14 Rase de câine spaniel pentru iubitorii de canini

Cavalier regele Charles Spaniel întins în iarbă

Din punct de vedere istoric, Spaniels au fost crescuți să fie compacți, atletici și prieteni entuziaști de vânătoare. Acești canini excelează la găsirea, spălarea și recuperarea jocului într-o mare varietate de teren, inclusiv apă. Acești câini continuă să fie folosit pentru vânătoare astăzi, Și sunt, de asemenea, populare ca și rasele companionului.

Bacsis

Spaniels tind să fie de înaltă energie, agile și conduse. În general, ele sunt cele mai potrivite pentru a trăi într-o gospodărie activă. Comportamentele problematice pot apărea rapid dacă nu beneficiază suficient de exerciții și îmbogățite. Aceste rase adesea fac drumeții fantastice, canicrosss, sau Sporturi de câine competitive parteneri.

Caracteristicile de rasă

Cele mai multe spanieluri sunt de dimensiuni medii, au urechi distincte, un bot larg și un strat înclinat sau matasos, pe urechile, coada și picioarele lor. Câinii cu urechi lungi și suspendate sunt mai susceptibile la infecțiile urechii. Culorile obișnuite sunt ficat și alb, roșu și alb, negru și alb, uneori maro adânc sau negru. Rasele cu părul lung vor avea nevoie probabil de îngrijirea regulată pentru a-și păstra hainele. În general, Spaniels sunt cunoscuți că sunt inteligenți, loiali, ascultători și afectuosi. Ei tind să fie predispuși la anxietate de separare Dacă este lăsată pe cont propriu prea mult.

Acestea sunt 14 dintre cele mai populare rase de spaniel pline de afecțiune și o companie iubitoare de distracție.

01 din 14

American Cocker Spaniel este unul dintre cele mai populare spanioli. Este cea mai mică rasă în grupul sportiv american Kennel Club. Dimensiunea lor compactă, personalitățile pline de viață și expresia dulce îi încalcă iubitorilor de câini din întreaga lume. Smart, Athletic și dornic să vă rog, această rasă orientată spre oameni și jucăușă se bucură de compania copiilor respectuoși. De obicei, ei ajung bine cu alți câini. Haina lor este de înaltă întreținere și va necesita îngrijire regulată, dacă nu se păstrează scurt.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sporting (AKC)

Înălţime: 13.5 până la 15 ani.5 inci

Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

Coat și culoare: Mașină de mătase, plată sau ușor ondulată, care are pene profunde pe urechi, piept și picioare - vine într-o mare varietate de modele solide și parțial-color

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 02 din 14

    Apa americană Spaniel

    Această rasă rară de dimensiuni medii provine din regiunea Marelui lacurilor din Statele Unite în secolul al XIX-lea, de la mai multe alte rase, inclusiv spanielurile de apă irlandeză și engleză. Ele sunt cunoscute pentru abilitățile lor puternice de recuperare a apei. Ei fac animale de companie excelente de familie, deși au nevoie de o mulțime de exerciții fizice pentru a-și îndeplini nivelul ridicat de energie. Ele sunt inteligente și pline de viață, dezvoltând obligațiuni puternice cu membrii familiei lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 15 până la 18 inci

    Greutate: 25 până la 45 de lire sterline

    Coat și culoare: Un strat dublu gros, care poate fi ondulat sau strâns curbat, vine în trei nuanțe de maro: ficat solid, maro sau ciocolată neagră și pot avea alb pe degetele de la picioare sau piept

    Speranța de viață: 10 până la 14 ani

  • 03 din 14

    Un alt Spaniel Nativ în Statele Unite, Boykin este câinele oficial al Carolina de Sud. S-au dezvoltat degetele fizice atletice și degetele de la picioare pentru a recupera păsările din mlaștini, lacuri și râuri. Dacă locuiți lângă un lac sau la ocean, acest lucru rasa iubitoare de apa ar putea fi un meci bun. Rasa este cunoscută pentru a fi blândă, prietenoasă și entuziastă. Ei răspund bine Metode pozitive de instruire, tind să fie foarte sociabile, iar dragostea fiind activă. Dacă au suficientă exerciții fizice și îmbogățite, atunci sunt de obicei moale și strâns.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 14 până la 18 inci înălțime la umăr

    Greutate: 25 până la 40 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungimea de ficat bogat, maro, maro sau de culoare închisă, care variază de la drept până la ușor ondulat

    Speranța de viață: 10 până la 15 ani

  • 04 din 14

    În ciuda faptului că este recunoscut oficial de AKC în 1995, regele Cavalier Charles are o moștenire lungă și nobilă. Sunt cei mai populari Spaniel din Statele Unite de azi. Popularitatea lor poate fi atribuită personalității lor tipic afectuoase, sociabile, fericite și vă rugăm.

