10 Rase de câine franceze

Frenc Buldog stând cu picioarele din față pe un jurnal

Când vă gândiți la rasele de câine franceze, buldogul francez incredibil de popular poate să izbucnească instantaneu în minte. Acestea nu sunt, totuși, singura rasă de a proveni din Franța.

Am enumerat mai jos unele dintre cele mai populare rase originale din țară, împreună cu câteva detalii despre cerințele lor de temperament și de îngrijire.

01 din 10

Acești câini de câini populari au fost dezvoltați în Franța și Belgia, cu scopul de a crea o apropiere de cauciucul de la sol. Cuvântul "Basset" în limba franceză poate însemna scăzut. Din cauza talentelor lor excelente și persistente, Basset Hounds a devenit popular cu aristocrația franceză de vânătoare. Aceste zile sunt cunoscute pentru că sunt amiabili, loiali și câini de energie scăzută, care reprezintă o alegere populară ca un animal de companie de familie.

Bazele pot fi încăpățânate, totuși, poate fi necesară o mică răbdare suplimentară atunci când vine vorba de instruire. Cunoscut pentru a fi orientate foarte alimentar, ar trebui să se țină seama de a se asigura că acestea primesc cantitatea potrivită de alimente și exerciții fizice ajuta la prevenirea obezității. Cu urechile lor lungi, penduloase, ele pot fi, de asemenea, predispuse la Dezvoltarea infecțiilor urechii și se recomandă un regim bun de igienă aurată.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: Nu mai mare de 15 inci

Greutate: 40 la 65 de lire sterline

Caracteristici fizice: Cu picioare scurte și grele, cu urechi lungi penduloase, ochi trist și o frunză încrețită - strat scurt, neted, care vine în combinații de negru / mahon, alb, maro / tan, roșu, lămâie

  • 02 din 10

    Berger Picard a fost numit după regiunea Picardy din nordul Franței, unde rasa a fost în jur de sute de ani. Acești tăietori de vânătoare au fost apreciați pentru rezistența lor, gândirea independentă și conducerea. Ei împărtășesc legături puternice cu alte două herders franceze - Briad și Beauceron.

    Numerele lor au fost decimate atunci când câmpurile au lucrat au fost devastate în timpul celui de-al doilea război mondial și rămân o rasă relativ rară în această zi.

    Dacă sunteți în căutarea unui câine loial, inteligent și aventuros, care vă va prospera care vă însoțește pe drumeții zilnice și vă implicați Dog sport, Berger Picard ar putea contesta.

    Ei pot avea o dungă independentă și pot fi atenți la străini, atât de multă Socializarea adecvată, timpurie și continuă va fi obligat să-i împiedice să devină prea nervos sau reactiv.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21.5 până la 25 de ani.5 inci

    Greutate: 50 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Urechile distinctive mari - haine exterioare și grosime, cu un substrat moale, scurt și dense - vine în Fawn (Tan) sau Brindle (culoarea stratului de bază sau întunecată cu dungi contrastante)

  • 03 din 10

    Beauceronii își dau numele din regiunea din jurul Parisului că au provenit din Beauce. O rasă foarte veche, există dovezi ale câinilor care seamănă cu beauceron mergând la fel de departe ca secolul al XVI-lea în Franța. Acești câini mari au fost utilizați în mod tradițional pentru herdingul animalelor.

    Puterea, dimensiunea, inteligența și curajul lor au însemnat că au fost elaborate în eforturile mondiale de război și sunt încă folosite de poliție și de căutare și salvare în Franța astăzi.

    În ciuda faptului că este rară în afara țării lor natale, Beauceronii pot face mare tovarășii În casa dreaptă. Sunt dornici să vă mulțumească, loiali și calmei. Ei, totuși, au nevoie de o mulțime de exerciții și îmbogățiri pentru a preveni dezvoltarea comportamentelor probleme ca urmare a plictiselii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-27.5 inci

    Greutate: 70 la 110 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Resursă puternică, atletică, musculară, cu o haină scurtă și densă, vin în negru și bronz și harlequin (un amestec de gri, negru și bronz) - gheare dublă de rouă pe picioarele lor posterioare

  • 04 din 10

    Briardurile sunt adesea argumentate a fi una dintre cele mai vechi rase de câine încă în existență, eventual datând din secolul al VIII-lea. Acești câini au lucrat la fermele de lapte din regiunea Brie din Franța și erau cunoscuți pentru versatilitatea lor. Ei sunt păstori calificați, dar au protejat, de asemenea, turmele de la prădători.

