25 De câini mai liniștiți (pe baza studiilor)

Dacă vă gândiți la adoptarea unui câine, dar trăiți într-un apartament, condo sau duplex cu vecini furioși, o rasă de câine liniștită, care nu latră adesea poate fi singura dvs. alegere. Unele asociații de proprietari de case au chiar și reguli despre lătratul câinilor, și pot exista ordonanțe ale orașului care interzic zgomotul câinilor cu totul.

Din fericire, există câini care sunt mai liniștiți și tind să scadă mai puțin. De fapt, au fost o mulțime de cercetări științifice făcute în domeniul comunicării la câini, inclusiv modele de lătrat, intervale de frecvență și rata de apariție a multor rase.

Știință privind blocarea modelelor de diferite rase

Lătratul la câini a fost dovedit ca un mijloc de comunicare (1, 2, 3). Câini coajă ca o modalitate de a alerta, chemând la acțiune sau pur și simplu ca un salut (4). Aceste semnale audibile au o structură acustică variabilă, în funcție de rasa și intenția coastei, cu frecvența cuprinsă între 160 Hz și 2630 Hz (1, 2).

În un studiu 2010, Cercetătorii au descoperit că unele rase de câini de familie tind să scadă mai mult, în timp ce alții tind să rămână mai des în tăcere. De exemplu, rasele de lupi ca Basenji, Shar-Peis și Chow Chows sunt unii dintre cei mai liniștiți câini și au o înclinație scăzută pentru lătrat.

Cu toate acestea, problema de a găsi un câine liniștit nu este la fel de simplă ca & # 8220; unele rase scoarse mai mult.& # 8221; Acest lucru depinde în mare măsură de Tipul de scoarță că o emisiune de rasă. De exemplu, o rasă poate lătra mai puțin, dar comunicarea lor va fi mai puternică, mai agresivă și cu o frecvență mai mare; întrucât o altă rasă va lăca mai des, dar latch-urile lor sunt mai silențioase și mai puțin intruzive.

În un studiu din 2000 (PDF), oamenii de știință analizați nu numai la lătratul de rasă, ci și toate tipurile posibile de rase de comunicare audibile produc. Utilizarea datelor anterioare de la O carte din 1979 Pe știința comunicării în diferite specii, au clasificat laturi ca atare:

Bark infantila (pup Yelp), care este un sunet armonic (frecvență de 240 Hz la 920 Hz), care este emis de câine spontan ca un apel de primejdie sau protest.

Bark joacă armonic, care variază de la câteva benzi de frecvență largă la numeroase
Bande înguste (160 Hz la o frecvență de 880 Hz). Acest sunet non-agresiv este, în general, realizat de câine într-o stare relaxată, cum ar fi în timpul jocului de joc.

Pomul de Crăciun și # 8221; latra, care a fost etichetată ca aceasta din cauza apariției asupra sonogramei pierderii secvențiale a tonurilor sub forma unui pom de Crăciun. Poodle au expus suprapunerea foarte frecventă, în timp ce malamutele din Alaska și GSD au produs un sunet mai armonic.

Noisy Play Bark este un sunet scăzut, scurt și dur, cu o creștere accentuată (atingere la frecvența de 1206 Hz în terii de taur), adesea eliberată de câini în timpul schimbării comportamentului, în special atunci când se transformă în modul agresiv.

Amenințarea scoarței a fost clasificarea finală care are cea mai mică pitch și cea mai mare frecvență (la 2360 Hz) și a fost cea mai abruptă.

Știința privind lătratul la câini Diferite sunete de lătrat de către rasele de câini

În plus, deoarece lătratul la câini este considerat un Comportamentul allomimetic, Cercetătorii au descoperit că chiar și rasele de câine liniștite pot lătra mai multe când într-un grup de alți câini (5).

Mai jos sunt câțiva dintre cei mai liniștiți câini bazați pe mai mulți factori: înclinația lor de a lătra, gama de frecvență a coastei lor și tipurile de lăcăci au tendința de a elibera cel mai des.

