12 Rase de câine albe

Puppies mari Pirinei

Există cel puțin o duzină de rase de câine albă. În timp ce multe dintre cele mai populare rase sunt câini de companie mic, există, de asemenea, câini puternici de rasă puternici, puternici, care sporesc o haină albă. Este adevărat că multe rase de câine au posibilitatea unei haine albe.

Aici sunt 12 rase de câine exclusiv de culoare albă (cu excepția câtorva rase care permit umbrirea sau un singur loc).

01 din 12

O rasă de câine albă din regală, Samoyed este un câine mediu-mare, care este alb de la cap până la picioare. Natura groasă, pufoasă a stratului are sens perfect atunci când considerați că această rasă de câine a provenit din Siberia.

Persoanele SamoWed, de la care rasa de câine și-a dobândit numele, au folosit acești câini toleranți puternici și la rece până la reni, trageți lansori și vânătoare. Un câine de tip spitz, Samoyed are o coadă care se bucură peste spate și o ruptură groasă de blană în jurul gâtului.

Deși acești câini sunt, în general, considerați a fi o rasă albă, unii maturi într-o haină care este cremă sau biscuiți. Viața cu această rasă de câine albă înseamnă o flutura de blană pe tot parcursul anului. În timp ce acești câini și-au vărsat sub acoperire, părul alb este probabil să se găsească pe haine și mobilier pe tot parcursul anului.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 19-24 inci

Greutate: 35 până la 65 de lire sterline

Caracteristici fizice: Expresia de alertă - acoperire dublă groasă include alb, cremă și biscuiți

  • 02 din 12

    Cea mai mică rasă de câine albă este malteză. Aceste pui de dimensiuni de buzunar se maturizează la o greutate de numai 4 până la 7 kilograme și stau sub 10 centimetri înălțime. Stratul alb lung și matasos al maltezii se adaugă la cutețea acestui câine popular de companie, deși unii proprietari optează să-l țină tăiat scurt. Oricum, se așteaptă să investească ceva timp în periați câinele în fiecare săptămână și luați excursii regulate la groomer.

    Butonul negru Ochii și nasul maltezului par să se uite din spatele părului alb pur și mulți câini malcezi sport un nod de sus sau arc pentru a ține părul din ochii lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 4 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul petite cu blană albă solidă, care este ochii de alertă lunga și matasoasă și nasul negru

  • 03 din 12

    După cum probabil ați ghicit din numele, West Highland White Terrier Spațiu un strat dublu de blană albă. Westie, deoarece această rasă de câine albă este menționată în mod obișnuit, este un terrier compact, dar robust din Scoția. Inițial crescut pentru a vâna Vermin, stratul albă al acestei rase de câine a servit pentru a ajuta câinele să iasă în evidență în timp ce se află excursii de vânătoare.

    Astăzi, Westie este în primul rând un câine însoțitor și este inteligent și jucăuș. Păstrați haina albă privită cel mai bine cu periaj consecvent în fiecare săptămână și vizite regulate la groomer la fiecare patru până la șase săptămâni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 13 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Mici în statură cu blană albă și un strat dublu lung cu lungime medie

  • 04 din 12

    Ca un om de zăpadă mic, Eskimo american este o rasă de câine albă pură cu ochi negri și nas negru de cărbune. Acești câini vin în dimensiuni standard, miniatură și jucărie. Indiferent de mărimea pe care o discutăm, stratul alb pufos și expresia de alertă rămân aceleași pentru această rasă de câine albă. Rasa este cunoscută pentru a fi extrem de inteligentă, și chiar sa bucurat de o mare faimă care se desfășoară în acte de circ de la începutul anilor 1900.

