6 Rase vechi de câine care au provenit în egipt

Basenji stă în fața unui fundal forestier neclar

Unele dintre cele mai vechi rase de câine pot fi urmărite înapoi în Egiptul antic. Este adesea sugerat că au fost vechii egipteni că câinii domesticiți. Un mormânt datând din 3500 î.Hr. prezintă o pictură a unui bărbat care merge pe un câine pe o lesa. Acești câini seamănă foarte mult cu hieroglifele antice ale civilizației și desenele de mormânt ale câinilor iconici din Egiptul.

Unii dintre acești câini vechi s-au dezvoltat în rasele de câine egiptene native pe care le cunoaștem astăzi. Alte țări din Orientul Mijlociu din Orientul Mijlociu, Marea Mediterană și Africa au făcut aceste rase originale ale lor.

Caracteristicile de rasă

Câinii proveniți din Egipt vin în primul rând de la a Hot, deșert uscat sau climatul mediteranean din Africa de Nord. Corpurile lor se potrivesc bine cu acele climate - care nu sunt potrivite pentru climele arctice sau tropicele umede. Aceste inteligent, Câinii de înaltă energie au fost, de asemenea, crescuți pentru un stil de viață activ, ca și Hunters, Shepherds, sau câini de gardă. Astăzi, aceste rase urmează în pawprintele strămoșilor lor străvechi, necesitând o mulțime de exercițiu, stimularea mentală și un sentiment de scop.

Când alegi un câine să vină să facă parte din familia ta, unde locuiți, iar clima poate afecta fericirea câinelui. Câinii mari cu haine duble groase au unele dificultăți de a aclimatiza la climatul fierbinte sau tropical, în timp ce câinii cu părul scurt și fin ierni aspru sau zăpadă prea mult pentru corpurile lor non-izolate.

Aici sunt 6 rase pentru a lua în considerare dacă sunteți interesat să aveți una dintre rasele antice ale lumii.

01 din 06

Saluki elegant și atletic înseamnă "nobil" în arabă și este una dintre cele mai vechi rase de câine. Istoria lor se întoarce la cel puțin 5000 de ani. Pietrele vechi și sculpturile egiptene vechi și sculpturile au câini asemănătoare cu Saluki moderni. Faraonii au apreciat acești câini pentru aspectul regal și de la atletismul de vânătoare de vânătoare - la fel ca și alți lideri proeminenți prin istorie, ca și Alexandru cel Mare. Rasa sa răspândit în Orientul Mijlociu, Egiptul și Asia de-a lungul anilor, adus de triburi nomade.

La fel ca multe optime, Saluki este incredibil de rapid și, de obicei, are o unitate de înaltă pradă - nu este potrivit pentru viața acasă cu alte animale de companie mici. Dacă au o mulțime de exerciții, Salukis sunt cunoscute pentru a fi docil și se bucură de curling în casă. Ei au o dungă independentă, încăpățânată, sunt sensibili și necesită Construcție blândă, pozitivă pentru formarea rezultatelor. Nu este cunoscut ca o rasă cuddly, Salukis va forma în continuare obligațiuni puternice cu familia lor și va fi predispus la anxietate de separare Dacă este lăsat singur pentru prea mult timp.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Hound (AKC)

Înălţime: 23 la 28 de centimetri

Greutate: 40 la 60 de lire sterline

Coat și culoare: Coat cu pene sau neted - urechi cu pene ușor - alb sau cremă, Fawn, Negru și Tan sau Grizzle și Tan, și Culori de aur

Speranța de viață: 10 până la 17 ani

  • 02 din 06

    Basenji, sau în limbile africane numele său se traduce în mijlocul "câine al tufișului, satului sau sălbatic", este o altă rasă veche. De asemenea, poartă o asemănare izbitoare cu câinii descriși pe pietre funerare Egiptean Pharoah. De-a lungul anilor, triburile din Africa Centrală au apreciat abilitățile excelente de vânătoare ale rasei. Rasa a rămas relativ neatinsă de reproducerea selectivă. Basenji pe care îl vedeți astăzi seamănă cu strămoșii săi din urmă cu mii de ani.

    Basenjis sunt loiale, blânde și alerte, dar pot fi încăpățânate și necesită o răbdare suplimentară în timpul antrenamentului. Ele tind să fie rezervate și chiar în aloof cu oameni noi, dar formează legături puternice cu familiile lor. Nu vă așteptați la un lapdog cu un Basenji, totuși. Ei vor căuta atenția asupra condițiilor lor, comparate adesea pisicilor. Această rasă este un Alegerea atractivă pentru persoanele care locuiesc în apartamente Din moment ce nu scapă. Totuși, necesită un exercițiu moderat pentru a preveni comportamentele problematice din surfacing ca urmare a plictiselii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 16 până la 17 inci

    Greutate: 20 la 25 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat neted, scurt în roșu roșu, negru, brindle sau tricolor (negru și roșu) - toate au picioare albe, piept și vârful coadă - pot avea picioare albe, blaze și guler

    Speranța de viață: 13 până la 14 ani

  • 03 din 06

    Strict vorbind, Hizan Hound este considerat nativ din Insulele Baleare, pe coasta Spaniei. Aceste sincronizări elegante sunt o altă rasă care poate urmări cu ușurință linia originală înapoi în Egipt care și-a făcut drumul spre Spania de către comercianții străini de la Marea Phoeniciană. Se pare singură, spune povestea acestei rase care apare în mod izbitoare ca câinii văzuți pe diferite pietre funerare și artefacte istorice în Egipt.

