Poate pisicile să vadă ecrane de telefon?

Ecranele telefonice sunt foarte importante pentru viața noastră. Într-o anumită formă sau altul, aproape fiecare aspect al vieții noastre sa mutat pe telefoanele noastre din sursele noastre de știri la cumpărăturile noastre, iar acest lucru poate include chiar și unele părți de îngrijire a animalelor de companie. Așa cum majoritatea părinților vor admite că, ocazional, folosind videoclipuri pentru a distrage un copil nesuferit, ați putea folosi telefonul pentru a afișa imagini pisicii dvs. și chiar și la chat video! Acest lucru ar fi totul destul de inutil dacă pisica dvs. nu poate vedea ecrane telefonice, deci care vă văd pisicile când se uită la ecranul dvs. sau ecranul tabletei? Îți împărtășești o experiență de legare sau doar pierzi timpul?

Pisica rosie situata pe canapea cu smartphone

Cum văd pisicile culoarea

Deoarece structurile noastre de ochi sunt foarte diferite, pisicile noastre văd lumea puțin diferit de noi. În timp ce există multe diferențe, am putea discuta, o diferență crucială este că avem încă un con ... Deoarece conurile ajută ochii să interpreteze culoarea, aceasta înseamnă că pisicile noastre văd o culoare mai mică decât noi. Ei, totuși, văd încă mai multă culoare decât câinii din viața ta.

În mod specific, pisicile au doar două conuri și astfel sunt parțial roșu-verde colorblind. Aceasta înseamnă că culoarea pe care o pot vedea cel mai bun este albastră, în timp ce alte culori, cum ar fi roșu, galben și verde, sunt mai greu de ales. Imaginați-vă că uitați la lume prin sticlă ușor colorată și ați putea să înțelegeți Ce poate vedea pisica ta.

Acest lucru afectează, de asemenea, modul în care acestea vizualizează ecranele telefonice. S-ar putea să fi citit online despre ecranele luminoase și de telefon albastru. Se crede că lumina albastră care este emisă de ecrane pe care o folosim acum în fiecare zi poate să ne încurcă ciclurile de somn, deoarece creierul nostru îl poate interpreta ca lumina zilei.

Indiferent dacă acest lucru este sau nu adevărat, utilizarea telefonului nostru de lumină albastră poate face de fapt telefonul dvs. mai atrăgător la pisica voastră. Oferind totul o nuanță ușor albastră, ecranul dvs. de telefon poate face totul un pic mai clar pentru viziunea pisicii dvs., deoarece creierul lor este folosit pentru a alege nuanțele de albastru.

Țineți cont de acest lucru dacă aveți o setare pe telefonul dvs. care vă permite să opriți lumina albastră sau să setați un cronometru pentru a opri automat lumina albastră în seara. Ar trebui să vă gândiți să vă asigurați că lumina albastră este pornită atunci când utilizați telefonul pentru a afișa ceva la pisica dvs. sau la chat video cu un membru al familiei care nu poate fi acolo.

Vizionarea ecranelor

O altă diferență interesantă de viziune care ar putea afecta bucuria comprimatului sau a telefonului este capacitatea lor de a gestiona cu distanța. Pisicile sunt destul de apropiate. Ele sunt în general limitate la a vedea în aproximativ 20 de picioare. Totul trecut, care va fi foarte neclar, sau poate chiar complet indistinct.

Pentru a vă ajuta să vă imaginați ce este necesar, este util să știți că viziunea umană medie poate vedea de obicei până la 100 până la 200 de metri distanță. Care este de 5 până la 10 ori mai mult decât o pisică. Data viitoare când vă aflați într-un spațiu larg, deschis, încercați și cel mai îndepărtat obiect pe care îl puteți concentra în mod clar este, apoi uitați-vă la un obiect de 10 ori mai aproape decât acesta. Aceasta este aproximativ distanța pe care pisica ta o poate vedea.

Ca lumina albastră, miopul lor înseamnă că un telefon care este ținut destul de aproape de ei este ideal. Ei au ochi mari pentru a lua detalii și pot fi bine să vadă lucruri pe care nu le poți. Acestea fiind spuse, cercetarea nu a încheiat exact modul în care acest lucru face ca pisicile să se uite la telefoane, dar cu siguranță nu poate face rău!

Recunoscând cei dragi

Cea mai importantă utilizare a telefoanelor noastre pentru pisici este de chat video cu membrii familiei și cei dragi care nu sunt în cameră cu noi. Indiferent dacă văd lucruri cu o nuanță albastră, sau cantitatea de detalii pe care le pot vedea, noi sperăm că sunt atât de liniștiți de vederea noastră, așa cum suntem dintre ei.

Vestea bună este că probabil că sunt! În primul rând, acest lucru are de a face cu audio, mai degrabă decât cu vederea. Multe studii au arătat că pisicile își amintesc sunetele voci ale proprietarilor lor și răspund mult mai mult la înregistrările proprietarului lor, chemând numele lor decât un străin. Aceasta înseamnă că, cu condiția să aveți un microfon decent și un vorbitor, pisica dvs. este probabil să aprecieze să vă audă vocea.

Este mai puțin sigur dacă pisica dvs. apreciază văzându-vă cât de mult ca tine. Cu toate acestea, studiile au arătat că pot identifica și proprietarii lor prin limbajul corpului. Acest lucru sugerează că videoclipurile sunt un mediu mai bun decât fotografiile. Asigurați-vă că zâmbiți, fluturând sau faceți altceva pe care le faceți în mod obișnuit când le vedeți în viața reală și este destul de probabil ca pisica voastră să o recunoască este.

pisoi cu smartphone

Legarea cu pisica ta

Ca întotdeauna, am putea face cu câțiva studii pentru a ne ajuta să identificăm exact modul în care telefoanele pot beneficia de viața pisicilor noastre la fel de mult cum beneficiază de noi, dar tot ceea ce vă va petrece timpul împreună și legarea este întotdeauna pozitiv. Pe lângă chat-ul video, există o serie de jocuri făcute pentru pisici pe care le puteți obține pentru tabletă sau smartphone pentru a încerca, de exemplu, și este întotdeauna amuzant să vedeți dacă reacționează la videoclipul online.

Indiferent de reacția pisicii dvs. și ce pot sau nu pot vedea sau nu înțelege, este important să nu uitați ceea ce jucați și video de chat cu pisica dvs. înseamnă dvs. pentru dvs. Mulți proprietari de animale de companie nu le place să-și părăsească animalele de companie mult timp cât pot începe să se îngrijoreze și să le lipsească. Dacă verificați pe pisica dvs. în timpul unei călătorii vă liniștește, vă face fericiți și vă permite să aveți o vacanță mai lungă și mai relaxantă decât pe care o veți avea altfel - mergeți doar pentru asta!

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru pisici și Cele mai bune pointeri laser pentru pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate pisicile să vadă ecrane de telefon?