Cele mai bune rase de câine pentru alergători

Cel mai bun câine pentru alergători

Dacă sunteți în căutarea unui partener de alergare, luați câinele dvs. de-a lungul ar putea fi cea mai perfectă aventură. Dar depinde, de asemenea, de rasa de câine pe care o ai. În timp ce Huskies și Greyhounds au fost crescuți pentru a alerga, câinii cu șuruburi asemănători, cum ar fi pugii și podelele nu sunt sportivi foarte buni.

Chiar dacă cel mai bun prieten al tău blană este întotdeauna în mișcare, păstrând cu nerăbdare ritmul și nu ne plângem niciodată de obosit, nu le face neapărat prieteni de alergare. Ei ar putea fi ascultători, plini de energie și rezistență, nu fiecare câine este pentru a alerga. Iată cei mai buni câini pentru alergători:

Labrador Retriever

Labs sunt întotdeauna în partea de sus a listei atunci când vine vorba de rularea și orice alte activități atletice. Nu există nici o îndoială cu privire la nivelul energiei pe care îl au și cât de slabi sunt încă robuste. Ei vor ține pasul cu ritmul dvs. cu un antrenament sprint sau chiar mergeți la o distanță de 10 km. Ei sunt cei mai perfecți tovarăși Când vine vorba de vânătoare, jogging, înot, Drumeții și așa mai departe, în special pentru că sunt dispuși să lucreze "în jurul ceasului cu tine. Sunt Câini extrem de ascultători, prietenos, înalt și de ieșire. Când vine vorba de activități în aer liber, laboratoarele sunt întotdeauna gata să participe la ele.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Labrador care rulează cu proprietarul

Siberian Husky

La fel de mult ca îngrijirea și iubirea Huskies sunt, vin cu energie nesfârșită pentru a alerga și a alerga mai mult. Huskies cu energie mare sunt cele mai potrivite pentru climatele mai reci, iar stamina lor vă va spune că au fost crescuți ca câini de sanie. Ei nu sunt genul care ar fi snoozing toată ziua cu tine pe canapeaua ta. Ei au o mulțime de energie pentru a arde astfel, necesitând un exercițiu viguros. De fapt, dacă nu le luați afară pentru o alergare, energia lor pentrată s-ar putea transforma în consecințe distructive și le-ar pune într-un comportament dificil. Deținând o husky vă va face mai mult o persoană activă, beneficiind fizic.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Huskies

Husky alergând cu proprietarul

Câine ciobănesc german

Acești câini iconici sunt renumiți pentru multe talente pe care le au și alergând cu siguranță unul dintre ei. Ele sunt extrem de entuziaști, energice și inteligente și sunt mari Tagalongs atunci când vine vorba de a alerga sau de a exercita. Chiar mai bine, ei protejează proprietarii lor de la tot răul. Gândindu-se la acoperirea unui extra mile? Ta Câine ciobănesc va fi cu tine până la sfârșit. Cu mare structură și rezistență musculară, această rasă de câine atletic este un favorit al atleților tot timpul pentru capacitatea de a rula aproximativ 30 mph (sau 48.3 km / h). Wowzah! Nu e de mirare că sunt folosite în forțele militare și de poliție. Rasa este cu adevărat, excepțional de savvy.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru păstorii germani

Shepherd german care rulează cu onoarea

Dalmații

Știați că aceste alburi pe creaturi negre de blană pot ține pasul cu un cal! Da, un cal. Înțeles, ei pot ține pasul cu tine. Deși au fost angajați în mod tradițional pentru a alerga în fața căruțelor de pompieri pentru a clarifica modul în care vor fi la fel de fericiți să alerge cu dvs. în parc. Ei sunt colegi de alergare excelenți pentru dvs. dacă mergeți la joguri pe distanțe lungi și aveți nevoie de o rasă de protecție a câinelui. Cu toate acestea, ele sunt cele mai cinstite rase cu corpul lor alb-negru de pescuit și personalitate încântătoare.

