25 De rase de câine de lup

Este cunoscut faptul că câinii de companie de astăzi sunt Descendenții lupilor. În timp ce nu este așa de vizibil în Chihuahua sau în Terrierul Yorkshire, există multe rase de câine asemănătoare lupilor care împărtășesc a Numărul de caracteristici cu strămoșii lor sălbatici.

Unii câini domestici au fost crescuți intenționat să arate ca lupii, în timp ce alții arată în mod natural. Dacă vă gândiți la adoptarea oricărei rase de câini de lupi sau hibrizii de lupi ca animale de companie, veți avea multe de ales; Cu toate acestea, asigurați-vă că știți exact tipul de câine pe care îl adoptați și nu ajungeți cu a poveste ca asta.

Mai jos sunt 25 de rase de câine de lupi care împărtășesc cele mai multe caracteristici cu lupi, fie prin aspect, comportament sau ambele.

Wolf câine de rase sub 40 kg

Shiba Inu Wolf Dog Breeds

1. Shiba inu

O rasă japoneză, acești câini au făcut-o în SUA cu doar 60 de ani în urmă. De atunci, popularitatea lor a continuat să crească. Îndrăzneț și independent, sunt multe distracții de a deține, chiar dacă acestea sunt puțin greu de antrenat.

Imaginați mai sus, ele sunt adaptate. Înfloritoare în majoritatea situațiilor, inclusiv în apartamente și orașe. Aceasta nu înseamnă că nu au nevoie de ajutor. Pentru a împiedica devenind distructive, au nevoie de o mulțime de exerciții și interacțiuni.

LHAASA APSO WOLF DOG RAED

2. Lhasa Apso

Servirea ca mănăstire de ceas de ceas în Tibet, acești câini mici au mai mult decât o coajă pentru a le face un câine de companie dorit. Ei păstrează încă mușchi puternici cu o personalitate îndrăzneață pentru a se potrivi.

Popular în inelul de spectacol, Pooches în această rasă Excel la activitatea fizică. Ei arată că nu trebuie să mergi mare pentru a obține o canină care are încă un spirit sălbatic. Aloof și independent, ei nu fac bine în jurul altor animale de companie și copii.

Basenji Wolf câine rasă

3. Basenji

Acest câine "fără barca" poate suna mai mult ca un coyote decât un lup cu Yodel clar, dar încă mai răspunde la strămoșii săi lupi. Deși mic, această pooch africană are agilitatea și viteza pentru a-și rula prada.

Dacă doriți să dețineți această rasă, asigurați-vă că sunteți de până la el. Ca și animalele sălbatice, este independent. În timp ce inteligența, va fi greu de antrenat. Un artist de evadare, Basenji se poate scoate cu ușurință din orice gem ... sau gard.

Shikoku Dog

4. Shikoku

Cu o natură primitivă și o puternică unitate de pradă, această canină nu este pentru toată lumea. Încă conectat la strămoșii ei, acești bebeluși sunt intuitivi și precauți. În timp ce în general nu sunt agresivi, ele sunt rezervate, dând doar respect față de cei care o câștigă.

Nu pentru proprietarul ocazional, aceasta este o rasă pentru cineva care va pune timp și efort zilnic cu noul membru al familiei cu patru picioare. Aceste lupi rase de câini Aveți nevoie de un proprietar cu experiență care să le poată oferi pregătirea și atenția de care au nevoie.

Terrier Tibetan

5. Terrier Tibetan

Cu picioarele ca snowshoes și bangs lungi care protejează ochii, aceste rase de câine de lup sunt făcute pentru zăpadă și frig. Active și Alertă, sunt gata pentru plimbări lungi și excursii pentru a studia noi împrejurimi.

O rasă rară, acești câini au nevoie de un antrenor încrezător. Se spune că dacă nu le antrenezi, atunci te vor antrena. Acești câini nu au fost făcuți pentru muncă. Ei sunt tovarăși și au nevoie de interacțiune regulată cu oamenii lor.

