvs. câștigă prea multă greutate, discutați cu medicul veterinar pentru a veni cu un plan de nutriție echilibrat care se potrivește nevoilor lor individuale.

10 rase de câine de mare energie
PROS
  • Mare cu copii

  • Excelent pentru părinții de câine sportiv și fericit să eticheteze pe biciclete, drumeții și rulează

  • Ușor de antrenat

Contra
  • Necesită o mulțime de stimulare mentală și fizică, care nu este ideală pentru anumiți îngrijitori

  • Rasă limitată și rară în u.S.

  • Pot câștiga rapid în greutate dacă nu primesc exerciții adecvate

Unde să adoptați sau să cumpărați un Boykin Spaniel

Întotdeauna recomandăm să privim mai întâi salvarea. Verifică Boykin Spaniel Rescue, Inc. Pentru a găsi un Boykin Spaniel pentru adopție și răsfoiți site-urile de adopție cum ar fi Petfinder și AdopT-A-PET Pentru a vedea dacă vă puteți găsi potrivirea perfectă între grupurile locale de salvare. Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra un Boykin Spaniel, uită-te la Societatea Boykin Spaniel pentru Sfaturi privind alegerea crescătorului Boykin dreapta.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Sunt atât de mulți câini buni acolo! Și dacă iubiți Boykin Spaniel, vă puteți interesa și de aceste rase:

Cu un pic de cercetare, nu ar trebui să nu aveți probleme să luați dreptul rasa de câine Pentru a adăuga familiei dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Boykin spaniel: profil de rasa de caini