    Stamina, curajul și inteligența au fost de asemenea folosite în timpul eforturilor de război și au fost numite câinele oficial al armatei franceze în timpul primului război mondial.

    În ciuda contextului lor de lucru și a naturilor independente, briardurile sunt cunoscute pentru că au dispoziții foarte blânde, fiind dornici să vă plăceți și să iubim. Ei tind să se descurce foarte bine cu copiii respectuoși.

    Broads nu sunt pentru fiecare gospodărie, totuși. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții, ei nu merg întotdeauna bine cu alți câini, iar haina lor lungă are nevoie de o cantitate echitabilă de îngrijire.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23-27 inci (bărbat) - 22 la 25.5 inci (feminin)

    Greutate: 55 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Cxoarse, uscat, plat, lung și ondulat și ondulat, cu un substrat amendă, vin înfășurat, gri sau tawny - au păr lung pe capul lor, care vine peste ochii lor

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Bretania vine din Regiunea Nord-Vest a Franței cu același nume. Deși sunt adesea menționate ca spanioli, Bretania este de fapt o rasă indisponibilă care a fost favorizată de braconieri și țărani din secolul al XVII-lea. Acestea au fost considerate versatile și câini de vânătoare toți, adică proprietarii lor săraci nu trebuiau să păstreze două rase diferite.

    Aceste zile Brittanys sunt populare în țara lor natală și în America de Nord. Ele tind să fie inteligente, jucăușă și afectuoasă. Ei excelează în sporturi de câine și sunt foarte energice, așa că ar satisface o casă activă.

    Ei dezvoltă legături puternice cu proprietarii lor, dar acest lucru poate duce la anxietate de separare, astfel încât acestea ar fi cele mai potrivite pentru a trăi într-o casă unde vor avea o companie pentru cea mai mare parte a zilei. Instinctele lor de vânătoare și tendința de a vă plimba atunci când lesa înseamnă că ar trebui să puneți în plus Lucrați la realizarea instruirii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17.5 până la 20.5 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine cu dimensiuni medii, cu picioare lungi, câine atletic care poate avea un strat de bobtail-plat sau ondulat, dens, care vine în marcaje portocalii și albe sau haire și, uneori, cu modele de Roan

  • 06 din 10

    Dogue de Bordeaux, uneori numit Mastiff Francez, este o altă rasă de câine vechi. Rasa a fost introdusă în Franța de către romani, care au folosit acești câini puternici pentru a lupta în bătăliile și inele gladiatorului.

    Deși au fost în mod tradițional apreciate pentru lupta lor, până în secolul al XVII-lea, au fost obținuți în mod obișnuit de nobilul francez să lucreze la Marele lor Estates. Ei au fost folosiți în principal ca câini de gardă, dar ei au fost, de asemenea, implicați și în vânătoare și herding.

    Rasa este cunoscută pentru a fi nefavorabilă, loială, protectoare și afectuoasă cu familia lor. Dogurile, totuși, nu vor fi, în general, potrivite pentru proprietarii de câini novice. Sunt foarte puternici, instinctele lor de protecție pot deveni excesive fără pregătirea corectă și nu se înțeleg întotdeauna bine cu alți câini. Fi pregătit pentru o mulțime de slobber prea!

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 100 la 110 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine musculară mare, cu un craniu larg și brățări scurte, se găsește în diferite nuanțe de Fawn, variind de la lumină la roșu închis

  • 07 din 10

    Francezii au crescut în popularitate în ultimii ani și sunt acum una dintre cele mai căutate rase în Statele Unite.

