Cele mai mari rase de câine din lume

Cele mai mari rase de câine din lume

Dacă vă place animalele dvs. de companie super-dimensionate, atunci un câine de rasă mare este partenerul ideal pentru dvs! Cu labe mari, personalități mari și o inimă mare pentru a se potrivi, rasele uriașe vin cu o mulțime de iubire. Această dragoste face ca rasele mari de câini să fie evaluate din întreaga lume.

În timp ce dimensiunea lor gigant poate fi puțin intimidantă, multe rase mari fac animale de companie minunate de familie. Cele mai multe dintre ele au fost crescute pentru a face o slujbă specifică, de aceea alegerea puilor drepți pentru dvs. și familia dvs. este cheia unei case fericite.

Rupte între mai mult de un gigant blând? Vă vom ajuta să alegeți! Iată ghidul nostru pentru unele dintre cele mai bune și cele mai mari, rase de câine din lume.

Mai mare câine de munte elvețian

Mai mare câine de munte elvețian

Înălțime: 23-28 inci Greutate: 85-140 Pounds Speranța de viață: 9 ani

Inițial crescute la bovine, "Swissie" este un câine muncitor care a fost adesea folosit ca un ceas de supraveghere. Îi place spațiul lor, deci va trebui să vă asigurați că au suficient spațiu pentru a rătăci. Acest gigant superb posedă o coajă distinctă și este, de asemenea, destul de vocal. Sperăm că aveți înțeles vecinii!

În ciuda dimensiunilor lor, câinele de munte mai mare este un softie iubitor. Acești urși cuddly tind să fie jucăuși și să exceleze la sporturi de tip agilitate. Ei necesită o mulțime de exerciții și beneficiază de socializarea timpurie, deoarece această rasă este lentă să se maturizeze. Inteligent și dornic să vă rog, acest câine ar satisface o casă experimentată și activă.

Negru câine rus terrier

Negru Terrier rusesc

Înălțime: 27-30 inci Greutate: 80-130 de lire sterline Speranța de viață: 10-12 ani

Cu fața sa totală adorabilă, terrierul rus negru este cu siguranță un looker șuvoi și barbă! În timp ce ar putea părea drăguț drăguț, acești câini sunt puteri, cu o construcție musculară și rezistență pentru a se potrivi. Bred în anii 1950 Rusia ca câine militar, terrierul rus negru are multe calități de dorit. Unele dintre acestea includ nivelul ridicat de trainabilitate, agilitate, inteligență și rezistența lor la o răceală extremă. Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind dominante și pot deveni distructive dacă sunt lăsate neinstruite.

Cu Giant Schnauzer, Airedale Terrier și Newfoundland în genele sale, terrierul rus negru este total calificat să fie cu cele mai mari rase din lume. Vor avea nevoie de un proprietar experimentat și încrezător pentru a-și aduce cele mai bune calități.

Câinele Kangal Shepherd stătea pe iarbă

Shepherd anatolian

Înălțime: 32 inci Greutate: 88-140 de lire sterline Speranța de viață: 13 - 15 ani

O rasă veche turcească, păstorul anatolian este considerat la 2000BC. Inițial, au fost crescuți pentru a garda animalele și proprietatea. Acest câine este încă folosit ca un câine de lucru în patria sa, precum și alte părți ale lumii. În Namibia, ei lucrează ca protectori cu gheparduri pe rezervele sălbatice.

Această canină frumoasă este un adevărat gigant. În ciuda dimensiunii sale, acest câine are una dintre cele mai lungi durate de viață printre rasele mari. Ele sunt în mod clar crescute pentru supraviețuire, ceea ce înseamnă că favorizează un spirit independent. Nu vă faceți griji, sunt sigur că sunt protejați și de ambalajul lor uman! Recunoscut ca o rasă de către Clubul American Kennel (AKC) în 1999, păstorul anatolian este cel mai potrivit pentru un proprietar încrezător care este confortabil manipularea câinilor dominanți.

Portret de câine Pyrenees la plajă

Mari Pyrenees

Înălțime: 27-32 inci Greutate: 110-120 de lire sterline Speranța de viață: 10 - 12 ani

Mari Pyrenees este o altă rasă veche de câine, cu rămășițele strămoșilor săi datând din 1800BC Europa. Inițial din Asia Centrală, această rasă a devenit un tovarăș de păstor foarte apreciat. Acest lucru se datorează probabil simțurilor sale de miros și vedere. În mod obișnuit, marii pirineii trăiesc o viață izolată cu omul său în Munții Pirinei.