LEGATE DE: 9 rase de câine de lupi - cunoașteți diferența și alegeți cu înțelepciune

Pălării câinelui Wopare cântărind 41-60 de lire sterline

Câine de câine Wolf

6. Chineză Shar-Pei

În căutarea în mod ciudat și ciudat, această rasă este încă un favorit printre iubitorii de câini. În timp ce acest pooch poate fi jucăuș și afectiv cu familia, în general nu-i plac străinii. Preferând să fie alfa în ambalaj, nu-i plac nici alte animale.

Imaginați mai sus, acest câine nu este recomandat familiilor cu copii. În afară de aceste probleme, Shar-Pei este inteligentă și loială și va ridica rapid formarea.

Siberian Husky Wolf Dog Rasa

7. Siberian Husky

O rasă populară, acest câine are aspectul de lup de lupi pe care toate rasele Spitz posedă. Nu pentru primii proprietari de câini, ele sunt independente și energice. Ei au rezistență la rezervă și ar face un partener de alergare mare.

În timp ce sunt independenți, ei au nevoie de companie umană și pot deveni tare și distructiv dacă sunt lăsați prea des prea des. Ca alte rase populare, Această rasă a căzut pradă practicilor de reproducere nesigure. Asigurați-vă că dvs. provine de la un crescător de reputație.

Chow chow wolf câine rasă

8. Chow Chow

Se face referire la pisici în aparență și atitudine, câinele de chow este încă o canină (chiar dacă arată mai mult ca un urs). Dacă sunteți interesat de unul dintre acești bebeluși, este important să rețineți că abia sunt domesticiți.

De fapt, aceste rase de câine de lupi sunt cunoscute sub numele de "câinele sălbatic al Chinei". Acești puii sunt încă agresivi și teritoriali. Ei au nevoie de formare strictă de lider de pachete și de socializare. Îngrijirea trebuie luată întotdeauna atunci când se apropie de aceste ființe, în special în jurul bolului alimentar.

Est Siberian Laika Wolf Breeds Dog

7. Est Siberian Laika

Testarea genetică arată că această rasă este mai mult legată de lupi decât de verișorii săi domestici. Ele sunt dure și curajoase, nu se sprijină de la o luptă chiar și cu urși și mistreți.

Aceste Câini de vânătoare poate, de asemenea, să ia fericire animale mai mici, cum ar fi veverițele, păsările și pisicile. Deși este foarte de dorit datorită aspectului său asemănător lupului, este cel mai bine ca acest animal să fie deținut ca un câine de lucru. Cel mai bine este pentru a fi bine pregătit și păstrat ocupat.

Afgan Hound

8. Afgan Hound

Unul dintre Cele mai vechi rase de câine În lume, "Tazi" nu poate arăta ca un lup, dar sub exteriorul său plin de farmec se află inima unuia. Independent, acest pui este capabil să gândească independent de proprietarul său. Acest lucru face ca această rasă să se antreneze.

Construit pentru condiții dure, părul matasos lung a fost necesar pentru a proteja împotriva frigului. Cu tampoane neobișnuite de toe, au avut amortizoare pentru terenul de pedepsire. Aloofitatea din acest câine îl face mai mult ca o pisică, dar asta nu înseamnă că nu este capabilă să iubească și să se joace.

Păstorul german Wolf Dog Breeds

9. Ciobănesc german

Acest câine de lucru popular poate fi foarte intimidant. Le vedeți adesea în partea ofițerilor de poliție și a proprietății de păzire. Ei o înghițind o încredere liniștită chiar și atunci când sunt în repaus. Asta nu înseamnă că nu pot face câini de companie excelenți.

Jucăuș și inteligent, Păstorul german sunt un animal de familie popular. Doar păstrați-vă în minte comportamentul tipic câine dacă dețineți unul dintre acești pui. Îi plac spațiul și timpul lor, dar au nevoie de exerciții zilnice și de interacțiunea umană.

Australian Shepherd Wolf Dog Rasa

10. Shepherd australian

Aceste pooches frumoase pot avea ochi albaștri, ochi maro sau o combinație de ambele. Cu un aspect bântuit, vă puteți imagina cu ușurință să se uite la o compensare pentru a-și cerceta domeniul.

