Cei mai buni câini de vânătoare de păsări: de la waterfowl până la vânătoare de păsări în sus!

Câinii fac în mod evident tovarășii minunați, dar păstrarea animalelor este o convenție relativ recentă. Pentru majoritatea istoriei umane, câinii au fost păstrați în primul rând pentru serviciile pe care le-au furnizat.

Unii câini au făcut o descurajare eficientă împotriva prădătorilor și amenință oamenii, în timp ce alții au fost adepți la Shepherding animale de animale.

Unele au fost potrivite pentru controlul populațiilor de rozătoare, iar altele au fost bune la găsirea ascunse și delicioase pe podeaua pădurii.

Și, așa cum probabil ați ghicit din titlu, Unii s-au dovedit a fi foarte utili pentru găsirea și spălarea păsărilor - ca să nu mai vorbim de preluarea păsărilor descendente pentru companionul lor uman. Mai jos, ne vom uita la câteva dintre cele mai bune rase de vânătoare de păsări și vom explica ce este ceea ce îi face atât de potrivite pentru sarcină.

Diferite tipuri de câini de vânătoare de păsări

Deși există o mulțime de crossover, și câțiva câini excelează la ambele, Majoritatea câinilor se încadrează într-una din cele două categorii de vânătoare de păsări:

Câini de păsări în sus

Uplan-pasăre-câini

Hunters de pasăre din Upland Țintă Quail, Doves, Fazani și alte păsări care locuiesc pădurile sau (mai frecvent) câmpuri. Vânătorii își urmăresc în mod obișnuit prada pe jos și se bazează pe câinii lor pentru a găsi păsări ascunse, ascunzând în iarba înaltă și arbuști.

De multe ori, Câinii sunt învățați să "punct" când găsesc o pasăre ascunsă, Privind direct la el și extinderea coada înapoi (un picior poate fi ridicat prea).

Acest Permite vânătorului să anticipeze calea de zbor probabilă a păsărilor, apoi dați comanda "Flush" Dacă este necesar (uneori, pasărea va fugi singură). Acest lucru necesită, în principiu, câinele să salveze vegetația și să sperie pasărea, așa că zboară.

Din acest punct, vânătorul va avea scopul și focul. Câinii sunt, de obicei, instruiți să se uite la prăjirea păsărilor și să le recupereze la comandă. În consecință, câinii de vânătoare de păsări în sus nu numai că îi ajută pe vânători să-și găsească cariera, dar ei ajută la reducerea cantității de mers pe jos pe care Hunterul trebuie să le facă.

Câinii de vânătoare de păsări în sus trebuie să fie atletic, au un mare sentiment de miros și să fie ușor de antrenat. Mulți vor avea, de asemenea, haine pufoase sau shaggy, care ajută la asigurarea unei protecții de spini și prăjituri.

Wetland Bird (Waterfowl) câini

Wetland-Hunting-câini

Vânătorii care lucrează umed și habitatele acvatice se concentrează în mod obișnuit pe rațe, gâște sau alte păsări de apă. Vânătorii nu urmăresc aceste păsări pe jos; în schimb, se ascund și încearcă să ambulați păsările din apropierea apei.

În consecinţă, Wetland (sau Lowland) Câinii de vânătoare de păsări nu trebuie să învețe să găsească sau să se ascundă păsările ascunse. Ei trebuie doar să aștepte în barcă sau orb pentru omul lor până la o pasăre care trece. Dar - Iată partea dură - Câinele trebuie să urmărească apoi pasărea din cer, să notați locația și apoi să săriți în apă pentru a prelua și a-l recupera.

Rețineți că vânătoarea de vânătoare este o activitate de iarnă, iar apa este adesea extrem de rece. În consecință, majoritatea câinii crescuți pentru vânătoarea de rață sau de gâscă au o construcție relativ groasă, haine duble groase și adaptări care le permit să înoate bine, ca Piciorul Webbed.

Cele mai bune 10 câini de vânătoare de păsări

Următoarele zece rase sunt printre cei mai buni câini de vânătoare de păsări să vă alăturați în domeniu. Unele sunt cele mai potrivite pentru vânătoarea de păsări în sus, în timp ce altele sunt mai mult acasă de apă. Mulți dintre ei fac, de asemenea, animale de companie de familie, deși majoritatea au cerințe foarte ridicate de exerciții.

1. Labrador Retriever

Labrador-Retriever

Retrieverii la Labrador sunt câini bine rotunzi și minunați, care excelează la totul de la lucrările de căutare și de salvare la urmărirea la Frisbee-Jocuri de disc stil. Dar în timp ce posedă flexibilitatea și inteligența pentru a învăța să efectueze o varietate de sarcini diferite, modern Laboratoarele au fost dezvoltate special pentru recuperarea apei de apă. Și aici strălucește cu adevărat.