    Deși sunt o rasă activă, energia lor este mai supusă. Ei au fost inițial crescuți ca tovarăși pentru nobilimea britanică. Ei nu vor avea nevoie de atâta exercițiu ca și spanielul mediu și sunt a Alegerea populară pentru apartamentul de viață. Cavaliers sunt membri ai AKC Grupul de jucării și sunt mai mici decât majoritatea spaniolilor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Coat și culoare: Hail lung, elegant, matasos, cu pene în jurul picioarelor, urechilor, pieptului și urechilor de coadă și expresiei moi

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați la 5 din 14 de mai jos.
  • 05 din 14

    Unul dintre cele mai mari spanioli din lista noastră, clumberul este mai cald decât multe dintre celelalte rude de lucru. Curbele tind să fie moale în jurul casei. Deși pot fi determinate odată ce au primit un miros, ele nu sunt la fel de rapide sau active ca și cockerii sau sfinții. Ei pot fi atenți în jurul străinilor, dar răspund bine la formarea și socializarea pozitivă. Curții sunt notorietori. Va trebui să fiți pregătiți să curățați o cantitate corectă de drool. Relativ rare în Statele Unite, este posibil să trebuiască să mergeți pe o listă de așteptare pentru a asigura un pui de clumber dintr-un crescător de reputație.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 55 la 85 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungime medie, densă strat în alb, cu marcaje galbene sau portocalii

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 14

    Compact, entuziast și agil, spaniels au fost odată apreciate ca tovarășii de vânătoare de lemn, probabil sursa de repaus ". În zilele noastre, Cockerii englezi sunt o rasă populară, activă, activă. Au o haină matasoasă și ochi moi care vor topi inima. Ei iubesc, de asemenea, petrecerea timpului cu familia lor umană. Deseori descrise ca câini Velcro, sunt cel mai potrivit pentru o gospodărie unde vor avea o companie pentru cea mai mare parte a zilei.

    Ei împărtășesc caracteristici similare cu Cockerul American, deși conducerea lor de vânătoare tinde să fie mai pronunțată. S-ar putea să trebuiască să lucrați mai mult pe pregătirea de rechemare și va trebui să vă asigurați că au o mulțime de exerciții și stimulente în jurul casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 26 la 34 de lire sterline

    Coat și culoare: Silot, strat de lungime medie, cu pene pe urechi, picioare și urechi penduloase, sub formă lungă, subțire și corp ușor conturat

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 07 din 14

    Engleză Springers sunt un alt faimos spaniel. Unul dintre cele mai aglomerate, spanioli activi, nu este potrivit pentru o gospodărie sedentară. Ei prosperă când au ocazia să-și folosească Abilități de parfumare fantastice, și iubesc să aibă un loc de muncă de făcut. Spălătorii englezi lucrează adesea ca câini de detectare a drogurilor și a bombelor pentru poliție și militar. Afectuos, sociabil, dornic să vă mulțumească și foarte instruire, acești câini sunt exuberanți și ușor de depășit. Metodele de instruire bazate pe recompense funcționează cel mai bine cu această rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 19 până la 20 de centimetri

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungimea de lungă durată plantă sau ondulată, un subacțoid-urechi scurte, profunde și moi, picioarele, picioarele și pieptul au adesea o pene mai lungă - observate în mod obișnuit în colorarea alb și negru sau alb și ficat

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 08 din 14

    S-ar putea să fiți surprinși să aflați că Papillon face parte din grupul Spaniel. Această rasă de jucării a scăzut urechile înainte de a fi crescute selectiv pentru a avea urechi care formează forma de fluture în poziție verticală pe care o au acum. Este, de asemenea, numit jucărie continentală spaniel. Ele sunt una dintre cele mai mici spanioli, dar sunt departe de doar un lapdog. Una dintre rasele de jucărie " Cel mai deștept, Aceste personaje ferăcante sunt cunoscute pentru că sunt prietenoase, alerte și active. Câinii inteligenți sunt foarte instruiți și sunt adesea maeștri la efectuarea de trucuri. Ei pot avea o lovitură încăpățânată, totuși, păstrați lucrurile interesante și motivându-le. Acești câini mici pot avea o voce mare. Veți dori să lucrați la recompensarea comportamentului liniștit și să evitați să le lăsați pe cont propriu pentru perioade lungi de timp.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 8 până la 11 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Coat și culoare: Petitul, dar greu jucat, cu un strat drept, lung, cu un singur strat, cu biblioteci, și un aspect asemănător fluturelor a urechilor sale erectice și a demersului de alertă

    Speranța de viață: 14 până la 16 ani

    Continuați până la 9 din 14 de mai jos.
  • 09 din 14

    Welsh Springer Spaniel este strâns legată de omologul său de engleză, deși un pic mai mic. Au doar marcaje roșii și albe. Welshie este afectuos, activ și fericit. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți că au fost un pic mai mult înapoi în jurul casei și un pic mai puțin ocupat în aer liber. Această rasă dezvoltă obligațiuni puternice cu familiile lor. Au nevoie de o gospodărie cu oameni în jurul valorii de cea mai mare parte a zilei pentru a le împiedica să devină în dificultate. Ele pot fi, de asemenea, un pic mai războinic în jurul străinilor și sunt mai predispuși la lătratul de alertă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 17 până la 19 inci