Jucăuș și iubitor, ei nu vor face ca niște câini de protecție bun, dar vor face un mare animal de companie pentru oamenii potriviți. Ele pot fi distructive dacă sunt plictisite și au nevoie de "locuri de muncă" zilnice și exerciții fizice.

Câine de câine Wolf

11. Dogland Dogland

Fiind încă mai mult ca un câine de vânătoare decât un câine însoțitor, această canină trăiește cu oamenii indigeni din artic. Cu blană groasă și urechi mici, totul despre această rasă este conceput pentru a rezista la temperaturi frigidete.

Nu protectoare sau teritoriale, acești puii păstrează capacitatea de a lucra într-un pachet. Ei nu fac bine în temperaturi fierbinți, nici nu se află bine în jurul casei. Ei trebuie să fie ocupați să păstreze devenind distructiv.

Cehoslovakian Wolfdog Wolf Wolf Breeds Dog

12. Cehoslovakian Wolfdog

Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că un câine cu "lup" în numele său arată încă și acționează mult ca un lup. Rapid și agil, această canină are încă o unitate de înaltă pradă și nu este recomandată pentru casele cu alte animale.

Aceste rase de câine de lup pot fi timide și timide, dar asta nu înseamnă că sunt pentru toată lumea. Socializarea corectă trebuie să apară, astfel încât pupul nu devin frică - Frica poate duce la agresiune.

Kunming Wolfdog
© Wikimedia

13. Kunming Wolfdog

De asemenea, cunoscut sub numele de Kunfdog Wolfdog sau Wolfdog chinez, acești canini arata foarte mult ca un ciobanesc german. Diferența este observată în Kunming în picioare mai mare și având blană mai scurtă.

Acești pui au nevoie de o curte, de exerciții zilnice și să împletească formarea de lider și socializare pentru a fi un partener de succes. Ca și alți câini pe această listă, ei nu sunt lapdogs și Aveți nevoie de locuri de muncă pentru a efectua să păstreze devenind agresivi și distructivi.

Lapponian Herder (câine de reni de la Laponia)

14. Lapponian Herder (câine de reni de la Laponia)

Nativ în Finlanda, aceste animale de inspirație care inspiră sunt folosite animalelor de cireadă, inclusiv pentru reni. Ele sunt, de asemenea, suficient de curajoase pentru a se ridica la verișoarele lor de lupi la protejarea acuzațiilor sale.

În timp ce prietenos și jucăuș, aceste rase de câine de lupi doresc să fie singurul membru de familie (sau pene) în casă. Cu postură perfectă și o culoare frumoasă, ele sunt cu siguranță un turnator de cap.

Saarloos Wolfdog

15. Saarloos Wolfdog

Făcute prin traversarea unui păstor german cu un lup european, această rasă are încă un aspect distinctiv de câine sălbatic. În timp ce au picioarele lungi slabe ale unui coiot, acest lucru îi face rapid și agil.

Ele sunt folosite pentru herding și păzitor de animale. Cu un instinct sălbatic, instruirea trebuie să înceapă în primele câteva săptămâni pentru a avea un câine care este capabil să urmeze ordine.

Saluki

16. Saluki

Similar cu câinii afgani, animalul elegant și grațios nu vă poate aminti de un lup. În timp ce pot arăta fragile, sunt de fapt războinici puternici, puternici. Un vânător, pot fi, de asemenea, folosiți ca câine de protecție.

Acest Sighththound nu trebuie să fie niciodată în afara leșiei sau nefericit. Ei vor decola după orice se mișcă, lăsându-vă în praf. Creat pentru a vâna în munți și teren stâncos, pot urca și sari bine - nu poți avea nici un gard vechi pentru a le conține.

Wolf Samoyed ca rasa de câine

17. Samoyed

Izbitoare în toate albe, acești bebeluși drăguți arata întotdeauna ca niște zâmbete. Energetic și atletic, sunt minunați pentru familia activă, în aer liber, care pot obține acest pui înapoi la natură.

