9 Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă

Cu vara aproape aici, tu poate aștepta cu nerăbdare unele activități distractive în vreme caldă. Câțiva câini, totuși, nu pot fi la fel de entuziasmați de soarele scorching. Anumite rase de câine consideră că este extrem de dificil să se ocupe de temperaturi ridicate sau să trăiască în general în clima fierbinte. Deci, dacă sunteți pe punctul de a adopta un câine și să trăiți într-o zonă în care este mai mult fierbinte pe tot parcursul anului, să vorbim despre Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă.

Ce rase se descurcă bine în vremea caldă?

Rasele de câine care fac bine în vremea caldă, împărtășesc câteva caracteristici comune. De exemplu, rasele cu boturi lungi și fețe rotunde sunt capabile să se răcească eficient prin gâfâind, ceea ce nu se poate spune pentru câinii brahycefici care au nasturi scurte și fețe plate.

Rasele foarte mari, cum ar fi Saint Bernard, nu sunt potrivite pentru vreme caldă. În plus față de dimensiunea lor, au și blănuri foarte groase, care nu este o caracteristică care merge bine cu temperaturi ridicate. Pe de altă parte, câinii cu straturi extrem de subțiri sunt predispuse la arsuri solare și pot avea nevoie haine de vara pentru a le proteja.

Urechile mari sunt, de asemenea, o caracteristică care ajută câinii să se răcească deoarece îi permite să scape de căldură excesivă prin urechile lor. Și cu toate astea în minte, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă și pentru proprietarii care trăiesc în astfel de zone climatice calde sau regiuni cu temperaturi foarte ridicate în timpul verii.

De asemenea, citiți: Cum să răciți un câine - 12 cele mai eficiente și 5 căi periculoase

Top 9 cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă

Dalmatian

Dalmatian

Dalmatienii nu sunt doar câini frumoși; ele sunt, de asemenea, foarte puternice și musculare. Ei au o mulțime de energie și o mare rezistență, așa că asigurați-vă că le puteți oferi o mulțime de exerciții fizice dacă vă gândiți să obțineți unul dintre acești câini grațioși.

Ei au fost inițial crescuți pentru a proteja antrenorii și caii, ceea ce înseamnă că au un instinct puternic de protecție. Cu toate acestea, dalmații sunt, de asemenea, câini de familie mari. Ele sunt inteligente, bune cu copii și confortabil în jurul străinilor.

De ce dalmatienii fac bine în vreme caldă?

Dalmații sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă și chiar au un loc de muncă conex - sunt cei mai frecvenți câini de pompieri. Numai că este un semn de scriere că pot rezista căldurii. Acest câine are o haină scurtă, un bot lung și fizic subțire, dar muscular, care sunt toate caracteristicile care îi ajută să prospere în vreme caldă.

În timp ce originea exactă a acestei rase nu sunt cunoscute, dalmatienii provin probabil din Marea Mediterană, poate chiar Africa de Nord. Un lucru este sigur, totuși - această rasă a fost strâns legată de Dalmația în anii 1800, care este o regiune alături de Marea Adriatică. Temperaturile medii în vara din Dalmația ajung la 85 de grade (30 ° C), astfel încât dalmatenii sunt echipați din punct de vedere istoric pentru climate fierbinți.

Pointerul german de scurte

Pointerul german de scurte

Această rasă este cunoscută pentru puterea, rezistența și agilitatea sa. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, fie că rulează, înot sau unele dintre diferitele sporturi de câine. Nivelurile lor de energie sunt în afara graficului, deci fiți gata să le oferiți exerciții de cel puțin două ori pe zi.

Pointorii germani scurți iubesc să-și petreacă timpul în aer liber și să se bucure de a avea ceva de făcut. Ele sunt foarte inteligente și minunate cu copiii, dar pot fi prea nevoiași pentru unele familii. GSP este un câine de vânătoare mare, dar sunt adesea folosite pentru urmărirea sau chiar tragerea.

De ce pointerii germani au făcut bine în vreme caldă?

Aceasta este una dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă și au fost inițial crescute pentru recuperarea apei, deoarece au un strat scurt care este, de asemenea, rezistent la apă și respinge murdăria. Părul lor scurt le face, de asemenea, confortabili în vreme caldă, împreună cu boturile lor lungi care le permit să se pună în mod eficient și se răcește corect.

Chiar dacă acești câini au provenit din Germania, care are un climat temperat, ele sunt bine construite pentru a rezista la căldură. De fapt, ei au mai multe șanse să se lupte într-un climat rece decât să aibă probleme atunci când vremea este fierbinte.

Datorită fizicului și iubirii lor pentru în aer liber, ele sunt un partener perfect pentru drumeții sau alergați în timpul verii. Și datorită afinității lor pentru apă, se vor bucura de înot și alte activități pe bază de apă.

Collie de frontieră

Collie de frontieră

Collies sunt probabil unul dintre cei mai buni câini de lucru din lume acum, cu cantități enorme de energie și capacitatea lor de a învăța rapid. Sunt câini atletici, dimensiuni medii, cu o inteligență musculară și inteligență excepțională.

De obicei, ei sunt foarte îndrăgostiți de prietenii lor, dar ele pot fi adesea rezervate spre străini. Colonele de frontieră au nevoie de o mulțime de spațiu, deci nu sunt cei mai buni câini pentru apartamente. Exercițiul și instruirea regulată sunt necesare sau va trebui să vă ocupați de problemele de ascultare și de comportament.

De ce coloanele de frontieră fac bine în vremea caldă?

Colonele de frontieră pot avea două tipuri de haine, haina aspră sau netedă, dar ambele sunt haine duble, rezistente la intemperii. Odată cu adăugarea de boturi foarte lungi și rezistență ridicată, această rasă este perfectă pentru vreme caldă sau orice alt tip de condiții meteorologice dure.

Istoria coloanei de frontieră este legată de Herding și chiar astăzi această rasă este considerată una dintre cele mai bune câini de vânătoare din lume. Abilitatea lor de a rezista oricărui tip de vreme este unul dintre motivele pentru care sunt printre primii câini de lucru.

Vizsla

Vizsla

Această rasă este membră a grupului sportiv, ceea ce înseamnă că vine cu niveluri ridicate de energie și are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a rămâne fericit și sănătos. Acești câini sunt foarte activi și au un aspect slab și grațios.

Ele sunt, de asemenea, câini blânzi și afectuați, ceea ce înseamnă că sunt o alegere bună pentru familiile cu copii. Cu toate acestea, ele nu sunt o alegere bună dacă nu aveți suficient timp pentru ei, deoarece au nevoie de activitate obișnuită, atât mentală cât și fizică.

De ce Vizslas face bine în vremea caldă?

Această rasă a provenit din Ungaria, care are un climat moderat. Cu toate acestea, acești câini pot face foarte bine în climatul fierbinte și sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă, deoarece sunt construite pentru zile lungi în domeniu.

Ele sunt câini de lucru durabili și foarte eficienți. De fapt, ei au fost câinele de vânătoare de alegere în imperiul austro-ungar, deoarece au fost amândoi pointeri și retrieveri buni.

Acești câini vin cu haine de aur elegante, care sunt suficient de scurte pentru a le menține răcoroase chiar și în cea mai tare vreme. Ei au, de asemenea, boturi lungi și rotunde, astfel încât ei se pot răci. Datorită spiritului lor aventuros, ele sunt un partener perfect pentru drumeții și a alerga în natură.

Faraon Hound

Faraon Hound

Această rasă veche este unul dintre cei mai buni câini de curse din lume. Ele posedă viteza și agilitatea care le face excelent la activități de mare viteză, chiar și pe terenuri dificile. Ei au, de asemenea, o modalitate distinctă de a se bloca atunci când se simt emoționați sau fericiți și sunt capabili să zâmbească, de asemenea.

Aspectul lor slab și grațios face evident că această rasă are o mulțime de energie, așa că asigurați-vă că puteți oferi o mulțime de exerciții fizice dacă vă gândiți să obțineți un Hound Faraon. Ele necesită, de asemenea, o mulțime de spațiu, ceea ce înseamnă că nu sunt cu adevărat potrivite pentru apartamente și case fără curte.

Acest câine are o personalitate iubitoare și jucăușă, deci sunt bune pentru familii cu copii. Cu toate acestea, ele pot fi greu de antrenat și sunt în mod special predispuse la fugă când sunt scoase de pe lesa.

De ce Hounds Faraon fac bine în vremea caldă?

Aceasta este o altă rasă cu strat elegant, scurt, ideal pentru temperaturi ridicate și cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă. Ei au, de asemenea, un bot rotund și lung, urechi mari și un fizic slab, muscular. Ele sunt parteneri perfecți pentru drumeții pentru că pot suporta căldura și terenurile aspre.

