8 Rase de câine africane

Rase de câine africane

Atunci când vă gândiți la cele mai populare rase de câine, este puțin probabil ca orice rasă africană să-și facă instantaneu în mintea voastră, totuși continentul african a produs niște prieteni minunați cu patru picioare, care ar putea fi completarea perfectă a familiei tale. Aici, aruncăm o privire la opt dintre cele mai bune rase de câine din Africa pe care ați putea dori să le luați în considerare dacă intenționați să obțineți un animal de companie.

Basenji

Poate că cea mai cunoscută rasă de câine africană este Basenji - Alegerea perfectă pentru oricine dorește un prieten de blană mai mic. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestei rase este că nu are o coajă, în schimb, produce o destul de neobișnuită urlă sunet care este uneori descris ca un yodel! A fost dezbătută dacă Basenji este sau nu cel mai vechi dintre toate rasele de câine.

Se crede că s-ar fi coborât din lupi din Asia și cu siguranță au fost în jur în Africa de secole, lucrând ca tovarășii vânătorilor. Cu o durată de viață de până la 14 ani, Basenjis sunt tovarășii ideali, Dar nu mergeți întotdeauna bine cu alte animale domestice. Ele pot fi, de asemenea, destul de distructive dacă ajung plictisit, atât de multă pregătire și exercițiu este importantă.

Basenji rasă

Rhodesian Ridgeback

Daca iubesti Câini de rasă mare, Îți vei iubi Ridgeia Rhodesiană. Creșterea pentru a cântări până la 85 de kilograme, acești giganți se crede că sunt o cruce între câinii tradiționali ai tribului Khoikhoi cu Marele Danes, Greyhounds, Foxhounds și Bloodhounds.

Fancierii sunt nehotărâți de faptul că sunt sau nu de cele din scenhiile sau cele apropiate, iar unele chiar îi numesc Hounds Wagon. Indiferent de ce sunt, au o creastă distinctă pe spatele lor, ceea ce le dă numele lor. Acești câini mari sunt foarte puternici și necesită o mulțime de Instruirea cu ascultare și socializarea dacă vor fi un partener bun.

Rensiunea Rhodesiană Ridgeback

Boerboel

Un alt câine de rasă mare care provine din Africa de Sud, Boerboel a fost original a fost creat pentru a proteja casele proprietarilor lor de la prădători mari, cum ar fi leii. Eventual mastiff, un câine nativ, acesta este un partener puternic. În general, maro deschis sau roșu, Boerboelul are un strat scurt, corpul musculos și capul blocului.

Un câine adult poate cântări la fel de mult ca 150 de kilograme, astfel încât formarea lor în mod corespunzător este foarte importantă și socializarea este esențială la o vârstă fragedă. Boerboels poate fi, de asemenea, ușor de plictisit, deci O mulțime de exerciții fizice este vital. Ele sunt remarcabile câini de gardă, dar pot fi și tovarăși minunați atunci când sunt instruiți în mod corespunzător.

Boerboel Rasa

Terrier de nisip abisinian

Dacă aveți alergii la părul de companie, Terrierul de nisip abisinian este animalul pentru tine. Una dintre putinele Rase fără păr, Acest câine de dimensiuni medii cântărește doar aproximativ 17.7kg când este cultivat complet și este foarte dornic să-i placă proprietarii.

Un câine bine socializat poate fi de încredere cu cei mai mici membri ai familiei și va fi, de asemenea, bun cu alte animale de companie. Terrierii de nisip abisinian sunt animale de interior și nu se ocupă de frig bine datorită lipsei de păr, dar încă mai au nevoie de un exercițiu în aer liber și să facă minunat Jogging Companioni.

Abyssinian Sand Terrier rasă

Coton de Tulear

Dacă preferați prietenii tăi cu patru picioare să fie cuddly și pufos, Coton de Tulear de la Madagascar este alegerea perfectă. Cu blana de bumbac și greutatea maximă de doar 6 kg, acest mic câine poate trăi timp de până la 16 ani.

Jucăuș și inteligent, sunt iubitoare și pline, dar și Ușor de antrenat făcându-le un partener perfect pentru cei care caută un animal de companie distractiv pentru a participa la concursuri de agilitate. De asemenea, perfect pentru cei din case mici, Coton de Tulear nu are nevoie de prea mult exerciții și sunt ideale pentru familii cu copii mici.

Coton de Tuleaar

Slourfi

Similar în aparență la cele mai cunoscute Saluki, Acest câine din Africa de Nord este, de asemenea, un Sighththound. Slab și înalt, ele sunt încă ușoare și au un aspect grațios. De asemenea, ei devin foarte atașați de proprietarii lor și pot fi atenți la străini.

Ei sunt câini de protecție excelentă și sunt alergători rapizi. Ei, de asemenea, își urmăresc frecvent pisicile și alte creaturi mici, deci este nevoie de vigilență. Ca câini foarte independenți, ei pot fi greu de îmbrăcăminte, dar vor fi tovarăși minunați și dedicați.

Rasa Sloudi

Azawakh

Un alt tip de confidențialitate, Azawakh este un alt câine subțire și înalt, cu un demultor robust. Când se antrenează în mod corespunzător, ei fac tovarăși afectuosi și atenți și sunt în general destul de liniștiți odată ce s-au atașat familiei lor. Inițial crescute în regiunea Sahel, au fost crescuți pentru a proteja corturile popoarelor nomazice Touareg în deșert.

Astăzi, ei vor lătra la străini și vă vor proteja bine proprietatea, dar nu sunt bune în jurul altor animale de companie. Ei fac, de asemenea, prietenii de exerciții excelenți, deoarece corpul lor slab și picioarele lungi le fac alergători remarcabili. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că au nevoie de o mulțime de exerciții în fiecare zi pentru a evita plictiseala.

Azawakh rasă

Chineză crescută

Un alt animal de companie minunat pentru cei cu alergii de păr de companie, Chineză crescută este fără păr, mic și ușor, cu un temperament dulce și iubitor. Jucăuș, alertă și plin de viață, acesta este un câine iubitor de distracție care va fi un mare partener pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii.

În ciuda faptului că sunt fericiți să laze în jurul casei, ele sunt, de asemenea, excepționale atunci când vine vorba de competiții de agilitate și sunt remarcabil de inteligenți, cu alpinism, sărituri și săpat printre activitățile lor preferate. Chinezii au câștigat o reputație pentru urâciune și, de fapt, au câștigat concurența "urâtă câine" de mai multe ori, totuși crescătorii nu ar schimba pentru nici o altă rasă din cauza loialității lor.

Ele sunt animale de companie ideale pentru cei care trăiesc în climatul cald, dar nu se ocupă de frig bine datorită lipsei de blană.

Chineză creastă rasă

Deși există multe rase de câine africane care s-au dovedit a fi foarte populare printre cei care caută ceva mai neobișnuit de la prietenul lor blând, acestea sunt opt ​​dintre cele mai bune. Indiferent dacă preferați tovarășii cu patru picioare să fie mari, mici, rapide sau cuddly, există sigur că este un animal de companie pe această listă care va fi adăugarea ideală pentru familia ta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Rase de câine africane