Câini mici liniștiți
(sub 25 de lire sterline)

1. Chineză crescută

Cele mai liniștite rase de câine

Un câine hipoalergenic, acești membri ai familiei cu patru picioare au o coamă de păr, apoi o poof pe coadă. Restul corpului este fără păr. Există, de asemenea, o versiune recesivă, pulberea, care este acoperită de păr.

Veți fi bucuroși să știți că ambele versiuni rareori scad. Ei sunt puii fericiți, care sunt mulțumiți de joc cu copiii sau cudling pe canapea. Predispus la anxietate de separare, ei pot să plângă când sunt lăsați singuri.

Norvegiană Lundehund

2. Norvegiană Lundehund

Acești canini acrobatici au degetele care sunt duble, și chiar triple, îmbinate. Ele au, de asemenea, articulații de gât în ​​plus, care le permit să-și întoarcă capul în jurul valorii de 180 de grade. Ei pot urca stânci, rafturi și garduri.

Ei sunt greu de manevrat, dar un beneficiu pe care îl au este rar coajă sau urlă. Mai multe pisici, ele sunt tipul puternic, tăcut. Lunderhounds încă mai face câini de ceas bun ca niște străini și vor suna o alarmă.

3. Havanese

Cele mai liniștite rase de câine

Dezvoltat strict pentru a fi un lapdog, Havanul are toate marile caracteristici ale unei canine care sunt luate peste tot - inclusiv o dorință scăzută de a coaja. La fel ca oamenii, câinii au personalități diferite, dar dacă primiți unul mai vorbitor, acești puii sunt foarte instruiți.

La fel de o rasă populară, Există mulți crescători nedoriți și iresponsabili acolo. Asigurați-vă că obțineți puii de la un crescător responsabil, astfel încât trăsăturile noului dvs. câine sunt previzibile.

4. Buldog francez

Cele mai liniștite rase de câine

Această rasă destul de câine este răutăcioasă, distractivă și distractivă pentru majoritatea proprietarilor. Deși sunt, în general, liniștiți, ei vor lătra când oamenii se apropie de teritoriul lor (casa), astfel încât ei încă mai fac câini de ceas bun.

Prietenos cu toată lumea din familie, Bulldogii francezi au nevoie încă de formare de socializare pentru a-și reduce natura uneori teritorială. Dacă nu primesc această pregătire, s-ar putea transforma în bakeri neplăcuți.

5. Chin japonez

Cele mai liniștite rase de câine

Drăguț și calm, acești câini de companie nu sunt yapper-ul tău tipic de câine. Ele sunt destul de independente și nu sunt întotdeauna în fața ta, cerând atenție; Cu toate acestea, ei nu le place să fie în totalitate singuri, fie.

Când sunt lăsați singuri, ei vor plânge și vor coaja din cauza anxietății de separare. Acești câini se spune că "cântă" (similar cu un urlet) când vine compania sau muzica joacă, deci nu vă așteptați ca acestea să fie o rasă complet tăcută.

6. Bolognese

Cele mai liniștite rase de câine

Un alt câine mic care este calm și rezervat, acest pooch se poate adapta la viață în multe case. Iubitor și dornic să vă rog, această rasă este ușor de antrenat - cu excepția formării casei. Deci, în timp ce este posibil să reluați rapid orice zgomot excesiv, așteptați să fiți răbdători cu olita.

Încercați să utilizați catelul Potty tampoane așa că mizeria nu este peste tot. La fel ca multe rase, momentul principal pe care acest animal de companie va face zgomot este atunci când este lăsat singur.

7. Engleză jucărie spaniel

Cele mai liniștite rase de câine

Socializarea este importantă pentru aceste rase destul de câine, deoarece pot fi timide și timide. Această timiditate poate duce la frică. Când sunt înfricoșătoare, câinii vor lătra mai mult. Acești pui sunt liniștiți și fac mai bine în casele cu copii mai mari și adulți.

