5 Câini de companie cei mai buni

Cei mai buni câini de companie

Alegerea celui mai bun câine de companie poate fi o perspectivă foarte dificilă, mai ales pentru Proprietarii de câini de primăvară. Acest lucru se datorează faptului că toți câinii au capacitatea de a deveni tovarăși excelenți pentru motivul principal că acestea sunt una dintre cele mai sociabile creații de pe planetă. Cu toate acestea, există anumite rase care sunt mai naturale înclinate să fie câini de companie mai buni decât alții. Iată luăm pe cei 5 câini de companie cei mai buni. Doar dorim să reiterăm că aproape orice alt câine poate fi un mare partener. Totul depinde de cât timp, îngrijire și afecțiune sunteți dispus să le dați.

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

În mare măsură cunoscută pentru natura lor dulce, blândă și jucăușă, Cavalier King Charles Spaniel este unul dintre cei mai buni câini de companie sau lapdogi pe care oricine îl poate avea vreodată. Această rasă iubește să se prăbușească la stăpânul său, să se prăbușească pe perne moi și confortabile și va face aproape orice pentru a vă mulțumi. Trebuie amintit că are încă gena spanielului sportiv care curge prin venele sale și, ca atare, regele de cavalier Charles poate fi destul de chaser.

Cu toate acestea, această rasă are o orientare foarte puternică a oamenilor și poate deveni adesea în depresie dacă este lăsată singură pentru perioade lungi de timp. Ele sunt, în general, politicoase cu toată lumea și pot fi foarte pașnice cu alte animale de companie din gospodărie. Înainte de a alege un cavalier, este important să înțelegeți că este anxietate de separare este mai mare decât majoritatea celorlalte rase. Ca atare, nu ar trebui lăsată niciodată singură. Nu trebuie să fiți 100% din timp, dar asigurați-vă că aveți și alte animale de companie, pentru a păstra compania. Îngrijirea și vărsarea sunt, de asemenea, preocupări.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru vărsare

pechinez

pechinez

De mult timp utilizate în curțile regale din dinastii antice chineze, Pekingese a fost aleasă în primul rând pentru încrederea sa supremă, regală, care vorbește bine statura sa ca membru al Curții imperiale. A fost caracterizată ca fiind demnă și este cunoscută ca una dintre rasele de câini de jucărie din lume Canine din lume (citite încăpățânate). Potrivit Clubului American Kennel, Pekingese implică curaj, stima de sine și îndrăzneală, caracteristici care sunt indivizi care au nevoie de un mutt calm și blând în casele lor. Ochii ei foarte expresivi foarte expresivi își pot comunica dorințele într-o clipă.

În interior, Pekingese se poate minți liniștit în colțul său și nu va deranja niciodată alte animale de companie, în cazul în care aveți câteva. De asemenea, nu necesită prea multă exercițiu, deoarece revine că este centrul atenției, după ce a coborât de la o lungă linie de câini imperiali. Nici măcar nu trebuie să antrenezi în mod oficial Pekingese, deoarece natura ei bine-manierată a fost transmisă de la generație la generație. Probleme majore, cu toate acestea, sunt vărsate grele, îngrijirea și, extrem de puternice.

Shih Tzu

Shih Tzu

La fel ca Pekingese, Shih Tzu este de la o linie lungă de rase care au fost asociate cu animalele imperiale. Acestea minunate, deși poartă arogante și canini mândri au temperamente foarte fericite și dulci, făcându-le adorate de mulți. Ele sunt mai puțin yappy și mai puțin exigente decât alte rase de jucărie câine. Shih Tzus, cu aspectul lor aproape tearian, iubesc atenția că ei primesc de la maeștrii lor umani. Ei iubesc confortul și, ca atare, vor sări cu ușurință pe canapea, perna sau chiar patul tău pentru a-ți strânge aproape de tine. Această rasă se va înghiți pe ture, făcându-le foarte ideal ca însoțitor Câini pentru vârstnici.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru Shih Tzu