    Eskie, pe măsură ce rasa este la care se face referire, de fapt, a fost dezvoltată în Midwestern Statele Unite la sfârșitul secolului al XIX-lea și a fost cunoscut sub numele de Spitz german. Folosit inițial ca câini de fermă de către coloniștii germani, rasa dezvoltată în versiunea albă de zăpadă pe care o cunoaștem astăzi. După primul război mondial, numele rasei a fost schimbat în Eskimo american și au câștigat recunoașterea AKC în 1995.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Toy: 9 până la 12 inci înălțime la umăr. Miniatura: 12-15 inci. Standard: 15 până la 19 inci

    Greutate: Toy: 6 până la 10 kilograme. Miniatura: 10 până la 20 de lire sterline. Standard: 25 până la 35 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construit compact, mic până la spitz de dimensiuni mici, cu o haină dublă albă, de oprire

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Este ușor să observăm frisa Bichon într-o mulțime de câini albi, datorită blănurilor sale pufoase și aspectului rotunjit. Rasa, așa cum o cunoaștem astăzi, provenită din Franța și se crede că este descendentă din Poodle și Spaniel de apă. Cu aceste rase sportive în moștenirea sa, nu este o surpriză faptul că Bichon este un câine de companie activ și aventuros. Doar asigurați-vă că indiferent de aventurile pe care le întâlniți cu pulile de lângă dvs., oferiți periaj regulată pentru a evita maturile și luați câinele la groomer în mod regulat pentru a menține aspectul clasic îngrijit.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Părul alb pufos și curat (poate avea urme de caise, buff sau cremă), asemănătoare cu o minge de bumbac sau puf de pudră

  • 06 din 12

    Cea mai mare rasă de câine albă este marii pirinei. Acești giganți blânzi pot cântări 100 de kilograme sau mai mult și au un strat dublu gros de blană albă. Acest tip de câine este considerat că a provenit din secole din Asia Centrală, dar și-a dobândit numele și tipul modern după ce a fost adus la munții Pirinei care frontieră Franța și Spania.

    Acești câini sunt cunoscuți că sunt imensi mari, dar și pentru pacient. Ei excelează ca gardieni ai turmei, dar și ca tovarășii de familie loiali. A trăi cu o mare pigenei înseamnă pregătirea pentru vărsarea pe tot parcursul anului, deși mai multe sesiuni de periere pe săptămână vor ajuta la capturarea blănurilor libere, care altfel ar fi agățată de dvs., mobila sau podelele dvs. Stratul dublu al acestui câine rezistă în mod natural murdăriei, așa că este nevoie doar de o baie ocazională pentru a menține haina albă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 32 de centimetri

    Greutate: 85 de lire sterline și în sus

    Caracteristici fizice: Coaturile duble groase includ alb cu marcaje gri, roșii sau bronze

  • 07 din 12

    Acest mic câine alb a fost anterior un animal de companie gelos cu gelos la elita Madagascarului, de pe coasta Africii. Se crede că strămoșii timpurii ai acestor câini au fost puii de mare care au păstrat compania marinilor. Deci, nu este o surpriză faptul că acești pui mici, dar robust, fac câini de companie excelenți. Se știe că sunt bune cu copiii și cu alte animale de companie.

    Păstrarea blana albă a Coton de Tulear, care privea cele mai bune mijloace să se angajeze să o combine de mai multe ori în fiecare săptămână. În caz contrar, blănca mai slabă, semi-lungă poate deveni ușor încurcată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Fluffy Alb Coat - robust și mic de corp rotunjit-triunghiular cap-viu și expresie curioasă

  • 08 din 12

    Această rasă de câine alb prietenoasă este mică, cu blană lungă, pufoasă. Interesant, rasa, așa cum o știm astăzi, a fost dezvoltată în orașul Bologna din nordul Italiei din Bichons. Ca rezultat, aceste două rase de câine albă împărtășesc multe asemănări. Cu toate acestea, Bolognese are un aspect mai casual în comparație cu buclele mai stricte și aspectul îngrijitor al Bichonului. În plus, Bolognese este cunoscută ca fiind o rasă de câine calmă și chiar timidă în comparație cu personalitatea îndrăzneață, gata de desfășurare a Bichonului.