Ei pot lătra și mârâși când se tem sau când sunt înșelați, dar alții decât aceștia sunt considerați o rasă liniștită. Ei preferă să fie singurul animal din casă. Pentru a profita la maximum de orice animal de companie, luați în considerare trăsăturile înainte de a le aduce acasă.

8. Greyhound italian

Cele mai liniștite rase de câine

Deși nu este crescută cu caracteristicile de curse ale lui Greyhound sau Whippet, acești câini mici sunt încă apreciați ca câini de companie. Ei păstrează încă o mașină de pradă mare și vor lătra și vor da chase orice mișcare.

Câinii din această rasă vor lătra când ceva nu pare corect, dar nu este o coajă de yappy enervant. El are o coajă "câine mare", care este profundă și intimidantă. Ușor mananat, ei nu simt nevoia de a lătra adesea.

Câini liniștiți medici
(25 până la 60 de kilograme)

9. Basenji

Cele mai liniștite rase de câine

Bine cunoscut sub numele de câine "fără barca", Basenji face încă un zgomot. Acest zgomot este descris ca un lucru ca un yodel, dar ele sunt încă clasificate cu câinii liniștiți. În timp ce ei nu pot folosi gura pentru o varietate de zgomote, ei o vor folosi pentru a mesteca.

Trebuie să aveți grijă să păstrați întotdeauna totul. Chiar și cu formarea, această rasă are probleme cu reducerea acestei dorințe. Ele sunt o rasă antică din Egipt și au aroganța și independența de a se potrivi.

10. Collie de frontieră

Cele mai liniștite rase de câine

Un câine tradițional de herding, acești canini încă încearcă să devină totul - pisici, copii, alți câini etc. În timp ce face acest lucru, ei vor face zgomote de ștergere - un tip de scoarță scurtă. Nu este surprinzător să vezi acești câini inteligenți și energici pe lista liniștită a raselor de câini.

Acești canini sunt foarte deștept și trebuie să rămână ocupat. Nu numai că trebuie să fie activi fizic, dar trebuie să fie activi mental. Dacă nu au "locuri de muncă" pentru a efectua, ele pot deveni distructive și puternice.

11. Clumber Spaniel

Cele mai liniștite rase de câine

Nu este o rasă extrem de populară, acest câine are încă o mulțime de caracteristici minunate. Unul dintre acestea este faptul că nu ajunge niciodată vreodată. Ei vă vor avertiza la o activitate neobișnuită, dar nu vor participa la lătratul lui Rowdy sau Nu.

Cu câinele Droopy Hound arată perfecționat, au un comportament calm, liniștit pentru a se potrivi. De fapt, ei sunt leneși. Ei încă mai doresc să joace și să ia plimbări, dar nu pot susține jogging-ul sau alergând din cauza structurii șoldului.

Chinook Dog

12. Chinook

Acest câine de sanie este iubitor și prietenos, dar poate fi surprins să le vedeți pe lista câinilor liniștiți. Nu se întâlnește niciodată un străin, astfel încât lătratul său este menținut la un nivel minim. Ele sunt inteligente și nu doresc nimic mai mult decât să-i mulțumească pe stăpânii lor. Jucăuș și mare cu copii, dacă chinookul face rachetă, este probabil de la supraîncălzire și bucurie.

Atunci va emite un sunet. Sunetul de vânătoare și woo-urile sunt singurul sunet pe care îl veți auzi de obicei de la acest "vorbind".

13. Whippet

Cele mai liniștite rase de câine

Poreclit "Greyhoundul Săracului", acești câini rapizi, agili sunt adesea folosiți pentru curse. La fel ca vărul lor, oi, orice caracteristici nedorite au fost practic crescute. Aceasta înseamnă că rareori scatrează și nu sunt agresivi.

