Cum să opriți un câine de la săpat în curte

Opriți câinele de la săpare

Este doar normal pentru câini să sape. Sau este? Dacă poochia dvs. vă întoarce deja curtea nou-amenajată într-un lună, atunci poate că este timpul să luați niște acțiuni. Există multe modalități de a vă opri câinele de săpare. Unii proprietari de animale de companie își încarcă câinii în canițele lor, în timp ce altele sunt legate într-un post. Acestea nu abordează cu adevărat problema în sine și poochia dvs. va fi lăsată confuză cu privire la ceea ce a făcut greșit. În acest articol vom încerca să înțelegem câteva dintre motivele pentru care câinii să sapă. Aprecierea acestor motive ne va ajuta să determinăm cel mai bun mod de acțiune pentru a ne opri câinii săpat.

De ce câinii sapa?

  • Ei o găsesc distractivă

Cele mai multe Pooches sapă deoarece găsesc foarte distractiv. Când încep să săpare, ei învață că solul se va întoarce de obicei. Uneori există rădăcini pe care trebuie să le navigheze. Ei întâlnesc, de asemenea, viermi de pământ și alți critters. Ideea este că sapa le permite să exploreze ceea ce este sub labele lor.

  • Sunt pe o vânătoare

Toata lumea stie asta Câinii sunt vânători prolifici Și dacă se întâmplă să aveți un pooch care are un sentiment foarte acut de miros, ați ști că va fi săpat mai devreme sau mai târziu. Ei știu că o pradă ascunde subteran și, ca atare, va căuta în mod activ aceste pradă.

  • Ei doresc confort și protecție

În căldura moartă a vară, Câinii găsesc solul pentru a fi mult mai răcitor decât suprafața. Ca atare, ei au tendința de a urca în pământ pentru a crea o zonă de odihnă mai rece pentru ei înșiși. În mod similar, multe săpa pentru a le proteja de vânt, de ploaie sau de frig amar.

Ați putea dori, de asemenea: Plăcuțele de răcire pentru câini

  • Este calea lor de a vă atrage atenția

Unii câini se sapră ca un mijloc de a vă atrage atenția, chiar dacă înseamnă că vor fi pedepsiți pentru asta. Un mod pe care îl puteți determina dacă comportamentul săpat este legat de un comportament de căutare a atenției la câini, ia notă de momentul în care câinele dvs. este înfricoșător. Dacă face acest lucru ori de câte ori vă aflați, dar cu siguranță nu când sunteți departe, atunci este un semn clar că înflorirea este calea câinelui dvs. de a atrage atenția.

  • Ca un mijloc de a scăpa

Unele Pooches Burrow pentru simplul fapt că pur și simplu nu le place să se limiteze într-o anumită zonă. Ei sapa pentru că au alergat după ceva sau fugi de ceva sau de cineva. Acest lucru este ușor de identificat dacă gaura este localizată de-a lungul liniei de gard.

Ce puteți face despre asta?

Cheia pentru a aborda comportamentul săpat a câinelui dvs. este în înțelegerea motivului fundamental de ce face acest lucru. Am explorat deja unele dintre cele mai frecvente motive mai deasupra, așa că nu ar trebui să fie prea dificil de la zero pentru ceea ce provoacă pooch-ul tău să urlească în curtea ta. Odată ce aveți o idee clară despre motivul comportamentului său, atunci abordarea acestora ar trebui să fie relativ ușor.

  • Dă-ți atenție câinele

Întrebați-vă cât timp petreceți jocul sau chiar stimulați-vă pooch-ul. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care câinii Burrow este pentru a vă atrage atenția. Aici luați-le pentru o plimbare, jucând cu ei sau chiar cuddling-le poate ajuta cu adevărat. Asigurați-vă că le-ați lăudat pentru a fi un "câine bun". În cazul în care le prindeți săpat, în nici un caz ar trebui să le pedepsiți că acest lucru este încă destul de mult. Lăsați-i să fie. Acest lucru le va învăța că saparea nu este o modalitate eficientă de a vă atrage atenția.

  • Adresa de plictiseală canină

Furnizați prietenului tău canin Jucării interactive, trageți jucăriile și oricare altul caine toy că poate să-și ajute frustrarea sau plictiseala? Dacă nu, acum este momentul să le obțineți o varietate de jucării. Amintiți-vă, jucăriile mai potrivite au acces la cele mai mici șanse ca ei să se săpare în curtea dvs. de când jucăriile lor sunt cu siguranță mult mai distractive, mai interesante și mai distractive decât ceea ce este ei pot găsi subteran.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

  • Oferă o locație mai sigură pentru a săpa

Puteți să construiți întotdeauna o cutie de nisip pentru a vă săturați. Acest lucru este foarte asemănător cu obținerea unei zone de joc de nisip pentru copiii dvs. În acest fel puteți alege și tipurile de materiale pe care le veți pune în nisip, făcându-l mult mai sigur pentru pooch-ul dvs., permițându-i să-și reia nevoia inerentă de a săpa. Alternativ, puteți desemna o anumită zonă din curtea sau grădina dvs. ca o zonă de săpare pentru poochia dvs. Ia notă de faptul că va trebui să Antrenează-ți câinele despre modul de utilizare a nisipului sau pentru a-și păstra eforturile de săpare în zona de săpare.

  • Oferiți adăposturi adecvate în aer liber

Dacă Bătrânul comportamentului a câinelui dvs. apare numai în timpul sezonului de vară fierbinte, atunci cel mai probabil vinovat este vremea. Păcat prea rău că într-adevăr nu puteți face nimic despre vremea însăși. Cu toate acestea, vă puteți face curtea un pic mai confortabil pentru poochia dvs. Asigurați-vă că există frunziri adecvate în curtea din spate, unde umbra poate crea un loc mai răcoros pentru ca pooch-ul dvs. să se odihnească. S-ar putea, de asemenea, doriți să instalați unele dintre acele fântâni de apă pentru a vă ajuta să vă răcească pooch-ul mai ales în timpul zilei.

În legătură cu o postare: Fântâna de apă de câine

  • Institutul de măsuri de control al Critantului

Dacă aveți vizitatori nedoriți care vă desfășurau în curtea dvs. din curte din când în când, va trebui să instituiți unele măsuri de control al critterului, cum ar fi capcanele și accesul de etanșare pentru acești critters pentru a obține intrarea în curtea dvs. din curte. Doar asigurați-vă că orice metodă pe care o veți folosi ar trebui să fie umană și non-toxică. Amintiți-vă, dacă aceste produse pot ucide critterii, atunci există o șansă ca aceleași produse să fie periculoase pentru dvs animal de companie de asemenea.

Există și alte modalități în care vă puteți opri câinele de săpare. Cu toate acestea, cea mai importantă parte este determinând de ce se înmulțește în primul rând. Odată ce ați înțeles acest lucru, puteți institui măsuri mai potrivite.

Ați putea dori, de asemenea

Cele mai bune uși electronice de câine

Surse:

  1. Cum să-ți aduci câinele să oprească săpat, Societate umana
  2. Stephanie GibeAt, MSc, CPDT, De ce câinii sapa, Clubul american Kennel
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la săpat în curte