8 Rase de câine fără păr

8 rase de câine fără păr

Ca nedrept ca este, rasele de câine fără păr, cu siguranță, primesc un rău rău. De obicei, descris ca fiind îngrozitor, fie urât, nu este de mirare că nu vedeți mulți câini americani fără păr care se rătăcesc în jurul parcurilor noastre. Cu toate acestea, aceasta este o rușine nenorocită - nu numai că acești câini fac ca animalele minunate de familie, ca urmare a naturii lor jucăușă, membrii acestor rase sunt extrem de inteligenți.

Dacă sunteți dornici să cumpărați un câine fără păr, dar sunt intimidate de o mare varietate de cățeluși fără păr, am compilat o selecție de cele mai bune rase de câine fără păr, astfel încât să puteți decide care câine fără păr va fi cel mai potrivit pentru dvs. mod de viata. Deși veți petrece cu siguranță o bucată de numerar pe bază de protecție solară, protejând pielea sensibilă a câinelui fără păr, suma de bani merită să aibă o astfel de pui orientată spre familie luminând casa ta.

Chineză crescută

Dog chinez crestedSimilar cu cele mai multe rase de câine fără păr, Câini chinezi crescuți fie vin cu sau fără blană. Ambele pulbere (câinii chinezi crescuți cu părul) și câinii crescuți chinezi fără păr sunt suficiente, născuți în același gunoi - deși câinii crescuți chinezi fără păr sunt mai frecvente din cauza hipotrichozei (fără creștere a părului) cauzată de o singură genă dominantă. Pe măsură ce câinii cu două exemplare ale genei hipotrichozei nu sunt în măsură să supraviețuiască trecutului etapei embrionare, trebuie să fie produse atât Powerpuffs, cât și membrii fără păr ai acestei rase pentru rasa crescută chineză pentru a supraviețui.

Acești puii săraci fără păr au fost greutatea glumelor pentru presupusul lor "urâțină" de ani de zile. Un exemplu deosebit de crud este denominația lumii a chinezilor fără păr, Purebred Sam ca cel mai urât câine din lume (2003-2005). Acest lucru fiind spus, pare ca și cum ar fi fost împărțit ca un rege de către proprietarul său devotat. Nu suntem prea surprinși. Având în vedere natura plină de viață și afectuoasă a unui câine chinez stereotipic, sunt o rasă care captează inimile oamenilor după doar câteva minute în compania lor. Întotdeauna pentru a strânge pe turele proprietarilor datorită lipsei de păr de corp, această rasă de câine face pentru tovarășul perfect pentru noaptea de film!

American fără păr fără păr

Câine de câine American fără păr terrier pe iarba verdeOriginarea din Louisiana, terrierul american fără păr este o alegere ideală pentru a aduce în orice casă de familie. Mai ales pentru cei care suferă de alergii de păr de câine - acești câini sunt la fel de păr ca orice rasă poate obține! Rasa a provenit de la câinii de fermă Rat terors prin oarecum unui accident fericit: în 1972, ca un cățeluș de sex feminin, numit Josephine sa născut într-un gunoi de șobolan și a crescut ulterior.

Deși posedă lângă păr, un terrier american american fără păr constă în personalitate. Răutăcios, încrezător și energic sunt doar câteva dintre cuvintele care izvorăsc în minte atunci când se gândesc la această rasă fără păr de câine. Chiar și în zilele noastre, această rasă de terrier este rară, dar anticipăm că numărul lor va crește doar pe măsură ce lumea de câine vine să-și descopere temperamentul minunat.

Peruvian Inca Orchid

Câine de rasă peruvian câine fără păr (Peruvian Inca Orchid, HairleȚinând titlul de prestigiu al câinelui național al lui Peru, Orhidul Peruvian Inca are o reputație de a susține. Dar cu personalitatea lor ciudată, ei o fac cu ușurință. Cercetătorii cred că această rasă veche a existat încă din zilele trecute de 750 CE datorate apariției câinilor pe ceramica Incan care apare ca dovadă a existenței lor. Cu toate acestea, atunci când Peru a fost cucerit de conchistadori, orhideele Peruvian Inca au fost consinate cu câinii lor, ducând la rasa având trei dimensiuni distincte de INCA Orhidee. Rasa a sosit în America în 1966 și sa răspândit de-a lungul globului de atunci. Deși nu la fel de popular ca și rasele păroase Retrieveri de aur, Gama de dimensiuni pe care acești câini fără păr intră au lucrat în favoarea rasei. Proprietarii care preferă câini mici și cei care preferă canini mai mari sunt atât de mulțumiți de acești pui loiali.

Rasa fiind rară în mod evident, înseamnă că prețul pentru un puppy peruvian Inca Orchid este ridicat la $ 600- $ 800 DOLARI. Cu toate acestea, credem că acesta este un preț mic care să plătească pentru câini atât de iubitoare încât au fost folosiți ca încălzire de pat în timpul iernilor peruvanze dur. În plus, picioarele lor plate neobișnuite, cu degetele de la picioare, fac ca un punct de vorbire atunci când sunt pe plimbări de câine! Rasa poate fi nativă la Anzi, dar datorită domesticirii, ei se vor simți în egală măsură ca acasă, s-au confruntat pe canapeaua dvs.

