Field spaniel: profil de rasa de caine

Un câmp spaniel așezat în iarbă înaltă

Un vărul apropiat pentru Cocker Spaniels și Spaniol Springer, Field Spaniels au fost inițial crescuți pentru a vâna jocul în câmpurile vast ale Angliei. Sunteți mai probabil să vedeți spanielii de teren de astăzi la spectacolul de câine, mai degrabă decât terenurile de vânătoare, dar spanielurile de teren moderne și-au păstrat cu siguranță nivelurile ridicate ale energiei strămoșilor, jucăușă, loialitate și inteligență - făcându-le o alegere perfectă pentru o familie activă.

Field Spaniels sunt câini extrem de iubiți și dezvoltă legături puternice cu oamenii lor. În general, Field Spaniels sunt prietenoși cu alți câini, alte animale de companie și străini, dar, ca și în cazul tuturor raselor, nu face rău să începeți socializarea Spanielului cât mai curând posibil.

După cum sa menționat anterior, spanielurile de teren au fost crescute pentru a vâna, deci au niveluri foarte mari de energie și necesită o mulțime de exerciții fizice. Deoarece au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga în jurul valorii de, spanielurile de teren nu sunt recomandate pentru persoanele care trăiesc în apartamente, condos sau case fără backyards - fără exerciții adecvate, ele pot fi plictisite, iar un câine plictisit poate fi răutăcios - sau chiar distructiv.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Grupul sportiv

Înălţime: 18 inci (bărbați) și 17 inci (femei)

Greutate: 35 la 50 de lire sterline

Palton: Haina unică dens, repellent (spanielurile de câmp nu are subacțuri) care sunt lungi și ondulate sau drepte

Culoarea stratului: Veniți în ficat negru, ficat, auriu, auriu sau ron.

Speranța de viață: 12 până la 13 ani

Caracteristicile câmpului Spaniel

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareModerat

Istoria câmpului Spaniel

Spre deosebire de mulți câini care au fost crescuți pentru vânătoare, câmpul original Spaniel Breeders în secolul al XIX-lea Anglia a preferat de fapt toți câinii negri - majoritatea vânătorilor preferă câinii cu marcaje albe, astfel încât acestea pot fi văzute cu ușurință în câmp. Acești crescători, totuși, își reproduce câinii pentru spectacole. Producerea de așternuturi neagră au făcut ca câmpul Spaniels ideal pentru spectacolele de câine, menținând în același timp abilitățile lor excelente de vânătoare.

Timp de mulți ani, tipurile de spanieluri au fost clasificate prin greutatea lor. Dacă chiar și un singur cățeluș de la un așternut a cântărit peste 25 de lire sterline, el a fost considerat un câmp spaniel - dacă catelul a cântărit sub 25 de kilograme, el a fost considerat un spaniel cocker. Nu a fost până în 1901 că crescătorii au dezvoltat distincții clare între cele două tipuri de câini.

Clubul american Kennel a înregistrat primul său câmp Spaniel în 1894. Câțiva ani mai târziu, cu câțiva ani, un incendiu devastator a șters o canisa de reproducere Field Spaniel și, în esență, a șters rasa în Statele Unite - și un alt câmp Spaniel nu a fost înregistrat la AKC până în 1930.

În 1967, trei spanieluri de teren au fost importate în Statele Unite. Acest import, împreună cu câteva importuri ulterioare, a ridicat ușor populația Spaniel din Statele Unite, dar este încă o rasă extrem de rară în America de Nord.

Field Spaniel Care

În ciuda fabricii câmpului Field Spaniel, îngrijirea este o întreținere relativ scăzută - în special în comparație cu alte tipuri de spanioli. Spanielurile de câmp trebuie să fie periat în mod regulat și se coboară după cum este necesar. Dacă câinele dvs. dezvoltă noduri, încurcări sau covoare, scoateți ușor nodurile cu degetele și periați cu o perie de pin. Pentru tanguri deosebit de dure, încercați să vă sprinzați haina câinelui cu un spray blând de răsărit.

Ca toate rasele, câmpul Spaniel`s dinți ar trebui să fie periat în mod regulat. Periajul zilnic este ideal, dar periajul de câteva ori pe săptămână poate ajuta la protejarea dinților și a gingiilor de la boala orală și acumularea plăcii. Chews dentar sunt bine în mod moderat, dar nu ar trebui să fie singura metodă de îngrijire dentară.