Dalmatian care rulează cu proprietarul

Rhodesian Ridgeback

Inițial, au fost obișnuiți să vâneze lei înapoi în Africa din cauza personalității lor încrezătoare și independente. Ele pot fi extrem de dominante cu alte animale, dar surprinzător de bune cu oamenii. Personalitatea lor atletică le permite să ruleze în căldură timp de ore. Ei sunt alergători foarte eficienți și ascultători proprietarilor lor. O rasă atletic versatilă, rodgeback rhodesian, cu marele lor corp muscular, este dornică despre orice activități fizice care le vor ține din plictiseală.

Rodgeback rhodesian care rulează cu proprietarul

Pudele

Pudele arata înșelăciune, pentru că sunt cea mai drăguță, dar cea mai atletă rasă pe care o veți întâlni vreodată. Ele sunt inteligente și posedă o mare rezistență, care necesită mai mult exerciții fizice decât oricare altul rasă mică voința vreodată. Deși sunt în cea mai mare parte inactivă, în timp ce sunt folosite, sunt efectiv folosite pentru rațele de vânătoare în Germania. Ei vor alerga, înota, sari și recuperează orice și tot ce arunci. Standardul lor, dimensiunea jucăriei miniaturale este foarte ușor pentru dvs. să vă ocupați ca un locuitor de apartamente. Ca un câine mic, ele sunt unul dintre cei mai avioane care îi fac un partener excelent pentru jogging-ul zilnic.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru pude

Poodle alergând cu proprietarul

Boxer

Boxerii sunt plini de energie. Ei vor zip în jurul dvs. din camera de zi în curtea dvs. în câteva secunde, petrecând fiecare energie pe care o au în corpul lor. Dacă sunteți un alergător de bază și căutați cea mai bună rasă de câine pentru a alerga alături de dvs., nu căutați mai departe, Boxer este alegerea potrivită pentru dvs! Această rasă brahycefalică face tot posibilul atunci când vine vorba de sprinturi, spre deosebire de lungi. Asigurați-vă că vă rehidrați boxerul din când în când, când le scoateți pentru sesiunile de antrenament. Asta pentru că boxerii tind să rămână în respirație, iar respirația lor trebuie adusă înapoi sub control. În afară de asta, hrăniți-vă mesele super-nutritive ale boxerului și ambele sunt bune pentru a merge!

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru boxeri

boxerii care rulează cu proprietarul

Pembroke Welsh Corgi

Trebuie să vă gândiți, cum pot fi alergători cu fizicul lor scurt și drăguț? Bine, Pembroke Welsh Corgis ar putea fi scurt și drăguț, dar nu lipsesc în mușchi. Seturile lor puternice de coapse le dau puterea de a se deplasa rapid și constantă, ceea ce explică motivul pentru a fi celebru în timpul medievalelor pentru oi și bovine. Aceste creaturi mari au o pasiune pentru antrenamente. Odată ce ajung în modul de funcționare, ei devin repede obsedați de ea. De fapt, tu, pe măsură ce proprietarul va trebui să găsească modalități de a vă menține corpul ocupat cu diferite exerciții, în caz contrar ei vor începe să mănânce la tocuri. Chiar dacă picioarele lor stout ar putea face un pic dificil de a alerga pe distanțe lungi, dar ele sunt perfecte pentru plimbare și jogging ușor.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Corgis

Corgi alergând cu proprietarul

Pitbulls

Tauri de pit Excel la alergare. Nevoile fizice ale unui taur de pit este mult mai mare decât orice altă rasă, deoarece sunt câini extrem de atletici. În timp ce mulți câini se bucură de alergare, făcând și înotul, taurii de pit sunt pasionați de toate acestea până la extrem. Abilitățile lor impresionante de sărituri și sărind sunt laude. Ca proprietar Pit Bull, va trebui să-și îndeplinească nevoile de activitate fizică pe o bază zilnică. Daca esti Mergând pentru drumeții, asigurați-vă că ați etichetat de-a lungul taurului dvs. cu dvs., așa cum sunt ceea ce vă va păstra.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Pitbulls