XOLOITZCINTLI

Câine mexican fără păr în aer liber în ziua de varăDa, numele lor este un pic de gură. Dar această rasă frumoasă, altfel cunoscută ca câine mexican fără păr, are o istorie bogată. Pe măsură ce rasa XOLOITZCINTLI au fost în jur de 3000 de ani, câinii acestei rase au dezvoltat în cele din urmă în câinii noștri, având un temperament uniform. Numele de rasă (prezentat "Show-Low-Eats-Queent-Lee", cu accent pe "queent") a fost de fapt după Dumnezeul lui Aztecs ", Xolotl. Rasa a avut loc într-o atenție deosebită printre aztecii că odată ce un membru proeminent al tribului nomad a murit, Xoloccintli ar fi sacrificat să fie îngropat alături de proprietarii lor.

Deși sacrificarea membrilor acestei rase vechi de câini sunt din fericire nu mai obișnuite, un tipic Xoloccuintli este încă un supraveghetor credincios și partener pentru membrii familiei lor, pe care îi prețuiesc și iubesc. În special, câinii XOLOITZCINTI au o afinitate puternică cu copiii familiei lor.

Terrier de nisip abisinian

Neobișnuit, nimeni nu știe sigur în cazul în care a provenit rasa de nisip abisinian, dar experții cred că s-au dezvoltat în Africa. Nu se știe prea multe despre rasa de câine indigenă, în afară de rasa de a fi gândit să posede puteri magice. Membrii rasei sunt cu siguranță distinctiv, cu elefantul sau culoarea nisipoasă a blănurilor.

Din păcate, teritoriul de nisip abisinian sunt acum dispărut. Deși dispariția este de departe cel mai probabil rezultatul, mulți experți câini trăiesc în speranța că nici o căutare extinsă a membrilor rasei a fost efectuată în Africa înseamnă că unii terrii de nisip sunt încă acolo undeva. Să sperăm așa, așa cum ne-ar plăcea să descoperim temperamentul Terrierului de nisip abisinian pentru noi înșine!

Câinele Jonangi

Ca una dintre cele mai multe dintre rasele de câine fără păr, Jonangi este distinctiv. Datorită picioarelor lor foarte lungi în comparație cu corpul lor scurt, câinii Jonangi pot acoperi distanțe lungi într-un spațiu foarte scurt de timp. O altă caracteristică remarcabilă a câinilor Jonangi este frunțile lor adorabile încrețite. Însoțită de urechile lor în formă de lalele, câinii aparținând acestei rase native par ca și cum ar fi mereu multă ceva sau altul!

Din toate caracteristicile distinctive ale lui Jonangi, tendința sa de a "yodel" apare ca fiind cea mai extraordinară. Coaja sa rară este unul dintre motivele pentru care membrii acestei rase de câini indieni au făcut o astfel de mare râde de rață înapoi în această zi. Cu toate acestea, în timp ce Herding Duck a murit și câinii Jonangi nu mai erau obligați, au fost eliberați în sălbăticie. Cu toate acestea, a fost succesul lor în sălbăticie care, în cele din urmă, a condus la dispariția lor apropiată. Strategia de pescuit a lui Breed a agravat fermierii de acvacultură într-o asemenea măsură încât rasa sunt uciși acum de aceiași oameni pe care i-au folosit pentru a ajuta pe turma.

Fără păr Khala

Fără păr KhalaChiar și numele de rasă este distinctiv - termenul Bolivian Quechua indian "Khala" înseamnă de fapt "fără îmbrăcăminte" care, pus în mod diferit, indică absența lor de blană. Ca mulți câini fără păr, există două soiuri de khala

Dacă intenționați să primiți o Khala fără păr în casa dvs. de familie, șansele nu va trebui să plătiți prea mult pentru ele în facturile veterinare. Pe măsură ce acești câini mici fără păr provin din India - o națiune în care 31.1% din populație a supraviețuit pe $ 1.90 pe zi Potrivit datelor Băncii Mondiale - membrii rasei în zilele noastre sunt naturale sănătoase, având în vedere faptul că strămoșii lor au supraviețuit fără atenție veterinară. Cu toate acestea, deținerea unui khala este o provocare în alte moduri. Acești câini fără furie au tendința de a se dezvolta Sindromul câinilor mici Dacă este permis să ruleze revoltă, nu uitați să le păstrați în verificare!

Argentine Pila Dog

Așa cum se poate aduna din numele lor, rasa provin din Argentina și sunt legate de alte rase de câine fără păr în America de Sud, cum ar fi câinele Peruvian Inca Orchid, motiv pentru care nu le recunosc niciun club de canisare majore. Destul de interesant, se presupune că rasa de câine fără păr a sosit în țară ca dar din partea Imperiului Incan în încercarea de a consolida legăturile politice. Având în vedere asemănărea dramatică a celor două rase de câine fără păr, suntem înclinați să credem acest zvon.

La fel ca verișorii lor Peruvian Inca Orhide, câinii argentinieni Pila au fost de asemenea folosiți ca sticle de apă fără păr pentru a-și încălzi proprietarii în lunile de iarnă dure. Pentru pielea lor remarcabil de moale, proprietarii trebuie să acorde o atenție la cât de mult expunerea la soare a pielii câinelui argentinian Pila este supusă. Asigurați-vă că utilizați produsele SPF pentru a-și păstra pielea fără păr hidratată în orice moment - în special pentru a proteja pielea câinilor colorați mai ușor!

Ați putea dori, de asemenea: Protecția solară pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Rase de câine fără păr