Este important să vă verificați urechile câmpului Spaniel săptămânal pentru acumularea, resturile sau semnele de infecție, cum ar fi roșeața, umflarea sau un miros rău. Urechile floppy-ului Field Spaniels pot prinde umezeala, făcându-le mai susceptibile la dezvoltarea infecțiilor urechii. Dacă câinele dvs. are ceară sau resturi în urechi, îndepărtați ușor cu o cârpă moale sau de bumbac. Evitați utilizarea tampoanelor de bumbac, care pot deteriora structurile interioare ale câinelui sau pot împinge resturile mai profunde în canalul urechii. Dacă urechile câinelui dvs. au semne de infecție, contactați-vă medicul veterinar.

Deoarece spanielurile de câmp sunt activi, câini de energie înaltă, este important să-i dau o mulțime de exerciții fizice. Plimbări frecvente, alergând sau înot sunt toate modalitățile minunate de a-ți exercita câinele, dar jocurile care îi provoacă mintea pot să o țină exercitată și angajat. Considera Cursuri de agilitate, puzzle-uri și jocuri cum ar fi ascunde și caută. Amintiți-vă să vă păstrați întotdeauna câmpul dvs. Spaniel într-o zonă închisă, închisă când jucați în aer liber - Spaniels de astăzi își păstrează unitatea de a vâna și pot urmări animalele mici.

Probleme comune de sănătate

Spanielurile de câmp sunt, în general, câini sănătoși, dar, ca orice rasă, pot fi predispuși la anumite condiții de sănătate. Nu există nicio garanție că Field Spaniel va dezvolta (sau nu va) niciuna dintre aceste condiții, dar este important să cunoașteți semnele, ar trebui să apară în câinele dvs.

Unele condiții de sănătate care sunt observate în mod obișnuit în câmpul de teren includ:

  • Infecții ale urechii: Euarurile floppy-ului Spaniels - care capcană umezeala - le poate face susceptibile la infecții ale urechii. Să fie în căutarea semnelor de infecție, cum ar fi roșeața, umflarea, inflamația sau un miros rău.
  • Displazie de șold: O condiție ereditară care afectează articulațiile de șold, displazia de șold este frecventă în multe rase de câini. Dacă câinele dvs. experimentează durerea, slăbiciunea sau lamele atunci când mergeți, discutați cu medicul veterinar.
  • Epilepsie: Spanielurile de câmp sunt mai predispuse la epilepsie, sau Convulsii. Nu există nici un remediu pentru epilepsie, dar cu medicamentele și gestionarea potrivită, este posibil ca un câine epileptic să trăiască o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Dieta și nutriția

Deși dieta câinelui dvs. depinde în mare măsură de vârsta, sexul, nivelurile de activitate și metabolismul, vă puteți aștepta să vă hrăniți câmpul Spaniel unu și jumătate până la două cești de alimente de câine de înaltă calitate, împărțite în două mese, în fiecare zi. Și luați-o ușor pe tratate. Suprapunerea poate duce la probleme serioase de sănătate, cum ar fi canin obezitate, boala cardiacă, sau Diabet.

Dacă nu sunteți sigur cât de mult să vă hrăniți câinele sau credeți că câinele dvs. este supraponderal, veterinarul dvs. va putea să recomande o dietă sănătoasă pentru animalul dvs. de companie.

PROS
  • Extrem de inteligent, care poate face o pregătire mai ușoară

  • Iubitor și loial membrilor familiei sale

  • Îngrijirea cu întreținere redusă, în special în comparație cu alte spanioli

Contra
  • Energie foarte mare, cu nevoi de exerciții ridicate

  • Nu este recomandat pentru apartamente, condos sau alte spații mici

  • Urechile floppy îl fac mai susceptibile la infecțiile urechii

Unde să adoptați sau să cumpărați un câmp Spaniel

Deoarece Field Spaniels sunt rare în Statele Unite, este posibil să aveți un timp greu de localizat unul la adăpostul local. Căutați grupuri de salvare Field Spaniel din zona dvs. - pot fi capabili să recomande un adăpost cu spanieluri de câmp sau să vă ajute să localizați în altă parte.

Dacă alegeți să achiziționați un spaniel de câmp de la un crescător, este vital să vă asigurați că lucrați cu un crescător de renume, etic și moral. Adresați-vă o mulțime de întrebări și, dacă este posibil, vizitați site-ul de reproducere. Căutați semne ale unei operațiuni de reproducere din spate, cum ar fi câinii nesănătoși sau condițiile nesănătoase la fața locului.

Mai multe rase și cercetări suplimentare

Field Spaniels sunt câini mari pentru familiile active cu șantiere mari, împrejmuite. Cerințele lor de exerciții sunt ridicate, dar nevoile lor de îngrijire sunt surprinzător de joase. Ca întotdeauna, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și asigurați-vă că Field Spaniel este alegerea potrivită pentru familia dvs. înainte de a-l aduce acasă.

Dacă sunteți interesat să aflați despre rase similare cu câmpul Spaniel, verificați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Field spaniel: profil de rasa de caine