West highland white terrier (westie) profilul pentru câini

West Highland Terrier

Terrierul alb de la West Highland, numit în mod obișnuit Westie, este un câine mic, energic, cu o personalitate plină de viață și iubitoare. Rasa datează de la mai mult de un secol, iar Clubul American Kennel a recunoscut-o în u.S. în 1908. Westie este foarte loială și inteligentă, dar are și un spirit independent. Deși destul de compactă, Westie nu este delicată sau prea musculară.

Personalitatea optimistă și iubitoare a lui Westie o face un partener minunat. Atât activ cât și cuddly, Westie este versatilă și adaptabilă, făcând rasa o potrivire excelentă în majoritatea gospodăriilor. Cu formare și socializare adecvată, Westies se înțelege bine cu copiii și se potrivesc cu toate tipurile de gospodării. În plus, acest lucru Reducerea câinilor mici este de obicei potrivit pentru Apartament de locuit.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Terrier

Înălţime: 10 până la 11 inci

Greutate: 13 până la 20 de kilograme

Coat și culoare: Alb, cu un strat dublu de lungime medie

Speranța de viață: 13 până la 15 ani

Caracteristicile terrierului alb de Vest Highland

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareScăzut
1:49

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Terrierul alb independent West Highland

Istoria West Highland White Terrier

Terrierul alb de la West Highland salută din Poltalh, Scoția și originea rasei datează de peste un secol. Ea a crezut că toți terrii din Scoția au venit de la aceeași linie, inclusiv Scotties, Cairns, Dinmontele Dandie și Westies. Westies au fost folosite pentru a vâna Verminul, precum și pentru a oferi companionat. Inspirația de reproducere a unui terrier alb se spune că vine de la Malcolm, Laird of Poltalhlock, care a menționat că terrierul său roșu arăta prea mult ca o vulpe când vânează. După un accident tragic, a fost hotărât să reproducă un terrier alb.

Odată cunoscută sub numele de Poltalch Terrier sau Roseneath Terrier, rasa a fost în SUA de la începutul anilor 1900. A fost recunoscută de Clubul American Kennel (AKC) în 1908.

West Highland White Terrier Care

Westie este complet alb, cu păr de lungime medie. Stratul superior este grosier, rigid și uscat, în timp ce subsolul este moale și bine. Westies necesită rutină îngrijirea-Prush or banda de mână (părul morții moarte) În general, săptămânal. Ați putea dori, de asemenea, să aveți Westie tăiat de un groomer din când în când (în general la fiecare patru până la șase săptămâni). Din fericire, Westies aruncă foarte puțin. Regulat Trupe de unghii sunt, de asemenea, importante pentru a vă menține picioarele Westie sănătoase și confortabile.

Ca adevărați terori, Westies sunt în mod natural curios și alertă. Ele pot fi considerate pline de viață, dar nu foarte energice, așa că Exercițiul moderat de rutină ar trebui să fie suficient pentru a le menține fericiți și sănătoși. Plimbare zilnică sunt în general suficiente pentru a îndeplini nevoile de exerciții din Westie. Cu toate acestea, fiecare câine este diferit. Dacă Westie pare a fi neliniștită sau plictisită, începe să acționeze, sau devine supraponderal, Este posibil să aveți nevoie să măriți exercițiul.

Este important să păstrați o vestie pe o leșie pentru plimbări, deoarece au o unitate de înaltă pradă și vor alerga după orice se mișcă. Zonele aflate în aer liber sunt ideale pentru această rasă. Cu toate acestea, datorită tendinței lor de a vâna, ei trebuie să fie supravegheați. Westies sunt cel mai bine ținute în interior când sunteți departe de casă și ei fac bine cu antrenamentul cu crate. Ele sunt destul de scăzute la nivelul energiei atunci când sunt în interior.

Terrierii sunt, în general, câini inteligenți care se bucură de structura de învățare și precedentă. Westie este inteligentă și motivată, deci pregătire adecvată este foarte benefică, precum și este necesar. O bine pregătită și Socializat Westie este mai probabil să se concentreze asupra dvs. și să se comporte bine în locurile publice.

Westies se descurcă bine în gospodăriile cu animale de companie și se vor descurca bine cu alți câini și se pot adapta la pisici. Dar un Westie va urmări în mod natural animale mici, cum ar fi gerbili și cobai, astfel păstrați orice astfel de animale de companie separate de o vestie.

În comparație cu mulți câini mici, o vestie vă va tolera departe de casă în timpul zilei de lucru fără anxietate de separare. Ei nu sunt de obicei câini de câini, dar doresc să rămână lângă tine și să se angajeze cu tine prin inițierea jocului și a jocurilor.

Terrierii adesea le place să sapă, care pot fi o problemă pentru grădina și plantele în ghivece. Puteți să vă pregătiți Westie să nu se săpați prin a fi consecventă în redirecționarea de la o vârstă fragedă.

Barking poate fi o problemă pe măsură ce Westie vă va avertiza la fiecare trecătoare și în mișcare creatură. Dacă sunteți diligent, le puteți antrena doar la coaja o dată.

Probleme comune de sănătate

Crescători responsabili se străduiesc să mențină cel mai înalt Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. Westie maxilar sau osteopatie craniomandibulară, este cauzată de o genă recesivă și duce la probleme de mestecare și înghițire. Unele cazuri pot fi tratate cu medicamente antiinflamatorii, dar altele sunt prea severe și dureroase.

Fiți conștienți și monitorizați pentru condiții suplimentare, cum ar fi:

Dieta și nutriția

Westies sunt cel mai bine hrănite două mese pe zi pentru un total de 1/2 până la 1 1/2 cești de alimente uscate, în funcție de dimensiunea și nivelul de activitate. Asigurați-vă întotdeauna că au apă curată și proaspătă pentru băut.

Monitorizați câinele dvs. pentru câștigul în greutate pentru a preveni obezitatea. Nevoile dietei, inclusiv cantitatea și frecvența pe care le hrăniți, se vor schimba în timp, pe măsură ce vârî. Lucrați cu medicul veterinar pentru a afla un plan de dietă individualizat pentru câinele dvs.

10 cele mai bune rase de câine mici pentru spațiu limitat
PROS
  • Mare cu copiii

  • Adaptabil la gospodăriile cu mai multe animale de companie

  • Energic și loial

Contra
  • Tendința de a săpa

  • Poate fi încăpățânat

  • Lătrat puternic și uneori persistent

Unde să adoptați sau să cumpărați o vestie

Dacă credeți că doriți să adoptați un terrier alb de West Highland, începeți prin contactarea următoarelor organizații:

Aceste grupuri vor putea oferi mai multe informații despre rasă și vor putea să vă îndrepte către un ameliorator local sau salvare în zona dvs.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Ca și în cazul oricărei rase, dacă credeți că Terrierul White West Highland este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte de a obține unul. Discutați cu medicii veterinari, profesioniști pentru animale de companie, alți proprietari de la Westie, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra:

Există o întreagă lume rase de câini acolo pentru tine de a cerceta pentru a găsi cea potrivită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » West highland white terrier (westie) profilul pentru câini