Aceste rase de câine de lupi sunt animale de companie iubitoare și prietenoase fără un os agresiv în corpul lor. Ca și alte rase de clasă muncitoare, ele pot fi distructive dacă sunt plictisite. Ca și strămoșii lor lupi, iubesc să urlească și la coajă.

LEGATE DE: Cele mai mari rase de câine din lume

Câine de câine Wolf Peste 70 de lire sterline

Câine de câine Wolf

20. Seppala Siberian Sleddog

Cu ochii albastri de gheață ai unui păstor de husky sau australian, aceste rase de câine de lup (ilustrate de mai sus) sunt comandate în aparență. Cu toate acestea, ca acele rase, ele pot avea și ochi maro sau combinați.

Este o rasă rară existentă în zonele izolate ale cercului arctic. Serios, acești pooches funcționează bine în ambalaje atâta timp cât omul așa cum sa stabilit ca lupul alfa.

Kugsha Dog

21. Kugsha

De asemenea, cunoscut sub numele de Malamute Amerindian, aceste Pooches fac câini de protecție mare și câini de lucru. Considerat un hibrid Wolf, ele sunt noi la domesticire. Aceasta înseamnă că nu sunt recomandate pentru case cu copii sau alte animale.

Cu inteligență că este vizibil la începutul vieții, este ușor să-i antrenezi pe acești câini să facă orice loc de muncă pe care le aveți pentru ei. Ei pot veni în culori diferite, dar întotdeauna păstrează aspectul unui lup.

American Shepherd Tundra Dog

22. American Shepherd Tundra Dog

Creat din hibrizi de lup pentru armata americană, această rasă a fost creată pentru a fi o rasă de lucru. Nu sunt mulți dintre acești canini, dar iubitorii acestor animale gigantice încearcă cu disperare să păstreze rasa pură.

O rasă mai nouă, nu este recunoscută de AKC, dar asta nu diminuează individualitatea. Deși are un aspect asemănător lupului, nu este la fel de agresiv ca și câțiva dintre verișorii lui câine.

Alaskan Malamute Wolfdog

23. Alaskan Malamute

Cel mai mare dintre câinii de sanie artic, puteți vedea cu ușurință lupul din interiorul acestei creaturi impunătoare. Personalitatea lor nu este departe, nici. Teze de blănuri încă iubesc să fie câini cu săpare, lătrat, urlă și mestecare.

Dacă este plictisit, aceste rase de câine de lupi pot deveni agresive sau distructive. Când acest pup "vorbește", vă puteți imagina cu ușurință un pachet în pădure folosind sunet pentru a lucra împreună și a obține omul ăsta. Blana dublă acoperită pe acest animal este minunată pentru frig și zăpadă, dar ele nu pot fi sănătoase în climate calde.

Câine de câine Wolf

24. Shepherd Shiloh

Venind în concepție în anii 1980, New York, această rasă este o offshoot de păstori germani. Ele sunt făcute pentru a fi mai sănătoase, mai prietenoase și mai calme. Dacă creatorul de rasă a reușit este ca proprietarii să spună.

Ceea ce nu poate fi dezbătut sunt mersul lor regal, aspectul tradițional de lupi și personalitate îndrăzneață. În timp ce au fost create pentru a fi un câine însoțitor în loc de un câine de lucru, ei încă mai trebuie să aibă activitate zilnică.

Utonagan

25. Utonagan

Cu o apariție foarte aproape de lup, aceste pooches au fost considerate că mai conțin un pic de material genetic din lup. Odată cu apariția testelor genetice, sa constatat că au fost create din malamutul din Alaska, păstorul german și Husky Siberian.

Scopul principal pentru crearea acestui câine a fost de a avea un aspect asemănător lupului și a reușit. O "rasă de discuții", ei fac tovarăși mari.

Citiți următorul: 30 de rase de câine dispărute pe care nu le-ați știut niciodată

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top rase de câine de lup

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 De rase de câine de lup