American eskimo (eskie): profilul rasei de câine

American Eskimo Puppy

Câinele american Eskimo este un câine alb de tocat, care arată un pic ca o miniatură Husky. În ciuda numelui său, rasa de câine a provenit din Midwest America, unde este de lungă durată ca un câine de fermă.

Acești câini de vorbări vin în trei dimensiuni, dar sunt întotdeauna alb, cu urechi periculoase. Jucăuș și un pic răutăcios, câinii americani Eskimo își păstrează proprietarii pe degetele de la picioare cu anticuri de mare energie. Ele sunt cunoscute a fi un pic rezervate cu alții și pot fi prea vocale pentru apartamente, dar această rasă este un echilibru perfect de creiere și frumusețe pentru proprietarul drept!

Privire de ansamblu de rasă

grup: Grupul non-sportiv (AKC), Grupul de rasă nordică (UKC).

Înălţime: 9 până la 12 inci (varietate de jucării) - 12 până la 15 inci (soi miniatural) - 15 până la 19 inci (soi standard)

Greutate: 6 până la 10 kilograme (jucărie) - 10 până la 20 de lire sterline (miniatură) - 25 până la 35 de lire sterline (standard)

Coat și culoare: Haina groasă și lucioasă este aproape întotdeauna pură. Această rasă are o rauf caracteristică grosieră de blană în jurul gâtului și pieptului.

Culoare: Această rasă este aproape întotdeauna o albă cu zăpadă pură. Este, de asemenea, acceptabil ca câinii americani Eskimo să fie ușor cremă, dar acest lucru este mai puțin comun. Ochii, buzele și nasul ar trebui să fie negre.

Speranța de viață: 13-15 ani

Caracteristicile câinelui american Eskimo

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria câinelui american Eskimo

Câinele american Eskimo, sau Eskie, este o rasă creată de imigranții germani în partea superioară a Midwestern United Statele Unite - Nu de Eskimos. Proprietarii de ferme germane din Minnesota, Wisconsin și Ohio au adus câini germani Spitz cu ei, un câine de fermă.

Ca majoritatea raselor Spitz, spitzul german avea o coadă curbată, o haină groasă și urechi ascuțite. Rasa a fost rafinată în versiunea sa flastră albă de-a lungul timpului, iar aspectul său fermecător și Wit-ul rapid a câștigat rapid un loc cu circuri și Vaudeville acte.

De fapt, unul dintre cei mai faimoși câini din toate timpii a fost un câine american Eskimo, cu numele lui Pierre, un Walker de la Barnum & Bailey Circus.

Numele german al rasei spitz a fost schimbat după primul război mondial, datorită sentimentului anti-german. Numele "American Eskimo" a fost ales pentru a onora o canisa de reproducere Ohio cu același nume. Deși rasa are o istorie îndelungată de a fi un câine de fermă universal în mijlocul de zeci de ani, a fost recunoscută numai de AKC în 1995.

Câinii americani Eskimo fac în continuare parteneri de antrenament excelent pentru câini de trick, ascultare, agilitate și multe altele, dar sunt în general păstrate ca animale de companie, mai degrabă decât câini de lucru de lucru.

Sunt câini americani Eskimo câini de familie buni?

Această rasă de alertă poate varia de la prietenos și ușor de alertat și rezervat cu străini. În timp ce mulți câini americani Eskimo pot fi câini de familie excelenți, alții se luptă cu agitația vieții de familie.

Acești câini au nevoie de o mulțime de atenție și de îngrijire, ceea ce le poate face dificil pentru familiile aglomerate. În timp ce adesea se joacă bine cu copiii mai mari, natura lor de mare energie poate fi prea mult pentru copiii mai tineri. Fiecare câine este un individ, și este mai bine să lucrați îndeaproape cu un ameliorator sau salvare pentru a găsi o persoană care este o potrivire bună pentru casa ta.

American Eskimo Dog Care

Eskies sunt descrise în mod obișnuit ca câini "ocupați" care au nevoie de un pic mai mult exercițiu și îmbogățire mentală decât alte rase mici, albe și pufoase. Spre deosebire de Shih Tzus și Bichon Frisdes, Eskies au lucrat câini cu doar câteva decenii în urmă.

Ca atare, această rasă necesită stimularea zilnică. O plimbare sau chiar un joc de preluare nu o va tăia pentru acești câini - au nevoie de provocări mentale, precum și de efort fizic. Jucării de distribuire a alimentelor și trick-antrenament sunt ambele modalități distractive pentru a ajuta la lucrul minții câinelui.

De fapt, predarea câinilor americani Eskimo Diferite trucuri cum ar fi "Wave" sau "Sit frumos" poate funcționa ca un antrenament pentru a vă întări mușchii spatelui și a mușchilor de bază.

