8 Cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena

Cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena

Instruirea câinelui poate fi distractiv și incredibil de recompensat, dar este esențial pentru bunăstarea fizică și mentală a prietenului tău cu patru picioare. Un câine neinstruit poate fi dificil de manevrat în situații sociale, poate deveni plictisit și distructiv și poate face dificil să formați o legătură cu ei.

În timp ce instruirea unui câine este un aspect cheie al deținerii unui câine, dacă nu ați pregătit niciodată un câine înainte, poate fi foarte dificil doar știind cum să începeți. Mulți factori de pregătire eficientă vin la nu doar cum vă comportați, dar ce rasă de câine vă decideți să adoptați. Din acest motiv, mulți oameni încep doar ca a Proprietarul câinilor alege să adopte câini care sunt cunoscute pentru a fi inteligente și ușor de antrenat.

Nou pentru antrenamentul câinilor și nu sunt sigur ce câine va fi bine potrivit pentru mediul dvs. de acasă? Iată primele 8 alegeri pentru cele mai ușoare rase de câine pentru a instrui:

Collie de frontieră

Există puține rase mai bune pentru a începe lista noastră cu Collie - Un adevărat campion când vine vorba de instruire. Cerul este limita cu această rasă de câine. Indiferent dacă doriți un animal de familie iubitor sau un campion al arenei, nu puteți merge prea rău cu o collie de frontieră.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru coloanele de frontieră

Collie de frontieră

Din inteligența sa la natura sa receptivă, o collie de frontieră se va uita la proprietarul său pentru direcție, învățând cu nerăbdare noi comenzi; atât simple cât și complicate. Pentru a vă asigura că un collie de frontieră rămâne fericit și fizic fericit, exercițiile regulate și formarea instructivă sunt esențiale.

Shetland Sheepdog

Jucăuș, inteligent și blând, Sheetland Sheepdog este un animal de companie foarte iubitor și o rasă fantastică pentru a ridica noi formări, comenzi și activități. La fel ca granița Collie, această rasă excelează la concurență, oferindu-vă abilitatea de a vă pregăti pregătirea la nivelul următor. De la agilitate la herding, există foarte puține că această rasă de câine nu poate cuceri cu antrenorul potrivit în spatele lor.

În legătură cu o postare: Cel mai bun tunel de agilitate pentru câini

Ca un animal de familie, ele sunt fantastice; sociabil, prietenos și minunat Alți câini si copii. Sheetdogul Shetland vă va fura inima cu natura sa plină de viață și o înțelegere incredibilă a noilor comenzi.

Corgi

Prima rasă de câine mai mică pe lista noastră, Corgi este o rasă minunată, care este la fel de ușor de antrenat, deoarece este afectuos. Acest rasă mai mică este incredibil de dornic să-i placă proprietarul, făcându-l un mare candidat pentru o pregătire simplă de avansată.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis

Corgi

Rasa este, de asemenea, foarte adaptabilă, deci poate fi instruită să trăiască fericit în ambele case mici și mari. Cheia pentru păstrarea acestei rase fericit este exercitarea și instruirea regulată. Cu o pregătire bună, un Corgi va fi foarte bine comportat și se dovedește a fi fantastic, loial, și iubitoare Companion.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine banda de alergare

Germană Shepard

Păstoriștii germani sunt bine cunoscute pentru inteligența lor excepțională și capacitatea lor de a învăța comenzi simple și complicate. Adesea aleasă ca poliție, armată și câini de serviciu, ele sunt foarte loiale și foarte receptive la formare, mai ales de la o vârstă fragedă. Este foarte important să se stabilească regulile de la Get-Go cu această rasă, deoarece lipsa de stimulare mentală poate duce la unele comportamente distructive.

Germană Shepard

De la începutul anului Instruirea cu ascultare La antrenamentul de agilitate, odată ce ați construit un nivel bun de antrenament cu Păstorul dvs. german și câinele dvs. știe ce vreți de la ei, puteți forma cu ușurință o legătură afectuoasă și strânsă cu această rasă.

Labrador Retriever

În multe privințe, este dificil să mergeți în neregulă cu a Labrador Copoi. Ele sunt minunate cu copii, foarte sociale, foarte afectuoase și foarte ușor de antrenat. Rasa poate înțelege cu ușurință comenzi simple și sunt deosebit de vesel și prietenos.

Labrador Retriever

Un Retriever Labrador este o rasă foarte atentică de câine și necesită o mulțime de exerciții fizice, și distracție și jocuri. Formarea bună, începută la o vârstă fragedă, va construi o legătură lungă între dvs. și la Labrador Retriever.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării puzzle pentru câini

Labrador

Labrador este incredibil de similar în temperamentul la Labrador Retriever. Ele sunt foarte inteligente și extrem de intuitive, așa că vor lua întotdeauna pe modul în care acționezi. Rasa este binecunoscută pentru prietenia ei, atât cu câini, cât și cu oamenii, așa că este în mod normal foarte ușor de întreprins Instruirea de socializare cu această rasă.

Labrador

Alături de comenzile standard de ascultare, Aurden Retriever este o rasă minunată pentru a încerca o pregătire mai avansată. Nu va fi nici o surpriză pentru a afla că retrieverii de aur iubesc să recupereze lucrurile, deci există o mulțime de oportunități pentru a obține creativ cu antrenamentul dvs. și într-adevăr să se distreze.

Rottweiler

Inteligentul, curajos și încrezător Rottweiler este un partener perfect și un animal de familie. Această rasă este una dintre cele mai inteligente rase de câine în jur, astfel încât să puteți trece cu ușurință la formarea avansată după ce ați învățat câinele elementele de bază.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers

Rottweiler

Rottweilers sunt foarte loiale, conduse și să învețe repede, se bucură foarte mult de sesiuni de instruire în care au șansa de a le lega cu proprietarul lor. Datorită inteligenței lor, Rottweilers sunt cunoscute pentru a face câini de serviciu fantastic, cu abilități în tot, de la herding la munca poliției. În timp ce rasa are un pic de reputație proastă, pregătirea corectă va asigura că un rottweiler este un plus fericit și afectuos la domiciliu.

Cavalier King Charles Spaniel

Câinele final din lista noastră și cea de-a doua rasă de câine mai mică, Cavalier King Charles Spaniel este unul dintre cele mai afectuoase rase de câine din jur. Regele Cavalier Charles Spaniel se bucură de a fi activ, dar în mod egal, veți găsi că dreptul său la domiciliu pe canapea.

Cavalier King Charles Spaniel

Printre cele mai jucătoare rase de câine, regele cavalier Charles Spaniel este incredibil de răbdător. Acest lucru face o rasă minunată dacă începeți doar cu formarea câinilor. Rasa este curajoasă, iubește încercarea de lucruri noi și este foarte sociabil.

Dacă vă apropiați de instruirea câinelui dvs. ca o activitate distractivă și o experiență de legare, atunci câinele dvs. va vedea la fel. Formarea ar trebui să fie pozitivă și plăcută pentru toată lumea. Cu un pic de angajament și dorința de a învăța alături de câinele dvs., atunci nu există niciun motiv pentru care antrenamentul nu va crea o legătură cu câinele dvs. care va dura o viață.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena