Neapolitan mastiff: profil de rasa de caine

Mastiful Neapolitan

Deși dimensiunea lor mare poate fi intimidantă, rasa de câine din Mastiff Neapolitan este un gigant blând care face un animal de companie excelent de familie. Acești câini îi iubesc pe familiile lor necondiționat, dar sunt îngrijorate de străini. Nu există nici o îndoială aceste Câinii vă vor proteja de la un intrus, ca atitudinea lor neînfricată și protectoare, este sigur să sperie orice vizitatori nedoriți.

În general, mastiffele Neapolitan sunt destul de mari, de întreținere, ușor de întreținut. La fel ca toate animalele de companie, acești câini imensi au quirks lor.

Privire de ansamblu de rasă

grup: Lucru

Înălţime: 24-31 inci

Greutate: 110 la 150 de lire sterline

Coat și culoare: Mastifii Neapolitan pot părea negru, albastru, mahon, și în culoarea tawny. Ei pot avea, de asemenea, un model de brânză pe stratul lor scurt.

Speranța de viață: 7 până la 9 ani

Caracteristicile mastifului Neapolitan

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăScăzut
ProtecțiaÎnalt
Nivel de energieScăzut
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Mastifului Neapolitan

Povești și imagini ale mastifului Neapolitan Data înapoi încă 700 b.C. De fapt, puteți mulțumi Alexandru cel Mare pentru reverența lor mare și aspectul bun. În secolul al IV-lea î.Hr.C., El și-a traversat celebrul câini de război gigant cu câini indieni cu părul scurt pentru a crea o rasă cunoscută sub numele de Molossus, pe care la folosit în luptă.

Romanii au luat notă și mai târziu a adoptat rasa Molossus pentru propria lor utilizare în luptă și vânătoare și, în cele din urmă, le-a trecut cu alte rase mari pentru a crea o canină și mai intimidantă: Mastino.

Mastino a fost crescut selectiv de agricultori din sudul Italiei pentru a dezvolta o rasă mare în dimensiune cu piele liberă, saggy și o haină netedă. În reproducerea lor selectivă, ei au vizat, de asemenea, să dezvolte un câine care era mai prietenos de familie decât Mastino, în timp ce este încă un câine de protecție și protector. Această rasă a devenit cunoscută sub numele de Mastiff Neapolitan, numit după ora de origine din Napoli.

Câinele a devenit în curând o comoară națională în Italia, iar șase dintre ei au fost prezentate în primul spectacol de câine din Napoli în 1946. Pictorul italian Piero Scanziani a redactat standardul de rasă în 1948 și Clubul italian Kennel a recunoscut oficial rasa anul următor.

Rasa răspândită în întreaga Europă în anii 1970 și sa îndreptat în curând spre America. Statele Unite ale Americii Neapolitan Mastiff Club a devenit registrul primar pentru rasa în anii 1990, iar Clubul American Kennel a acceptat oficial Mastiff-ul Neapolitan în grupul de lucru din 2004.

Neapolitan Mastiff Care

În timp ce mastiffele Neapolitan pot fi cartofii de canapea, ar trebui Mergeți-vă cel puțin de două ori pe zi. Ei nu necesită o mulțime de exerciții, dar Plimbări regulate sunt esențiale pentru gestionarea greutății și a sănătății comune.

La fel de Puppies, Această rasă mare este o poveste diferită. Puppienele Mastiff Neapolitan sunt, în general, energice și jucăuș, dar depinde de tine să știi când este suficient. Deoarece oasele lor sunt atât de mari, articulațiile pot fi ușor deteriorate. Pentru a preveni acest lucru, limitați activitatea de funcționare și săritură a catelului și asigurați-vă că nu urcă prea repede scările. Țineți un ochi asupra lor, în special în vreme caldă, deoarece sunt predispuși la supraîncălzirea și opriți-vă înainte ca puii să devină prea obosiți.

Instruirea mastifului dvs. Neapolitan ar trebui să înceapă cât mai curând posibil, de preferință în timpul pupyalismului. Pe măsură ce îmbătrânesc, indivizii pot deveni încăpățânați și greu de antrenat, deci este important să se facă peste lucrurile la o vârstă fragedă.