În timp ce unele Shih Tzus au probleme să se încălzească instantaneu străinilor, cu socializarea timpurie, vă puteți ajuta Shih TZU să dezvolte și să construiască încredere cu propriul temperament. Un Shih Tzu are de obicei o lovitură încăpățânată și un set foarte ciudat de plăcere și disprețuiri. Cel mai bun lucru despre aceste mutts este că, în timp ce ei pot avea probleme să asculte imediat comenzile dvs., ele sunt totuși repede, să ierte. Consistența, lauda și tratează ar trebui să vă ajute să instruiți un shih tzu.

În legătură cu o postare: Câine tratează

Miniatura Poodle

Miniatura Poodle

A trebuit să includem pudelul miniatural în această listă deoarece acestea sunt una dintre cele mai inteligente și foarte trasee rase de câini. Acest lucru le face foarte ușor să se antreneze pentru ascultare, care este o necesitate dacă doriți un tovarăș care va asculta fiecare comandă. Dar de ce nu un pudel de dimensiuni standard, spui? Ei bine, pentru motivul evident, unii oameni pur și simplu nu vor putea tolera un pudel de dimensiuni complete să sară până la ei și să se întindă pe turele lor. Un mini pudel, pe de altă parte, oferă aceeași natură prietenoasă și iubitoare a unui pudel de dimensiuni standard, dar la jumătate din dimensiune. Pudele sunt foarte ușor de instruit, inclusiv casa. Aceasta este o veste bună pentru oamenii care nu au răbdarea să-și țină cu adevărat animalele de companie.

Cu toate acestea, nu toate sunt vestea bună cu pudelul, deoarece acestea tind să fie foarte emoționale atunci când acestea sunt stresate. Acolo, compania dvs. reconfortantă și îngrijirea afectuoasă ar trebui să vină foarte utilă. Cu toate acestea, Mini Poodle este perfect pentru cei care au nevoie de un câine de companie agil, jucaus, dar extrem de instruire și politicos și politicos.

Mops

Mops

Pug este una dintre cele mai adorabile rase pe care le putem avea vreodată. Uneori pot fi clownish și jucaus, perfect pentru a aduce un zâmbet la fețele noastre. În alte momente, ele sunt amabile și bine-umoare, făcându-le ideale pentru case care acceptă o mulțime de oaspeți. De cele mai multe ori sunt stabile și robuste că formarea lor nu este niciodată dificilă. Ochii ei extrem de expresivi, expresia nevinovată, capul înclinat, sunetele ciudate și frunte încrețită nu reușesc să aducă sentimentele părintești într-un număr mare de oameni.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru pugs

Luați notă, Pug poate fi foarte copilăresc și vă va căuta întotdeauna atenția, lovindu-vă aproape de dvs. Dacă aveți grijă să nu striciți PUG prea mult, ați putea să vă mențineți personalitatea fermecătoare, comic și foarte dulce. Pugurile sunt prietenoase și cu alte animale de companie. Pugurile adulte vor petrece, de obicei, restul zilei de dormit. Ei pot fi destul de încăpățânați, dar nu le veți vedea niciodată să se implice în adevărata neplăcere. Câini adulți în casă poate fi o provocare destul de totuși.

Acestea sunt doar cinci dintre cei mai buni câini de companie. După cum am spus deja mai devreme, aproape orice alt câine poate fi un mare partener. Tot ce avem nevoie este o înțelegere aprofundată a temperamentelor lor, asigurându-vă că se potrivește cu a noastră și vom fi toți pregătiți să avem cei mai buni însoțitori din viața noastră.

Cum ai citit? Vă rugăm să evaluați acest articol și să cunoașteți ce gândurile voastre!

Surse:

  1. Katie Grzyb, DVM, Cei mai buni 10 câini pentru copii și familii, Petmd
  2. Slideshow: Cea mai bună rasă de câine pentru sănătate și personalitate, WebMD
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Câini de companie cei mai buni