    Blana semi-long a Bolognese va avea nevoie de o atenție regulată pentru ao menține să devină încurcată și sălbatică. În timp ce aspectul acestui câine nu este unul de neliniște extremă, periajul de câteva ori pe săptămână va păstra covorașul de la formare. În plus, unii proprietari bolognezi aleg să clipi haina câinelui pentru a reduce în continuare întreținerea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 5.5 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Un câine petite cu păr lung, curbat, care este întotdeauna alb solid - un nas negru și ochii întunecați se uită din haina câinelui

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Dogo Argentino este una dintre cele mai puternice rase de câine albe. Haina scurtă, netedă este întotdeauna albă, deși un patch întuneric peste un ochi sau ureche este acceptabil. Dezvoltat la începutul anilor 1920 să vâneze un joc mare în Argentina, acești câini au câștigat atenția asupra forței, curajului și loialității lor. În timp ce ei necesită un proprietar cu experiență să-și îndrepte în mod corespunzător mărimea și puterea lor în utilizări productive, ele sunt cunoscute ca niște câini de familie afectivi și, în general, iubesc copiii.

    Haina albă a unui dogo Argentino nu este cunoscută a vărsat profund și acești câini au un miros mic de câini."Deci, sunt unele dintre cele mai ușoare rase de câine albe pentru a avea grijă când vine vorba de îngrijire! Cu toate acestea, utilizați prudență atunci când petreceți o mulțime de timp în lumina directă a soarelui cu Dogo Argentino. Haina scurtă, albă le lasă susceptibilă la arsuri solare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 80 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: O rasă musculară, atletic, care uneori este confuză cu un terrier american Pit Bull - mult mai mare și are un strat alb, neted și scurt

  • 10 din 12

    SPITZ-ul japonez de zăpadă este o rasă de câine albă rară. Ca și alte rase de tip Spitz, acești câini au o coadă curbată, un strat dens de lungime medie și o expresie de alertă. Spitz japonez este un câine de dimensiuni mici la mijloc, care este foarte adaptabil pentru a trăi în spații mari sau mici.

    În ciuda stratului pufos al acestui câine, nu sunt considerați a fi niște coze grele (în afara stratului de sezonieră care se varsă de două ori pe an). În mod regulat perie și, ocazional, baieți un spitz japonez pentru a păstra părul liber la un nivel minim.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 15 inci înălțime la umăr

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Stratul exterior drept și de așteptare, asociat cu un substrat scurt, moale, dense, cu botul ascuțit și ochii întunecați, nasul și buzele

  • 11 din 12

    La o privire rapidă într-un câmp deschis, ați putea gresi pe Komondor pentru o oaie fuzzy. Acești câini albi mari au corzi lungi de blană, oferindu-le o asemănare cu oile pe care le-au fost încredințate. Komondorul a provenit din Ungaria pentru păzirea animalelor și astăzi este cea mai recunoscută pentru textura unică și apariția stratului lor albă.

    Haina de la Komondor începe să se ducă la vârsta de opt și 12 luni. Este nevoie de o măsură de angajament de a menține cablurile curate și fără miros. Bineînțeles că nu puteți peria blana, dar o baie regulată și o uscare amănunțită (de obicei cu un ventilator) este importantă. Clubul Komondor al Americii Oferă acest sfat: "Cel mai bun mod de a păstra un komondor curat nu este niciodată să-l permiteți să se murdărească."

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 80 de kilograme și în sus

    Caracteristici fizice: Coat de culoare albă - cap mare de cap și corp muscular

  • 12 din 12

    O altă rasă de câine alb mare, Kuvasz este un tutore maghiar. Acești câini au un strat dublu gros, de blană albă solidă, care ajută la izolarea lor împotriva temperaturilor fluctuante. Textura poate varia de la drept la ondulat. Ei au vărsat o sumă considerabilă, așa că fii pregătit să faci o parte regulată a rutinei săptămânale. Acest lucru va fi deosebit de important atunci când Kuvasz își aruncă haina de două ori pe an.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 28 până la 30 de centimetri (bărbați) - 26-28 inci (femele)

    Greutate: 100 la 115 kilograme (bărbați) - 70 până la 90 de lire sterline (femele)

    Caracteristici fizice: Rata mare cu capul pătrat și urechile pliate - haina dublă groasă, care este dreaptă până la ușor ondulată, dar întotdeauna solidă

  • 10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 12 Rase de câine albe