Viața de munte înseamnă că această versiune a marilor Pyrenees este un pooch dur. Haina lor dublă lungă și impermeabilă le pregătește în mod corespunzător pentru a îndure condițiile climatice dure. Instinctul păstorului înseamnă că acest gigant frumos este inteligent și clar dedicat companiei lor umane. Acești pui sunt, de asemenea, destul de neînfricați și votați. În mâinile potrivite, ele pot deveni un câine cu adevărat loial și blând.

Mastiff frumos tibetan. câine roșu pe fundalul unui cer spectaculos. Peisaj rural

Mastiful tibetan

Înălțime: 25-30 inci Greutate: 99-160 Pounds Speranța de viață: 12 - 15 ani

În timp ce nu cel mai înalt câine din ghidul nostru, mastifful tibetan este cu siguranță o greutate grea. Unii bărbați adulți pot topi 160 de lire sterline! Un strat dublu gros acoperă cadrul lor muscular, oferindu-le un aspect de ursuleț. Fii atent îmbrățișând acest câine, totuși; greutatea lor ar putea să vă răstoarnă imediat!

Adevărata origini a acestei rase nu sunt total cunoscute, deși cercetătorii spun că sunt inițial din munții Himalayan și de câmpiile din Asia Centrală. Se crede că au fost folosite odată ca câini de gardă pentru animale și proprietăți. Ei sunt considerați a fi stocul genetic fondator pentru multe alte rase de munte și câini de munte. Temperament înțelept, mastifful tibetan este un protector sigur amestecat cu un tovarăș loial și blând. Această combinație se adresează cu siguranță multor familii!

O uriașă de wolfhound irlandeză se află pe malul râului cu un fundal de toamnă încețoșat

Irlandez wolfhound

Înălțime: 32-35 inci Greutate: 99-150 de lire sterline Speranța de viață: 8-10 ani

De obicei măsurători de până la 35 de centimetri la umăr, lupul irlandez este considerat pe scară largă cea mai înaltă rasă de câine din lume. Cu siguranță are viteza și rezistența pentru a se potrivi!

Inițial, wolfhoundul irlandez a fost crescat ca un courser și folosit pentru vânătoare lupi. Ei erau chiar folosiți în războaie, trăgând oameni de la caii lor în mijlocul bătăliei! Nu te încurca cu acest câine. În ciuda acestei reputații formidabile, acest câine frumos, Shaggy are o inimă destul de blândă. Se pare că avem un alt softie într-o deghizare a gigantului! Cu temperamentul lor ușor, ochii amabili și încărcăturile de energie de joc, wolfhounds irlandez fac animale de companie minunate de familie. Ele sunt incredibil de mari cu copiii și cu alți câini. Ei sunt curajoși fără a fi agresivi. Pe partea flip, Wolfhound irlandez are nevoie de o mulțime de exerciții pentru ao menține stimularea și fericită. Ține minte!

Portret al unui câine frumos Sf. Bernard, femeie în grădina de primăvară

Saint Bernard

Înălțime: 25-30 inci Greutate: 140-180 de lire sterline Speranța de viață: 8-10 ani

Când vă gândiți la rase de câine extra mari, șansele sunt Sfântul Bernard vine în minte! Familia cunoscută ca un câine de salvare montan, Sfântul Bernard are, de asemenea, conexiuni sfinte. Ei au fost inițial crescuți într-o mănăstire elvețiană Alps. Prin urmare, numele! Popularitatea lor a crescut după ce oamenii au găsit că au făcut câini de căutare și salvare minunată. De fapt, nu a fost doar abilitățile lor fizice care le-au făcut atât de reușite. A fost, de asemenea, fața lor bună și blândă, care a fost întotdeauna o viziune binevenită pentru oamenii care așteaptă să fie salvați!

Acest animal superb este un alt softie, cu un temperament iubitor și docil care îi face câini de familie mari. Dacă există spațiu în casă pentru ei, asta este! Singurul dezavantaj este că durata lor de viață nu este cea mai lungă. Majoritatea Sfântului Bernards trăiesc doar până la 10 ani.

Uimitor câini newfoundland în toamnă

Newfoundland

Înălțime: 27-29 inci Greutate: 120-150 de lire sterline Speranța de viață: 10 ani

Credeți sau nu, Newfoundland este un copil total de apă. Nu iubesc nimic mai mult decât să facă o plimbare răcoritoare într-un lac adânc și rece. Amuzant, chiar? Ei bine, așa cum au fost inițial folosiți de pescarii pentru a acoperi plasele, liniile și chiar oamenii din apă, atunci totul are sens. Această reputație a rasei a început în Newfoundland, Canada, unde își iau dragostea de apă și numele lor. Acești câini au de fapt picioarele webbed!

Cu un haină dublă, blana luxoasă a lui Newfoundland îi face să pară chiar mai mari decât sunt de fapt. Haina lor groasă ascunde cu siguranță corpul lor puternic și muscular dedesubt! Ei posedă excelente "abilități de oameni" și care le-au determinat să fie folosite ca câini de salvare a apei - cu alte cuvinte, o salvamar canin! Înapoi pe teren uscat, Newfoundland face pentru un mare animal de familie. Aceste Câinii sunt loiali și inteligent, făcându-i una dintre cele mai populare rase de câine gigant pentru orice casă.

Puppy de dogue de bordeaux care prezintă în aer liber

Dogue de Bordeaux

Înălțime: 23-27 inci greutate: 125-150 de lire sterline Speranța de viață: 5-8 ani

Deseori numit Mariftul francez, Dogue de Bordeaux este un câine strict și bine construit. Rasa are un aspect aristocratic care a atras proprietarii de secole. Cel mai faimos Dogue de Bordeaux a fost cel mai important și mai degrabă slobbery, canin Star în filmul lui Tom Hanks din 1989, Turner și Hooch.

Folosit ca vânător, câine de gardă și Baiter, rasa Dogue de Bordeaux combină puterea și curajul cu loialitate și energie. Ele sunt cele mai cunoscute ca câini de lucru activi. Deși iau-le înăuntru și o vor găsi cu siguranță că este ușor de la Hunker cu uman preferat!

Capul lor este cel mai mare în raport cu dimensiunea corporală a oricărei rase de canin. Astfel încât ei pot fi cu siguranță voit! Dogue de Bordeaux este, de asemenea, destul de încăpățânat, deci are nevoie de socializare timpurie. Acest câine va avea nevoie de o manevrare consecventă pentru a funcționa pe deplin într-un cadru de familie.

Portret adorabil al tânărului sănătos și fericit tânăr Leonberger în pădure

Leonberger

Înălțime: 27-31 inci Greutate: 90-160 de lire sterline Speranța de viață: 8-9 ani

Chiar dacă această rasă de câine gigant nu este cunoscută pe scară largă, Leonberger nu este ușor uitat. O cruce între un câine de munte Pirinean, un sfânt Bernard și o nouă formă, Leonberger arată ca o fluture supradimensionată. Nu vă lăsați păcăliți de cutenția lor! Ei pot ajunge la peste 30 de centimetri o dată pe deplin crescuți. Crescute pentru herding și urmărire, aceste mari și câini încrezători au energie la rezervă și o inteligență pentru a se potrivi.

Dorința lor de companie face distracția Leonberger și animalele considerate. Deși puterea și nevoia de stimulare înseamnă că pot deveni distructive dacă sunt lăsați singuri. Nu sunt într-adevăr potrivite pentru familiile cu copii foarte mici, deși cu pregătire timpurie și o manipulare consecventă, un Leonberger poate face o ploaie de familie plină de satisfacții și multă iubită.

Portret Imagine a unui mastiff Neapolitan în aer liber

Mastiful Neapolitan

Înălțime: 26-31 inci Greutate: 110-130 de lire sterline Speranța de viață: 8-10 ani

Crescute pentru a proteja casele din sudul italian, mastiff-ul Neapolitan are straturi neobișnuite de piele grele care atârnă liber de pe gât. Credem că este menită să le protejeze de atacul potențial. Chiar dacă sunt una dintre cele mai mari rase de câine, Mastiff-ul Neapolitan afișează un suflet liniștit. Mulți iubiți ai rasei le numesc "Lapdogs supra-dimensiuni". Fitting, deoarece aceste mastif-uri adoră compania umană și se dezvoltă într-o casă activă, distractivă-iubitoare. Rețineți că acești giganți pot Bale! Datorită flopurilor lor floppy, acest câine are constantă, slobbery jowls. Împachetați un prosop! Socializarea și formarea precoce este, de asemenea, esențială dacă sunteți de a gestiona natura lor supraprotectivă.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru mastiffs

Mare dane în peisaje frumoase

Marele Dane

Înălțime: 30-34 inci Greutate: 75-150 de lire sterline Speranța de viață: 6-8 ani

Leggy și energic, Marele Dane este un gigant iconic blând. Cu siguranță se potrivește pe lista noastră! O cruce între wolfhound irlandez și mastifful englez, marele Dane a fost crescut de nobilimea germană pentru mistrețul de vânătoare, precum și de protejarea proprietăților lor vastă. Un concurent pentru titlul celui mai înalt câine, marele Dane cade doar de strămoșul său, Wolfhound irlandez. Ei cu siguranță se apropie! Cel mai mare câine din lume a fost un mare Dane numit Zeus. El a măsurat o înălțime de 44 de centimetri la umăr!