Această strămoșilor de rasă au provenit din vechiul Egipt, acum 5000 de ani. Acest fapt singur este suficient pentru a vă informa că sunt potriviți pentru vreme caldă, având în vedere climatul fierbinte și umed al Egiptului.

Cu toate acestea, Houndul Faraon este, de asemenea, un câine național de Malta, o mică insulă mediteraneană. Unele teorii sugerează că această rasă a fost introdusă în Malta aproximativ 2.Acum 500 de ani când a fost adus acolo de fenicieni. De fapt, această rasă este cunoscută sub numele de Kelb Tal-Fenek pe Malta, ceea ce înseamnă câinele iepurelor, deoarece acestea erau adesea folosite pentru iepurii de vânătoare.

Labrador

Labrador

Retrieverii de aur sunt una dintre cele mai populare rase din SUA, precum și în întreaga lume. Haina lor frumoasă de aur și personalitatea prietenoasă, făcându-i perfecți pentru familii și copii. Cu toate acestea, cea mai importantă trăsătură de personalitate care îi face atât de populară, este probabil dorința lor de a vă rog.

La fel ca unele dintre celelalte rase din lista noastră, retrieverii de aur fac parte din grupul sportiv. Aceasta înseamnă că au niveluri ridicate de energie și necesită stimulare mentală și fizică regulată. Ele sunt ușor de antrenat și de a prețui ocazia de a face unele lucrări, motiv pentru care sunt, de asemenea, foarte populare ca câini de serviciu.

De ce retrieverii de aur se descurcă bine în vremea caldă?

Spre deosebire de cele mai multe dintre cele mai bune rase de câine mentionate pentru vreme caldă pe această listă, Retrieverii de Aur au un strat mai lung. Cu toate acestea, haina lor dublă este, de asemenea, rezistentă la apă și sunt înotători naturali, deci sunt un partener perfect pentru activități de distracție a apei în timpul verii.

Bot-ul lor rotund și lung le permite să se răcească în mod corespunzător, iar rezistența lor îi împiedică chiar și în cele mai dure condiții meteorologice.

Este important să rețineți că verișorii lor apropiați, cu părul scurt, Retrieverii Labrador, sunt, de asemenea, o alegere bună pentru proprietarii de câini care locuiesc în regiuni cu temperaturi ridicate, mai ales dacă sunt aproape de apă, deoarece labradorii se bucură de asemenea de înot.

Câine de bovine australiene

Câine de bovine australiene

Bine-cunoscut ca unul dintre cele mai bune păstori din lume, această rasă musculară este plină de putere și agilitate. Construcția lor musculară și un strat distinctiv care poate fi roșu, fie albastru, sunt trăsături care se remarcă pentru cei familiarizați cu această rasă.

În plus față de Herding, acești câini de mare energie excelează și la vânătoare și urmărire. Acestea trebuie să fie stimulate fizic și mental sau pot deveni plictisit și rău. Câinele de bovine australiene este un câine de familie bun, dar el este adesea precaut de străini.

De ce câinii de bovine australieni fac bine în vremea caldă?

Hailing din Australia, una dintre cele mai fierbinți și mai umede regiuni ale lumii, această rasă face mai mult decât vremea caldă. Ei au o haină scurtă și un bot rotund, care sunt toate caracteristicile care le permit să reziste la căldură.

Ei au o rezistență excepțională și o energie fără limite, motiv pentru care sunt parteneri de alergare sau drumeții minunați în timpul verii. Ele au, de asemenea, o haină dublă rezistentă la apă, deci nu sunt timizi să meargă la plajă.

Basenji

Basenji

Acești câini sunt inteligenți, încrezători și, mai presus de toate, extrem de atletici. Ele sunt cunoscute sub numele de "câini fără barci", deoarece nu se încadrează într-adevăr, ci mai degrabă fac un sunet foarte ciudat, similar cu chortling sau yodeling. Dacă vă gândiți să obțineți un Basenji, nu fiți surprinși de abilitățile lor vocale.

Această rasă rece nu este potrivită pentru toate familiile, în special cele fără experiență anterioară ca proprietari de câini. Ei necesită o mulțime de exerciții, dar mai ales sunt greu de antrenat. Chiar și atunci când sunt instruiți corespunzător, acești câini răutăcioși se pot rătăci ocazional și chiar să fure unele dintre lucrurile proprietarului lor.