Laboratoarele sunt mari înotători cu haine duble groase, degetele de la picioare și o coadă asemănătoare cârmei, astfel încât acestea sunt potrivite pentru vânătoarea de rață. Dar ei pot și vor recupera jocul (sau aproape ceva suficient de mic pentru a le transporta) pe teren uscat. Laboratoarele au o "gură moale", ceea ce înseamnă că ei au prins în mod instinctual păsările descărerate pentru a evita rănirea carcasei.

2. Labrador

Aur Retriever pentru tipi singuri

Destul de similar cu Labrador Retriever în multe feluri, Retrieverul de Aur este, de asemenea, un câine de păsări capabili, în ciuda faptului că majoritatea sunt probabil păstrate ca animale de companie, mai degrabă decât Câini de lucru, În lumea modernă. Faimos pentru temperamentele lor plăcute și iubitoare, Auriu sunt destul de inteligenți, ceea ce îi face să-i antreneze o briză.

Retrieverii de aur au niveluri relativ ridicate de energie (deși nu sunt la fel de mari ca unele dintre celelalte rase de vânătoare de păsări) și sunt mai fericiți atunci când au un loc de muncă de făcut. Ele sunt, de asemenea, puii sensibili și iubitoare, care Faceți mari tovarăși pentru familii și copii.

3. Poziții engleze

Engleză-pointer

Uneori, pur și simplu numiți pointeri, Indicatorii englezi (care provin de fapt din Spania) sunt considerați pe scară largă ca cel mai bun câine de păsări în sus. Crescute pentru a excela într-o varietate de sarcini specifice, Indicatorii englezi au nasturi excelente, minți ascuțite și rezistența să rămână în câmp toată ziua.

Deși indicatorii timpurii aveau adesea probleme de temperament, Poinoarele moderne sunt pupuri prietenoase și energice, care fac animale de companie excelente pentru familiile care pot oferi exercițiului acești câini de mare energie. Doar înțelegeți că sunt câini foarte sociali, care nu le place să fie separați de familiile lor.

4. Brittany

Brittany Spaniel

Anterior cunoscut sub numele de Brittany Spaniel, acestea Pui-uri bine rotunjite și bune Excel la indicarea și spălarea. Smart, prietenos și ușor de antrenat, Brittanys sunt câini sensibili cărora le place să lucreze îndeaproape cu proprietarii lor. Brittanys au un an Incredibil de drive de pradă și dorința de a lucra, așa că ei trebuie să li se acorde o mulțime de stimulare și șansa de a-și exercita în fiecare zi.

Deoarece sunt relativ mici - cel mai cântărește aproximativ 30 până la 40 de kilograme - și sunt minunate cu copiii, Ei fac animale de companie foarte bune de familie. Dar, dacă nu intenționați să vânați în mod regulat cu câinele dvs., va trebui să găsiți o altă activitate pentru a-l menține ocupat, obosit și fericit, cum ar fi câinele de disc sau studiile de agilitate.

5. Springer Spaniel

Springer-spaniel

Inițial dezvoltat ca o rasă de spălare, Spaniel Springer (cine este uneori numit un spaniol englez englez), este a rasă blândă, fericită-norocoasă, care are o mașină de pradă bine dezvoltată și o minte ascuțită, ceea ce le face ușor să se antreneze.

Sunt un câine de vânătoare de dimensiuni medii, care de obicei cântărește aproximativ 40-60 de kilograme.

Rețineți că, așa cum se întâmplă în multe alte rase de vânătoare, Câinii Springer Spaniels au fost separați în două grupuri de zeci de ani.

Spanii Springer din liniile "Field" sunt crescute pentru a vâna păsările, în timp ce rasele "arată" sunt crescute pentru aspect, temperamente blânde și niveluri scăzute de energie.

Asigurați-vă că Selectați Spaniel Springer din grupul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.; Obțineți un câine de câmp dacă doriți să vânați, sau un câine de spectacol dacă vrei un animal de companie. Dacă sunteți pentru ceva diferit, poate doriți să luați în considerare și a Springador (un spaniel Springer și Labrador Mix).

6. Boykin Spaniel

Boykin-Spaniel

Inițial dezvoltat în Carolina de Sud, Boykin Spaniel este Unul dintre cei mai apreciați câini de spălare disponibili vânătorilor, Dar ele sunt, de asemenea, potrivite pentru viața de familie.