Danezii mari sunt câini eleganți cunoscuți pentru naturile lor de tip și jucăuș. Ei fac animale de companie excelente pentru casele cu copii mai mari. Puteți afla mai multe despre Marele Dane și alte rase mari de câini uimitoare în Treehugger.

Adorabil Femeie drăguță de câine de munte Bernese Stând în parc

Câinele de munte Bernese

Înălțime: 23-28 inci Greutate: 70-115 de lire sterline Speranța de viață: 8 ani

Câinele de munte Bernese este cu siguranță frumos, cu strat negru, alb, alb și bronz, care îi permite să prospere în cele mai reci climate. Folosit de mult ca a câine de fermă În munții din Elveția, câinele de munte Bernese este obișnuit să fie un câine de lucru și un animal de familie loial. Acești câini sunt extrem de rezistenți, cu energie de rezervă. Acesta este unul dintre giganții blânzi ai lumii caninei care iubește compania pachetului său uman. Câinele de munte Bernese are o personalitate super-afectuoasă. Ei sunt, de asemenea, dornici să vă mulțumească și vor "întoarce laba lor" la o serie de sarcini. Rasa este adesea apreciată pentru inteligența sa mare și capacitatea de a învăța rapid.

Cunoscută pentru etica sa de lucru, precum și pentru sociabilitatea sa, câinele de munte Bernese face, de asemenea, un animal de familie iubitor. Ei au fost recunoscuți de Clubul American Kennel (AKC) în 1937.

Ați putea dori, de asemenea: Bernese Câine de câine de munte de vânzare

Scottish Deerhound

Scottish Deerhound

Înălțime: 28-32 inci Greutate: 85-110 kilograme Speranța de viață: 8-11 ani

Datând înapoi la 16a Century Europe, Deerhound scoțian a devenit rapid de dorit pentru viteza, eleganța și capacitățile de vânătoare. Cu picioarele sale lungi, corpul slab și construirea atleticului, deerhound scoțian a fost așa dorit, a devenit o rasă exclusivă. Rapid înainte spre prezent, iar deeronul scoțian este relativ rar. Chiar și totuși, rămâne o parte esențială a listei noastre pentru cei mai mari câini din lume. Nu putem exclude Deerhound Scoțian!

În timp ce rasa face un vânător foarte onorat, face un câine casnic liniștit și compus. Ei au o prezență demnă care rămâne inteligentă și alertă. Ele sunt o alegere bună de animale de companie, dar au nevoie de manipulare încrezătoare și tenace. Capacitatea lor de a alerga departe, și repede, înseamnă că va trebui să le antrenezi pentru a răspunde la tine. În caz contrar, ați putea alerga după ei destul de puțin!

Portretul unui câine mastiff în în aer liber

Mastiful englez

Înălțime: 27-35 inci Greutate: 160-230 de lire sterline Speranța de viață: 6-12 ani

Rasa finală pe lista noastră a celor mai mari rase de câine din lume este încă un alt mastiff. Cine ar fi gândit! De data aceasta, este curajos și iubitor Engleză Mastiff. Mastifful englez primește o mențiune specială ca cea mai grea rasă de câini din lume. Nu există nici o îndoială de dimensiunea acestui gigant superb. Cu un strat scurt și moale, rama sa solidă, musculară este ușor de văzut. Cu siguranță nu încercați să ridicați acest tip! Când considerați că mastiff-ul englez a fost inițial crescat pentru momeala de urs și alte sporturi de sânge, este ușor să apreciezi puterea și scala fizică a rasei.

Ceea ce este impresionant despre mastiff-ul statistic englezesc este cât de blând este cu adevărat. Mai ales când departe de modul său de lucru! Natura ei ușoară, cuplată cu tendințele sale de loialitate și jucăușă, o face un gigant calm și iubitor. Perfect pentru orice familie de familie!

Puteți citi mai multe despre Mastiful englez, precum și despre celelalte rase uriașe, în ghidul Purina la 10 dintre rasele de câini gigantice din lume. În caz contrar, sperăm că v-ați bucurat de ghidul nostru!

Surse:

  1. Laura cruce, 10 rase de câine mari care sunt giganți blânzi, Vetstreet
  2. Cele mai mari rase de câine, Clubul american Kennel
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai mari rase de câine din lume