Pitbull alergând cu proprietarul

Labrador

Pentru Retrieveri de aur Pentru a vă putea alătura dvs. în aventurile dvs. de funcționare este egală cu o zi de naștere la ei! Cu cantitatea de energie pe care o au, alergând, jogging, înot și drumeții sunt tot ce au nevoie pentru a le menține. Ele sunt fan de sport avid și vor căuta modalități de a-și arde energia cu varietate de activități în aer liber. Nu veți avea niciodată probleme să le comunicați cu ei, deoarece sunt inteligenți și se amestecă bine cu proprietarii care nu au prea multă experiență cu sesiunile de antrenament. Tot ce trebuie să aveți grijă de faptul că nu se supraîncălzeau în timpul verii.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru retrieveri de aur

Retriever care rulează cu proprietarii săi

Sfaturi înainte de a începe să alergi cu prietenul tău blând

Doar pentru că aveți un câine despre care se știe că este una dintre cele mai bune rase de alergare, nu puteți începe să alergați pur și simplu. De ce? Motivul din spatele acestui lucru este trebuie să luați pași pentru copii și să începeți confortabil. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare:

  • Comunicați în mod clar: Deși câinii nu pot vorbi, trebuie încă să le ascultați cu atenție. Ai putea face asta, observând lucruri subtile, cum ar fi dacă se ciocnesc foarte mult, spumă la gura lor sau încetinesc la primele lor runde. Acestea sunt semne sigure de oboseală, deci este mai bine să luați pauze dacă observați oricare dintre aceste semne.
  • Stai hidratat: Prietenul tău blând are nevoie de multă apă pentru a se menține hidratate, atât înainte, cât și după o sesiune de antrenament. Este întotdeauna bine să purtați o sticlă de apă cu dvs., altfel, ei vor bea apă de la bălți, oriunde găsesc. Care nu te va încetini, dar poate, de asemenea, să-ți faci câinele bolnav din cauza tuturor toxinelor și contaminanților care se află în apa murdară.
  • Vorbiți cu VET: Înainte de a începe aventurile dvs. de rulare cu câinele dvs. iubit, este înțelept să vă consultați veterinarul și să vă verificați prietenul. Acordați o atenție deosebită inimii, plămânilor și articulațiilor caninei. Asigurați-vă că vă spuneți medicului veterinar despre orice probleme pe care le-ați observat în sănătatea câinelui dvs. înainte de a le scoate pentru orice tip de antrenament. Din moment ce câinele dvs. nu se poate plânge cât de mult putem, ar putea avea probleme de sănătate pe care nu le cunoașteți.
  • Construiți încet: Un câine care nu a plecat pentru exerciții sau sesiuni de antrenament înainte de a-și face să-l lucreze încet. Plăcuțele de pe labele câinelui dvs. sunt foarte sensibile și trebuie să fie întărite încet, cu creșteri mici în kilometraj, mai degrabă decât la un drum.

În legătură cu o postare: Cea mai bună sticlă de apă de câine

Acum, că aveți lista dvs. de câini de lawsome pentru alergători, sperăm că nu veți lăsa niciodată wooferul dvs. iubitor în spatele ori de câte ori ieșiți la o alergare. Câinii nu sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar ne ajută, de asemenea, să rămânem în formă. Ți-ai luat câinele pentru a alerga în ultima vreme? Afișați-ne o imagine în secțiunea de comentarii. Ne-ar plăcea să aruncăm o privire!

Surse:

  1. Kim Campbell Thornton, 11 cele mai bune rase de câine pentru alergători, Vetstreet
  2. Alergând și stau în siguranță cu câinele dvs, Petmd
  3. Top 10 rase de câine pentru alergători, Wag

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Suplimente pentru câinii mai în vârstă
Suplimente pentru creșterea în greutate pentru câini
Suplimente de calciu pentru câini
Suplimente pentru câinii gravide
Suplimente de calmare pentru câini
Suplimente de afine pentru câini
Probiotice pentru câini
Suplimente comune de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru alergători