Fără exerciții și îmbogățiri adecvate, această rasă devine rapid distructivă și vocală. Această rasă este cunoscută pentru o mare varietate de scoarțe, Yips, Yowls și chiar țipete care pot conduce vecinii tăi batty dacă este lăsată necontrolată. Concentrați-vă pe acordarea Eskie-ului dvs. ceea ce are nevoie de utilizarea Patru pași spre wellness comportamental, și țineți cont de faptul că aceasta este o rasă groasă care nu poate trăi în armonie. Instrumentele precum gulerele de coajă pot să vă tăceți câinele, dar sunt susceptibile de a provoca frustrare redirecționată sub formă de săpare, mestecare sau alte comportamente de suferință. Drumeții frecvente, Activitate Plimbare, Jocuri de instruire, și Dog sport vă poate ajuta să vă păstrați conținutul de câine american Eskimo.

În general, această rasă este inteligentă și ușor de antrenat. De fapt, instruirea acestor câini este atât de multă distracție încât să fiți motivați să urmăriți un Akc Trick Dog Titlu. Încercați să oferiți câinelui dvs. o oră de activitate pe zi și trei activități diferite pe săptămână. Concentrați-vă pe păstrarea distracției de antrenament și a luminii și nu vă așteptați la perfecțiune. Dacă o sesiune devine frustrant, încercați să o ușurați sau să o tăiați scurt pentru această zi.

Îngrijirea câinilor americani Eskimo necesită o vigilență constantă - această rasă mică, păroasă poate ieși din control repede. Periajul acestor câini de mai multe ori pe săptămână va păstra părul în verificarea și ajuta la reducerea vărsării. Aveți grijă deosebită pentru a lucra în jurul valorii de ham, guler, urechi și zone de rump. Câinii cu păr dublu cu părul lung au nevoie, în general, a Varietate de instrumente de îngrijire, inclusiv greble, perii de păr, piepteni din dinți rotativi și perii cu pini de sârmă. Nu radeți eskies, chiar și în timpul verii - acest lucru poate deteriora haina dublă și își pot reduce capacitatea de a face față căldurii sau frigului.

Probleme comune de sănătate

Câinele american Eskimo este o rasă de câine relativ sănătoasă, probabil datorită istoriei sale recente ca câine de lucru. Această rasă este condiții vulnerabile, cum ar fi:

  • Displazie de șold: O condiție în care prizele de șold al câinelui formează anormal.
  • Patella de lux: O condiție în care genunchia se dislocează din poziția sa normală.
  • Diabetul: o tulburare de metabolizare în care conexiunea la glucoză-insulină nu funcționează corect.

Deși există o componentă genetică semnificativă la diabet, este, de asemenea, important să se hrănească mese regulate de alimente de înaltă calitate. Hrănirea liberă a câinelui (furnizând alimente în orice moment) și Diete de înaltă grăsime poate contribui la diabet, chiar dacă câinele dvs. nu este supraponderal.

Unele dintre aceste probleme sunt cel mai bine evitate de Găsirea unui bun crescător și asigurarea faptului că acestea fac testarea adecvată a sănătății. Rețineți că testarea bună a sănătății este mult mai extinsă decât o verificare veterinară - câinii-mamă au nevoie, în general, de testare genetică și / sau imagini medicale pentru a exclude problemele genetice. Odată ce câinele dvs. este în casa dvs., puteți să vă asigurați că trăiește o viață lungă și sănătoasă, cu exerciții suficiente și alimente de înaltă calitate.

Dieta și nutriția

În ciuda faptului că este atletic natural, câinele american Eskimo câștigă greutate destul de ușor. Acest lucru se poate datora factorilor genetici sau pentru că blana lor groasă face greu să le spună dacă pun pe kilograme. Freca câinele dvs. de-a lungul coastelor vă poate ajuta să vă simțiți pentru dimensiunea sa adevărată. Ar trebui să puteți simți definiția în șoldurile câinelui dvs. și câteva coaste destul de ușor, deși nu ar trebui să ieșească nici.

Puzzle Alimentatoare vă ajută să vă încetinească câinele și să ardă energia și puteți ajuta cu adevărat câinele să se bucure de ea hrană pentru câini de înaltă calitate. Evitați alimentele bogate în grăsimi cu această rasă, deoarece acest lucru ar putea crește riscul lor deja ridicat de diabet.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
PROS
  • Jucăuş

  • Inteligent

  • Ușor și distractiv de antrenat

Contra
  • Întreținere de înaltă (necesită o mulțime de atenție și îngrijire)

  • Barker

  • Tinde la comportamentul distructiv dacă nu a oferit o stimulare suficientă

Unde să adoptați sau să cumpărați un câine american Eskimo

American Eskimo Dog Club of America este un loc minunat pentru a începe căutarea pentru a crescător sau a Organizația de salvare cu conduceri pe eskies adoptat. Fiți conștienți de faptul că clubul nu aprobă sau monitorizează practicile oricărui membru al crescătorilor săi.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a aduce acasă un câine american Eskimo, ați putea dori să explorați alte rase similare pentru a compara personalitățile și nevoile lor. Asigurați-vă că ați vorbit cu proprietarii, crescătorii și grupurile de salvare și întâlniți câțiva câini americani Eskimo în persoană pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rasele conexe, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de rasă de câine. Există însoțitorul perfect pentru toată lumea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American eskimo (eskie): profilul rasei de câine