10 Rase de câine care indică pradă

Pointerul german de scurte care arată într-un câmp ierbos

Dacă nu sunteți familiarizat cu termenul "indicând", descrie un tip de rasă de câine că urmărește mirosul unui element de pradă apoi îngheață instinctual odată ce și-a găsit cariera. Poziția tipică de indicare arată rigidizarea corpului câinelui, ținând o lamă în aer, coada de coadă în sus, iar nasul semnalează spre miros.

Caracteristicile de rasă

Rasele de indicare tind să fie active, entuziaști, inteligente și dornice să vă rog. Adesea excelează în Urmărirea și munca nasului sport, și, invariabil, sunt precedenți calificați cu O mare dragoste de apă. O rutină riguroasă a exercițiilor este vitală pentru acești câini condusi.

Ratele de indicare sunt câini de mare energie care necesită adecvați exercițiu, Instruire, și stimularea mentală pentru a le împiedica să se plictisească. O puști plictisită tinde să se angajeze în comportamente distructive sau răutăcioase ca o activitate interesantă atunci când nu este acordată regim regulat, motivant de exerciții fizice.

Iată mai multe despre istoria și temperamentul a 10 rase populare de indicare.

01 din 10

De asemenea, cunoscut sub numele de indicatorul italian, puteți urmări rădăcinile din Bracco Italiano sau "Hound italian" înapoi în secolul al V-lea. Ele sunt una dintre cele mai vechi indicii din Europa. La începutul secolului al XX-lea, un program de reproducere dedicat a ajutat la revigorarea numerelor lor folosind două soiuri Bracco, una din regiunea Piemontului Italiei și cealaltă din regiunea Lombardia.

Cunoscut pentru că este incredibil de fiabil în domeniu, Bracco tinde să fie mai docil la domiciliu decât alte rase de indicare. Sunt câini blânzi și afectuați care formează legături puternice cu membrii familiei lor. Rasa tinde spre Drool și este vocal. De asemenea, sunt încă relativ rare în America de Nord.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Fundația Stock Service / Diverse (AKC)

Înălţime: 21-27 inci

Greutate: 55 la 90 de lire sterline

Coat și culoare: Coată scurtă, densă și lucioasă, care vine în alb, alb, cu patch-uri portocalii sau castane, portocaliu sau castan Roan

Speranța de viață: 10 până la 14 ani

  • 02 din 10

    De multe ori menționate ca spanioli, Bretania este o rasă de indicare. Acești câini s-au dezvoltat în jurul secolului al XVII-lea în regiunea de nord a Bretaniei. Aceste câini de vânătoare versatil sunt câini compactați, de dimensiuni medii. Dimensiunea, abilitățile și temperamentul lor fac acești canini o alegere la cerere. Ei tind să fie buni cu alți câini și copii blânde. Un Brittany poate fi un suflet sensibil predispus la anxietatea de separare, dar sunt dornici să-i plăcească și să răspundă incredibil de bine Tehnici de formare pozitivă și pașnică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 17.5 până la 20.5 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Coat și culoare: Flat sau ondulat, haina densă, care vine în marcaje portocalii și alb sau hair și, uneori, cu modele Roan

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 03 din 10

    Indicatorul englez este adesea menționat pur și simplu ca pointer. Deși are origini care datează din secolul al XVII-lea, rasa a format în secolul următor. Acești câini au crescut în popularitate cu creșterea sportului de păsări de împușcare în zbor în Anglia.

    În zilele noastre, indicatorii englezi sunt cunoscuți că sunt una dintre cele mai versatile, de lucru grele și populare rase de indicare. Ei excelează în studiile pe teren, dar cu dinamismul și ambiția lor, ei fac, de asemenea, bine Dog sport, inclusiv agilitatea, canicrosul și ascultarea. La domiciliu, indicii englezi sunt iubiți, loiali și dulci.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 17 până la 21 de centimetri

    Greutate: 45 la 75 de lire sterline

    Coat și culoare: Combinații de culori scurte și dense de culoare albă, cu ficat, lămâie, portocaliu sau negru - pot avea colorarea solidă

    Speranța de viață: 10 până la 17 ani

  • 04 din 10

    Setterul englez este cel mai popular dintre trei seturi acoperite cu mătase să provină în Regatul Unit. Ca și Bracco Italiano, această rasă are un patrimoniu lung. Arta din secolul al XV-lea are câini care arată similar cu acest setter. Acești câini au crescut în popularitate în secolul al XVIII-lea, cu proprietarii de bunuri englezești care se bucurau de vânătoare.

    Deși este privită ca o rasă indicată, acești câini au fost inițial dezvoltați să se așeze la "set" când și-au detectat cariera, ca și rudele lor, Gordon Setter si setter irlandez. Rasa este cunoscută pentru că este incredibil de moale și tinde să se bucure de compania copiilor blânzi și alți câini. Deși stabilitorii englezi încă mai au nevoie de o mulțime de exerciții, sunt adesea mai calme în jurul casei decât unele rase de indicare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 25-27 inci

    Greutate: 65 până la 80 de kilograme

    Coat și culoare: Lung, plat, matasos, și o haină puțin ondulată - bază albă cu marcajele Belton care pot fi flexe sau culori Rooalton amestecate sunt portocalii sau negre (denumite albastru) și pot fi, de asemenea, tricolored

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Germania este bine cunoscută pentru dezvoltarea sa diligentă a câinilor de vânătoare calificați. Unii experți consideră că sunt cel mai versatil și capabil de câine de vânătoare. Această rasă rezultată din crucile de indicii englezi și spanioli și câinele de păsări germani acum dispăruți. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, rasa a avut un știft oficial și le-a importat în alte țări.