    Mâncarea ar putea fi rară pe insulele mediteraneene, iar aceste câini agili, sărind, de mare viteză au fost determinați vânători care navighează terenul accidentat pentru a aduce iepuri pentru poporul lor. Unitatea de înaltă energie, puternică, câini de mare rezistență, Hounds Ibizan sunt cel mai potrivit pentru a trăi în case active fără animale mici. Cu o mulțime de exerciții fizice, ele sunt calme, blânde și relativ liniștite în jurul casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 22 la 28 de centimetri

    Greutate: 45 până la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Părul grosier care poate fi neted sau wirt- vine în modele roșii solide, alb sau albe și roșii

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 04 din 06

    Ca și Houndul Ibizan, Houndul Faraon este o altă rasă antică care își poate urmări originea înapoi în țara Nilului - numele său este un semn la patrimoniul său egiptean vechi. A făcut drumul spre Europa de la comercianții Phoenician și sa dezvoltat mai departe pe insula mediteraneană Malta.

    Rasa împărtășește trăsături similare cu Hound Ibizan în ceea ce privește aspectul și temperamentul. De asemenea, a fost folosit în primul rând pentru vânătoarea iepurelor - în malteză, această rasă energică este numită "Kelb Tal-Fenek," înseamnă "câine de iepure."Sunt mai puțin rezervate decât Houndul Ibizan cu o natură prietenoasă, jucăușă, făcându-i tovarăși buni pentru copiii respectuoși. Născut pentru a alerga și a vâna, acest câine este cel mai potrivit pentru o casă activă - una care nu are animale mici, blânde.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 21 până la 25 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Coat și culoare: Scurtă, netedă, care vine doar în nuanțe de noble și atletice în aparență cu urechi mari și proeminate

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Baladi Street Dog

    În timp ce câinii Baladi nu sunt o rasă pură, acest câine este cel mai frecvent în Egipt. A coborât dintr-un amestec de Salukis, Hounds Faraon și câini israelieni Canaan. Acești câini nativi rătăciți sunt prolific pe străzi și în mediul rural din țară. Ei împărtășesc caracteristici similare cu unele dintre rudele lor de rasă de rasă, inclusiv urechi mari și a unui fizic subțire. Ele arată mai puțin rafinate, dar sunt pline de caracter și fac câini de tovarășii buni.

    De-a lungul anilor, acești câini au crescut în număr, devenind o neplăcere. Mulți localnici au crescut să revin și chiar să le abuzeze, deși o minciună internațională a strălucit o lumină asupra acestei probleme. Câteva campanii de succes spay și neaute au ajutat la suprapopularea înclinată, iar câinii Baladi sunt salvați în străinătate și în Egipt prin programe locale de adopție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu este o rasă mixtă recunoscută

    Înălţime: Nu există o dimensiune particulară, descrisă ca "mijlocie"

    Greutate: Medium-dimensionat, în general, între 20 și 60 de lire sterline

    Coat și culoare: Maro, bej, negru și alb

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 06 din 06

    Armant (Sheepgog egiptean)

    Armantul este a fermă și rasa de ras care ar fi putut să coboare inițial de la câinele francez de herding. Se crede că a fost adus în Egipt de armatele lui Napoleon. Această rasă a fost dezvoltată prin amestecarea cu câinii locali. Numele câinelui provine din orașul Armant din Egipt, presupusul său loc de origine la începutul anilor 1900. Rasa nu este cunoscută prea mult în afara Egiptului, ci este folosită în mod extensiv în Egipt ca un câine de vânătoare și un efectiv de animale caine de paza. Această rasă este foarte loială, obligațiuni strâns cu proprietarul său și se accentuează bine viața cu copiii din casă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu într-un grup recunoscut

    Înălţime: 21-23 inci

    Greutate: 50 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungime medie, grosieră, dură, Shaggy Coat - vine în negru, bronz, gri și galben

    Speranța de viață: 14 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Rasele egiptene proliferate în timp și mai mult de 1.000 de mile pentru conducerea lor energetică și abilitățile lor ca vânători, herders și protecție. Dacă apreciați aceste rase de mare energie, inteligență și determinare pentru a obține un loc de muncă, atunci câțiva câini care ar putea dezamăgi sunt câinii cunoscuți pentru tendințele lor de lounging, lapdog. Acești câini de energie inferioară nu arată, de asemenea, că rasele egiptene: Mastiffs, Cavalier regele charles spaniels, și Chihuahuas.

    10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 6 Rase vechi de câine care au provenit în egipt