Africa de broască țestoasă: profilul speciilor

Africa de broască țestoasă helmeted

Turturile acvatice sunt distractiv să te uiți, mai ales când sunt la fel de unice ca o broască țestoasă din Africa Sideneck. Aceste broaște țestoase au primit numele lor comun pentru că nu pot să-și pună capul în întregime în cochilii lor, așa că le-au împușcat în loc. Pajirile sunt pe partea mai mare, în ceea ce privește țestoasele, și pot trăi timp de câteva decenii. Coaja lor este adesea un maro închis, iar pielea lor variază de la măslin la maro, cu marcaje negre pe vârful capului lor. Ei au ochi mari, rotunzi și o gură care arată că este fixată într-un zâmbet permanent. Ultimele au nevoi moderate de îngrijire, dar pot fi potrivite pentru începători dacă sunteți dispus să puneți în muncă.

Prezentare speciala

Nume comune: Broască țestoasă africană laterală, broască țestoasă africană, broască țestoasă helmetică africană, terapie de mlaștină, broască țestoasă crocodilă

Nume stiintific: PELIMEDUSA SUBRUA

Dimensiunea adulților: 7 până la 12 inci lungime

Speranța de viață: 25 până la 50 de ani (sau mai mult)

Comportamentul și temperamentul broaștelor africane laterale africane

Piderile africane au gât mai lung decât cele mai multe specii de țestoase. Acest lucru le dă un avantaj distinct față de țestoasele lor, dacă se găsesc întorcându-se cu susul în jos, aceste broaște țestoase se pot folosi în sine mușchii gâtului. Cele mai multe țestoase sunt neajutorate atunci când sunt întoarse pe cochilii lor.

Puteți socializa țestoasele de animale de companie acvatice cu interacțiune frecventă, iar pariurile africane nu fac excepție. S-ar putea să fie un pic cam timid la început, dar odată ce sunt confortabile, sunt, de obicei, țestoase active, care pot fi interesante să se uite.

Cu toate acestea, ca și alte broaște țestoase acvatice, aceste animale nu sunt pentru manipulare. Ele sunt stresate foarte ușor și ar putea mușca când au provocat. În plus, ar putea purta Salmonella bacterii, Deci este important să vă spălați mâinile după ce ați manipulat nimic în mediul lor. Și este probabil cel mai bine să le țineți departe de copiii mici datorită riscului de infectare.

Locuințe Turtle African Leaderneck

Broasca țestoasă ar trebui să poată înota și să se scufunde în acvariul său, așa că este mai mare, cu atât mai bine. În mod ideal, ar trebui să aveți cel puțin un acvariu de 75 de galoane, care este la jumătate până la trei sferturi pline de apă. De asemenea, oferiți o zonă uscată de pământ folosind un doc plutitor sau roci mari, astfel încât broasca țestoasă să poată urca din apă să se usuce. Utilizați un capac de ecran metalic sigur pentru a vă menține broasca testoasă, mai ales dacă aveți alte animale de companie.

În plus, investiți într-un filtru de apă de calitate. Țestoasele acvatice defecate în apă și fără un filtru, va trebui să faceți săptămânal schimbări de apă. Unii oameni preferă filtrele Canister, în timp ce altele ca filtrele submersibile mai mici. Pentru un rezervor mare, un filtru de calitate Canister este de obicei cea mai bună opțiune.

În plus față de menținerea apei curată, ar trebui să decolorați apa fie că lăsați-o să stea timp de 24 de ore înainte de ao adăuga la rezervor sau prin adăugarea unei soluții de decloritare. Un PH recomandat de 6.5 (un pH destul de neutru) trebuie menținut și poate fi ușor verificat cu benzi de testare a apei din magazinul de animale de companie.

Căldură

Piderile africane necesită căldură suplimentară de la o lampă de căldură pentru a-și menține temperatura corpului. Lămpi de căldură variază în funcție de putere și ar trebui să mențină o temperatură ambiantă de aproximativ 80 de grade Fahrenheit cu o temperatură de basking de aproximativ 90 de grade Fahrenheit. Temperatura nu trebuie să scadă sub 70 de grade Fahrenheit, chiar și noaptea când lumina basking devine oprită.

