Boerboel interviu de reproducere cu anemarí pretorius (sabbs)

Boerboel Interviu de reproducere cu Anemarí Pretorius (Sabbs)

Boerboelul este o rasă frumoasă, cunoscută și sub numele de Mastiff Africa de Sud. Sa răspândit rapid în America de Nord și, de asemenea, a fost căutat în Europa. Creșterea Boerboels este la fel ca cu orice rasă, necesită cunoștințe specifice rasei și am vorbit cu persoana potrivită pentru asta!

Anemarí pretorius de la Societatea de crescători ai Africii Boerboelului a fost destul de generos pentru a Răspundeți la întrebările noastre despre rasa Boerboel, Interdicția sa în unele țări și, de asemenea, să dea sfaturi celor care se întreabă cum să înceapă să crească Boerboels.

Societatea crescătorilor din Africa de Sud Boerboel este corpul mamei reprezentării organizate a rasei Boerboel. A fost fondată în 1983. Misiunea Sabbs este de a servi ca o conductă pentru a uni comunitatea Boerboel la nivel mondial.

Deci, să se aruncăm în Q & A!

Care este boerboelul?

Boerboelul este gestionabil, fiabil, ascultător și inteligent cu instincte de protecție puternice. Boerboelul este un câine mare, puternic și muscular, cu musculatură proeminentă și bine dezvoltată pe întregul corp cu mișcarea plutitoare - o figură impresionantă și impunătoare de rezistență.

Ce a fost crescut pentru ieri și astăzi?

Pe măsură ce Boerboelul este încrezător în sine și neînfricați și au instincte de protecție puternice, a fost crescută ca un câine de însoțitor și de familie de la început și, de asemenea, în zilele noastre din cauza temperamentului său remarcabil.

Boerboels au un temperament protector și sunt interzise în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv Danemarca, Franța și Qatar; Credeți că sunt o rasă bună de familie?

Așa cum am menționat mai devreme: ele sunt cele mai bune rase pentru a avea ca un câine de familie. Cred că în acele țări în care au fost interzise, ​​a fost rezultatul neglijenței Programe de reproducere, precum și proprietarii de câini care nu aveau cunoștințele în educarea câinilor lor. Boerboels au personalități puternice și au nevoie de proprietari care știu cum să educeți, socializați și să le gestionați.

Câinii Boerboel joacă
Boerboels sunt foarte jucauzi si departe de mass-media de imagine agresive au pictat de ei.

Rasa Boerboel a fost recunoscută doar de AKC anul trecut, în 2015. Schimbă ceva pentru crescătorii care au îngrijit pentru această rasă de ani de zile?

În primul rând, trebuie să vă dați seama că Boerboelul provine din Africa de Sud, iar rasa este declarată ca o Landrace din Africa de Sud. Prin urmare, ne vom îngriji și proteja în cel mai bun mod în care putem.

Societatea de crescători ai Africanului de Sud African nu are nimic de-a face cu Clubul American Kennel. Sabbs este singura societate crescătorie a Boerboelului legal în Africa de Sud.

Sabbs lucrează îndeaproape cu SA Studbook, singura autoritate de înregistrare a Boerboelului înregistrat legal din Africa de Sud, care are nici o îndoială cea mai bună și mai mare bază de date Boerboel, care, printre altele, ne oferă informații privind testarea descendentă care ajută la crescătorii noștri cu selecția noastră de bioeboels genetic pentru scopuri de reproducere în îmbunătățirea rasei.

Ca și în cazul Clubului American Kennel, nu putem, de asemenea, să comentăm pe Boerboel International sau schemele de îmbunătățire a rasei, deoarece nu avem nicio legătură cu ei.

Boerboels sunt o rasă de câine foarte mare, ele necesită un exercițiu fizic mic. Cum pot crea crescătorii și proprietarii pentru corpul lui Boerboel, structura osoasă, coatele și șoldurile?

Nu aș spune că Boerboels au nevoie de "exerciții fizice mici", deoarece orice nevoie de câine are un exercițiu, cu toate acestea, un boerboel nu va fi îngrozit să meargă fără ea ca niște rase de vânătoare.

Cred că asta Nutriția bună și bine echilibrată joacă un rol important În îngrijirea unui câine în creștere, mai ales atunci când vă gândiți la dezvoltarea construcției de cadre tinere.

Cu toate acestea, o nutriție bună nu va "construi" un câine de campion dacă nu este în genele sale. Spunând că, coatele și șoldurile tind să fie rele dacă coatele și șoldurile părinților erau rele. Coturile și șoldurile pot fi de asemenea deteriorate prin creșterea pe podele alunecoase sau săriți de la înălțimi mari - cum ar fi în și în afara unui camion sau în sus și în jos o scară.

Boerboel Dog
Boerboels au un cadru mare și o atenție deosebită trebuie să se acorde în timpul creșterii pentru a evita problemele la o etapă ulterioară în viață.

Recent, epilepsia juvenilă pare să fi apărut în rasă. Care sunt recomandările dvs. pentru a-și încetini progresul?

Nu sunt conștient de epilepsie în Africa de Sud. Dacă ar exista, ar fi astfel de apariții că nu sunt menționate. Cu toate acestea, spunând că, câinii de reproducere care ar trebui să aibă tendința de a produce astfel de descendenți ar trebui să fie imediat scoase din programele de reproducere.

Cu experiența dvs., care sunt primele trei greșeli pe care crescătorii Boerboels fac cel mai mult?

Nu se selectează câinii de reproducere în ceea ce privește temperamentul; standardul de rasă; conformaţie; boli ereditare; Nu le screening pentru șolduri, coate și boli oculare și de a vinde oricărui cumpărător și nu le screening ca să vadă dacă sunt oamenii potriviți pentru a deține un boerboel.

Orice sfaturi pentru noii veniți care doresc să crească Boerboels?

Dorind să începem reproducerea oricărei rase pe care nu o cunoașteți, trebuie să faceți un studiu al ceea ce câinele a fost crescat inițial; studiați și cunoașteți standardul de rasă de inimă; Participați la zilele de evaluare pentru a vedea cum se comportă și reacționează - ce tip de câine este într-adevăr; și rasă cu câini cu temperamente sănătoase.

Cred că mentalitatea să aibă întotdeauna în partea de sus a minții noastre este să încerce și să mai bine rasa - rasa mai bună decât ceea ce părinții sunt și nu doar pentru a multiplica. Și asta mă aduce la titlul de e-mail original pentru mine: Viitorul lui Boerboel. Nu poate exista un viitor pentru rasă dacă oamenii doar cresc cu ceea ce au și nu păstrează punctele menționate mai sus. Viitorul pentru mine înseamnă îmbunătățirea rasei - nu schimbă câinele original.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Boerboel interviu de reproducere cu anemarí pretorius (sabbs)