Acestea fiind spuse, ei păstrează o călătorie de pradă și o vor, deși în tăcere, să urmărească pisici, veverițe, mașini și orice altceva care îi lovește fantezia. Au nevoie de un gard înalt și o lecție robustă sau, alternativ, Gardul de câine invizibil. Odată ce decolați, nu veți putea să le prindeți.

14. Saluki

Cele mai liniștite rase de câine

Similar cu câinele afgan, dar cu păr mai scurt, Saluki este un câine veche. În timp ce rezervat în jurul străinilor, ei nu se tem și nu vor lăuda sau nu se îmbracă. Această rasă liniștită este totuși energică.

Îngrijirea trebuie luată cu copii mici, deoarece această rasă nu poate conține cu ușurință piesa lor boisteră. Când alergați, acești câini pot ajunge la 25 mph, astfel încât întotdeauna să le păstreze securizați.

Câini liniștiți mari
(peste 60 de kilograme)

15. Negru Terrier rusesc

Cele mai liniștite rase de câine

Nu este un Tinrier tipic mic, acești membri ai familiei cu patru picioare pot ajunge la 145 de lire sterline. Crescând ca câini de pază, acești canini încrezători nu trebuie să facă o mulțime de zgomot pentru a-și face cunoscut prezența.

Ca o rasă de gardă tipică, ele sunt în afara străinilor și pot fi în acest fel cu alți câini. Ei nu-i plac copiii mai tineri, energici. "Negoierele" sunt independente, dar au nevoie de o companie constantă umană pentru a păstra de la a deveni tare sau agresiv.

16. Marele Dane

Cele mai liniștite rase de câine

Aceste câini subțire, musculoși sunt eleganți și mari. Pe picioarele lor posterioare, ei stau mai înalt decât majoritatea oamenilor. Dragostea și prietenoasă, Dane nu este ușor înspăimântată și nu va porni coaja la fiecare zgomot mic; Cu toate acestea, ei vor lătra dacă un străin devine prea aproape de teritoriul său.

În timp ce ușile manierate și calme, acești blugi de blană au nevoie încă de exerciții zilnice și să se joace pentru a păstra devenind distructive și, eventual, să înceapă plictiseala. În timp ce ele sunt unul dintre câinii cei mai liniștiți, ei nu vor fi o potrivire bună pentru proprietarii care trăiesc în case mici datorită dimensiunilor lor suplimentare.

17. Borzoi

Cele mai liniștite rase de câine

Acest câine unic de căutare este, de asemenea, una dintre cele mai liniștite rase. A Specialul tipic, ceea ce acest câine nu are în stare vocală, el face în viteză și agilitate.

Aceste pooches au nevoie de un gard înalt, robust, și nu trebuie să fie niciodată în afara lei. Nu un bun supraveghetor, acești pui nu vor lăuda nici măcar dacă se apropie un intrus. În timp ce sunt blânde și au nevoie de companie umană, ei sunt ciudați în jurul copiilor și trebuie să fie socializate.

18. Saint Bernard

Cele mai liniștite rase de câine

Pacientul și iubirea, aceste animale de salvare tradiționale sunt minunate cu copiii. Unii oameni îi numesc chiar câini de nanny. Ei sunt tovarăși adevărați ai omului, s-au transformat la viața umană.

Ei rareori coacă sau urlă, ceea ce vă poate surprinde datorită dimensiunilor lor extrem de mari. Acești câini liniștiți nu au practic nici o acționare de pradă, nici. În timp ce sunt mari, ele sunt minunate pentru un apartament care trăiește atâta timp cât pleacă să se întindă de câteva ori pe zi. Ele sunt liniștite și ușoare manierate pentru un mare vecin. De asemenea, ei nu vor lătra la fiecare zgomot mic.

19. Bouvier des Flandra

Cele mai liniștite rase de câine

Acești câini sunt puternici și mari. Ele sunt intimidante pentru oricine le vede. Ei pot chiar lăudând când se apropie de străini. În afară de asta, sunt moale, prietenoși și blânzi.