De ce Basenjis face bine în vremea caldă?

Această rasă are toate caracteristicile necesare pentru a fi una dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă. Ele sunt mici, dar musculare, au o haină scurtă strălucitoare, un bot lung și rotund și urechi mari. În plus față de toate acestea, au provenit într-una din cele mai fierbinți păduri din Africa Ecuatorială, unde au fost folosiți ca câini de vânătoare.

Basenjis sunt una dintre cele mai vechi rase de câine de pe planetă, ceea ce înseamnă că sunt capabili să se adapteze la aproape orice condiții. Cu dragostea lor pentru nivelurile în aer liber și de înaltă energie, vă vor însoți cu plăcere la drumeții de vară sau pe plajă. Dar ele sunt la cele mai bune parteneri ca parteneri, atâta timp cât poți ține pasul cu ei, deoarece sunt foarte rapizi atunci când folosesc callopul dublu suspensie.

Terriers

Terriers

Ar fi nedrept să alegeți doar un câine din grupul terrier. La urma urmei, există mai multe rase din această categorie de rasă care se descurcă bine în vremea caldă.

Toți terrii sunt câini energici, cu personalități ferite. Unii ar spune că sunt întotdeauna dornici de un argument. Această încăpățânare îi face un pic dificil de antrenat, deși pot face câini de familie cu adevărat mari.

De asemenea, acestea necesită îngrijire specială, care este cunoscută sub numele de "stripping". Practic, dacă aveți suficient timp pentru a oferi exerciții, instruire și îngrijire, Terrierii vor fi animalele dvs. de companie loiale și devotate.

De ce terrierii fac bine în vremea caldă?

Deși terrierii pot varia în dimensiune, de la cei mici, cum ar fi Terrierii Cairn la cei mari, cum ar fi teritoriul Airedale, majoritatea ei fac bine în vreme caldă și aproape toți ar putea fi considerați una dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă.

De exemplu, terrierii de șobolani au o haină scurtă, de culoare deschisă și urechi mari pentru a le ajuta să radieze căldura. Terrierii Airedale au un strat mai lung, dar puteți să vă îndepărtați cu ușurință atunci când răsturnarea este fierbinte.

Toți terrii pot fi buni de drumeții sau parteneri care rulează în timpul verii, deoarece au niveluri ridicate de energie și se bucură de în aer liber.

Mai multe dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă

Mai multe dintre cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă

În plus față de cele mai bune rase de câini menționate mai sus pentru vreme caldă, există multe alte canini care pot rezista la căldură destul de bine. De exemplu, marele Dane poate face bine în vreme caldă, în ciuda dimensiunilor lor enorme. Doberman poate face, de asemenea, bine în vreme caldă, chiar dacă au haine negre.

Alte rase pe care ar trebui să le luați în considerare dacă locuiți în regiuni cu temperaturi ridicate includ:

  • Whippet
  • Marele Dane
  • Doberman
  • American Foxhound
  • Chihuahua
  • Greyhound italian
  • Chesapeake Bay Retriever
  • Apa americană Spaniel
  • Afgan Hound
  • Ibizan Hound

Îngrijirea câinilor în vreme caldă

Chiar dacă toate rasele pe care le-am menționat sunt capabile să reziste la temperaturi calde, este important să fii atent pentru că pot suferi încă de un accident vascular cerebral termic. Pentru a preveni acest lucru, nu lucrați prea tare în căldură excesivă și aduceți întotdeauna apă cu dvs. pentru a preveni deshidratarea.

Încercați să rămâneți în afara soarelui când temperaturile se ridică de peste 100 de grade (38 ° C) și asigurați-vă că câinele dvs. are acces la umbră și apă proaspătă în orice moment. Dacă dorești face o alergare sau o excursie cu pooch-ul tău, fă-o în dimineața devreme sau după-amiaza târziu, nu în timpul zilei când temperatura este la vârful său.

Bineînțeles, mergând la plajă chiar și în cea mai tare vreme este bine, deoarece animalul dvs. de companie se va putea răci în apă, dar nu lăsați-vă poochul să înoate prea mult, deoarece căldura de la sine provoacă câini să se epuizeze mult mai repede fără Observând.

Citiți următorul: 24 de moduri de a preveni căldura la câini

Top rase care sunt bine în vreme caldă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă