10 Cele mai scumpe rase de câine

10 cele mai scumpe rase de câine

În timp ce mulți oameni sunt mai mult decât fericiți să-și obțină prietenul celor patru picioare dintr-un adăpost, există unii oameni care merg pe toți să investească într-un animal de companie care costă niște bani serioși. Când vine vorba de cele mai scumpe rase de câine din lume, există o listă surprinzător de lungă și fiecare pooch pe ea vă va costa mii. Dacă sunteți gata să adăugați un prieten blană familiei dvs. și nu vă deranjează să cheltuiți mare, aici sunt primele zece rase pe care ar trebui să le luați în considerare.

Samoyed

Samoyeds sunt în serios Câini frumoase cu straturi groase și expresii de alertă. Deși sunt competitive, puternice și dure, sunt incredibil de prietenoase și fac minunat și Familii de familie loiale. Originile lor se întorc la vindecarea renilor, așa că sunt, de asemenea, rezistenți la un instinct natural de herding. Un lucru care trebuie conștient de totuși - Samoyeds au o înclinație neobișnuită săpat Doar dacă nu sunt ocupați, deci dacă nu doriți să riscați riscul de a cădea în găuri în grădina dvs., asigurați-vă că animalul dvs. nu se plictisește! Pe partea superioară, deși sunt incredibil de pării, nu există nici un motiv să vă faceți griji cu privire la alergii - Samoyeds sunt de fapt Câini hipoalergenici Deci nu veți avea ochi streaming și un nas de alergare de la agăța cu noul dvs. animal de companie. Deoarece Samoyeds sunt dificil de ras, ele nu sunt foarte frecvente, iar acest lucru a dus la eticheta lor de preț ridicată.

Câine Samoyed

Mastiful tibetan

Mastifii tibetan sunt printre Cei mai mari câini În lume, având originile sale în China și Nepal. Acest Rasa antică este puternic voit și teritorial, deci dacă vă gândiți să obțineți unul ca un animal de companie, trebuie să fiți pregătiți să puneți o mulțime de timp cu socializare si antrenament. Mastifii tibetan se plictisesc cu ușurință și pot fi foarte distructive, deci sunt cele mai bune pentru familii foarte active. Purefred Mastiffs tibetan nu sunt foarte frecvente, astfel încât să vă puteți aștepta să plătiți un preț foarte ridicat pentru unul. De fapt, un exemplu deosebit de rar al speciei a fost vândut în China în 2013 pentru aproape 2 milioane de dolari!

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru mastiffs

Tibetan Mastiff Dog

Rottweiler

Inițial crescute să tragă câinii Rottweiler este teritorială, neînfricată și foarte protejată a proprietarului său. În timp ce începerea socializării cât mai curând posibil, un Rottweiler bine instruit va fi un animal de companie plătit și bun de familie, iar mai multe celebrități, inclusiv Smith, au făcut o parte din familia lor. Deși Rottweilers sunt destul de comune, dacă doriți să mergeți la un animal de companie care a fost crescut de la liniile de campion, vă puteți aștepta să plătiți mii și acest lucru înainte de facturile VET. Rottweilerele sunt extrem de susceptibile la o serie de condiții extrem de costisitoare de tratat, inclusiv torsiune gastrică, hipotiroidism, alergii și cancer.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers

Rottweiler Dog

Cavalier King Charles Spaniel

Mici, iubitoare și incredibil de drăguț, Cavalier King Charles Spaniel este bine cunoscut pentru urechile sale lungi și ochii uriași câine de câine. Numit după regele Charles al II-lea, care a fost un fan imens al acestei rase de jucării, aceste animale de companie iubitoare sunt o alegere ideală pentru familii și primii proprietari de câini din cauza naturii lor prietenoase și sociabile, dimensiunea lor mică și ușurința lor în jurul copiilor lor. În dezavantaj, în afară de cheltuielile inițiale de cumpărare a animalului dvs. de companie, probabil, veți ajunge, de asemenea, să plătiți o avere pentru vizite la veterinar. Cavalierii sunt foarte predispuși la problemele de sănătate, de la infecții în urechile lor lungi la probleme de inimă.

Cavalier King Charles Spaniel Dog

Akita

Akitas au un pic de reputație negativă pentru fiind agresiv, Cu toate acestea, atunci când sunt instruite corespunzător și socializate, sunt animale de companie iubitoare și loiale și pot fi minunate cu copiii. Surprinzător de feline în multe dintre manierele lor, Akitas are o tendință de a vrea să se curateze odată ce au mâncat! Deși există și alte tulpini de Akita, care pot fi costisitoare, exemple japoneze rase ale rasei sunt extrem de scumpe.

Akita Dog

Azawakh

Salut din Africa, Azawakh este o rasă rar observată în afara țării sale de origine, care face ca eticheta sa de preț extrem de ridicată, iar importul unui câine de rasă pură este foarte costisitor. Iniţial crescând ca vânătoare și câini de gardă Prin triburile africane de nomazi, acești câini sunt incredibil de repede, ajungând la viteze de până la 40 de kilometri pe oră, chiar mai repede decât oglindiile și acest lucru înseamnă că au nevoie de o mulțime de exerciții fizice pentru a le menține fericiți și sănătoși.

Dogul Azawakh

Lowchen

O rasă foarte rară, Lowchen, cu numele său, ceea ce înseamnă puțin leu în limba germană, poate arăta ca alte rase de jucărie, cum ar fi maltez, dar este mult mai greu de găsit. Există doar o mână de acești câini înregistrați la cluburile din canisa din lume în fiecare an și acest lucru le face costisitoare să se țină de. Cu toate acestea, dacă puteți găsi o inteligență și natură jucăușă le face a Minunat partener.

câine de coborâre

Bulldog englez

Fața plat adorabilă a buldogului englez a dus la faptul că devenind un simbol iconic al Angliei. Cu personalități stupide și amuzante, această rasă a devenit foarte populară, în ciuda etichetei de preț ridicate și sunt deținute în mod obișnuit de celebrități precum Brad Pitt și Adam Sandler. După ce ați plătit pentru noul dvs. animal de companie, așteptați să plătiți prea mult pentru tratamentele VET, deoarece acestea suferă adesea de o serie de probleme medicale scumpe din dificultățile de respirație și displazie de șold în alte condiții congenitale.

Dogog de buldog englezesc

Chow Chow

Chow Chow are un aspect foarte distinctiv, arătând similar cu un urs cuddly. Cu aspectul lor de fluture, fețele adorabile și limbile neobișnuite neobișnuite albastre, s-au dovedit a fi foarte populare cu familii, deși pot costa mii pentru a cumpăra. Chow Chows sunt încă un alt câine care va ajunge să petreacă o mulțime de timp la VET - asigurătorii au spus că această rasă se numără printre reclamanții lor de la asigurarea de animale de companie.

Chow Dog Dog

Saint Bernard

Dacă sunteți în căutarea unui gigant blând pentru a adăuga familiei dvs., Sfântul Bernard este alegerea ideală. Cu straturile lor lungi de îmbrăcăminte, veți salva pe facturile de îngrijire, dar ați aflat că nu se confruntă foarte bine în zilele fierbinți din cauza problemelor de supraîncălzire. Inițial crescute pentru salvarea montană, acești câini loiali și curajoși sunt animale de companie minunate de familie, dar costă foarte mult să se hrănească din cauza dimensiunii lor enorme.

Deci, aveți acolo - cele mai scumpe rase de câine din lume. Dacă sunteți gata să faceți o investiție serioasă în prietenul dvs. cu patru picioare, oricare dintre aceste rase frumoase ar fi alegerea perfectă!

Saint Bernard Dog

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai scumpe rase de câine