    Acești câini au fost dezvoltați în Franța după producătorii de dantelă din Marea Britanie au adus buldogi de jucărie când s-au relocat la nord de țară și au fost traversați cu alte rase acolo. În curând au devenit la modă la doamnele aflate din Paris.

    Cunoscut pentru funing-ul lor iubitor, afectuos, francezii fac animale de companie populare de familie. Din păcate, din cauza fețelor lor de ghemuit, ele pot fi predispuse la problemele respiratorii și pot supraîncălzi mai ușor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 19 până la 28 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine mic, ghemuit și muscular, cu un cap larg, bot scurt și urechi mari, asemănătoare bâtului - straturi scurte, netede în brindle, fawn, alb sau combinație de brindle și alb sau fawn și alb

  • 08 din 10

    Grandset Griffon Vendéen (GBGV) a fost dezvoltat în regiunea Vendée din Franța în secolul al XVI-lea ca un vânător hotărât, determinat să aducă jocul mare.

    Până la începutul secolului al XX-lea, au fost recunoscute două soiuri de Basset Griffon Vendéen, GBGV mai mare și mai mic petit Basset Griffon Vendéen.

    Aceste zile, în afara Franței lorative, GBGV-ul este încă rar. Sunt cunoscuți că sunt loiali și afectuosi, dar pot fi, de asemenea, încăpățânați, au o mașină de mare pradă și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15.5 până la 18 inci

    Greutate: 40 la 45 de lire sterline

    Caracteristici fizice: HARDY, RĂSPUNSURI MEDIU cu un strat dublu, care vine în diferite culori, inclusiv tri-color, galben, portocaliu, negru și sable - au o barbă distinctă și sprâncene distincte

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Mari pigenei, așa cum sugerează și numele lor, au fost crescuți cu sute de ani în urmă pentru a păzi animalele împotriva lupilor în regiunea montană în zăpadă între Franța și Spania. Este corect să spun că răbdarea și curajul lor este legendar. Aspectul lor maiestuos și natura calmă au însemnat că, până în secolul al XVII-lea, au devenit populare cu nobilimea franceză.

    Rasa funcționează încă cu păstorii din aceste zone montane și, în ciuda dimensiunii și puterii lor, Pyr a devenit, de asemenea, un câine de companie popular. Pyrs sunt cunoscuți că sunt incredibil de calme, loiale și afectuoase. Sunt de obicei blânzi cu copii și alți câini. Haina lor groasă aruncă mult, totuși, și sunt mari, puternice și energice și pot fi prolificatoare de alertă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 32 de centimetri

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline (masculi) - 85 la 110 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Câine mare, puternic, cu o haină dublă groasă în alb (poate avea marcaje de gri, bronz, badger sau roșcat-maro)

  • 10 din 10

    Spre deosebire de câinii de lucru de pe această listă, micul Papillon a fost dezvoltat în perioada Renașterii din Franța ca un câine însoțitor pentru doamnelor nobile. Strămoșii lor au fost numiți spanioli pitici, iar acest patrimoniu înseamnă că papilonii nu sunt pur și simplu lapdogi.

    Acești câini mici fericiți și jucăuși au o mulțime de energie, sunt foarte instruiri, și adesea fac foarte bine în sporturile câinilor și ascultarea competitivă. Ele pot fi destul de spunky, totuși, uneori puțin nevoiași și sunt cunoscuți că sunt mai degrabă vocali.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 11 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Câine mic, fine, cu urechi distinctive de tip fluture - haine unice lungi, matasoase sunt pene și coada lor abundentă plumed - alb cu marcaje și o mască de culoare, de obicei roșu, salariat, negru sau negru sau lămâie

  • Multe rase de câine francez sunt populare în lume, dar chiar și cele mai puțin cunoscute au farmecul lor.

    Dacă intenționați să introduceți una dintre aceste rase în familia dvs., ca și în cazul oricărui câine, asigurați-vă că sunteți Căutați un crescător de reputație sau organizația de salvare a câinilor. Fii sincer cu tine însuți și dacă trăsăturile lor se vor potrivi bine cu stilul de viață pe care îl conduci.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine franceze