Ușoară

Piderile africane au nevoie, de asemenea, de iluminare UV pentru a metaboliza corect calciul. Păstrați o lampă de emisie UV pe rezervor timp de aproximativ 12 ore pe zi pentru a menține un ciclu normal de noapte. Aceste lumini trebuie, de obicei, trebuie să fie de aproximativ 10 până la 12 centimetri distanță de locul în care broasca țestoasă se află în afara apei. Iar becurile trebuie, de obicei, înlocuite la fiecare șase până la nouă luni. Urmați instrucțiunile producătorului de pe bulbul dvs. specific.

Substrat

Substratul este materialul care liniilează fundul acvariului din broască țestoasă. Poate ajuta la imitarea aspectului si simtatii mediul natural al animalului. Un substrat nu este esențial și va colecta alimente și deșeuri, necesitând curățarea regulată. Dar dacă doriți să utilizați un substrat, mulți proprietari optează pentru nisip, pietricele mari sau pietriș.

Ești gata să ai o broască țestoasă sau o broască țestoasă?

Alimente și apă

Ca majoritatea țestoaselor acvatice, pariurile africane sunt omnivore. Ei mănâncă niște materiale vegetale, precum și insecte, pește, crustacee și pelete de broască țestoasă acvatică. Turtle pelete ar trebui să includă calciul și alte vitamine și minerale pe care țestoasele tale le are nevoie. Carnea (cum ar fi puiul sau carnea de vită) nu ar trebui să fie hrănită niciodată la broasca testoasă acvatică.

Hrăniți broasca țestoasă la fel de mult cum va mânca într-o perioadă de 15-30 de minute aproximativ la fiecare 24 de ore. Îndepărtați alimentele nefolosite, deci nu strică sau înfundați filtrul.

Probleme comune de sănătate și comportament

Turturile acvatice sunt adesea afectate de paraziți, cum ar fi viermii rotunzi. Acestea sunt complicate pentru a trata, deoarece broasca testoasa nu poate arăta simptome evidente. Infecțiile parazitare sunt de obicei descoperite în timpul unui examen de către un medic veterinar reptil.

Turtlele din Africa Sideneck sunt, de asemenea, predispuse la deficitul de vitamina A. Semnele acestui lucru pot include umflarea și puroi în jurul ochilor.

În plus, ca majoritatea reptilelor, broaștele turistice din Africa sunt predispuse la infecție respiratorie. S-ar putea să observați broaștele de broască țestoasă dacă are o infecție respiratorie, împreună cu excesul de mucus în jurul pasajelor și gurii sale nazale.

Mai mult, Shell Rot - Poate cea mai frecventă boală de a afecta țestoasele acvatice - este, de asemenea, o preocupare pentru pariurile africane. Această boală începe de obicei ca o infecție fungică sau bacteriană. Și pe măsură ce progresează, poate provoca ulcere dureroase pe coaja de broască țestoasă.

Toate aceste condiții ar trebui să fie tratate de un medic veterinar care să se specializeze în reptile. Nu încercați să tratați o broască țestoasă bolnavă cu un remediu de acasă înainte de a verifica mai întâi cu VET dvs.

Alegerea țestoasei laterale africane

Vizitați un crescător de reputație sau o organizație de salvare pentru a achiziționa o broască țestoasă africană laterală. Vânzătorul ar trebui să vă poată spune despre originea și sănătatea țestoaselor. Turturile tinere costă adesea între 50 și 100 de dolari. Când selectați broasca țestoasă, căutați orice semne de boală, cum ar fi flacără pe coajă, dificultăți de respirație, letargie sau o lipsă de apetit.

10 tipuri de broaște țestoase care fac animale de companie excelente

Specii similare cu broască țestoasă africană laterală

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Turtles pentru animale de companie: drăguț, dar de obicei contaminat cu Salmonella. U.S. Administrarea alimentelor și a medicamentelor, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Africa de broască țestoasă: profilul speciilor