Deoarece sunt atenți la străini și în mod natural suspicioși de outsideri, Instruirea de socializare este cheia. Luați mastiff-ul nostru Neapolitan în spații publice, cum ar fi parcul sau o cafenea de cartier în mod regulat, așa că el sau ea poate învăța cum să Oaspeții de bun venit în mod corespunzător și distinge între prieten și dușman.

Mastifii Neapolitan sunt nu este receptiv la consolidarea negativă sau pedeapsă. În schimb, ei răspund bine la o mulțime de dragoste și tratează pentru a recompensa orice comportament bun în timpul antrenamentului. Același lucru este valabil și în timpul îngrijirii, tratați-le cu dragoste atunci când rezistă timpului de baie.

Enormă, musculară și în mișcare, mastiffitul Neapolitan pare ca o provocare să păstreze curat. Willy Weekly Willing face lucrurile mai ușoare Prin păstrarea hainei curate și gestionarea vărsarilor. Cu periaj regulat, puteți păstra băi pe o bază ca necesară. Doar asigurați-vă că vă ștergeți ridurile în jos - și uscați-le complet pe o bază zilnică pentru a îndepărta murdăria sau alte resturi nedorite.

Îndepărtarea regulată a unghiilor, curățarea urechii și periajul dinților vor spori, de asemenea, sănătatea și bunăstarea generală a lui Neapolitan. Și nu uitați să păstrați un rag de slobber la îndemână.

Probleme comune de sănătate

Mastiful neopolitic este susceptibil la mai multe afecțiuni:

Sănătatea comună este o preocupare pentru mastiffele neapolitane datorită dimensiunilor lor mari. Cu toate pielea lor suplimentară și mușchii mari, articulațiile lor poartă o mulțime de greutate. Când evaluați sănătatea câinelui dvs., asigurați-vă că vă adresați medicului veterinar pentru o evaluare a șoldului și a cotului.

De asemenea, câinii profunde sunt predispuși la obținerea unei afecțiuni numite Bloat, care se întâmplă când mănâncă sau beau prea repede. Stomacul lor se poate răsuci și umple cu gaz, care uneori își pot rupe stomacul sau poate provoca leziuni altor organe. Bloatul poate fi împiedicat prin menținerea porțiunilor de alimentare mici și frecvente sau folosirea unui "hrană lentă" Bowl Alimentare.

Dieta și nutriția

Cerințele de nutriție ale unui mastiff Neapolitan nu sunt foarte diferite de cele ale altor animale de companie. Acestea ar trebui să fie hrăniți o dietă de înaltă calitate și au oferit apă dulce în orice moment.
Pentru a găsi o hrană pentru câini de calitate, verificați primul ingredient. cele mai sănătoase alimente Listează o sursă de proteină, cum ar fi puiul sau carnea de vită, mai întâi. Evitați alimentele cu o mulțime de materiale de umplutură, cum ar fi subprodusele de origine animală și pulpa care nu are substanțe nutritive esențiale. Ingredientele naturale sunt cele mai bune pentru sistemul digestiv al câinelui.

Potrivit Clubului American Kennel, crescătorii cu experiență în Mastiff Neapolitan recomandă alimente ușor mai mari în grăsimi și mai mici în proteine, în special pentru câinii mai tineri care cresc rapid. Discutați despre orice preocupare de dietă și nutriție cu medicul veterinar.

10 rase de câine gigant care fac animale de companie excelente
PROS
  • Loial, câine de protecție protectoare

  • Mellow, blând cu familia sa

  • Nu necesită prea mult exerciții fizice

Contra
  • Predispus la boala articulară datorită dimensiunilor sale mari

  • Poate deveni încăpățânată și greu de antrenat cu vârsta

  • Ridurile au nevoie de curățare regulată a murdăriei și resturilor

Unde să cumpărați sau să adoptați un mastiff neopolitan

După ce ați citit pe mastiff neopolitan și simțiți că stilul dvs. de viață se corelează cu aceste trăsături ale rasei, apoi începeți căutarea. Cel mai bun pariu este să căutați clubul național de rasă pentru mastif-urile neopolitene sau clubul dvs. de rasă locală. Resurse pentru a explora:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Ți-a plăcut să înveți despre mastiful elegant și gagantuan Neapolitan? De asemenea, ați putea dori aceste rase:

Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, aruncați o privire la toate celelalte Profiluri de rasă de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Neapolitan mastiff: profil de rasa de caine