Ei au incredibil de expresiv, adesea comic, fețe și o natură sensibilă, care își înnebunește unitatea de muncă impresionantă și tenacitatea. Ei fac animale de companie fantastice pentru familii, dar sunt un pic cam ciudat în jurul străinilor, așa că Asigurați-vă că le socializați devreme și de multe ori.

Boykins sunt câini destul de mici, care cântăresc aproximativ 30 până la 40 de lire sterline. Ele sunt adepți la mai multe tipuri diferite de vânătoare și Ele sunt potrivite pentru vânătorii care lucrează în zonele superioare sau zonele umede.

7. Setter irlandez

setter irlandez

Dacă sunteți în căutarea unui câine de gunoi și personalizat, care este blând cu copiii dvs. și de neoprit în domeniu, este greu să mergeți în neregulă cu setterul irlandez. Majoritatea primitorilor irlandezi salută străinii ca prietenii pe care tocmai ei îl întâlnesc și se înțeleg bine cu alți câini - Îl iubesc pe toată lumea.

Acoperite într-un strat de coajă, roșu-maro până la maroniu, Statoarele irlandeze sunt turneu de cap, care sunt iubiți la fel de mult pentru frumusețea lor ca abilități de vânătoare. La fel ca mulți alți câini de vânătoare, settrele irlandeze sunt crescute pentru spectacol sau pentru munca pe teren. Cu toate acestea, spre deosebire de alte rase de vânătoare, Diferențele primare dintre cele două tipuri de setter irlandez sunt cosmetice.

8. Pointerul german de scurte

German-scurte-pointer

Plin de dragoste, entuziasm și energie și acoperite într-o haină foarte atractivă multi-colorată, Pointerii germani au fost dezvoltați pentru a excela la vânarea unei varietăți de animale diferite. Aceasta include atât păsări în sus și apă de apă, Pe măsură ce îi place să alerge și să caute, precum și sărind în apă pentru o înot.

Pointerii germani scurți sunt câini de familie excelenți pentru cei care le pot oferi suficientă exerciții fizice, ca Acești pui inteligenți și condusi pot deveni distructivi dacă sunt stimulați. Sunt, de asemenea, destul de ordonate pentru astfel de roveri dur și tumpuri, deoarece nici nu drool, nici nu au vărsat prea mult și sunt de obicei ușor să găzduiască.

9. Curly-Acoperit Retriever

Curly-acoperit-retriever

O altă rasă asemănătoare laboratorului, Retrieverul acoperit cu Curly este un câine de vânătoare calificat și dedicat, care este gata să recupereze pe toată ziua. În esență asemănătoare laboratoarelor cu (... așteaptă-o ...) Curly Coats, acești retrieve sunt foarte asemănătoare cu verișorii lor mai populari, deși pot fi Chiar mai iubitor și blând - Dacă un astfel de lucru este posibil. Cu toate acestea, ele pot fi un pic nervoase în jurul străinilor, așa că socializare este important.

Prelucrătorii acoperiți cu Curly sunt însoțitori mari, dar Ca majoritatea altor rase de vânătoare, trebuie să le păstrați ocupați pentru a preveni dezvoltarea comportamentelor distructive. Chiar dacă nu sunt niște nivele rele, ei nu sunt o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de alergie, deoarece au straturi bogate, uleioase care pot declanșa ochii de apă și sniffles.

10. Cocker spaniol

Cocker spaniol

În lumea modernă, Cocker Spaniels au devenit mult mai populare ca animale de companie decât câinii de păsări, dar ei încă excelează în domeniu dacă sunt bine pregătiți de la o vârstă fragedă. Numit pentru abilitățile lor la vânătoare Woodcocks, Spanii Cocker sunt plini de energie, inteligenți și foarte ușor de antrenat.

Cocker Spaniels sunt cei mai mici membri ai grupului sportiv AKC și majoritatea cântăresc mai puțin de 30 de lire sterline. Acest lucru îi ajută să se adapteze la viața apartamentului în moduri mai puține alte spanieluri. Ei au un strat foarte lung, luxos și de înaltă întreținere, deci va trebui să vă angajați să le îngrijiți în mod regulat pentru a vă asigura că arată și simt cele mai bune.

***

Listele ca acestea conduc în mod obișnuit la controverse și opinii conflictuale, dar asta face parte din distracție. Spuneți-ne ce am greșit, ceea ce a meritat un loc și care nu au făcut-o în comentariile de mai jos!

Doresc mai multe informații despre câinii de vânătoare? Asigurați-vă că citiți și articolele noastre despre:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cei mai buni câini de vânătoare de păsări: de la waterfowl până la vânătoare de păsări în sus!