10 Cele mai bune rase de câini de brânză

Brindle Staffordshire Bull Terrier ședinței pe iarbă

Brindle este un model de strat care este descris ca tigru-dungat, deși variațiile de culoare sunt mai subtile și amestecate decât dungi distincte. Câinii născuți cu acest model de haină poartă o genă recesivă specială. De obicei, caracteristicile modelului Nuante de roșu ca culoarea de bază cu dungi negre deasupra. Cu toate acestea, colorarea poate varia considerabil, în funcție de alte gene de strat care sunt prezente. De exemplu, niște câini de brânză au marcaje de argint, ficat, bronz sau albastru. Baza roșie poate merge de la o cremă ușoară la un roșu adânc. Iar modelul de brânză ar putea fi doar pe o parte a corpului lor.

Aici sunt 10 rase de câine care poartă gena de brânză.

Bacsis

Un strat de brânză nu are nici un purtător pe personalitatea câinelui. Deci, dacă sunteți atras de un câine cu acest model de haină, este important să vă gândiți dacă trăsăturile tipice ale rasei sunt potrivite pentru stilul dvs. de viață.

01 din 10

Basenji este o rasă veche care poartă o asemănare izbitoare cu câinii vopsită pe pietre faranome egiptene. Până în anii `80, Basenjis găsită în Statele Unite nu a venit cu marcaje de brânză. Crescătorii căutau să extindă piscina genetică a câinilor lor pentru a combate problemele de sănătate. Deci, câțiva câini au fost importați din Africa Centrală și au adus gena de brânză cu ei. Basenjis sunt de obicei loiali, calme și blânde. De asemenea, tind să fie curate și liniștite.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 16 până la 17 inci

Greutate: 20 la 25 de lire sterline

Caracteristici fizice: Suprafață netedă, scurtă în roșu, negru, brindle sau tricolor - toate au picioare albe, piept și vârful coada - pot avea picioare albe, flacără și guler-coada este curbată pe spate

  • 02 din 10

    Marcajele de brânză sunt foarte frecvente pe una dintre cele mai populare rase de câine din America de Nord: boxerul. Cunoscut pentru a fi distractiv-iubitor, energic, inteligent și afectiv, boxerii pot fi mari animale de companie. Dar, având în vedere puterea și mărimea lor, încurajarea comportamentului calm și lucrul la abilități de leșie sunt importante. În plus, boxerii sunt cu fața în față, Brachycefalică rasă și astfel se poate supraîncălzi ușor la temperaturi fierbinți. Fi pregătit pentru o cantitate corectă de drool, de asemenea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 până la 25 de centimetri (bărbați) - 21-23 inci (femei)

    Greutate: 65 la 80 de lire sterline (masculin) - 50 până la 65 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Dimensiuni medii, construite pătrate - baston scurt, stralucitor scurt, strălucitor, neted, cel mai frecvent văzut în Fawn sau Brindle Coloring - haina albă este posibilă

  • 03 din 10

    Terrierii Brindle Cairn sunt destul de obișnuiți. Dar, pentru că haina lor tinde să fie wiry și shaggy, modelul nu este la fel de distinct cum poate fi pe rase cu haine scurte. Tonurile de culoare pot ușura, de asemenea, ca niște vârste de câine. Încrezător, inteligent și iubitor, acești câini sunt plini de caracter. Dar ei pot fi barbitori și argugeri prolifici, și iubesc să urmărească rozătoarele mici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 12 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat dublu cu o strat exterioară wirt - vine într-o gamă largă de culori, inclusiv brindle

  • 04 din 10

    Considerată una dintre cele mai vechi rase din insulele britanice, cardiganul Welsh Corgi este frecvent găsit cu marcajele de brânză. Gena de brânză sa crezut că a fost introdusă atunci când acești câini au fost traversați cu herder de brânză acum extinsă. Cardiganii nu sunt la fel de populari ca rudele lor puțin mai mici, dar sunt dedicate familiei lor, inteligente și jucăușă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10.5 până la 12 ani.5 inci

    Greutate: 25 la 38 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Low-set, Deep-Cheded, Rolurdll, construit, cu pensulă, catapă mare, erecturi ridicate - lungime medie, densă, rezistentă la apă, care vine în roșu, vas, brindle, negru, sau albastru merle- cu sau fără marcaje albe pe gât, piept, picioare, botul, coada și fața

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Păstorii olandezi sunt găsiți numai cu marcaje de brânză. De obicei sunt nuanțe de argint sau de aur roșu. Acești câini au fost inițial găsiți în alte culori, dar, la începutul secolului al XX-lea, standardul de rasă sa schimbat în încercarea de a le distinge de ciobănesc german și Belagian Malinis. Păstorii olandezi sunt o rasă extrem de inteligentă, energetică și condusă. De asemenea, au tendința de a fi foarte instruiți - plăcuțe.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22.5 până la 24.5 inci (bărbat) - 21.5 la 23.5 inci (feminin)

    Greutate: 45 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Soiuri scurte, lungi și acoperite cu duritate - colorarea brânzei

  • 06 din 10

    Bulldogii francezi sunt una dintre cele mai populare rase de câine din Statele Unite și sunt frecvent găsite cu marcaje de brânză. Popularitatea lor provine din aspectul lor unic și goofy, distracție iubitoare, prietenoasă. Din păcate, aspectul lor creează și probleme. Fețele lor de ghemuit înseamnă că sunt predispuși la dificultățile de respirație, ceea ce le poate provoca supraîncălziți cu ușurință. Această rasă nu este potrivită pentru a trăi în climate fierbinți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 19 până la 28 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Micul, ghemuit, musculară - bot-ul scurt - urechile mari, asemănătoare bâtului - straturi scurte, netede în brindle, fawn, alb sau combinație de brindle și alb sau fawn și alb

  • 07 din 10

    Marele Danezii vin într-o gamă de haine, inclusiv modelul de brindle. Acești câini imenși sunt cunoscuți că sunt iubiți, prietenoși și dornici să vă rog. În ciuda dimensiunilor lor, ei tind să se înțeleagă bine cu copiii respectuoși și cu alte animale de companie. Cu toate acestea, trăirea cu un mare dane poate avea dezavantajele sale. Veți avea nevoie de o mulțime de spațiu și un buget considerabil pentru alimentele lor. Lifespanul lor este, de asemenea, considerabil mai scurt decât câinele mediu.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 30 până la 32 de centimetri (bărbați) - 28 până la 30 de centimetri (femei)

    Greutate: 140 la 175 de lire sterline (masculin) - 110 până la 140 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Regal și statură musculară - cap mare, pătrat - strat scurt în brindle, fawn, albastru, negru, harlequin (alb cu patch-uri negre) sau manta (alb-negru)

  • 08 din 10

    Datorită straturilor lor scurte, marcajele de brânză, uneori găsite pe Greyhounds sunt foarte distincte. În ciuda exploziilor lor de viteză incredibilă, această rasă afectivă poate fi o housemate minunat de frig. Odată ce o Greyhound găsește un loc confortabil pe canapea, acesta tinde să fie destul de fericit. Cu toate acestea, Greyhounds au, în general, o unitate de pradă puternică. Adesea nu trăiesc pașnic cu animale de companie mai mici și doresc instinctiv să urmărească viața sălbatică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 30 de centimetri

    Greutate: 60 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare lungi - atletic, subțire corporală - lung, îngustă cu cap, strat scurt, neted, în multe culori diferite solide și de brânză

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Mastifii blânde și giganți pot fi găsite adesea cu marcaje de brânză. În ciuda dimensiunilor lor intimidante, mastiff-urile pot face membri minunați afectuați, calme, protectoare și loiali. Cu toate acestea, acești câini nu se vor potrivi fiecărei gospodării. Au nevoie de o mulțime de spațiu și un buget alimentar mare. Plus, instruirea și socializarea de la o vârstă fragedă sunt esențiale pentru a gestiona acești câini puternici. Și sunt cunoscuți că sunt prolific chewers.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 30 inci și în sus (masculin) - 27.5 inci și în sus (feminin)

    Greutate: 150 la 220 de lire sterline (masculin) - 120 la 180 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Coaturile scurte, elegante - Culorile sunt fawn, caise sau mască de brânză pe botul, urechile și nasul

  • 10 din 10

    Staffordshire Bull Terriers sunt adesea găsiți cu marcaje de brânză și, uneori, nuanțele pot fi foarte întunecate. Cunoscut pentru a fi dedicat familiilor lor și incredibil de afectuos, nu este neobișnuit ca un personal să urce pe poala ta căutând atenție. Staffies prosperă în companie și nu sunt potriviți să trăiască într-o gospodărie unde sunt lăsați singuri de multe ori. Anxietate de separare poate fi o problemă cu această rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 16 inci

    Greutate: 24-38 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Muscular Build - Capul adânc al pieptului cu baston scurt - strat scurt, neted, în roșu solid, fawn, alb, negru, albastru, sau brindle

  • 15 rase populare de câini maro
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câini de brânză