Blue cromis verde pește (cromis viridis): profil de specii de pește

Pește de cromă verde albastru

Deși peștele albastru de crom verde (Chromis viridis) aparține familiei de amăgire (un grup de pești cunoscuți, în general, că a fost oarecum agresiv în rezervoarele de pește de apă sărată), cromisul este un locuitor extrem de liniștit al rezervoarelor de apă sărată. Cu corpul său de culoare irizantă, albastru-verde deschis, peștele albastru de crom verde sunt un pește superb care să păstreze într-un rezervor de pește sărat. Ei se bucură de înot, lungimea rezervorului, ceea ce face ca o adăugare strălucitoare de culoare și mișcare, în timp ce ei se blochează, mai ales când păstrați o școală de trei sau mai multe alte cromi verzi albastre. Peștiul albastru de cromă verde este în siguranță în recif, deranjând nici corali, nici nevertebrate și se întâlnește cu cele mai multe alte pești (deși cromul verde albastru nu trebuie păstrat cu pești mari, prădători, inclusiv anghilă, care ar putea face cu ușurință o masă din cromă ).

Peștiul albastru de cromă verde este un relativ ieftin, ușor de îngrijit și pește puțin. Peștiul albastru de crom verde sunt activi și curioși, deci sunt în general în afara și în rezervor. Albastru de pește verde cromis sunt mici, dar aceste pește sunt distractiv de a privi. Din toate aceste motive, peștele albastru de cromă verde este o alegere excelentă pentru începători care doresc să adauge culori și bliț într-un rezervor de pește de apă sărată.

Nu-ți ucizi peștele! Evitați aceste 11 greșeli majore de acvariu

Prezentare speciala

Nume comune: Cromă verde albastră, cromă verde, crom albastru-verde recife

Nume stiintific: Chromis viridis

Dimensiunea adulților: 4 inci

Speranța de viață: 8 până la 15 ani

Caracteristici

FamiliePomacentriridae
OrigineIndo-Pacific
SocialPașnic
Nivelul rezervoruluiToate nivelurile
Dimensiunea minimă a rezervorului30 de galoane
DietăOmnivore
CreștereEgglayer
ÎngrijireUşor
ph8.1 până la 8.4
Duritate8 până la 12 dgh
Temperatura72 la 78 F (22 la 25 c)

Origine și distribuție

Peștele albastru de cromă verde se găsește în apele tropicale și subtropicale din Oceanul Indian și Oceanul Pacific, inclusiv Marea Roșie, Madagascar, Sri Lanka, Indonezia, Filipine, Polinezia și Insulele Hawaiiene, doar pentru a numi câteva. Blue Green Chromis trăiește în zonele de recifiere și lagune în care se află în grupuri.

Culori și marcaje

Culoarea cromei verzi albastre este gloria încoronată: o lumină palidă, strălucitoare albastru-verde, fără marcaje discernabile. Cromul verde albastru masculin va schimba uneori culorile în timpul reproiectării galben pal, când sunt gata să înceapă să construiască un cuib. Cromisul verde albastru poate crește până la aproximativ patru centimetri lungime, dar cromele verde albastru juvenil disponibile pentru achiziționarea de la aproximativ o jumătate de centimetru la aproximativ trei centimetri lungime.

Tankmates

O specie pașnică, cromele verzi albastre pot fi păstrate cu majoritatea celorlalți pești, cu excepția peștilor prădători mari care ar putea mânca cromul verde albastru mai mic. Când planificați Ce pește trebuie să adauge la un acvariu, Adăugați întotdeauna cele mai pașnice specii de pești, lucrați până la cele mai agresive specii de pești pe care intenționați să le păstrați. Acest lucru ajută la limitarea luptelor între pești datorită problemelor de teritoriu. Cromul verde albastru nu deranjează nevertebrate ca creveții și crabi, iar aceste pești părăsesc numai corali, astfel încât această specie face bine în rezervoarele de recif, precum și numai rezervoarele de pește.

Blue Green Cromis Habitat și îngrijire

Ca și cele mai dulci, peștele albastru de cromă verde sunt destul de greu, făcându-le o alegere bună pentru noii acvaristici. Spre deosebire de cele mai multe bluze, cromele verzi albastre sunt docile, preferând să rămână în afara oricăror lupi printre altele în rezervor. Bucurați-vă de înot, astfel încât atunci când păstrați cromul verde albastru verde albastru în Rezervoare de recif, Asigurați-vă că rockscape permite o mulțime de spațiu pentru înot în mijlocul în sus al rezervorului. Un grup de cromă verde albastru va fi școală împreună. O mică școală de cromă verde albastră Dartting despre tancuri este o vedere orbitoare pentru a vedea, făcând această specie o mare adăugare la orice rezervor de pește sărat. Unii acvaristici recomandă păstrarea unui număr ciudat de școlarizare a peștilor, cum ar fi cromul verde albastru (de exemplu, trei, cinci, șapte sau nouă pești). Chiar dacă cromele verde albastru sunt mici, dacă doriți să păstrați o școală, rezervorul dvs. ar trebui să fie suficient de mare pentru a oferi o mulțime de spațiu de înot. Suprapopularea unui rezervor de pește cu apă sărată contribuie la spații teritoriului între pești, calitatea slabă a apei și sănătatea slabă a peștelui.

Albastru verde cromis dieta si hrana

Peștiul albastru de cromă verde sunt omnivore, ceea ce înseamnă că mănâncă atât alimentele de carne, cât și vegetarmiasn. Cu toate acestea, dieta ar trebui să conțină în primul rând alimente de carne, cum ar fi creveții Mysis, Krill și creveți de saramură. Hrăniți o varietate de alimente în cea mai mare parte carne și plus unele alimente de herbivore. Opțiunile alimentare pentru alimentarea cu crom albastru de pește verde pot include fulgi, pelete și alimente congelate. Unii acvaristici le place să se înmoaie alimente de pește într-un supliment de vitamine făcute în mod special pentru peștii marini pentru a susține sănătatea peștelui și, eventual, pentru a ajuta la menținerea culorii albastru de culoare verde cromi vibrante. Hrăniți-vă peștele albastru de cromă verde câteva mese mici pe zi, având grijă să nu depășiți. Un excedent de alimente nelegate în rezervorul de pește de apă sărată va contribui la o calitate slabă a apei și la creșterea algelor marine marine nedorite.

Diferențele dintre sexe

Blue și feminin albastru de pește verde de pește nu au diferențe fizice discernabile. Cu toate acestea, bărbații maturi vor schimba culoarea în timpul reproducerii, transformând un galben deschis.

Creșterea peștelui cromis verde albastru

Peștele albastru de cromă verde va rasa uneori în captivitate dacă condițiile de rezervor sunt ideale și nu există prădători în rezervor pentru a mânca ouăle. Blue Green Green Peștele de pește vor pregăti un cuib în pat de nisip în care mai mult de o femeie va pune un număr mare de ouă. Masculii fertilizează ouăle, apoi au tendința de cuib și protejează ouăle până când se termină doar câteva zile mai târziu. Ouăle nefertilizate sau cele care nu trag sunt de obicei consumate de bărbați.

Mai multe rase de pește de companie și cercetări suplimentare

Dacă vă place peștele albastru de cromă verde și sunteți interesat de specii de pește similare pentru acvariul dvs. de apă sărată, citiți:

Verificați profiluri suplimentare de specii de pește pentru mai multe informații despre alte informații apa sarata peşte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Blue cromis verde pește (cromis viridis): profil de specii de pește