    Greutate: 35 la 55 de lire sterline

    Coat și culoare: Soft, drept, plat, roșu și alb plat, cu unele pene

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 10 din 14

    Engleză jucărie spaniel

    Spanielul de jucărie engleză este cunoscut pentru personalitatea sa însorită și natura cuddly. Seamănă foarte mult ca regele Cavalier Charles Spaniel, și ca acea rasă, este un frumos câine de companie. Este dedicat și foarte atașat familiei sale și vă va umbra cu bucurie oriunde mergeți. Ei sunt fantastici cu cătușe, fericiți să vă ocupați de poala. Această rasă nu poate fi lăsată singură pentru prea mult timp. Dimensiunea sa mică o face ușor portabil. Ei au nevoie doar de exerciții moderate - câteva plimbări pe zi vor fi suficiente.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 14 kilograme

    Coat și culoare: Straight la ușor ondulat - Silken și lucios - Culori: Blenheim (alb cu marcaje roșii sau castanii), prințul Charles (Tricolor), regele Charles (negru și bronz) sau Ruby (roșu bogat mahon)

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 11 din 14

    Câmpul Spaniel

    Strâns legate de Cocker și Springer Spaniels, Câmpul Spaniels Hunted în câmpurile vastă ale Angliei. Ei au energie abundentă și sunt jucăuși, loiali, inteligenți. Ei se leagă strâns cu familia și fac o potrivire excelentă pentru o familie activă. Ei au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga și nu sunt recomandate pentru persoanele care trăiesc în apartamente, condos sau case fără backyards. Fără exerciții adecvate, ele pot deveni plictisite, răutăcioase sau chiar distructive.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 17 până la 18 inci

    Greutate: 35 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina densi densi, repellente (lungi si ondulate sau drepte) - Culoare: negru, ficat, aur, ficat de aur, sau Roan

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • 12 din 14

    Irlandeză apă spaniel

    Spanielul de apă irlandeză, numit, de asemenea, coada de șobolan spaniel pentru coada sa distinctivă, netedă, este un câine de pistol de dimensiuni mai mari, folosit pentru recuperarea păsărilor de apă, cum ar fi rațele și gâștele și spălarea și recuperarea jocului superior ca prepelițele și fazanul. Sunt câini atletici construiți solid, care sunt iubiți, devotați și afectuosi cu familiile lor, dar ele pot fi stagne cu oamenii pe care nu le cunosc. Ele sunt alerte și curioase. Ei au un aspect unic și fermecător, cu buclele de cascadă pierdute pe cap.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 41 până la 68 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina crisply curbată vine poate fi un ficat bogat (maro) la ficat întunecat, cu o nuanță purtătoare (o nuanță care uneori numită PUCE FORI)

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați până la 13 din 14 de mai jos.
  • 13 din 14

    Koookerhondje (kooiker)

    Olandezii Koookerhondje, sau Koooker pe scurt, este un spaniel petite cu un temperament ușor. Dimensiunea compactă a câinelui și natura prietenoasă au însoțit vânătorii de rață de secole, dar astăzi sunt stăpâni de concurență canine, cum ar fi Flyball și agilitate. Koooker este o companie de întreținere redusă, de alertă, dar poate fi atentă de străini. Stratul lor distinctiv alb și portocaliu (sau roșu) este captivant, dar unul dintre cele mai notabile caracteristici ale lui Koooheiker este peneul lung de păr negru sau "cercei" pe urechile sale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 20 la 35 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungime medie strat cu urechi cu pene, picioare și culori de coadă:

    alb cu portocaliu până la patch-uri roșii adânci

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 14 din 14

    Sussex Spaniel

    Sussex Spaniel este mult mai rar decât celelalte rude Spaniel. Rasa sa dezvoltat la sfârșitul secolului al XVII-lea până la începutul secolului al XIX-lea, pentru a fi construit scăzut la sol pentru a naviga pe grosimea groasă și pentru a lătrarii pentru a-și marca locația. În jurul celui de-al doilea război mondial, aproape au dispărut. Sunt afectuos, fericit, inteligent și au o mulțime de rezistență. Ele nu sunt la fel de energice sau rapide ca și alte spanioli, dar sunt, de obicei, tovarăși de familie loiali, o atenție deosebită și o legătură profundă cu familia lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 35 până la 45 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungime cu lungime medie sau ondulată, cu pene pe picioare - Culoare: bogat, ficat de aur solid, ocazional, există alb pe piept

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Unii câini cu "spaniel" în numele lor nu sunt spanioli. Brittanys sunt numite în mod obișnuit un Brittany Spaniel, dar AKC a renunțat la cuvântul "Spaniel" din numele său în 1992, deoarece acest câine împărtășește mai multe trăsături în comun cu indicatorii. Brittanys seamănă fizic cu spaniels cu urechi lungi penduloase, o haină lungă, ondulată și unitatea de vânătoare de înaltă energie - totuși, ei își subliniază prada. Tibetan Spaniel si Chin japonez (De asemenea, numit Spaniel japonez) Sunt două rase de jucărie care nu au suficiente trăsături care să se califice ca spanioli - motivul principal, nu sunt câini de vânătoare.

    20 de rase de câine populare medie
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 14 Rase de câine spaniel pentru iubitorii de canini