Făcând câini de familie excelenți, trebuie să învețe maniere de la o vârstă fragedă, deoarece pot răni cu ușurință copiii mici la accident. Deși sunt mari, comportamentul lor liniștit și calm înseamnă că fac câini de casă grozavă.

20. Bergamasco

Cele mai liniștite rase de câine

Acesta este câinele neobișnuit că mulți oameni descriu că arătând ca un mop. Ei au păr lung, înghesuit, blocat (dacă nu este tăiat ca în fotografia de mai sus). În timp ce el poate arăta ca o mână, această canină este manorală și unul dintre câinii cei mai liniștiți.

Cu asta a spus, el este o rasă de câine de gardă și va suna o alarmă atunci când este necesar. Pentru a evita animalul dvs. de a deveni confruntat fizic, asigurați-vă că este supus, ascultarea, socializarea și pregătirea liderului de la o vârstă fragedă.

21. Mastiful Neapolitan

Cele mai liniștite rase de câine

Se pare că poate fi înșelător cu acest câine de 200 de lire. În timp ce pisica droopy, câinele arată indiciu la copilul calm, iubitor în interior, acest puști, în timp ce încă lovește frica în inima oricărei ar fi intruder.

În timp ce această canină este unul dintre câinii cei mai liniștiți, ei nu vor ezita să pună un străin în locul lor cu lături puternice și puternice. În timp ce este posibil să nu auziți un "NEOS" Barking sunete foarte des, veți auzi snorting, garnitură și flatulență de multe ori.

22. Rhodesian Ridgeback

Cele mai liniștite rase de câine

În timp ce acest câine este o rasă liniștită, ele sunt cunoscute sub numele de "Hound Leu African" pentru un motiv. De obicei, acest puști este liniștit, ca un prădător însuși, dar nu are nici o problemă să izbucnească în acțiune pentru a sperie leii, ghepardii și alți prădători cu o coajă feroasă.

Acești canini puternici, musculari au capacitatea de a susține și acele laturi. Astăzi, ele sunt apreciate ca fiind adaptabile, liniștite câine de familie in schimb.

23. Bullmastif

Cele mai liniștite rase de câine

Cu o reproducere pentru păstrarea liniștită a bunurilor mari, acești puii sunt încă liniștiți astăzi. În timp ce nu fac prea multe zgomote enervante, ei vor să drool și să vă enerveze.

Deși este protector și independent, proprietarul și antrenorul potrivit pot transforma acești giganți intimidatori în câini de terapie liniștită și calmă. Ei sunt surprinzător de răbdători cu copii și bolnavi.

24. Shiba inu

Cele mai liniștite rase de câine

În timp ce acest membru al familiei cu patru picioare nu se latră prea mult, ea va mârâi. Cunoscute a fi posesive, ei nu fac bine în jurul copiilor și alte animale de companie. Îi place să-și păstreze jucăriile, patul și mâncarea departe de orice alt lucru viu.

Cu aceasta a spus, ei nu vor participa la lătratul neplăcerilor. Aceste animale teritoriale independente au nevoie de un antrenor de lider de pachete și de socializare pornind de la o vârstă fragedă.

25. Akita

Cele mai liniștite rase de câine

O altă rasă japoneză, Akita este un câine popular de companie și unul dintre cei mai liniștiți câini. Calmul lor calm, liniștit le face grozav pentru a trăi cu oamenii. În timp ce ei nu coacă de obicei, ei fac mormăi, moan și mormăi.

Zgomotele lor sunt mai divertisment decât neplăcerile. Curajos și încrezător, nu au nevoie să se facă cunoscuți cu lătratul excesiv. Amintiți-vă că acești câini nu fac bine cu copiii sau cu alte animale de companie.

Citiți următorul: 30 Câini tăcați perfecți pentru apartamente sau condos

Doriți să o împărtășiți?

Cei mai liniștiți câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 De câini mai liniștiți (pe baza studiilor)