    Acest câine este cel mai popular pooch Pooch din Statele Unite și este printre primele 10 din cele mai populare rase ale AKC. GSP-urile sunt inteligente, dornice să vă mulțumească, fericite și afectuoase. Au picioarele webbed și o mare dragoste de apă. Pointer german wirehait este o rudă apropiată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21 până la 25 de centimetri

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat scurt, neted cu un ficat solid sau o combinație de ficat și alb

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 06 din 10

    Spinone Italiano

    Spinone Italiano este o altă rasă italiană de indicare. Acești câini se gaurează din regiunea Piemontului țării și au primit numele lor din subordinea "spinoasă" spinoasă pe care trebuiau să o negocieze când vânează. Blana lor grosieră și pielea groasă le-au ajutat să-i protejeze când urmărind pe un teren dur. Rasa aproape a dispărut după războaiele mondiale. Sunt încă una dintre rasele mai rare, dar numerele lor au crescut constant.

    Una dintre cele mai mari rase de indicare, spinone, apeluri la unii proprietari, deoarece tind să fie mai docil decât unii dintre rudele lor. Ele pot fi uneori încăpățânate și pot avea nevoie de puțin mai multă răbdare și gusturi gustoase atunci când se antrenează.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 22.5 la 27.5 inci

    Greutate: 65 până la 90 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina aspră, grosieră, densă, plată, cu un set distinct de sprâncene bushice și barbă - alb solid, alb și portocaliu și alb cu marcaje maro - marcajele pot fi roan sau culori solide

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 07 din 10

    Vizsla maghiară (adică "tracker") poate fi urmărită în secolul al VIII-lea, când clanurile antice maghale au rostit țara. Acești câini agili au avut o mare rezistență, făcându-i parteneri de vânătoare neprețuit pentru tribul. Ei au fost foarte apreciați de nobilul țării pentru viteza și versatilitatea lor.

    Vizslas sunt incredibil de mari, dedicate proprietarilor lor și adaptabil. Deseori denumite "câini velcro."Ei iubesc să fie în compania oamenilor lor. Ei pot fi predispus la anxietate de separare. Ele sunt strâns legate de Wirehaired Vizslas, o rasă separată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sportiv

    Înălţime: 22 la 23 inci

    Greutate: 45 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Cupru sau colorate de culoare, netedă, dens

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 08 din 10

    Weimaraner este o altă rasă germană cunoscută pentru abilitățile sale de indicare. Deși vânătorii i-au folosit inițial pentru căutarea unui joc mare, Weimaraner a început să câștige popularitate ca un câine de armă complet. Ei au arătat o aptitudine naturală față de indicarea și recuperarea și a devenit mult mai apreciată în Germania și în întreaga lume. Acești câini sunt cunoscuți că sunt soluții inteligente de probleme. Ei au nevoie de o mulțime de îmbogățire pentru a le menține distrați și pentru a le împiedica să creeze haos acasă. Weimaraners adoră fiind în jurul oamenilor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 24-26 inci

    Greutate: 70 la 85 de lire sterline

    Coat și culoare: Short, neted mouse gri sau gri de culoare gri

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Setter irlandez

    Setterul irlandez a fost crescat pentru vânătoare. Este "set" sau localizează și puncte de vânătoare către game păsări. Acești câini sunt un vânător amplu, bine adaptat la câmpuri și umede sau uscate. Ei folosesc simțul lor excelent de miros pentru a găsi păsări. Setterul irlandez deține o poziție îndreptată, indicând direcția în care se află pasărea ascunsă. Setterul irlandez a venit în Statele Unite la începutul secolului al XIX-lea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 25-27 inci

    Greutate: 60 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Roșu, lungime medie cu pene pe urechi, piept, picioare și coadă

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 10 din 10

    Gordon Setter

    Cea mai mare dintre cele trei rase setter, setterul Gordon, este o provocare pentru proprietarul câinelui novice. Are un instinct puternic de protecție și o rătăcire în jurul străinilor. Acest tovarăș de vânător se străduiește, îngheață și se stabilește ", îndreptați vânătorii în cariera sa în perie. Ele sunt mai grele, mai musculare și pot dura în vânătoare lungi, bine-potrivite pentru terenul din muntele scoțianului dur.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 45 la 80 de kilograme

    Coat și culoare: Stralucitoare, dreaptă sau ondulată - negru cu marcaje de bronz

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • Rase pentru a evita

    Nici unul dintre rasele de pointer nu este potrivit Apartament de locuit cu un proprietar care nu este pregătit să le dea plimbări lungi zilnice și o mulțime de îmbogățire fizică și mentală suplimentară. Evita Câini cu energie inferioară ca Pugs și Chihuahuas care sunt mai mult conținut situat confortabil într-un pat de câine sau într-un tur decât să ieșim în afară și alergare.

    10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine care indică pradă